България и българите > Анти национализъм

Русофилите

<< < (2/17) > >>

Мишок:

--- Цитат на: генерал Жеков в Май 11, 2018, 13:57:43 ---Eдна част от немското общество би ме посрещнала точно така.А теб,и в двата случая биха те пребили с бухалка насред Берлин.Там,руснаците и техните роби не са много на почит

--- Край на цитат ---
Отново успя да ме развеселиш. Щяли да го посрещнат с банкети и да го настанят в хотел  :mad: Ми отивай бе, какво още чакаш ?

генерал Жеков:
Чакам да дойде подходящ водач за Българите.Тогава,ще мога да замина,където поискам.И няма да бъда дразнен от руски роби като теб-просто няма да ви има.

генерал Жеков:
За съжаление,немога да я приложа тук-но погледни статистиките за популацията на мангалите в периода 1900-1945 и от 1945-1990.Мисля,че беше 10:1 в полза на комунизма.Точно вие,драги русороби им позволихте този произвол

Петкан:

--- Цитат на: Sirows в Май 11, 2018, 13:41:06 ---Е сега , пишейки това не участваш ли във форума ? Иначе форума върви и без тебе. Само дето е доста по-нормален.

--- Край на цитат ---

Простак е манталитет и за съжаление - диагноза, защото нито един простак не е поискал да се излекува.
Форумът ще върви и без мене, но с простотията на пазвантина-емигрант, получаващ "знанията" си от курвите и чернилките в скапания италиански бар.

генерал Жеков:
Е,другарите Sirows и Раковски,въпреки че се подкеряпят един-друг в форума,смятат че цялата държава е про-руска,а това далеч не е така.Заблудени са и двамата до крайна степен.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия