а това, че има повечко пари от вас, означава, че не е човек!
Това за парите не мисля, че е вярно! Всеки да има колкото си е изкарал с потта си! Дори ще се радвам, ако всеки Българин е по-богат от мен. /със законни пари/
Щом не живее в България е предател, тоест можете да го наричате циганин, щото нали е предател, значи не е от нашите!!!!
По-горе написах, че точно с това не съм съгласен - не е задължително да живееш в България! Но има значение какво правиш!
Фолк певиците са най-тъпите същества на света, щото са се продали като к**ви, и пеяг само гръцки, сръбски и турски песни щото и те са предатели!
ДА ! Тук 100% истина.
Какви националисти сте в случая, щом отвърляте всичко което не допада на изкривеното ви виждане??!! Божинов сигурно ще влезе в форма, ако облече черно яке, убуе кубинки, вземе бухалка, и си обръсне главата до 0!!! И всичко това по НЕМСКИ модел, а не по Български!!!
Не знам на кой пост казваш, че са изкривени вижданията, освен на Wulko88, който аз лично наистина не знам какво прави тук... Но не е изкривено едно мислене, което прави разлика от НАЦИОНАЛИЗЪМ и от една лека, може би и сполучлива, рекламка като тази. Да, радвам се, че прославя България, както и Бербатов, да речем! Но има РАЗЛИКА.