България и българите > Анти национализъм

Спряха предизборен клип на ВМРО

(1/2) > >>

Nordwave:
Автор www.bgrod.org
понеделник, 14 май 2007
ЦИК спря предизборен клип на ВМРО за европейските избори. Комисията реши на 11 май, че видеото насажда национална, политическа, етническа, религиозна и расова нетърпимост. Лидерът на движението Красимир Каракачанов обясни, че на клипа се появяват "разни физиономии" на хора от ДПС, но няма лидери. Призивът в предизборния клип е "Ако не искате те да ви представляват в Европейския парламент, гласувайте за българи". От ВМРО са категорични, че ЦИК налага цензура и оказва натиск върху партията.

Ivo_the_MOnsTer:
ВМРО не е това дето беше преди,сега са едни лъженационалисти.Не мога да повярвам че им се връзвате, не знаете ли че Каракачанов си е заедно с мафията и политиците .

Ванадий:
Погледни го от друга страна, хората зад него са си от нашите ;)

samvoin:

--- Цитат на: Ivo_the_MOnsTer в Февруари 09, 2009, 21:03:36 ---ВМРО не е това дето беше преди,сега са едни лъженационалисти.Не мога да повярвам че им се връзвате, не знаете ли че Каракачанов си е заедно с мафията и политиците .

--- Край на цитат ---
Кога това МВРО е било друго и кога е било срещу ЕС и за булгарски национален суверенитет, национална мощ и социална правда?

hammerbg:
е ЦИК ли няма да спрат някой загрижен за България... припомням, че преди години за малко да не допуснат Атака до избори, заради ДПС...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия