България и българите > Анти национализъм

Болшевиките от Движение "Че Гевара"

<< < (2/7) > >>

dulo16:
БЪЛГАРСКА НОВОНАЦИСТКА ГРУПИРОВКАПРОПАГАНДА АБТАЙЛУНГПРАВОТО ДА СЕ НОСИ ОРЪЖИЕ -
ОСНОВНО ПРАВО НА АРИЕЦАНякои люде може да сметнат тези мои редове за доста крайни, но един невъоръжен народ е твърде безпомощен!
Явява ли се притежаването на оръжие едно от неизменните човешки права? Или това е привилегия, характерна за определен кръг избрани лица? Особено актуален става този въпрос на фона на предявените към националсоциализма претенции, състоящи се в това, че при едно вземане на властта от националсоциалистите, то те щели да отменят редица права...
И действително! Националсоциализмът отхвърля редица фиктивни или откровено рушителни за народната общност норми, обкръжени с ореола на неотменяеми и свещени за демокрацията. Безусловно и несъмнено извън националсоциалистическите реалности ще се окажат абортите, пропагандата на еднополовата "любов", чуждестранната емиграция, дегенеративното изкуство.
Навярно, може би, най-болезненият въпрос за еврейската демокрация е този за всеобщото избирателно право и изборността на властта. Елементарните аспекти на човешкия социум на практика изключват правното действие на този институт. Той не разглежда въпроса принципно. Многомилионната тълпа като цяло не може да бъде съзнателна, така щото трезво и отговорно да се разбира с единици от народа. В края на краищата демократическите избори са един ритуал по предаване на властта по наследство. Управляващите, ако са с памет за миналото, ако са трезв
и и разумни, то никога не биха позволили да им бъде отнета властта.
Националсоциализмът ще отмени всеобщото изборно право. Ще го предаде в националсоциалистическите структури, където придвижването на кадрите към властта ще бъде под наблюдението и според решението на малцината компетенти и отговорни ръководители. Ще се ограничат ли свободите? Безусловно, да! Националсоциализмът отменя редица свободи. Тълпата ще бъде лишена от възможността да чете еврейски автори, да се звери пред картини на еврейски драскачи като Пикасо и Шагал, сиреч ще й бъде отнета възможността да деградира. На тълпата ще й бъде з
бранено да ползва разните там контрацептиви (с изключение на презервативите), на жените ще им бъде отнето правото на аборт - т.е. на унищожаване на потомството. Тълпата няма да има вече възможност никога да избира управниците си - тя ще бъде лишена от възможността да бъде лъгана и да прави глупости. Разбира се, някои ще запитат - къде е тогава гаранцията, кое ни дава увереност, че тази власт няма да стане антинародна?
Националсоциализмът дава такава увереност. Отнемайки много от ненужните и вредни свободи,  в същото време той дава право на своите поданици да бъдат господари в собствената си държава. Правото да чувстват доверието на властта към тях и да й се доверяват. И това право се нарича - правото да се носи оръжие!
Една въоръжена нация не може да бъде поставена на колене. Върху един въоръжен народ не може да бъде осъществен геноцид! На една въоръжена нация не можеш отне социалните гаранции и придобивки, не можеш я лъга, не можеш я застави да плаща нов данък, (за въдуха да речем) както е сега в България!
Една такава въоръжена нация не може да не я слушаш, не може да не я уважаваш! Нея не можеш я разгони с водни струи от водометите или пък с гумени куршуми, защото тя има истински такива!
Представителите на такава нация не може да ги унижиш или да ги биеш, както вършат това еврейските милиционерски банди. Не е възможно на такива люде да им изключваш отоплението или осветлението. Защо? Защото тези хора носят своите права в пълнителите на своите оръжия.
Националсоциализмът няма нищо общо с онези дебилни партии, чиито членове издигат лозунга "Слуги на народа!", (не се заблуждавайте в това!) а всъщност създават усещане в народа, че те са му господарите. Еврейската демокрация и тези негодници, които днес управляват съдбините на нашия народ разбират само от езика на силата! Затова в бъдеща националсоциалистическа България правото на притежание и носене на оръжие ще стане неотменимо право в живота на българите.
Какви са днес дежурните аргументи на тези демократски креслювци против притежанието и носенето на оръжие? - "Рязко ще се увеличи престъпността", "Страната ще бъде залята от вълна на тероризъм", "Това не подхожда уникалния български манталитет", "Всички ще се изпозастрелят един други" и т.н. Ако се прегледа обаче световния опит в тази насока, то се оказва точно обратното. Където нацията е въоръжена, там и престъпленията са малко! Така че свободата, за която всички жадуват, за която загинаха хиляди и хиляди българи, съществува дотогава, докато
притежанието и носенето на оръжие се смята за естествено и неотменимо право.
Във всички древни общества е било задължително носенето на оръжие от свободните граждани, докато на робите е било забранено да носят такова. Само роденият като свободен има право на самоотбрана! А защо ли ние българите нямаме това право? Дали защото ни смятат за роби? Вероятно е така...
Нетърпимостта към концепцията за притежание и носене на оръжие е била винаги отличителен белег на деспотичните режими. Режими, противопоставящи себе си на народа. Когато в Турция, например, приемат закон за забрана на оръжието, то година след това започват етнически чистки. Така или иначе, днес в България гражданското оръжие е забранено. Дарявайки правото на редовия българин да носи оръжие, то това неизбежно ще способства за развитието в него на чувството за собствено достойнство и отговорност пред народната общност. Качества - свойст
ени на един господар, но не и на роб!

Млади арийски братя! Въоръжавайте се!

Да живее Велика България!
Да живее нашата Велика Бяла Раса!


Мико Вълчев - Кавханът Болг,
идеолог на расисткото движение в България, тел.0888471126


Русе, 10 ноември 2009 година

Хърса:
Mдаа, някой се е взел много на сериозно. И такива клоуни имало в България.

Балкани:

--- Цитат на: Хърса в Ноември 13, 2009, 08:30:04 ---Mдаа, някой се е взел много на сериозно. И такива клоуни имало в България.

--- Край на цитат ---

Всъщност Мико е написал изключително смислени неща, но ти не можеш да вникнеш в тях. Не знам кое точно те плаши повече: споменаването на националсоциализъм, евреи или оръжия?

друг самотен войн:
Какъв антинацизъм, какъв антикомунизъм след като не живеем в (национал)социализъм?! Показали се пет педалчета с фереджета и сега ще правим национален въпрос от това. Епа да си ходат у Саудитска Арабия щом не обичат нацизма и харесват фереджетата и педерастията – тя е дълбоко залегнала у корените на курана.

опълченец:

--- Цитат на: друг самотен войн в Ноември 13, 2009, 16:04:59 --- у Саудитска Арабия  харесват фереджетата и педерастията – тя е дълбоко залегнала у корените на курана.

--- Край на цитат ---
Не е точно така...Известни с педерастията си са евреите,докато в ислямските държави това се наказва.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия