Автор Тема: Красимир Каракачанов  (Прочетена 23764 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен fw

• Forum Member
  • **
  • Публикации: 120
Re: Красимир Каракачанов
« Отговор #15 -: Януари 19, 2009, 22:42:39 »
И какво? Като те нападат в Скопие, да не им се отговаря ли? Ако теб те бият тук в България, ще стоиш ли мирно, докато те налагат, макар и сънародници?

Джамбазки написа в последната си статия точно обратното:

"Веднага в София се надигнаха всякакви псевдонационалисти, в голямата си част крайно неграмотни исторически, зовящи за „отмъщение” и „възмездие”. Над кого? Над „македонците”. От кого? От „българите”.

Явно за лидера на ВМРО-МО си точно такъв. Сам си прави изводите :)
« Последна редакция: Декември 15, 2020, 05:33:02 от Hatshepsut »

Неактивен Мамарчев

• Senior Member
  • Публикации: 591
  • Зодия: Taurus Taurus
« Отговор #16 -: Януари 19, 2009, 23:03:03 »
Първо, не съм обвързан с което и да е мнение на Ангел. Аз съм член на ВМРО, споделям идеологията на Организацията, но това не означава, че съм лишен от правото на собствена мисъл.
Второ, самозащита има само до момента на преустановяване на нападението. Продължаващото след това насилие е чиста проба агресия.
БОГ, НАЦИЯ, ОРГАНИЗАЦИЯ!!!

Неактивен skadansk

• Senior Member
  • Публикации: 617
« Отговор #17 -: Януари 19, 2009, 23:05:36 »
И какво? Като те нападат в Скопие, да не им се отговаря ли? Ако теб те бият тук в България, ще стоиш ли мирно, докато те налагат, макар и сънародници?
Живял в Македония, ратник за българщината, а върл сърбоман... Дали кой е ченгето?  :icon_rolleyes:

Ти хубаво им отговаряй, но е малко смешно да викаш албанци да те спасяват или греша?  :-\
КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът
все туй скиталчество из път
на който не съзирам края.

И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден
без там пристанище да зная...

Неактивен Мамарчев

• Senior Member
« Отговор #18 -: Януари 19, 2009, 23:17:13 »
Ами айде отиди с още не повече от 10 младежи на кея и да видим как ще реагираш, ако дойдат организираните групи. Не винаги се стига до там, но ако се получи, едва ли ще ти бъде леко.

Неактивен fw

• Forum Member
  • **
« Отговор #19 -: Януари 19, 2009, 23:20:49 »
Ами айде отиди с още не повече от 10 младежи на кея и да видим как ще реагираш, ако дойдат организираните групи. Не винаги се стига до там, но ако се получи, едва ли ще ти бъде леко.

По-добре да изям няколко шамара от колкото да се обаждам на албанците. От 2-3 шамара никой не умрял. Добре, че навремето ВМРО са били истиснки мъже и българи, а не такива путьовци като вас.

Неактивен Мамарчев

• Senior Member
« Отговор #20 -: Януари 19, 2009, 23:27:08 »

По-добре да изям няколко шамара от колкото да се обаждам на албанците. От 2-3 шамара никой не умрял. Добре, че навремето ВМРО са били истиснки мъже и българи, а не такива путьовци като вас.

О, БНС напред... Айде като не си "путьо" утре отивай в Скопие и раздавай пропагандни материали като нас. До гуша ми дойде от "мъже" като теб. Не знаят и половината от случващото се, но иначе много силни...

Неактивен Огражден

• Forum Member
  • **
  • Публикации: 90
« Отговор #21 -: Януари 19, 2009, 23:29:04 »
Първо - очевидно е, че една част от хората, които пишат тук никога не са стъпвали в Македония.
Второ - сърбоманщината в този форум е безумна! Сърбоманщината беше главният враг, заедно с комунизма, на ВМРО, на БМСОП, Р.Н.Б., Легионерите, че дори и на БРАННИК (която половината тук сигурно ненавиждат, защото е била "казионна").
Трето - Каракачанов може и да има грехове, като личност, както грехове има всеки човек. Но в националната кауза аз не съм бил свидетел да е направил нещо, което да не е съобразено с нуждите и борбата на българщината! Не се сещам за друг наш съвременен политик, който да е сторил повече за сънародниците ни зад граница! Да не говорим за анархистки разпокъсаните и насъскани помежду си "интернет националисти". Знам, че разногласията са съпътствали националистическите ни организации винаги - винаги патриотичните младежки съюзи са се борели за едни и същи млади хора и са се конфронтирали в идеите си, макар че общите им крайни цели са били еднакви. Но наглото и долно отношение и обругаване между тях винаги са били изключения. А сега всички знайни и незнайни интернет борци са се надъхали да обслужват политически интереси, като обругават най-силната и организирана патриотична организация в България - ВМРО. И ако някой може да ми каже, коя патриотична организация днес е по-организирана и е събрала под знамената си повече млади и интелигентни момчета и момичета - да заовяда.

Неактивен fw

• Forum Member
  • **
« Отговор #22 -: Януари 19, 2009, 23:30:43 »

О, БНС напред... Айде като не си "путьо" утре отивай в Скопие и раздавай пропагандни материали като нас. До гуша ми дойде от "мъже" като теб. Не знаят и половината от случващото се, но иначе много силни...

Не съм от БНС да те предопредя преди да започнеш да хленчиш.
Ще оставя други хора да ти кажат за случаят с откриване на паметника на Тодор Александров в гр. Велес и какви "материали" раздадохте тогава.

Неактивен fw

• Forum Member
  • **
« Отговор #23 -: Януари 19, 2009, 23:31:43 »
Първо - очевидно е, че една част от хората, които пишат тук никога не са стъпвали в Македония.
Второ - сърбоманщината в този форум е безумна! Сърбоманщината беше главният враг, заедно с комунизма, на ВМРО, на БМСОП, Р.Н.Б., Легионерите, че дори и на БРАННИК (която половината тук сигурно ненавиждат, защото е била "казионна").
Трето - Каракачанов може и да има грехове, като личност, както грехове има всеки човек. Но в националната кауза аз не съм бил свидетел да е направил нещо, което да не е съобразено с нуждите и борбата на българщината! Не се сещам за друг наш съвременен политик, който да е сторил повече за сънародниците ни зад граница! Да не говорим за анархистки разпокъсаните и насъскани помежду си "интернет националисти". Знам, че разногласията са съпътствали националистическите ни организации винаги - винаги патриотичните младежки съюзи са се борели за едни и същи млади хора и са се конфронтирали в идеите си, макар че общите им крайни цели са били еднакви. Но наглото и долно отношение и обругаване между тях винаги са били изключения. А сега всички знайни и незнайни интернет борци са се надъхали да обслужват политически интереси, като обругават най-силната и организирана патриотична организация в България - ВМРО. И ако някой може да ми каже, коя патриотична организация днес е по-организирана и е събрала под знамената си повече млади и интелигентни момчета и момичета - да заовяда.

Tи сериозно ли го мислиш това? За Каракачанов и МВРО?

Неактивен Огражден

• Forum Member
  • **
  • Публикации: 90
« Отговор #24 -: Януари 19, 2009, 23:34:32 »
Да - мисля го.
А сега ти ми отговори - дай ми име на съвременен политик, направил повече за българите в Македония от Каракачанов. Давай!

Неактивен Мамарчев

• Senior Member
« Отговор #25 -: Януари 19, 2009, 23:35:22 »
fw, не знам за Велес, тъй като не бях там. От ВТ имаше само едно момче тогава и ще го питам за подробности. Знам обаче какво съм правил аз в БЮРМ с моите съратници и точно заради това ме дразнят нападки като излятите в тази тема, особено от Сосипатор, който очевадно си няма и идея за какво пише.

Неактивен Кавалеристъ

• Newbie
  • Публикации: 1
« Отговор #26 -: Януари 19, 2009, 23:42:12 »
Ако хабяхте толкова енергия да защитавате интересите на България, колкото да плюете по ВМРО и Красимир Каракачанов цена нямаше да имате.Вие обаче си имате други по-важни каузи за защитаване, като това да ревете за "братята" сърби. С какво ВМРО и Красимир Каракачанов предадоха българските национални каузи ?!? Или вие просто сте научили нещо наизуст и само това си знаете - така е най-лесно да. Няма нужда от мислене.
« Последна редакция: Януари 19, 2009, 23:44:00 от Кавалеристъ »

Неактивен Черноземски

• Newbie
  • Публикации: 2
« Отговор #27 -: Януари 19, 2009, 23:44:14 »
Хахаха.. били сме бягали...Айде няма нужда...Миналата година на 2 март във Велес кой бягаше момчета?За това нищо не казвате нали?нали били наши само бе?Що ви целеха с камъни?Когато се запознаете с условията на живот в БЮРМ тогава говорете кой кого викал и защо го викал на помощ...
И да ви върна годинки назад...Дргуа проява на вашата смелост беше една вечер на НДК. Мощното "бнс напред" за колко секунди се превърна в "бнс бягай"?
Относно протеста на 18-ти...Това че е имало работници какво ти пречи?те също живеят в тази държава и имат право на мнение.И наистина ако протеста беше платен и хората които не отидат ги грози заплаха,защо имаше полупразни автобуси?
Говорите ми за "Атака"...Припомнете си техните митинги във София.Какво се виждаше от предаванията хора с пълни торби...На въпросите защо са тук отговаряха : да видим София...И вземи намери някои статии на Волен от началото на 90-те години и тогава ми говори,че е националист...Когато ние протестирахме и правехме подписки той се снимаше гол за реклами на уиски мисля...Благодаря от такива националисти!Пък и да не забравяме тия 22-ма ли колко бяха тия чисти българи,половината от които се оказаха педофили и дилъри...
На три морета граници ще мием
България ще бъде земен рай
победно знаме гордо ще развеем
на хаоса ще сложим край!

Неактивен Wulko88

• Forum Member
  • **
  • Публикации: 264
  • ИМАМ ДОСТА ВУЛГАРЕН ЕЗИК
« Отговор #28 -: Януари 19, 2009, 23:50:29 »
за какво се карате, врагът е отвън, не под вашите блузи, не с каране се решава този проблем с Македония ами със семе, което е късно вече да се посее,
вашите изтъркани представи за обективност се изчерпват с въпросът за човешкото двуличие, при положение, че отникъде не се знае релаността, опирайки се на факти оповестени на компрометирани институции...
Принципно въпросът може да се разгледа от 2 посоки - едната представлява мнение, взето под влияние на друго съзнание, второто е граничещо с реалността и представлява мнение на човек, не толкова изпаднал в асоциален дилириум и психологична криза, опираща се на копиране на чуждо - натрапено определение на даден факт, при положение, че липсва собствената преценка, която и да не липсва пак няма да е обективна, разговорът става шаблонен, без да има никаква полза от него...
МНОГО ОБИЧАМ ДА ПИЯ

Неактивен logx

• Senior Member
  • Публикации: 931
  • Обичайте Родината си!
    • Български националисти
« Отговор #29 -: Януари 20, 2009, 00:11:45 »
Браво, Wulko88. Хубаво изказване.
И така животът продължава
вечният си мъдър кръговрат.
Някой постоянно оцелява,