Author Topic: КогаАГЕНЦИЯТАзаЗАКРИЛАнаДЕТЕТО ще се САМОСЕЗИРА за КОМУНИСТИЧЕСКАТА пропаганда..  (Read 2020 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Siegfried

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 1,923
 • Gender: Male
 • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Кога АГЕНЦИЯТА за ЗАКРИЛА на ДЕТЕТО ще се САМОСЕЗИРА за КОМУНИСТИЧЕСКАТА пропаганда и символи (носени от ДЕЦА) по българските улици и стадиони !?

Сутринта държавната Нова TV разпъваше на кръст бащата на едното от децата, на които било изписано А.С.А.B. , което в публиката на Левски означава единствено и САМО - All Communists Are Bastards !!! А на другото дете, на което бащата не беше поканен за да се защити, видите ли имало нарисуван древният български символ свастика !?

Дами и г-да български журналисти, запомнете, че в България НИКОГА на власт не е имало, нито националсоциалистическа, нито фашистка партия, но 45 години в България КОМУНИСТИЧЕСКАта партия ЕДНОЛИЧНО (управлявана от РУСИЯ) налагаше комунистическа ДИКТАТУРА и КЪРВАВ КОМУНИСТИЧЕСКИ ТЕРОР !!!
Жертвите на комунизма в България са над 322 000(като само в първият месец и половина след 09.09.44г. избитите от комунистите и руските окупатори са повече от 35 000), но виновниците за тези комунистически престъпления (за разлика от Националсоциалистическите) НИКОГА НЕ ПОНЕСОХА НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ------ затова в България КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ престъпници, идеология и СИМВОЛИ продължават да бъдат издигани в КУЛТ, както в спорта, така и в политиката и по българските улици и площади !?

След поредният целенасочен и манипулативен репортаж на Nova TV започвам да се убеждавам, че в България, за обида на комунизма, примерно с надписът - A.C.A.B., или с древният български символ свастика, това за държавата ни продължава да се счита за ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, но за държавата ни комунистическата символика(като червена петолъчка, сърп и чук... и тн.) продължава да НЕ се считат за престъпление !?
Сега разбрахте ли и след 10.11.89г. в каква държава живеем, точно така, в НЕОкомунистическа-РУСОРОБСКА държава , в която НЕ е престъпление да се почита и ПРАЗНУВА - КРАХЪТ на България във ВСВ, както и всяка година да се величае с митинги и шествия окупационата руска червена армия, и 45 годишното РУСКО комунистическо робство, върнало България в каменната ера !!!

До кога дами и господа политици и журналисти ще се правите, че НЕ ВИЖДАТЕ комунистическата пропаганда по българските улици и стадиони !?
Докога политиците и най - вече журналистите ще мълчите като страхливи МИШКИ и няма да питате участниците в ежемесечните комунистически -проруските пропагандни шествия, и безсмъртни РУСКИ паради по българските улици , докога няма да питате, защо по тези митинги се веят ЧУДЖИ РУСКИ знамена, КОЙ позволява да се ПРОПАГАНДИРАТ ПРЕСТЪПНИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ идеи и ПРЕСТЪПНИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ символи по българските улици и стадиони, кой и защо разрешава на тези комунистически безродници да правят тези ПРОКОМУНИСТИЧЕСКИ шествия в чест на чужда държава и на чуждата й РУСКА ОКУПАЦИОННА армия и защо се разрешава от общините ПРОПАГАНДАТА на комунистическа символика и идеология по българските улици и стадиони !?

« Last Edit: 18 May 2018, 22:26:24 by Hatshepsut »
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !
 

Offline генерал Жеков

 • Adviser
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 1,458
 • Gender: Male
 • Интереси: История, Философия, Политика
 • Зодия: Aries Aries
 • Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Чакаме мненията на Сириуса,да зойде и да защити господарите си от русия,докато пише от компютър в прогнилия запад,в най-фашистката държава от целия континент :mad:
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!
 

Tags: