България и българите > Национална Съпротива

Траурно шествие "Никога вече комунизъм"

<< < (22/23) > >>

Индивидуалист:

--- Цитат на: killed_by_death в 09 Сеп 2011, 13:42:30 ---Който има възможност и не е зает с друго, нека дойде. Тези прояви не водят до някакви преврати или радикални промени, но действат сплотяващо, поддържат пламъка на национализма и показват, че има млади хора, които да шестват срещу този грабителски режим, смучещ  даже и до днес българското общество.

Ако някои смятат, че шествията са безсмислени, то нека припомня, че писането по форумите и интернет активизма също не е кой знае колко плодотворен. ;-)

--- Край на цитат ---

подкрепа за твоето мнение
ако бях в София щях да бъда там

за съжаление заспалата Варна заспива все повече
тук нищо не се случва

иначе относно девети септември 1944:всички изроди в България дължат благоденствието си на тази дата

killed_by_death:

--- Цитат на: Индивидуалист в 09 Сеп 2011, 13:58:35 ---подкрепа за твоето мнение
ако бях в София щях да бъда там

за съжаление заспалата Варна заспива все повече
тук нищо не се случва

иначе относно девети септември 1944:всички изроди в България дължат благоденствието си на тази дата

--- Край на цитат ---
Да, макар че според мен София е бая по-заспала от други градове, просто тука е масовката, един от малкото плюсове на това градът ти да нарасне двойно за 20 години. От близо 2 млн. все няколко стотин човека ще си вдигнат задника днес. :-)
Варна е много готин град, от малък почти всяка година съм там през лятото, НО за съжаление е много пасивно място откъм патриотични прояви.

Индивидуалист:
събитията са в София
институциите са там всички

тук се случва каквото кажат оттам
покровителите на тукашните тартори са там
сигурно е така и на други места

герб дойдоха на власт
след време направиха един неуспешен опит уж да махнат Янко Станев дпс от шеф на бюджета в общината и така си остана

ти прецени за какво става дума

Франкист:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=snJuYuwn0XI[/youtube]
Национална съпротива 09.09.2011 Траурно шествие

                    На 9.09 за поредна година, Национална Съпротива - България проведе траурно шествие по повод 67 години от падането на България под комунистическо робство.На площада пред църквата Св.Неделя, който беше сборен пункт, присъстваха голям брой помнещи траурното събитие българи. На датата обявена официално от антибългарската коминистическа партия за начало на новата комунистическа държава, този път се събраха не въодушевени партизани-убийци и крадци, а млади българи, милеещи за своята Родина. Българи, в чиито сърцата се е отпечатало злото причинено на тях и техните семейства от мракобесните фанатизирани палачи, наричащи себе си комунисти. Присъстваха хора, преживели лагерите, български легионери, членове на младежката организация на ВМРО, членове на БНРП, Кръв и Чест, представители на Светия Синод и други организации ,както и обикновенни граждани дошли да поднесат своите цветя пред станалия безименен гроб на хилядите избити от комунистическия режим, мъченици  - параклиса пред Националния Дворец на Културата!
                     Въпреки тоталното медийно заглушаване на събитието от продължаващите да дерибействат и в наши дни комунисти и номенклатурчици – Национална Съпротива и всички присъстващи на шествието българи,за пореден път доказаха,че единствения резултат от червения терор е само един – Българите стават все по-единни срещу злото!

                    Въпреки медииното прикриване на комунистическия терор особено в последните години с цел реабилитиране на престъпната комунистическа сган, въпреки апатията на обикновения български гражданин към случващото се около него  - ние доказахме отново,че нищо не е забравено и нищо не е простено! Доказахме че все още има българи които помнят лагерите в Скравена,Белене,Ловеч,които помнят нечовешките гаври на  безнаказаните палачи на цялата българска интелигенция, които помнят избитите без съд и присъда невинни дечица в дните преди да започне дейността си трижди проклетият антиНароден Съд!
                За пореден път скандирахме в лицето на заспалия българин истината за избитите наши съотечественици,за обезглавената държава, за всички мъртви патриоти и родолюбци!За пореден път искахме правосъдие!
И ние ще продължаваме да го правим – няма да забравим и няма да простим!

Поклон пред всички паднали жертви на комунистическия режим!

Hatshepsut:


Седемдесет години чуждопоклоничество стигат! 09.09.1944 е една от най-черните дати в българската история. На тази дата България загуби свободата си, а народа ни бе лишен от полагаемите му блага, чест и справедливост. На тази дата начело на държавата бяха поставени марионетките на спечелилата войната ционистка клика, която разпростря своята тирания, както на Запад, така и на Изток. Седемдесет години българският народ се превива под игото на “новите господари” и техните маши изпояждащи изстрадалото ни Отечество! Седемдесет години обезвереният ни народ кротко и търпеливо преглъща ограбването ни от паразитите, които се размножиха по славната ни земя и сега заплашват самото съществуване на българския род. Седемдесет години България е подложена на духовно и физическо робство! Седемдесет години чужденци разграбват природните ни богатства, а народа ни е подложен на издевателства от разни “подчовеци”. Седемдесет години назначените отвън управници приемаха всичко което е вредно за България и народа ни, като тези уроди мислеха, че колкото повече вреди сторят на Отечеството си, толкова повече похвали ще получат от господарите си. Но и те се лъжат в съжденията си защото биват сменяни като носни кърпички. Народа ни се превърна в една инертна, нихилистична маса неспособна да се бори за никакви идеали и неготова да жертва нищо за общия интерес, който е и личен. Българинът се превърна от изкусната пропаганда в безбожник и безродник, в професионален и образцов роб на новия световен ред. България е изправена на кръстопът или да загине и изчезне както много държави преди нея или още веднъж да възкръсне от пепелта и да отмъсти на враговете си за унижението, на което беше подложена след Втората световна война. Възраждането започва със знанието, а знанието води до подражание!
От Национална Съпротива приканваме всички будни българи да се присъединят към траурното шествие по случай 70 години от 09.09.1944 г. Нека да почетем хилядите избити и да покажем, че те не са забравени и да припомним на поробителите, че и тях не сме забравили и не сме им простили! Ниe идем! Свобода или смърт!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

There was an error while thanking
Thanking...
Премини на пълна версия