България и българите > Анти национализъм

Движение за Съпротива "23 Септември"

(1/5) > >>

Veskou:
Въпросните "антифашисти". Случайно попаднах на клипа. Моля, да ме извините ако видеото е поствано във форума преди мен.

Oda:
Банда Москвы – Анти - антифа!

killed_by_death:
Лигльовци с богати или добре устроени родители и много свободно време, през което да си играят на революции и "working class heroes". Като цяло нямам предвид само тая убита пасмина, а всички леви млади активисти от подобен род в България. Още от даскало се сещам за няколко такива заблудени, които правеха завои към такива глупави идеи, поради очеизвадната си асоциалност. Добре че са изключения сред младежта и си знаят, че е по-добре да си траят и мишкуват. В такъв случай няма какво да им се обръща голямо внимание, тук, по нашите ширини.

Amenhotep:
Раздайте им по една тубичка лепило КАЛЕ и по едно найлоново пликче и им гледайте сеира на тия пънкари.


Ако не се лъжа, сред лидерите на точно тия лепилари се мъдри и Ани Райчева - дъщерята на Виза Недялкова (еврейката) и Еврей Райчев (комунистическия изедник, шабес гой и отявлен българофоб).

Oda:
Веднъж бях попаднал на някъкви такива момчета,макарче аз съм доста консервативен и до едно време даже незнаех че в БГ има антифа.Момчетата бяха жалки нърдове които обясняваха за световното братство,носеха червени вързки и се бяха събрали на паметника на Съветската Армия...сиг още се събират там...Имаше некъв дългокосо хипи което пропгандираше нещо...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

There was an error while thanking
Thanking...
Премини на пълна версия