"Със снимките на хората от Памир доказа, че нямаш абсолютно никакво уважение към Арийските ни предци и наследство, а към науката още по малко !... " (цит. Siegfried« -: Август 15, 2014, 13:40:00)
Какво уважение да имам към мангали?
Тези, които си изкарват пари с писане на глупости са толкова учени, колкото онези двамата- Улф Брунбауер и Мартина Балева ,платени драскачи на неистини, уж учени с претенции.
Как може да твърдиш, че днешните българи са арийци, отчитайки историята България, която е пълна със събития, доказващи, че българите са кръстоска от гените на всякакви нации.
Ако изпитваш някакво самоуспокоение, че си ариец, имай си го, но тези, които са край тебе нямат това усещане, а за "арийски добродетели" и "арийски традиции", изобщо не си прав, защото днешните българи са обърнали гръб на всичко, което се нарича национално достойнство и добродетели.
Къде са тези добродетели?
В предателите ли, в мутрите ли, в доносниците ли, в банкерите, в продажните политици или продажни журналисти, в лъжеучените, които поругават паметта на славни българи, в чиновниците или във всякаква друга измет, която е готова да доносничи, да излъже, да се продаде за 50-100лв, да трепе, да гони децата си и да не се грижи за близките си?
Дори на паметта на Левски посегнаха, като извикаха Фердинанд да стане цар, а наши съвременници го изкараха...детеубиец!!!
Няма такова съсловие от българския народ, което да не е омерзено и да е носител на ценностна система, която е достойна за уважение.
За голямо съжаление това е българинът днес, жалко човешко подобие, а пък ще и да е с арийски гени. Вчера пътувах по магистрала "Тракия" от София към Бургас и малко преди Чирпан реших да заредя. Спрях на една бензиностанция на "Лукойл" да заредя газ, но имаха авария.Продължих още 10 км и спрях на OMV.
Жал ми беше като гледах, как някои се опитват да се набутат в редицата коли, за да не чакат на опашка и се правят, че не виждат останалите коли.Пълна свинщина от олигофрени с претенции, кои с арийски, кои славянски, а всъщност-пълни боклуци, а не народ.
Всичко това видях вчера, 15-ти август 2014г. Нямаше нито война, нито бедствие.
Не, дълбоко грешиш и всички приказки за славното ни минало, за корените ни са едно залъгване и неуспешен опит за оправдание на жалкото ни настояще.
В това отношение, няма такъв подъл и жалък народ като нас, нито от съседите, нито от по-далечни страни.
Турците, един народ , който не ми е симпатичен и ги презирам заради примитивизмът и фанатизма им, са много по-единни от нас...жалките "арийци".
А тези , които са изтипосани като арийци от Памир или не знам откъде си са абсолютни примитивни хорица, с които никога не бих се срещнал, защото изпитвам погнуса от външния им вид и от начина им на живот.