Author Topic: ПФК Левски София  (Read 42195 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Хитлер

• Вечното присъствие
  • Registered user
  • Senior Member
  • ! Смърт за всички предатели !
    • SS GROUP
  • Зодия: Aries Aries
ПФК Левски София
« on: 18 May 2008, 20:05:51 »
Левски най-после бие

Сините пречупиха 2:1 Славия на Герена, Томашич с автогол

Левски взе първа победа от четири мача, след като надви с 2:1 Славия на Герена. Тасевски (5) и Кръстовчев (32) вкараха за сините. Игралият последен мач за Левски Томашич си забоде автогол в 31-ата минута.
Бившите шампиони бяха по-добрият отбор на терена. Още в 5-ата минута македонецът Дарко Тасевски откри резултата. Белите се активизираха, като Малинди стреля в аут. Малко след това Дарко Тасевски поиска дузпа, но реферът Йорданов не даде. В 31-ата Игор Томашич си вкара автогол. Тогава Галин Иванов отмъкна топката от левия бек Веселин Минев, центрира и Томашич с глава изненада Петков. Следващата атака Еньо Кръстовчев вкара гол с глава след центриране на Зе Соарес. До края на полувремето Кръстовчев и Николай Димитров можеха да увеличат разликата за Левски, но ударите им минаха в аут.
След почивката статуквото се запази, като Кръстовчев, Николай Димитров и Мирослав Иванов изпускаха за Левски. В 70-ата минута Еньо удари греда след удар с глава. Най-чистото положение за Славия изтърва Галин Иванов. След пробив той стреля силно, но вратарят Георги Петков изби топката.

Георги Димитров

ЛЕВСКИ

Тактиката
 Треньорът Велислав Вуцов заложи на схемата 4-4-2, която налага след идването на Герена. Четиримата в отбрана бяха Игор Томашич, Юсеф Рабех, Веселин Минев и Живко Миланов. Пред тях действаха двамата дефанзивни халфове Боримиров и Сърмов. Малко пред тях играеха Зе Соарес и Дарко Тасевски. Напред Левски разчиташе на Николай Димитров и Еньо Кръстовчев.
Изненадата
 Изненадата за Левски бе автоголът на Игор Томашич. Хърватинът ефектно наби топката с глава в 32-ата минута след центриране на Галин Иванов.
Грешките
 Като цяло сините не допуснаха грешки и стояха през целия мач по-добре на терена. Почти през всичките 90 минути бившите шампиони доминираха. Само пропуски на нападателите лишиха тима им от отбелязването на още голове във вратата на Славия.
След мача
Велислав Вуцов: Доволен съм от победата. Заслужено спечелихме този мач. Много исках Игор Томашич да остане в отбора, но за съжаление трябваше да се сбогуваме с него.Поне успяхме да го направим. Надявам се един ден, ако Левски отново играе в Шампионската лига, Игор да се върне. Георги Петков на 99% остава в Левски. В понеделник ще бъдат водени последни разговори относно неговото бъдеще.

СЛАВИЯ

Тактиката
 Белите избраха същата тактика като тази на Левски - 4-4-2. Пред Йордан Господинов бяха Владимир Иванов, капитанът Йордан Петков, Виктор Дениран и Мартин Кавдански. В халфовата линия бяха Радослав Анев, Николай Петров, Мартин Керчев и Галин Иванов. В атака действаха Новкович и Малинди. На полувремето бяха извършени две смени, като на терена се появиха опитният Илия Илиев и Елтон.
Изненадата
 Изненадата бе статичната и на моменти плаха игра от страна на Славия. Белите трябваше да спечелят поне точка, за да запазят шансовете си за участие в турнира Интертото. През по-голямата част от мача те обаче се бранеха.
Грешките
 Славия допусна на няколко пъти грешки и бе надигравана от нападателите на Левски. Само малшансът обаче попречи на сините да завършат срещата с повече отбелязани голове.
След мача
Стевица Кузмановски: Този мач го загубихме, но трябваше преди него да решим въпроса с класирането в Интертото. Нямахме сили и мъжество да играем поне за равен. Имахме доста проблеми през сезона с контузени състезатели. Срещу нас имаше нeкоректно съдийство във всеки мач, като изключим този с Левски. Симонович ми каза, че не е готов на сто процента, а ни бе нужен. В някои от мачовете на Славия той играеше симулативно, а на нас такива играчи не ни трябват. Ако искаше, можеше да ни помогне срещу Левски.
« Last Edit: 17 May 2017, 06:44:31 by Hatshepsut »
Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин. - Член 39 от Конституцията на Република България

Offline Александър

• Senior Member
  • Шуми Марица окървавена...
  • Зодия: Pisces Pisces
Re: ПФК Левски София
« Reply #1 on: 29 Aug 2008, 17:50:53 »
Фен тема за  Левски София.
Тук поствате и коментирате всички новиини, събития и прочие свързани с отбора.
Забраняват се всякакви нападки към отбора и разни заяждания. Ако някой не се радва на случващото се в клуба, ще го напише ясно и без заяждане, също и обосновано. Това важи за феновете на ПФК ЦСКА, най-вече.
Всякакво наричане на Левски София с имена от рода на селски, говежди... и т.н се приема за заяждане и потребителите ще си носят последствията.
Човек от екипа на форума ще потвърди това което казах.

Излишни теми по ЦСКА и Левски няма да има. Една за ЦСКА, една за Левски. Всеки по темите си и без заяждания!
« Last Edit: 29 Aug 2008, 17:56:13 by Александър »
"С дързостта на младите и мъдростта на старите да възродим нацията и България."

Offline Metoman_88

• Senior Member
  • Зодия: Cancer Cancer
« Reply #2 on: 29 Aug 2008, 19:08:54 »
Тука само левскарчета да пишат,мненията на панчаревци да се трият!
Ще смачкаме Жилина!
Ще измислим нови хитрини,
закони всякакви игри.
Наш човек на пост там, ще внедрим
далавера с него да въртим.

Offline Хитлер

• Вечното присъствие
  • Registered user
  • Senior Member
    • SS GROUP
« Reply #3 on: 30 Aug 2008, 13:13:58 »
Скандалите продължават - Левски се разцепи на парчета

Два дни след като Левски бе елиминиран от скромния БАТЕ (Борисов) в 3-и предварителен кръг на ШЛ скандалите в тима стават все по-големи.

Както е известно, часове след злополучния мач в Борисов Sportal.bg публикува материал, в който съобщи, че има голяма вероятност част от футболистите на Левски да бъдат изритани от клуба. На следващия ден информацията бе потвърдена и от собственика на клуба адвокат Тодор Батков, който заяви: "Ще се разделя с всеки без проблем. Ще дам футболистите на други клубове дори без пари." Тези думи на синия бос предизвикаха вълна от недоволство и Sportal.bg научи, че в момента изказването  се използва от хора, окачествяващи се като левскари, които не се свенят да настройват футболисти и фенове срещу синия бос.

Така, тлеещите от поне година и половина конфликти между футболисти, временни и постоянни треньори и ръководство, набързо се трансформирали в поне три сериозни групички и към този момент всяка дърпа към себе си, злепоставяйки останалите.

Първата се върти около Георги Иванов - Гонзо. Към нея отскоро е привлечен Георги Христов и още един-двама от българските футболисти в тима. Тук задължително трябва да споменем, че най-силният футболист на Левски, синият страж Георги Петков, не подкрепя Гонзо.

Втората е с предпочитания към Тодор Батков. В нея са треньорът Емил Велев, Даниел Боримиров и част от чужденците в отбора. Смята се, че на страната на Батков е и вратарят Георги Петков.

И третата група е обединена около стария наставник Станимир Стоилов. Тя е най-малобройна, но не и безобидна. Предполага се, че основната информация за случващото се в Левски излиза именно от там.
Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин. - Член 39 от Конституцията на Република България

Offline Хитлер

• Вечното присъствие
  • Registered user
  • Senior Member
    • SS GROUP
« Reply #4 on: 30 Aug 2008, 13:16:51 »
Батков: Аз ли трябваше да вкарам гол на БАТЕ?

Собственикът на Левски адвокат Тодор Батков напусна с насълзени очи стадион "Градский" в Борисов. Той едва сдържаше гнева си и отказваше да говори за случилото се. "Питайте ги тези, които ми изядоха 6 млн. в последните две години и общо 25 млн. досега", ядосваше се адвокат Батков. В София обаче намери сили да излее болката си пред журналистите и феновете.

- Г-н Батков, как ще коментирате това, което се случи в Беларус?
- Какво да ви кажа. Не съм си правил илюзии след този резултат в София. Съжалявам, че и ние се изложихме като олимпийците и разочаровахме цяла България. Тежко ми, болно ми е. Пълно бездушие.

- Не мислите ли, че и вие допуснахте доста грешки от 5 май (б.р. уволнението на Станимир Стоилов) насам?
- Какви грешки? Такава бе отпадането на Тампере. Сега някои говорят, че съм рязал пръсти. Но не съм го правил, нито съм извивал ръце. Това може да го докажа със списък. От него се вижда кои бяха първите четири имена, нарочени за продаване. Към тях имаше и още двама. Все пак това отпадане донякъде се дължи на факта, че сме млад отбор. За тези момчета това е едва трети официален мач и те не са сработени. Изпуснахме невероятен шанс.

- Преди време казахте, че ще ви е срам да излезете на улицата при провал срещу БАТЕ?
- Мислите ли, че на мен ми е приятно това, което се случи? Болно ми е много. Едва имам сили да стоя. Виждате каква е обстановката около нас (б.а. - има предвид яростните фенове на летището). Нека и играчите усетят за какво става въпрос.

- Не мислите ли, че българският футбол е в тотална криза?
- Нивото е трагично. Виждате какво стана с нас и Локомотив (Сф). Не можем да бием напълно преодолими отбори. Занимаваме се с някакви съдии.

- Реални ли са тогава тези 50 млн., които бяха платени за телевизионните права на "А" група?
- Не бъркайте нещата. Ние, сериозни бизнесмени като Гриша Ганчев, направихме много голямо нещо.

- Защо футболистите не поздравиха публиката след края на мача, а директно се прибраха в съблекалнята?
- Това просто е скандално. Хора са били път през пет държава и са минали през какви ли не перипетии, а те не ги поздравяват.

- Имате ли концепция как Левски ще се измъкне от тази ситуация?
- Каква по-голяма концепция от тази. Каквото поискаха, го взех. Даже този прехвален Асуз е договорен. Аз го бях уредил. Трябваше само да се обадя и в сряда да пристигне. Надуха ми главата за него. Бях го спазарил за 900 хил. евро.

- Сега какво ще правите с Асуз?
- За какво ни е? Само той ми липсва. Срещу кого да играе? Срещу Ботев (Пд) ли? Или срещу Локото? Днес (б.а. - сряда) ми предложиха двама техни футболисти.

- Левски има ли сили да влезе в групите на турнира за купата на УЕФА?
- Вече не знам. Надявам се. Ако тези момчета имат морал и искат наистина да станат футболисти, трябва. Задължително
трябва да влезем в групите иначе за какво са тези бюджети, феноменални заплати, петзвездни хотели, автобуси, масажисти и т.н.

- Какво им липсва на футболистите при положение, че сте задоволили всичките им претенции?
- Не знам. Осигурил съм им всичко. Явно им е в повече. Това, което им липсва, е едно дърво или някакъв хладилник, в който от време на време да влизат да си охлаждат самочувствието.

- Феновете искат да ги затворите в общежитието?
- То е три звезди! Недейте така.

- Нещата няма ли да се оправят с назначаването на скъп треньор от чужбина, който ще има по-голям респект?
- Като цяло футболът в България пропада. Вижте какво става и с националния отбор. Какъв треньор да докарам? Сегашният категорично ще остане. Свърши тая със смените. Готов съм да се разделя с всеки футболист, без да се замисля, без въобще да им търся пари. Да си взимат багажа и да си заминават. Не ме интересува за кой колко съм платил. Не може хора от най-атрактивното първенство (б.р. - бразилците в Левски) да не могат да ритнат топката. За какво говорим тогава?

- Какви футболисти тогава трябва да привлечете?
- Ще искам да ни преотстъпят Бербатов, защото явно няма да го продадат. Това ли да направим? Дано да се оправи момчето. С изпълнителния директор на "Тотнъм" се познаваме. Явно трябва да се свържа с него.

- Какво ще кажете на феновете, които ви посрещнаха? Преди време същите момчета ви посрещнаха на ВИП-а като герои?
- Явно ще трябва да забравим за ВИП-ове! Ще взема да продам и новия автобус.
(заб. В разговора се включва фен)

- Тези футболисти ви взеха 6 милиона евро!
- Повече са. Поне осем милиона.

- Какво ще ги правите тогава! Вкарайте ги в общежитието и да седят една година там на боб и леща, а децата да спят в апартаментите им и с манекенките. Давайте им и само 5 бона заплата!
- Какви пет хиляди? Има хора, които живеят като скотове. Заслужават само 500 лв.

- Тези хора ви бъркат в джоба, а на нас в сърцата. За какво им е треньор. Нито Джеймс (б.р. Велев), нито Мъри им трябва. Имате идеална охрана. Оставете ги тя да ги мотивира!
- Да ги бием не става. Ще започна да ги гоня и това е. Ще пускаме децата. През второто полувреме може би трябваше да пуснат мен и да вкарам гол. Дано футболистите чуят това. Аз не вярвам, че вече ще влезем в каквито и да били групи. Миналата година след мача с Тампере във Финландия един от основните им играчи си прегърна гаджето си и си тръгна, бутайки колело. Аз побеснях и влязох в автобуса ни. Там бяха само три от звездите. Почти с шутове ги свалих долу, за да видят за какво става въпрос. В Борисов един от футболистите дойде пеша на стадиона, по анцуг. А ние изтупани с "Агресия".

- А какви мерки трябва да предприеме Емил Велев?
- Давам им картбланш да вземат още един помощник. Освен това ще играят тези, които са в добро състояние. Не трябва да има робуване на имена.

- Вашето предпочитание за помощник-треньор?
- Те трябва да си намерят. Очевидно има какво да се желае от тренировъчния процес. Не искам да използвам купешки фрази, но ни липсва сработване. Взимаме новите с кошница.

- А може би сте определили малка премия за влизане в Шампионската лига и така сте ядосали играчите? Може би един 1 млн. е малко?
- Предишния път им дадох два милиона за влизането в Шампионската лига. Не знам какво да мисля.

- За какви премии играха сега футболистите?
- Премията за влизане в лигата бе 10 хиляди евро. Щяха да вземат по още 15 хиляди, ако бяха сторили това без загуба. Тук не влизат парите, които щях да раздам, когато получим своята част за участие от УЕФА. Цифрата щеше да е много сериозна. Сигурно се питате каква ми е мотивацията? Аз гледам на футбола по същия начин, по който гледам на църквата, която построих, на паметниците, които поддържам.

- А каква инвестиция за вас е Левски?
- Искам Левски да дава радост на хората, защото
вижте в какво време живеем
Колко са положителните неща? Увеличават се ток, парно. А ние ходим до Бургас и Варна с чартър. Футболистите да се оплакват, че не били в петзвезден, а в четиризвезден хотел...

- Кой футболист се оплаква от това?
- Да кажа ли? Няма, срам ме е!

- Явно става въпрос за голяма звезда?
- Нека не гадаем.

- Какво щяхте да направите с парите, спечелени от Шампионската лига?
- Бяхме ги наместили вече. Щяхме да заделим сума за проектирането на стадион "Раковски". Щяхме да направим нов изкуствен терен, да стегнем спортната рота, да направим супермодерен възстановителен център по немски образец.

- Това ли е най-тежкият ви период начело на клуба?
- Кажи-речи, да. Но той вече продължава една година.

- Кога ще свърши кошмарът?
- Явно трябва да се направи нещо. Въпросът не е само до пари. Президентът на БАТЕ се шегуваше и каза, че бюджетът им е толкова, колкото струва нашият №7 (б.р. - Жеан Карлос). Вторият спонсор на беларусите е мобилен оператор, който им дава 60 хиляди долара на година.

- А спонсорът на Левски колко пари налива?
- Два милиона лева. Искам запис от този разговор. Ще задължа футболистите да го гледат с учебна цел, а не да ходят по фолк заведения.

Андрей Андреев, "Стандарт"

Offline Ванадий

• Hero Member
« Reply #5 on: 31 Aug 2008, 11:32:44 »
Никакви обиди, псувни и безсмислени мнения!

Offline Хитлер

• Вечното присъствие
  • Registered user
  • Senior Member
    • SS GROUP
« Reply #6 on: 31 Aug 2008, 15:42:06 »
Велев се изцепи: На летището ни посрещнаха наркомани и пияници

Наставникът на Левски Емил Велев атакува доста остро феновете на тима, които посрещнаха с освирквания и псувни отбора на летище "София" след отпадането им от БАТЕ (Борисов). "На кои фенове? Аз не видях фенове, тези на аерогарата ли имате предвид? Ми те бяха 15 човека. Защото аз чух и други реакции. От фенове, които за мен са много по-добри, подкрепят от много по-отдавна отбора. Идват по стадионите, милеят за отбора. Не ругаят футболистите, естествено. А на летището видях само дрогирани хора и пияни. Това мога да коментирам", заяви Кокала.

Левски вече е отпадал от словаци

Левски не може да се счита за фаворит в мачовете със Жилина не само, защото вече се препъна срещу далеч по-скромния БАТЕ Борисов, но и защото пази лоши спомени от срещите си със словашкия футбол. Преди 11 години "сините" отпаднаха в предварителния кръг на вече несъществуващия турнир за КНК от Слован (Братислава). Първият мач в София преминава при тотално превъзходство на Левски и в 18-ата минута новопривлеченият Георги Иванов - Гонзо открива резултата. Момчетата на Стефан Грозданов продължават да натискат, но в средата на втората част груба грешка на Димитър Иванков позволява на гостите да изравнят и да си тръгнат с благоприятното 1:1.

Реваншът се развива по сходен начин. Левски повежда от съблекалнята с гол на Николай Тодоров - Кайзера, но същият този Новак вкарва за 1:1, а Мужлай бележи втори гол за Слован и класира тима си напред.

Кокала се уплаши: Левски не е фаворит

Наставникът на Левски Емил Велев би отбой въпреки огромния късмет, който извади неговия тим при жребия за 1-ви кръг за купата на УЕФА, който отреди на сините словашкия Жилина. "Левски не е фаворит. Говорих с един приятел и той ми каза, че Жилина е добър отбор. Ще ги разузнаваме и ще видим. Спомнете си какво стана с БАТЕ. Още ме е яд като се сетя какво направихме. Даже сега се чувствам много по-зле. Направо нямам думи каква я сътворихме", коментира Велев.

Той все пак допълни, че съперници като Жилина и Борац (Чачак) са приемливи за съперници, а според него Левски има известно предимство и в това, че сините ще домакинстват на реванша.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Абе,вие на треньор който има сърце ще попаднете ли някога..... :down:
С тези изказвания продължавате да ставате за смях пред всички... :down:

Това е Жилина

Словашкият Жилина е създаден през 1908 година и този сезон чества вековен юбилей. Момчетата на Павел Върба станаха вицешампиони през изминалия сезон и стигнаха до 1-вия редовен кръг на УЕФА, след като отстраниха чешкия Слован (Либерец). Жилина са общо 6 пъти шампиони на Словакия в цялата си 100-годишна история (1928, 1929, 2002, 2003, 2004 и 2007).

Отборът играе домакинствата си на стадион "Под Дубном", който е с капацитет от 9 576 зрители. Президент на клуба е Йозех Михалко, а настоящ старши-треньор - Павел Върба. Тимът е съставен предимно от словашки футболисти, като в редиците им блести бразилецът Евандро Адауто да Силва.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Това е изровено от прашните тефтери на спортните журналисти..... ;)
« Last Edit: 28 Mar 2011, 07:27:22 by Hatshepsut »

Offline Commando Ultra

• Banned
  • Forum Member
  • *
  • УЕФСКИ ТЕЛ АВИВ (1914-2008) R.I.P.
« Reply #7 on: 02 Sep 2008, 16:11:14 »
http://sofiawest.com/

ЛЕВСКИ едва бие,Велев се прави на луд!
01.09.2008 @ 04:06 | Левски

Левски извади луд късмет и успя да стигне до щастлива победа с 3:2 като гост на Локо (Пд).

Велев пък отново прояви своята неадекватност,като вместо официално да се извини на публиката той нагло заяви,че думите му били грешно интерпретирани и навремето бил част от сектор "Б"???Кокъл ако си бил пиян или друсан и не помниш какво си казал,обади се на Н.Сираков,той  гледа изявлението ти по ТВ и също осъди приказките ти.А колкото до сектор "Б",все още имаш живи набори,че и по големи от теб,но никой не си спомня да е виждал твоята физиономия в сектора!Да не би това да е станало някъде в Израел???

;D ;D ;D - Сините пишат в официалния си сайт КОКЪЛ вместо правилното на български език КОКАЛ. Без коментар за нивота на тези "хора".
   :DНе пропускат да напомнят и затоплата си връзка с Изаел - истинската родина на повечето от тях.

Offline Хитлер

• Вечното присъствие
  • Registered user
  • Senior Member
    • SS GROUP
« Reply #8 on: 04 Sep 2008, 23:09:30 »
Българските клубове пълна скръб - Левски пак извън топ 350 в света

Международната федерация по футболна история и статистика публикува месечната си класация за най-добър клубен отбор в света. В нея родните тимове бележат сериозно отстъпление в сравнение с предходния месец, като  най-напред в класирането е Черно море, който е на 136-о място. След него се нарежда Литекс. Оранжевите, които през месец август бяха 157-и в света, сега са 213. Следва шампионът на България ЦСКА, който е 326-и (199-и през август) и Локомотив Сф (247-и през вагуст), подвизаващ се на 340-то място. Левски пък изобщо не фигурира в класацията.

Интересното в случая е, че съперникът на сините в евротурнирите, словашкият Жилина, заема 121-о място.

На първите три места пък са наредени новият тим на Бербатов - Манчестър Юнайтед, следван от Барселона и Челси.

Offline ATAKABG

• Junior Member
  • *
« Reply #9 on: 05 Sep 2008, 20:36:11 »
Големият проблем на ЛЕВСКИ е ръководството - Батков и Баждеков милеят само за парите и популистките изяви на гърба на най-големия и обичан Български клуб... Докато тия двамата са при нас - добро няма да видиме.
АТАКАТА ПРОДЪЛЖАВА...

Offline Хитлер

• Вечното присъствие
  • Registered user
  • Senior Member
    • SS GROUP
« Reply #10 on: 05 Sep 2008, 21:00:52 »
...на най-големия и обичан Български клуб...

кой те излъга ???

Offline Александър

• Senior Member
« Reply #11 on: 05 Sep 2008, 21:03:38 »
...на най-големия и обичан Български клуб...

кой те излъга ???
Човека си има мнение, уважавай го и не му задавай такива въпроси. Незнам за някаква статистика кой от 2-та отбора има повече фенове...
Но съм съгласен с него, Паткоф и чуфита да си ходят...

Offline Aryan1488

• Banned
  • Forum Member
  • *
  • 14/88
« Reply #12 on: 06 Sep 2008, 16:23:04 »
Айде моля ви се, всички знаем кой е най-обичания клуб! Кой има 5000 на гостуване в Варна и в Благоевград...
Къде утиде волята, къде са борбените българи?
Не искам новото Косово да се окаже Кърджали!
НЕ ИСКАМ ДА СМЕ ОТРИЧАНИ, А ТУРЦИТЕ ОБИЧАНИ ОТ НАЩЕ СЪНАРОДНИЦИ - НОВИТЕ ЕНИЧАРИ!

Offline Хитлер

• Вечното присъствие
  • Registered user
  • Senior Member
    • SS GROUP
« Reply #13 on: 10 Sep 2008, 14:09:04 »
Запалиха герена

Само няколко дни, след като изгоря част от покрива на сградите, в която се помещават съблекалните на юношите на стадион "Георги Аспарухов", днес пламна нов пожар на "Герена". Този път огнената стихия подхвана стърнищата окло едно от помощните игрища, докато представителният тим на Левски тренираше на друго. За момент футболистите прекратиха заниманието и започнаха да зяпат пожарникарите, които дойдоха да изгасят пожара.

За сега не е известно как точно е пламнал огънят, но се предполага, че той не е дело на умишлен палеж от пироман, а на недобросъвестен гражданин, изхвърлил своя фас в стърнищата.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Стадиона гори в червено,червено е всичко навред... :devil:

Offline Александър

• Senior Member
« Reply #14 on: 18 Sep 2008, 21:34:05 »
Това си заслужава да го пусна...
Фашистки скандал с фенове на "Левски" стресна жителите на Братислава, където са отседнали част от "сините" ултраси, били път до Словакия за мача с "Жилина". Двубоят от I кръг на УЕФА е тази вечер от 20,30 ч., като ще бъде предаван пряко по пловдивския "Евроком България".
40-ина ултраси на "сините" вдигнаха на крак полицията в столицата, след като оскверниха антифашистки паметник на местен герой. Левскарите се строиха пред монумента и демонстративно започнаха да правят хитлеристки поздрави. Действията им предизвикаха възмущението на местни очевидци на грозната сцена, които не се поколебаха да сигнализират униформените. На минутата долетяха 6 патрулки, като най-дейните двама от българската агитка бяха прибрани за разпит в най-близкото РПУ. След 30-минутно писане на обяснения момчетата със сини шалчета бяха освободени.
в. Новинар
Фенове на Жилина и Левски се сбиха зверски
18 септември 2008 13:52
Полицията арестува десетина запалянковци
Страхотно меле се заформи часове преди започването на футболната среща между отборите на Жилина и Левски, научи db. Първите искри са пламнали в близост до паркинга, където са спрели българските автобуси.

Сините ултраси започнали още със слизането си в централната градска част да скандират любимите си песни. След това те насядали по близките маси на кръчмите в студентското градче. Шумът от скандиранията привлякъл вниманието на местната агитка, която се организирала и след кратко разузнаване започнали да хвърлят факли и празни бутилки от бира по българската група запалянковци.

Раздразнени от словашките хулигани хората на Златин Тепсиев отговорили на провокацията, като с дръжките на знамената и юмруци се нахвърлили на своите опоненти. След бързата намеса на полицаи от местните органи на реда най-буйните запалянковци са били отведени за 24 часа в близкото управление.

Сини неонацисти вилнеят в Братислава
18 септември 2008 12:46
Автор: Велко Велев     Фотограф: Ultras Levski
Арестуваха двама български хулигани
Неонацистки скандал с привърженици на Левски гръмна в столицата на Словакия Братислава, където са отседнали група от сините фенове.

Близо 40-ина крайни привърженици на сините вдигнаха на крак полицията в центъра на словашката столица, след като оскверниха антифашистки паметник на местен герой, който се е борил срещу окупаторите от Третия райх. Левскарите се строили пред монумента и демонстративно започнали да правят хитлеристки поздрави, а минувачите вцепенено гледали случващото се пред паметника.

Безумните им действия предизвикали възмущението на местни очевидци на грозната сцена, които не се поколебали да сигнализират униформените.

След около 10 минути 6 патрулки блокирали най-дейните двама от българската агитка, които били прибрани за разпит в най-близкото управление на полицията. След 30-минутно писане на обяснения момчетата със сини шалчета са били пуснати.

Междувременно запалянковци на местния Артмедия пък обещаха да викат за Левски, въпреки че преди 2 години бяха отстранени от възпитаниците на Станимир Стоилов. Привърженици на тима от квартал Петържалка успокоиха българите, че Жилина са селски тим, който не би трябвало да създаде проблеми на техните любимци.

Фракциите на Жилина и Нитра мразят много тези на Слован и Ружомберок, като много често влизат в жестоки схватки с тях.

Двубоят от I кръг на УЕФА е тази вечер от 20:30 ч., като ще бъде предаван пряко по телевизия ''Евроком България''.
« Last Edit: 18 Sep 2008, 21:35:43 by Александър »