България и българите > Анти национализъм

Болшевиките от Движение "Че Гевара"

<< < (7/7)

HighVoltage:
Доста са лудички тия, в сайта им има раздел "За самоподготовка"  :rofl:, който започва с Манифест на комунистическата партия и укази от 1947 и 1948г. нищо чудно, че не са зарибили никой друг освен себе си.

генерал Жеков:
Наркотиците не прощават.Спокойно могат да се прекръстят на комуна "Че гевара",все ще се намери някой да плати на надзиратели да ги охраняват,такива същества не трябва да се докосват до никоя част на обществото и обществения живот.Реално,наркозависимите по комуните са комунисти  :lol: Може би от такива човекоподобни се е образувало това движение...

HighVoltage:
Като прочетох "самоподготовка" си помислих и то логично, че ще има скаутски учения за оцеляване в Стара планина, ръководства "Как се крадат кокошки и се обират мандри", "Как да направиш бомба и да я взривиш, без сам да се взривиш" и други такива полезни за 1947г. неща. Но както викаш ти хората се реят безметежно във времето и пространството.

генерал Жеков:
Хилавите наркомани нямат намерение да национализират,те не са като старите комуняги  :eusa_naughty: Тези са нови,може би възприемат комунизма дори като свой ДЖЕНДЪР  :lol:
За мен,обаче,комунизма си е същия,както преди-ПСИХИЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ,лекуващо се само чрез изпращането на болния във КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РАЙ,където да чупят камъни и да работят,дори мъртви-за общия прогрес  :lol:

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия