Хитлер е австриец, но както и да е...( въпреки че няма кой знае каква разлика между немци и австрийци).
Явно не знаеш какво е рецесивен ген. Да те улесня: Ако един от прародителите на Хитлер( напр.) е бил тъмнокос римлянин( тоест смешението се е случило преди повече от 1500 години, а не от "7-мо коляно"), всичките деца, които той има ще са тъмнокоси, понеже генът за руса коса е рецесивен спрямо по- тъмните цветове( спрямо червенокосите не знам). Тея потомци имат 75% шанс да станат родители на тъмнокоси и 25% шанс на са руси( разбира се, това зависи от много фактори, но по лична преценка няма да ги изброявам за да не те объркам). Тъмнокосите внуци на тоя римлянин ще имат 50% шанс да имат тъмнокосо поколение, като тоя шанс се запазва за всяко следващо тъмнокосо поколение( а за русите тоя шанс клони към 0%). Можеш ли да направиш връзка между текущото състояние на бавСя фенотип и това, което току- що прочете, или и за това ще трябва да ти помагаме?Също така има и книги, които твърдят, че славяните са по- близки до скандинавците от колкото немците. В NS под "ариец" се е имало в предвид германски + скандинавски племена( демек норди). Тоест в чистата си форма( без да имат какъвто и да е ненордски, включително и ДАЛЕЧЕН(2000+ години назад, а не "7 колена назад" роднина) са руси, бели и синеоки.
Расите НЯМАТ запазени марки, може би освен черепа. Расите са съвкупност от белези... Тея трите белега са просто най- очевидните- черепът невинаги се изследва лесно с невъоръжено око.
Това е представата на науката за арийците през онзи период: http://en.wikipedia.org/wiki/Aryan_race
Обърни специално внимание на нордическата група: http://en.wikipedia.org/wiki/Nordic_raceСподели споменатата карта тогава.Изобщо имаш ли някаква реална представа какво е това житовно циганина и как то се различава от славянина? И как, по дяволите, тая "циганска" държава е важен фактор в световната политика? И защо нашия благороден свят народ е избрал славянския език, а не славния бългАРИЙски
Жокер: Циганите са номади, които нямат нито трайно местообитание, нито земеделие, докато славяните за с уседнал начин на живот и добре развито земеделие и животновъдство.
Имаш ли представа, защо според науката - комплексираните мъже с малки репродуктивни органи, постоянно обясняват, че органът им бил много- много голям, та и ти с тия ОГРОМНИ БУКВИ, явно искаш да ни обясниш, че в областта на расология си една огромна и пълна НУЛА !!!

Наистина ли си мислиш ,че точно аз не знам къде е роден А.Хилер ?!

Но да се върнем на обърканото и разхврляно постче, и По - Големи СЛАВЯНОФИЛСКИ тъпотии от твоите съм чел, затова няма с какво ново да ме изненадате съвето-русофилите другарю професор !

Ти да не си "професор" Димитър Иванов

, др. "професор" слушайте ме много внимателно
, расите др."професор" имат запазена марка, защото са САМО 3(ТРИ) (а ти за етнически групи ли си искал да пишеш, незнам, то само нЕкой АКАДЕМИК от библиотекарския би ти разбрал.......) , ще ти ги изредя(защото знам как ви дават "професорските" титли в библиотекарския) ;
1) . Европеидна РАСА,
2). Монголоидна РАСА и
3). Негроидна РАСА
Това са РАСИТЕ познати на науката, ти явно си открил и други допълнителни раси, ама тя по принцип научната ви работа в библиотекарския е все такава нескопосана и предимно партийна(в смисъл славянофилска и болшевишка), а не научна и все е под шапката на КГБ, съветските-руски служби, на ЦИГАНСКИЯ КОПТОР славянска рАсия !!!
За езика на БългАРИИте...., след всичките славянофилски глупости които прочетох съм убеден, че ТИ си избрал славянския език предполагам на рАсия за да говориш в къщи и с животните си на двора, но аз и всеки един БЪЛГАРИН говорим на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, а в българския има НАД 4 000 ИРАНСКИ ДУМИ( а НЕ славянски), а това, че някакви ЦИГАНИ от Азия са приели нашият език(и религия), но са го променили за да сложат циганските си СЛАВЯНСКИ падежи и да наблъскат в него хилядите си славянски думи, които в БЪЛГАРСКИЯ НЕ съществуват, си е проблем изцяло на ЦИГАНСКАТА БЕНЗИОНАСТАНЦИЯ рАсия, мислеща се за държава, а не наш проблем !!! Виждам че е твой проблем, но всеки съветофил-русофил има твоите проблеми, затова не се притеснявай , не си сам !
И само да допълня, че когато Кан Еспор(на Ирански Орел) идва на Балканския полуостров "високо развитата" ЦИГАНСКА цивилизация на славяните НЕ Е ПОЗНАВАЛА КОЛЕЛОТО

Но искам някой да ми ги идентифицира теЯ славяни. Да ми обясни културата, която са създали. Философията, която са ни оставили. Естетиката, до която са се докоснали. Трагедията, която са изживяли. Върховете, до които са се издигнали. Бездната, в която са пропаднали. Искам идентификация. С имена. С предмети. С текстове. Както е във всички човешки култури. Епоси. Легенди. Приказки. Разкажете ми една славянска народна приказка. Изпейте ми една славянска народна песен. Покажете ми славянски храм или култово, културно и каквото и да е средище от преди “прабългарите” по “славянските” земи. И защо от тези ваджишки славяни в нито един музей няма нито едно материално експонатче. От траките ни е останал един харман злато. От трибалите имаме керамика, писмени знаци, даже и рибарче. От римляни, от гърци, от даки, от викинги, даже от индианци и австралийски аборигени, от секакви е останало по нещо, само от славяните до ден днешен нищо не съм видял. Излиза, че те са ни оставили само едната славянка за да роди Пресветите братя Кирил и Методий(за да може руснЯците да обясняват че Кирил и Методий са славяни

, а Българската Азбука била славянска

), и мен, за да могат руснаците да ме обиждат, че съм им брат .
PS И както казва приятелят ми Белчо Дончев:
Няколко идиота в нашата държавица не искаме да сме славяни по простата причина, че не можем да сме комунисти !!! Такива сме се родили-деформирани и ограничени нещастници, които тъпо и упорито се имаме за българи. Защото бащите и майките ни са били българи, защото бабите и дядовците са ни били българи, и защото и ние сме българи. Знаем, че ако заспим едновремено всичките идиоти, тутакси управляващите ни демократични източноправолинейни славяни ще обявят татковината ни за втората след Русия свещенна славянска джамахирия, поради което ние, идиотите на България, никога не спим. Поне никога едновремено. И в най-мракобесните славяно-съветски времена, години и епохи, винаги е имало буден поне по един от нас, та ето така сме избудували до днес......