България и българите > Български националисти

Няколко реда за скопеният български национализъм

<< < (2/3) > >>

Мишок:
Такива националисти, като Волен са вредни. Те заблуждават умело. Той е националист, който нанвсе много вреди на България и българите.

Радко:

--- Цитат на: Шишман в Август 03, 2018, 07:21:45 ---Такива националисти, като Волен са вредни. Те заблуждават умело. Той е националист, който нанвсе много вреди на България и българите.

--- Край на цитат ---
Волен е националист, колкото ти си космонавт.
Атака, ВМРО, НФСБ и др. такива изобщо не трябва да бъдат смятани към националистическите организации. Такива, които може да определим за такива, реално са само 2 - 3 в цялата страна.

--- Цитат ---Национализмът в България не е възможен в условията на власт, дирижирана от комунисти, защото национализма е смърт за комунизма.
--- Край на цитат ---
И с какво ти пречи държавата? На "националистите" основния проблем е, че все някой друг им е виновен: държавата, циганите, комунистите, евреите, полицаите... не че те не са проблем, ама докато националистическите организации не погледнат и не разберат грешките си в самите тях, няма как да ги оправят, а това са главните причини за да: "продължават да са без реална политическа тежест и обществена подкрепа". Все пак е по- лесно да се събираме по кръчмите, по мазетата и гаражите, да пием и да псуваме "враговете си" и да нямаме смелостта да си признаем, че основната грешка за това ни положение е наша.

HighVoltage:
Стига с тази дивашка критика, че сме плюели добрите цигани, това не е вярно и специално ще те поздравя с едно парче на моя градски 100 Кила:
Няма смисъл да се правите на разсеяни, всичко което се пише срещу циганите във форума се отнася до тази прослойка от тях, които вършат само престъпления през целия си жалък живот + тези то тях дето се изживяват като муджахидини. Ако повечето от циганите са решили да влизат в тези категории значи си го заслужават.

Единствената причина да не е възможно съществуването и дейността на една наистина националистическа партия в България е именно факта, че наистина държавата се управлява от комунисти и крадци. Не им е изгодно на тези хрантутници в България властта да падне в ръцете на хора, които искат да работят за благото на народа и държавата?
Имат си механизми с които осуетяват всеки опит да бъде създадена такава партия, като във всяка евентуална организация внедряват свой копой да слухтят. 

Радко:
Мъка, мъка... Повечето "националисти" са умствено изостанали ретарди, които си играят на "скинхедс" или на антикомунисти, живеят едно 20 години назад във времето и са отхвърлени от обществото. Да не говорим, че в последните години освен алкохолици, повечето станаха и наркомани...
А че държавата пречи на регистрирането на партия и участието и на избори е ясно... Ама то и да не пречи файда няма да има, защото няма материал в т.нар. националистически среди... Няма никакъв потенциал. А коментара ти за циганите е показателен, че освен да повтаряш едно и също като грамофонна плоча, умствения ти потенциал не ти позволява друго. Тъжно.

генерал Жеков:
Материал има,но няма кой да го избере-дори без държавата да пречи,няколкото достойни кандидати сами развалят своя облик пред обществото,а други просто биват репресирани,но и това скоро ще се промени.В Европа е на ход националистическата революция,а тя със сигурност няма да подмине и нас.Слид като ние видим ефекта от такъв тип управление и хората се убедят в качествата на управляващите,то преобразуването на същата система в по-ефективен тип национализъм,със социален характер,ще се случи без някой да го е "донесъл",защото самата промяна ще е вътрешна в нашия народ и държава,като ще бъдат засегнати всички слоеве на обществото-политически,духовен и т.н,а дотогава-нашия национализъм наистина изглежда скопен

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

There was an error while thanking
Thanking...
Премини на пълна версия