България и българите > Анти национализъм

Движение за Съпротива "23 Септември"

<< < (2/5) > >>

ген. Вазов:

--- Цитат на: Amenhotep в Ноември 08, 2010, 16:32:06 ---Раздайте им по една тубичка лепило КАЛЕ и по едно найлоново пликче и им гледайте сеира на тия пънкари.


Ако не се лъжа, сред лидерите на точно тия лепилари се мъдри и Ани Райчева - дъщерята на Виза Недялкова (еврейката) и Еврей Райчев (комунистическия изедник, шабес гой и отявлен българофоб).

--- Край на цитат ---

Тя им е основния спонсор. Даже по едно време по радио нет( то е фамилно радио) водеше предаването диверсия в ефира.

Veskou:
Те не са много и не са сериозна заплаха (според мен лично) - най-много да наритат някой националист или тях да ги наритат (2-то става по-често). Лошото е че пробутват пропагандата си в сайтове като VBOX7 и там промиват мозъците на млади момчета на възраст между 13 и 15. Аз лично им следя пропагандата, каналите и профилите във VBOX7 до колкото мога и имат тук-таме някой нов член/симпатизант.

Горките, иска им се да са като тия ама не им се получава:

Франкист:
Те хубаво ми ги пеят тия неща ама не знам дали се сещат че ако това дето пеят стане реалност - те ще се първите дето ще копат на новия АЕЦ!!!!

ген. Вазов:
Тия никой не ги брои за живи, кво се шашкаш. Днес са 12 човека, утре щели да станат 17...голема работа и 100 ако искат да станат не са обществен фактор. Комунизма умре отдавна. А тия ако беха живи по времето на комунизма отдавна Мирчо Спасов да ги е пратил в Белене....

Veskou:

--- Цитат на: генерал Вазов в Януари 13, 2011, 14:11:23 ---Тия никой не ги брои за живи, кво се шашкаш. Днес са 12 човека, утре щели да станат 17...голема работа и 100 ако искат да станат не са обществен фактор.

--- Край на цитат ---

Поживём — увидим.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия