България и българите > Български националисти

Няколко реда за скопеният български национализъм

<< < (3/3)

HighVoltage:

--- Цитат на: Радко в Октомври 03, 2018, 17:49:15 ---Мъка, мъка... Повечето "националисти" са умствено изостанали ретарди, които си играят на "скинхедс" или на антикомунисти, живеят едно 20 години назад във времето и са отхвърлени от обществото. Да не говорим, че в последните години освен алкохолици, повечето станаха и наркомани...
А че държавата пречи на регистрирането на партия и участието и на избори е ясно... Ама то и да не пречи файда няма да има, защото няма материал в т.нар. националистически среди... Няма никакъв потенциал. А коментара ти за циганите е показателен, че освен да повтаряш едно и също като грамофонна плоча, умствения ти потенциал не ти позволява друго. Тъжно.

--- Край на цитат ---

   Има си причини по този проблем с циганите да се повтаря едно и също, не е важно дали ти точно ще разбереш защо това е така.

   Мисли си каквото си искаш.
   Аз нямам нищо против скинхедс ( ако изобщо има извън въображението ти) и алкохолиците, ако не са ми в къщата.
Онези дето правят деца и въпреки всичко стоят в България, защото се чувстват добре само в родината си явно за теб не са националисти.
  Лошата работа е в това драги ми Радко, че ако си сложи някой в колата трибагреника или ако си изрисува калкана на блока с национални герои, то Радко ще го обяви за "умствено изостанал ретард" . ) Ето това е пример за една много лоша работа.
*Тук всъщност не правя разлика между националисти и патриоти.
---------


Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

There was an error while thanking
Thanking...
Премини на пълна версия