България и българите > Анти национализъм

Русофилите

(1/17) > >>

генерал Жеков:
От известно време,в форума се забелязват много топли чуства към русия и всичко руско.Тези хора,русофилите,обвиняват за всички злини в света Западните държави(Германия,Италия и т.н).Нелепо е да се твърдят тези неща,защото както всички знаем-Германия е наш най-голям приятел.Наистина,може да има елементи,които не отразяват правилно нещата(бежанци,педерасти и др.),но това не са целите народи на тези държави.Тези хора,русофилите,когато бъдат оборени с факти,доказателства и т.н започват да обиждат,и да се "пенят" как така няма да подкрепяш путин и сталин,а "лошия и тъп наркоман" Хитлер.Тези хора,създават наистина лошо мнение за форума,в хората които не познават глупостите им.Тези хора,вместо да бъдат подхранвани с национални идеи,получават усещането,че форума от про-български и националистически,се е превърнал в про-руски,и респ. анти-български.Хората,защитаващи русия,често споделят едни изкуствено насадени и неестествени за българина идеи-славянството,православието,хвалбите към русия.Всички,обаче, можем да видим,за радост, че тези хора не са харесвани в България.Това е заслужено-те нямат нищо българско в себе си.Според мен,а и според много други хора-народът ни е нацистки,дори да не е явно,а дълбоко в себе си.На всички ни писна от мангали,педерасти,хора с умствени увреждания и т.н.Ние,ако сме заедно с русия-даже ще влошим проблема.Комунизма и поддържането на руски интереси създаде днешния много сериозен проблем с мангалите.Ако не изкореним сега,както русофилите,така и елементите споменати по-горе-то форума ни,а след това и държавата ни ще "затънат" в калта,без шанс да бъдат издърпани от нея.Този помощник,който ще издърпа народа от калта ще бъде една политическа система,обединяваща по-важните части от народа,и окончателно изолираща за тези,които не трябва и най-вече ни могат,да имат участие в нашата държава.

Петкан:

--- Цитат ---"Ако не изкореним сега,както русофилите,така и елементите споменати по-горе-то форума ни,а след това и държавата ни ще "затънат" в калта,без шанс да бъдат издърпани от нея.Този помощник,който ще издърпа народа от калта ще бъде една политическа система,обединяваща по-важните части от народа,и окончателно изолираща за тези,които не трябва и най-вече ни могат,да имат участие в нашата държава."
--- Край на цитат ---


--- Цитат ---
 Hatshepsut
Pharaoh
Administrator
VeteranRe: Въпрос за присъствието на Мишока
« Изпратени до: Петкан -: Февруари 14, 2018, 20:05:22 » ОтговорЦитатИзтрий
Здравей,

Мишока засега не създава проблеми. Всеки сам избира в кои теми да пише, така че за това не може да го укоряваме.
Ако започне да нарушава правилата на форума, мога да го санкционирам, но засега се държи прилично.

Поздрави!
--- Край на цитат ---

Не можем изкоренимкакто русофилите,така и споменатите елементи, защото именно те се ползват с одобрението на администратора на този форум.
Русофилите и болшевишките подметки винаги съм  ги оборвал с факти от руски източници, които те наричат "съмнителни". :mad:, а според администратора на форума тези хора "не нарушават правилата на форума" и заради това негово странно и напълно субективно мнение, че "се държат прилично", форумът се е изродил и се е превърнал от средище за обективни дискусии, а в място за прокремълска пропаганда-нагла и напълно неприемлива в контекста на защита на националните идеали и интереси.

Това са линкове на теми, където ясно и конкретно се вижда тов, как путинските тролове яросто и съвсем неаргументирано реагират на публикуваното, защото ...няма какво да кажат!!!
http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=29538.0

http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=29760.0

http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=29960.0

http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=29931.0
...
...
Генерал Жеков, ако позволиш един съвет, а именно за това, разгледай профилите на Sirows и Раковски, публикациите и темите, в които пишат, и КАКВО пишат, и веднага ще ти стане ясно, кой е кривият, и кой кого толерира?!
А защо е така, това е съвсем отделен въпрос.
Заради всичко това свързано с присъствието на пропутинските тролове и елементаризирането на форум, което считам, че е абсолютно недопустимо  за такъв форум, напуснах го и нямам никакво намерение повече да участвам в него.

Бог да пази България! :heart:

Мишок:

--- Цитат на: генерал Жеков в Май 10, 2018, 23:39:47 ---От известно време,в форума се забелязват много топли чуства към русия и всичко руско.

--- Край на цитат ---
Не бе просто  форума започва да се нормализира . Гледаме реално на нещата. Няма като откачени на всяка 2-ра дума да споменаваме и люем руснаците - все едно сме ненормални.


--- Цитат на: генерал Жеков в Май 10, 2018, 23:39:47 ---Тези хора,русофилите,обвиняват за всички злини в света Западните държави(Германия,Италия и т.н).Нелепо е да се твърдят тези неща,защото както всички знаем-Германия е наш най-голям приятел.

--- Край на цитат ---
Обвинява се преди всичко САЩ, те и тук на запад ги обвиняват, ама ти им се покланяй. А колко ни обича Германия и немците : може да провериш сам, като идеш там и им кажеш че си българин. Да знаеш веднага ще настанят в хотел, както настаняват ислямистите, щи дадат жена и сека вечер ше е банкет.

--- Цитат на: генерал Жеков в Май 10, 2018, 23:39:47 ---Наистина,може да има елементи,които не отразяват правилно нещата(бежанци,педерасти и др.),но това не са целите народи на тези държави.

--- Край на цитат ---
То май на запад само такива неща има и само за това мислят.

Мишок:

--- Цитат на: Петкан в Май 11, 2018, 12:17:30 --- напуснах го и нямам никакво намерение повече да участвам в него.


--- Край на цитат ---
Е сега , пишейки това не участваш ли във форума ? Иначе форума върви и без тебе. Само дето е доста по-нормален.

генерал Жеков:
Eдна част от немското общество би ме посрещнала точно така.А теб,и в двата случая биха те пребили с бухалка насред Берлин.Там,руснаците и техните роби не са много на почит

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

There was an error while thanking
Thanking...
Премини на пълна версия