България и българите > Български Национален Съюз

Годишнина от Одринската епопея

(1/3) > >>

Division:
Младежи от БНС-София се включиха в официалните тържества по случай 95 г. от превземането на Одрин

Активисти на БНС почетоха паметта на героите от Балканската война и деня на Тракия на официалните тържества по случай 95 г. от превземането на Одринската крепост. На тържествата присъства президентът на Р България, представители на Тракийските дружества, официална гвардейска част и неколцина министри и депутати - представители на корумпираната система.
След официозната част гвардейците и гражданите положиха цветя и венци на паметника на "Одринската епопея", веднага след което политиците без да дочакат края напуснаха тържеството.

Тържествената програма продължи с изпълнението на народни песни и хора от детско-юношески хор от гр. Кърджали. http://bns.gvardia.net

skadansk:
Приемам облози след колко часа ще се изсере първия форумен негодник в тази тема с някое "гениално" "умозаключение" от сорта: "Щом ходите на церемония, на която е и Гоце - значи сте комунисти"  :lol:

Димитър Списаревски IYI:

--- Цитат на: skadansk в Март 28, 2008, 20:22:56 ---Приемам облози след колко часа ще се изсере първия форумен негодник в тази тема с някое "гениално" "умозаключение" от сорта: "Щом ходите на церемония, на която е и Гоце - значи сте комунисти"  :lol:

--- Край на цитат ---
Аз бях там днеска...Много беше луда речта на Гоце!!!
Ами да викнем мишелина-и той ще пита що не сме го набили гоцето! :lol: :-P

Радко:
събота, 13. март 2010, 16:00 - 18:00 
 
Български Национален Съюз ще почете 97-мата годишнина от превземането на изконния Български град Одрин през далечната 1913 г. от славната победоносна Българска Армия с шествие и полагане на венци и цветя на Паметника на Одринската епопея в гр. София.

Начало на мероприятието: 16:00 часа, Централен щаб на БНС, гр. София

Всички национално осъзнати Българи са добре дошли!
 

Редактирано от администратор: Подмяна на невалиден линк с валиден.

Генерал Колев:
Похвална инициатива!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия