Автор Тема: Арийската раса  (Прочетена 29219 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен TAPATOPycanoff

 • Junior Member
 • *
 • Публикации: 41
 • Карма: +2/-0
 • Пол: Мъж
 • Алергичен към идиоти
Re: Арийската раса
« Отговор #96 -: Март 11, 2015, 23:42:15 »
- Eй тВа  русофилите-ПАНслависти се извъдихте гоУеми радетели за бЕло братство :lol: , в това братство, на бЕло ли сте..., затова ли е бЕло.... :laugh-1:. Славяните не разбрахте ли, че българите още от идването ни по тези места не сме ви смятали за хора,  какво остава да правим братства с вас ?!?!
Славяните са част от Европеидната раса колкото и да си въобразяваш глупости.
Славяните не разбрахте ли, че българите още от идването ни по тези места не сме ви смятали за хора,
Прабългарите*
Не знам от коя част на ауспуха си си го извадил това.
- Но ми харесва как във всеки следващ твой пост - ПРОруската и ПРОпутКинската пропаганда заемат основна част, не че още от момента в който се регистрира не те разкрих, като изходи няколко плахи ппанславистки и проруски тъпизма, но е похвално че изкара повече от седмица без изцяло да раазкриеш прикритито си, за което се надявам другарят Кутев да те предложи за Димитровска награда и снимка с руския посланик !  :laugh-1:
Значи, всеки който спомене нещо нелошо за Путин е комунист панславянин?

Невероятно как разкриваш неща, които и аз не съм подозирал за самия себе си. Ще да си баси медиума.
- Западните ценности според теб били дегенеративни, УеУе майко :laugh-1:, що руснЯшките славянски ценности НЕ с а ли дегенеративни, или според теб те в най - лошия случай са възвишени и прекрасни, а кВо ше кажеш за перменентното ПИЯНСТВО на всеки първи руснЯк и рускиня, това не е ли Духовна изроденост и дегенерация на цялата им АЛКОХОЛИЗИРАНА славянска нация ?!  :laugh-1:
Спрямо свръхпедерастията на запада, руското пиянство изглежда безобидно. Това не значи, че го подкрепям. Но ти с удоволствие би нагласил нещата така, че да излезе, че едва ли не се самозадоволявам на снимки на маркс и Путин.
- Ти сЯ УВАЖАВАШ ли другаря путКин, а УВАЖАВАШ ли го , знаш ли по какво се познава че си слаб, не само като характер, а като МЪЖ, когато нападаш слабите, в случая педерастите, и не само ги нападаш ами наляво и надясно обясняваш, как си бил смачкал, НЕ КОЙ ДА е,  а - ПЕДЕРАСТИТЕ  :lol:
Педерастите навсякъде по света са най смехотворната част от обществото, на която със зъби да скръцнеш се насира, но путКин седнал да се прави на мъж точно на ПЕДЕРАСТИТЕ и Не само това, ами седнал да ТРЪБИ и да се хвали,  че смачкал - педерастите в русия,  тоя на 100% е прикрит ГЕЙ,  или има комплекс към обратните, най -  вероятно като малък многократно е насилван от обратни. :lol:
Наркоман ли си или просто претърпяваш по два инсулта на ден?
-  нЕмам представа какво толкова ти хареса У церемонията У Сочи, която по нищо не се различаваше от церемонията по откриването на Московската Олимпиада през 1980г.(организирана от КПСС), интересно, но и на Волен КАЗАЧОКА много му беше харесло откриването в Сочи :laugh-1:, той разбира се използва много по -  високопарни похвали от теб, е аз никога не съм се самнявал, че съветофилите имате еднакъв вкус..... :laugh-1:
Сравних церемонията в Сочи с американските "Super Bowl" почивки. Отново изпусна най- важната част от това, което съм казал, само и само да ме изкараш комунист( нещо, което няма как да съм), за да може после да си закачиш сам медал за това, че си ме разкрил. Ако това не е аутизъм, не знам какво е.
нЕма ли пак да постнеш некоя друга снимчица на Казаци, или Украинци във Вафен SS, и да лъжеш, че това били руснЯци и славяни на снимките   :lol: , между другото има БЪЛГАРСКА Бригада във Вафен SS,  ама и в нея славяни НЕ е имало, имало е САМО бългАРИ !
Тоя път ще се постарая емблемата на частта да се вижда ясно:
РОА- "Руска освободителна армия". Коя част от "Руска" не разбираш? И защо не е "Казашка освободителна армия" или "Украинска освободителна армия"?

Това мнение не е само мое, но и на повечето съвременни фашисти. Само трябва да погледнеш и в някой друг фашистки форум... Проблема( за теб) е, че повечето са на английски.
Ей какъв шегаджия си ми ти, не ме интересува дали одобряваш. или не одобряваш педерастията, за Националсоциализма тези изроди никога не са били никакъв проблем, ние бързо и окончателно решаваме проблема с педерастите, проблема е че ръсиш панславянска и проруска пропаганда тук,  това е проблема и той НЕ е мой, проблема си е твой,  таваришЧ потомствен комунист !   Аз моето момче не загрявам, евреите и славяните загрявате в камерите !!!
Как да не знам какво е циганин,  нали ТИ няколко пъти ме нарече ЦИГАНИН, интересното обаче е, че и според руснЯците българите сме били - ЦИГАНИ, или цигански народ; МЕЛЕЗ между Тюрки, монголи, славяни, джагали.... и тн и тн. с криви крака, с две думи - клошари, обикаляли на конете си напред назад,  интересното е, че  всичките ти теорийки съвпадат на 100% със СЪВЕТСКИТЕ и руските разбира се, за произхода на бългАРИте, само забрави да кажеш, че СЛАВЯНИТЕ(т.нар. СЛАВЯНСКО МОРЕ :lol:) са ни претопили.

Иначе когато аз съм учил АНТИБългарските, КОМУНИСТИЧЕСКИ,  пропагандни глупости на РУСИЯ(заложени в КОМУНИСТИЧЕСКАТА просветна програма на БОЛШЕВИШКА България) за славяните, не само в училище......., ти още не си бил и в проекция !
В линкчето което с измамно самочувствие си ми постнал,  пише ТОЧНО това което АЗ съм написал, че АРИЙЦИТЕ са единствено и САМО -  ПЕРСИЙЦИТЕ, НЕ славяите, не ингелизите, не руснЯците... и тн. !!!
 
Аз никога не съм твърдял, НЯМА как да твърдя,  нито НЯКЪДЕ съм писал, нито бих написал подобна ГЛУПОСТ, че имало Арийска РАСА :lol:, защото освен, че е малоумно,  научно това е ПЪЛЕН АБСУРД,  както за милионен път ще ти повторя,  има ТРИ ОСНОВНИ РАСИ и те са;

1)ЕВРОПЕИДНА
2)НЕГРОИДНА
3)МОНГОЛОИДНА   

Запомни го това МОЛЯ те !!!

А Арийците(както казва и ВЕЛИКИЯТ Дарий) сме от АРИЙСКИЯТ - РОД,  Р О Д, четеш ли  Р-О-Д,  а НЕ Арийска РАСА , АРИЙСКИ   Р.... О.... Д !!!

Сега ще ти обясня и за твоите предци,  та като моите предци бългАРИте са дошли по тези места, са заварили твоите предци - славяните(Исторически това е една ЛЪЖА, но да приемем, че тук е имало славяни, за да се позабавлявам още малко с теб) питаш ме какво се било случило със славяните, нали ?  Нека да ти отговоря с въпрос, а какво се е случило с евреите и славяните, като Националсоциалистите са дошли на власт ?  :laugh-1:


Ти гледай да не се наложи АЗ да цитирам АДИНИСТРАТОРА  !!!


PS
Интересно пропуснал си пак да ПОЛЪЖЕШ, как според ТЕБ имало руснЯци и славяни във Вермахта и SS  :lol:

Въпреки предизвикващото гравитационен колапс количесто на лайна простотии, които отново си взел от вакуума, забелязах нещо доста интересно:
 
Аз моето момче не загрявам, евреите и славяните загрявате в камерите !!!
Да те видим що за"националсоциалист" си... За какво точно говориш? Какви камери, славяни и евреи и какво се е случило с тях?
« Последна редакция: Март 11, 2015, 23:45:46 от TAPATOPycanoff »
"Уважавай всички народи, обичай само собствения."

Неактивен Siegfried

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,928
 • Карма: +89/-58
 • Пол: Мъж
 • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Re: Арийската раса
« Отговор #97 -: Март 12, 2015, 10:04:24 »
1)Ама моля те, аз никога не си въобразявам, аз винаги предоставям НЕОСПОРИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА и ФАКТИ, само да има кой да ги прочете :laugh-1:...., но искам да те успокоя, че и евреите, циганите, татарите,турците..... и тн , се водят към европеидната раса  :laugh-1:

2) Извратени сексуални фантазии за мъже, които си вадят различни неща от АУСПУХА ли имаш, че толкова превъзбудено и цветущо, да си го кажем вулгарно се опитваш да изразиш някакво твое възмущение ?!   

3) Значи пиянството, АЛКОХОЛИЗМА са безобидно нещо :laugh-1:........., като се замисля за белите цигани от русия една - две бутилки водка не могат да се нарекът алкоГолизъм, нали така ?

4) Самозадоволяваш се на снимки на путКин, съмнявах се, че има нЕква тръпка в теб към Владимир Владимирович, но повярвай ми, не съм се предполагал за подобна перверзна, извратена привързаност. :laugh-1:
- До сега не бях чувал, че като ХВАЛИШ определен човек в случая путКин, го правиш защото не го ХАРЕСВАШ,  обикновенно нормалните хора ХВАЛИМ някой, защото го ХАРЕСВАМЕ, а не защоте НЕ го храесваме !!! :lol: 
- все едно да хвалиш комунизма, или някой от неговите идеолози и същевременно малоумно да се възмущаваш, ама защо ме обвинявате, че съм комунист....:laugh-1:   
-Самият ФАКТ,  че НЕ пропускаш да публикуваш по нЕкоя снимчица на другаря путКин(което е ПРОПАГАНДА,  РУСКА ПРОПАГАНДА), разпространявани в мрежата от предимно от съветофилите,  много ясно говори дали харесваш ли този руски боклук, който за огромно твое съжаление даже НЕ е славянин/руснЯк, а е ЕВРЕИН, да от еврейски произход е !!! 

5) За Бога, "никога не бих казал",  че си комуист,  ти си НЕОкомунист  :laugh-1:

6) Така каже бе, кажи че говориш за ПУШЕЧНОТО МЕСО на Райха, или циганската армия на Власов, интересно защо ли като ми писа всички глупости за циганите на власов, така УДОБНО забрави да споделиш, че огромната част от състава на циганската армия на Власов НЕ споделя Националсоциалистически възгледи и идеи !!!
И това ли НЕ прочете от ЕНЦИКЛОПЕДИЯТА : Голяма роля за решението на много съветски военнопленници да се включат в РОА изиграват лошите условия в немските лагери за съветски военнопленници !!!
Освен това Циганообразната армия на вЛасов участва в Пражкото въстание(на страната на ПОЛЯЦИТЕ) от май 1945 г. "СРЕЩУ кой"  :lol:, как срещу кой, СРЕЩУ  "мръсния" Немски окупатор :lol: !!!
   Сега разбра ли,  че СЛАВЯИТЕ НЕ споделят НАционалсоциалистическите АРИЙСКИ идеи и идеология  ? :lol:

7) Ти сЯ Фашист ли си :lol:, аха :laugh-1:....., Ти си Фашиста който харесва РУСИЯ,  путКин и СЛАВЯНСТВОТО, интересна работа, "милия"....,  НЕ си мисли че си първия който измамно се представя като - Фашист :laugh-1:, но иначе така, между другото харесва подобни АНТИфашистки неща :laugh-1:, вЕрвай ми че съм показвал вратата на множество подобни  индивидчета, иначе произхождащи от КОМУНИСТИЧЕСКИ семейства, които са си ВЪОБРАЗИЛИ,  че Фашизма и Национйалсоциализма са някакъв вид мода,  или модна дрешка, която всеки който си поиска може да облече, пък бил той и ПОТОМСТВЕНкомунист....., да ..., ама НЕ  !!!
Понеже знам, че си от малцинствата-славянин имам предвид, осъзнавам че ще ми е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО трудно точно на ТЕБ да ти обясня, защо ВСИЧКИ тези твои НЕПРИВИЧНИ за един Фашист/Националсоциалист привързаности водят до нормалното ЗАКЛЮЧЕНИЕ, че ти НЯМА как да си Фашист,  най - малко пък да си  Националсоциалист !!!Славяните са част от Европеидната раса колкото и да си въобразяваш глупости. Прабългарите*
Не знам от коя част на ауспуха си си го извадил това.Значи, всеки който спомене нещо нелошо за Путин е комунист панславянин?
Невероятно как разкриваш неща, които и аз не съм подозирал за самия себе си. Ще да си баси медиума. Спрямо свръхпедерастията на запада, руското пиянство изглежда безобидно. Това не значи, че го подкрепям. Но ти с удоволствие би нагласил нещата така, че да излезе, че едва ли не се самозадоволявам на снимки на маркс и Путин.

Наркоман ли си или просто претърпяваш по два инсулта на ден?Сравних церемонията в Сочи с американските "Super Bowl" почивки. Отново изпусна най- важната част от това, което съм казал, само и само да ме изкараш комунист( нещо, което няма как да съм), за да може после да си закачиш сам медал за това, че си ме разкрил. Ако това не е аутизъм, не знам какво е.Тоя път ще се постарая емблемата на частта да се вижда ясно:

РОА- "Руска освободителна армия". Коя част от "Руска" не разбираш? И защо не е "Казашка освободителна армия" или "Украинска освободителна армия"?

Това мнение не е само мое, но и на повечето съвременни фашисти. Само трябва да погледнеш и в някой друг фашистки форум... Проблема( за теб) е, че повечето са на английски.Въпреки предизвикващото гравитационен колапс количесто на лайна простотии, които отново си взел от вакуума, забелязах нещо доста интересно:
 Да те видим що за"националсоциалист" си... За какво точно говориш? Какви камери, славяни и евреи и какво се е случило с тях?
« Последна редакция: Март 12, 2015, 10:53:33 от Siegfried »
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Неактивен TAPATOPycanoff

 • Junior Member
 • *
 • Публикации: 41
 • Карма: +2/-0
 • Пол: Мъж
 • Алергичен към идиоти
Re: Арийската раса
« Отговор #98 -: Март 12, 2015, 22:42:56 »
1)Ама моля те, аз никога не си въобразявам, аз винаги предоставям НЕОСПОРИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА и ФАКТИ, само да има кой да ги прочете :laugh-1:...., но искам да те успокоя, че и евреите, циганите, татарите,турците..... и тн , се водят към европеидната раса  :laugh-1:
А минавало ли ти е през ума, че си въобразяваш, че предоставяш "доказателства" и "факти", повечето от които са по- спорни от въпроси от рода на "Има ли живот след смъртта?".

Единствения очевиден факт за теб е, че непрекъснато взимаш чуждите думи извън контекст и после си въобгазяваш "факти", които да уличат отсрещния в това, което смяташ за неправилно. Както за пореден път ще стане ясно малко по- долу.
2) Извратени сексуални фантазии за мъже, които си вадят различни неща от АУСПУХА ли имаш, че толкова превъзбудено и цветущо, да си го кажем вулгарно се опитваш да изразиш някакво твое възмущение ?!   
1-во, това е действителен английски израз( "Did you pull that out of your ass?")
2-ро, следвайки логиката ти, ти би трябвало да си лудо влюбен в славянските педераси, но никога не си могъл да свалиш някого и за това идваш тук да ни казваш с твоята вулгарност, цветущост и големи оцветени букви как според теб педалите били изроди, а славяните- цигани.
3) Значи пиянството, АЛКОХОЛИЗМА са безобидно нещо :laugh-1:........., като се замисля за белите цигани от русия една - две бутилки водка не могат да се нарекът алкоГолизъм, нали така ?
Четенето с разбиране не е една от силните ти страни. Върни се на това, което съм казал, и го прочети отново, но този път ЦЯЛОТО.
4) Самозадоволяваш се на снимки на путКин, съмнявах се, че има нЕква тръпка в теб към Владимир Владимирович, но повярвай ми, не съм се предполагал за подобна перверзна, извратена привързаност. :laugh-1:
- До сега не бях чувал, че като ХВАЛИШ определен човек в случая путКин, го правиш защото не го ХАРЕСВАШ,  обикновенно нормалните хора ХВАЛИМ някой, защото го ХАРЕСВАМЕ, а не защоте НЕ го храесваме !!! :lol: 
- все едно да хвалиш комунизма, или някой от неговите идеолози и същевременно малоумно да се възмущаваш, ама защо ме обвинявате, че съм комунист....:laugh-1:   
-Самият ФАКТ,  че НЕ пропускаш да публикуваш по нЕкоя снимчица на другаря путКин(което е ПРОПАГАНДА,  РУСКА ПРОПАГАНДА), разпространявани в мрежата от предимно от съветофилите,  много ясно говори дали харесваш ли този руски боклук, който за огромно твое съжаление даже НЕ е славянин/руснЯк, а е ЕВРЕИН, да от еврейски произход е !!! 

Абсолютно никаква представа нямаш от кого са публикувани точно тоя вид снимки( т.н. meme).
5) За Бога, "никога не бих казал",  че си комуист,  ти си НЕОкомунист  :laugh-1:
Повечето причини за тая несправедлива( и неграмотна) обида съществуват само в главата ти. Изобщо знаеш ли какви изроди са неомарксистите?
6) Така каже бе, кажи че говориш за ПУШЕЧНОТО МЕСО на Райха, или циганската армия на Власов, интересно защо ли като ми писа всички глупости за циганите на власов, така УДОБНО забрави да споделиш, че огромната част от състава на циганската армия на Власов НЕ споделя Националсоциалистически възгледи и идеи !!!
И това ли НЕ прочете от ЕНЦИКЛОПЕДИЯТА : Голяма роля за решението на много съветски военнопленници да се включат в РОА изиграват лошите условия в немските лагери за съветски военнопленници !!!
Освен това Циганообразната армия на вЛасов участва в Пражкото въстание(на страната на ПОЛЯЦИТЕ) от май 1945 г. "СРЕЩУ кой"  :lol:, как срещу кой, СРЕЩУ  "мръсния" Немски окупатор :lol: !!!
   Сега разбра ли,  че СЛАВЯИТЕ НЕ споделят НАционалсоциалистическите АРИЙСКИ идеи и идеология  ? :lol:
Факт е, че са били в армията, което противоречи на "СС убивали славяни все едно са били пилци". Пък и ако чак толкова много са мразени тея "долни" славяни, защо при отстъпването на Wehrmacht-a не са били опожарени всичките гъсто населени с "подчовеци" села?
7) Ти сЯ Фашист ли си :lol:, аха :laugh-1:....., Ти си Фашиста който харесва РУСИЯ,  путКин и СЛАВЯНСТВОТО, интересна работа, "милия"....,  НЕ си мисли че си първия който измамно се представя като - Фашист :laugh-1:, но иначе така, между другото харесва подобни АНТИфашистки неща :laugh-1:, вЕрвай ми че съм показвал вратата на множество подобни  индивидчета, иначе произхождащи от КОМУНИСТИЧЕСКИ семейства, които са си ВЪОБРАЗИЛИ,  че Фашизма и Национйалсоциализма са някакъв вид мода,  или модна дрешка, която всеки който си поиска може да облече, пък бил той и ПОТОМСТВЕНкомунист....., да ..., ама НЕ  !!!
Понеже знам, че си от малцинствата-славянин имам предвид, осъзнавам че ще ми е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО трудно точно на ТЕБ да ти обясня, защо ВСИЧКИ тези твои НЕПРИВИЧНИ за един Фашист/Националсоциалист привързаности водят до нормалното ЗАКЛЮЧЕНИЕ, че ти НЯМА как да си Фашист,  най - малко пък да си  Националсоциалист !!!
Славянството и фашизма нямат нищо против едни други, но изглежда дори не схващаш какво точно е самия фашизъм(не италианския фашизъм на Мусолини, а самия мироглед). Цялата ти представа за НС явно е основана на омразата към "подчовеците"( нещо, което НЕ е част от фашизма( разбира се, освен омразата към евреите)), превъзходството на "арийците"( според НС немците и скандинавците са господарите, всички останали са по- низши) и омразата ти към комунизма( която е може би единственото нещо, за което съм съгласен с теб).

Впрочем току- що попаднах на цитат на Хитлер от Mein Kampf:
"В книгата си (стр. 326) Хитлер се обръща към руснаците като "велик народ", който е пострадал от доминирането на банда евреи, журналисти и бандити от финансовата борса(?).".

Спирам да се занимавам с тея твои глупости и от сега нататът искам да ми отговориш само на един въпрос:
Аз моето момче не загрявам, евреите и славяните загрявате в камерите !!!
Да те видим що за"националсоциалист" си... За какво точно говориш? Какви камери, славяни и евреи и какво се е случило с тях?
"Уважавай всички народи, обичай само собствения."

Неактивен Siegfried

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,928
 • Карма: +89/-58
 • Пол: Мъж
 • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Re: Арийската раса
« Отговор #99 -: Март 13, 2015, 11:58:48 »
Тоя таратор дето го хапваш, да не е един бЕл прашец, че като ти чета поредните РУСОФИЛСКИ-СЛАВЯНОФИЛСКИ глупостите и тъпизмите, все повече се убеждавам, че не си просто на вена, а си на бЕло, ти му викаш таратор, но тези които не сме зависими, го знаем с названието  - хероин !

Не знам какъв си въобразяваш, че си, но аз ще ти обясня, защо и КОЙ в България харесва славяните, защо и КОЙ харесва руснЯците,  защо толкова много искаш да изкараш славяните най - големите Националсоциалисти, а руснЯците най големите поддръжници на Националсоциализма . 

Всичко това се дължи на ДОМАШНОТО ти ВЪЗПИТАНИЕ, или в какви ценности те е ВЪЗПИТАВАЛО русофило-славянофилското ти семейство !
В България, eдинствените семейства,  които възпитават в русофилия и славянофилия, са комунистическите семейства !!! 

Нормално русофилското ти семейство да те е възпитавало в любов към СЛАВЯНСТВОТО и руснЯците,  затова е и този твой славянофилски/русофилски плач и сополи последните седмици, за това как руснЯците са велики, а славяните са свръхчовешка етническа група, пред която Х.Химлер, Хайнрих Мюлер, Щрайхер, А.Айхман, SS и Националсоциализма са се прекланяли със СТРАХОПИЧИТАНИЕ, БОТГОТВОРЯЛИ са и са се ПРЕКЛАНЯЛИ, като пред БОПГОВЕ :laugh-1:, всъщност,  семейството ти те е възпитавало в любов и преклонение към ЕДНА ЧУЖДА ДЪРЖАВА и ЧУЖДА етническа група, за всеки истински Българин !!!   

Семейството и най - вече наследствеността са нещо от което никой не може да избяга и да се разграничи, колкото и да му се иска !
Наследствеността не е дреха,  която можеш да съблечеш и да захвърлиш, след което да си въобразиш, че си се разграничил от предшествениците си и вече нямаш нищо общо с тях !
А това, че последните години, или след 10.1189г. по модни подбуди, по партийно поръчение, или по каквито и да са моментни прищявки; дядо ти, баща ти са решили, че ВЕЧЕ няма да харесват комунизма и комунистите, това в никакъв случай не означава, че подобно моментно разграничаване къса връзката на семейството ви, или пък на теб с червеното ви минало, или с това че сте КОМУНИСТИЧЕСКА фамилия, тази дамга няма как да се изтрие !

-Харесването е едно, а НАСЛЕДСТВЕНОСТТА както отбелязах и отгоре(независимо каква е тя) е съвсем друго нещо!
-Харесването НЯМА НИШО общо с НАСЛЕДСТВЕНОСТТА !
Това че си прочел няколко книжки за Националсоциализма, и си си въобразил, че вече си станал Националсоциалист, нито означава, че не произхождаш от комунистическо семейство, нито означава, че прочитането на някоя Нацистка книжка с ВЪЛШЕБНА ПРЪЧИЦА те е разграничила от предците ти,  скъсала е  наследствеността ти(обагерна в ЧЕРВЕНО), или те е превърнала в националсоциалист ?!  :laugh-1:
А писанията ти във възхвала и защита на руснЯците, славяните и славянството, не са нишо друго, а МНОГО ЯСНО показват,  че НЯМА как да бъдеш нито Фашист, най - малкото пък Националсоциалист, всичко това, колкото и да не ти се иска,  Много ЯСНО показва, че си най - обикновен ПОТОМСТВЕН КОМУНИСТ, който даже НЕ се опитва да СКРИЕ прострастието и привързаността си към русия, славянството и руснЯците !!!

Ти наистина ли мислиш, че Национализма е някаква мода, или концерт по желание,  или че ЛЮБОВТА към отечеството е някаква мода, НЯМА комунист, пък било то и потомствени, който да е патриот, или националист, а славянофилията и русофилията в БългАРИЯ просто се наричат - БългароФОБИЯ .
Наистина ли си въобразяваш ,че  приемствеността и НАСЛЕДСТВЕНОСТТА в семейството нямат значение, или че може по цял ден на плачкаш за руснЯците и славяните, по цял ден да се опитваш да ни убеждаваш, че видите ли руснЯците били НАЙ - ГОЛЕМИТЕ Националсоциалисти в света, а А.Хитлер, Х,Химлер и SS ги ОБИЧАЛИ като родни братя :laugh-1: , наистина ли си въобрази,  че може червените ти роднини да са избивали крайно десни; политици, офицери, полицаи и родолюбци - антикомунисти след 09.09.44г., че може прадядовците ти, баща ти, семейството ти да сте  РУСОФИЛИ и болшевики, самопределящи  се като СЛАВЯНИ, или "българи" със СЛАВЯНСКИ ГЕНИ  :laugh-1:,  но наследниците им (като теб) да се различаате от тях ?! :laugh-1:
   
Запомни едно нещо - Фашизма и Антикомунизма вървят по наследство(като ми се правиш на такъв голям читатал на Националсоциалистическа литература,  дали успя да прочетеш, че за да влезнеш в състава на SS се е гледало 5 поколения назад за Арийски произход и за необвързаност в семейството ти с леви и болшевишки движения), те не са нито мода, нито модна дрешка, която всеки който си поиска(НЕЗАВИСИМО от какво СЕМЕЙСТВО ПРОИЗХОЖДА) може да облече и след това да си въобразява, че е станал  Фашист и антикомунист !
 
Който си  въобразява, че можа да произхожда от комунитическо семейство, но същевременно може да се изживява като фашист/Националсоциалист/антикомунист е,  или идиот, или е психично болен потомствен комунист, който(навярно от СРАМ) иска да изтрие комунистическото петно в биографията си, но запомни едно много важно нещо  -   НИКОЙ НЕ МОЖЕ да ИЗБЯГА от ПРОИЗХОДА и СЕМЕЙСТВОТО си !!!

Навсякъде по света(в ОГРОМНА степен в ПОСТкомунистическите страни, като БЪЛГАРИЯ),нито комунизма, нито Фашизма/Националсоциализма са някаква си - МОДА, това са две политически ИДЕОЛОГИИ -  АНТИПОДИ и най – важното и ДВЕТЕ вървят по семейна линия и наследство, а НЕ по харесване !
 
ЗАПОМНЕНТЕ го това  най - накрая и престанете да пишете глупости и да оправдавате безумните си модни залитания в дясно,  като много добре знаете, че сте внуци и  правнуци на; шумкари, ятаци и комунистическите голтаци  !

ФАКТ ли е, че след 10.11.89г. НИКОЙ комунистически убиец и престъпник не беше осъден за, репресиите, национализациите, кражбите и стотиците хиляди убийства на  Фашисти и антикомунисти, в комунистическите затвори и концлагери , ще отречеш ли, че това е ФАКТ ?

Следователно стотици хиляди като мен и семействата ни, все още търсим и искаме Възмездие( търсим ВЪЗМЕЗДИЕ - ТОЧНО от НАСЛЕДНИЦИТЕ на комунистическите  семейства и фамилии участвали в ЗВЕРСТВАТА след 09.09.44г.), точно така  ВЪЗМЕЗДИЕ за тези комунистически; кражби, убийства, безчинства и теорор, а ти ми обясняваш, че аз, или всички НИЕ(наследниците на ИЗБИТИТЕ от комунистите) ще трябва да търсим това възмездие рамо до рамо с ВАС наследниците на същите тези комунистическите убийци и насилници (СРЕЩУ които ние търсим възмездие), защото на младите потомствени комунистчета им било хрумнало, че било много интересно(много ЯКО) да се правят на Фашисти, или антикомунисти !

Нека си представим за момент, че някой като Александър Цанков вземе, че дойде на власт в България и се наложи прочистване на комунистите и комунистическите им фамилии, тогава  така наречените  ”фашисти” РУСОФИЛИ/СЛАВЯНОФИЛИ :laugh-1:, като  ТЕБ,  ще се наложи да участвате в това прочистване на – комунисти и комунистически семейства (както с обратен знак е станало след 09.09.44г.),  но в  списъкът на семействата за прочистване  ще се окажат и ВАШИТЕ комунистически семейства(на ПСЕВДО"фашистите),  тогава какво правим  ?!
« Последна редакция: Март 13, 2015, 12:23:47 от Siegfried »
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Неактивен omerzen

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 4,223
 • Карма: +562/-46
 • Пол: Мъж
 • R.I.P. 2015
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Re: Арийската раса
« Отговор #100 -: Март 13, 2015, 13:44:16 »
Нека си представим за момент, че някой като Александър Цанков вземе, че дойде на власт в България и се наложи прочистване на комунистите и комунистическите им фамилии, тогава  така наречените  ”фашисти” РУСОФИЛИ/СЛАВЯНОФИЛИ :laugh-1:, като  ТЕБ,  ще се наложи да участвате в това прочистване на – комунисти и комунистически семейства (както с обратен знак е станало след 09.09.44г.),  но в  списъкът на семействата за прочистване  ще се окажат и ВАШИТЕ комунистически семейства(на ПСЕВДО"фашистите),  тогава какво правим  ?!
Абе Зигфрид, нищо не разбрах от написаното. 

Ти разбра ли?

Сигурно ми пречи славянската жилка.       
« Последна редакция: Март 13, 2015, 13:51:07 от omerzen »
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Неактивен Siegfried

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,928
 • Карма: +89/-58
 • Пол: Мъж
 • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Re: Арийската раса
« Отговор #101 -: Март 13, 2015, 14:17:12 »
Абе Зигфрид, нищо не разбрах от написаното. 

Ти разбра ли?

Сигурно ми пречи славянската жилка.       

Скоро не си забавлявал с умозаключенията си за "ФРАНЦУЗОЙКАТА" Карла Бруни, която без да си разбрал взела, че се родила в Италия, пък и майка и баща й са ИТАЛИАНЦИ, интересно че и всички по света я знаят, като ИТАЛИАНКА, само ти пак не си разбрал, но иначе искаш да ме нападаш и да я вееш, като ФРЕНСКО ЗНАМЕ в невежите ти смехотворни "атаки" срещу мен  ! :lol:   
« Последна редакция: Март 13, 2015, 14:19:13 от Siegfried »
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Неактивен Петкан

 • Banned
 • Veteran
 • *
 • Публикации: 8,658
 • Карма: +1305/-106
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Re: Арийската раса
« Отговор #102 -: Март 13, 2015, 18:39:15 »
Цитат
"ФАКТ ли е, че след 10.11.89г. НИКОЙ комунистически убиец и престъпник не беше осъден за, репресиите, национализациите, кражбите и стотиците хиляди убийства на  Фашисти и антикомунисти, в комунистическите затвори и концлагери , ще отречеш ли, че това е ФАКТ ?  "(цит. Siegfried)
Да, факт е!
Би трябвало да поставиш този въпрос в отворено писмо на който и да е главен прокурор на Република България.
Има въпроси от съвремието ни, за които упорито се мълчи, а това също се отнася до убийства, вероятен геноцид и предполагаемо участие на видни политически личности в корупционни схеми.
Лично смятам, че обирите, които се наричат "национализация" и "приватизация" са носители на едно и също деяние, което е направено с една и съща цел от различни хора с общ корен на произход в различни времена.
Ad honores

Неактивен omerzen

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 4,223
 • Карма: +562/-46
 • Пол: Мъж
 • R.I.P. 2015
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Re: Арийската раса
« Отговор #103 -: Март 13, 2015, 20:09:42 »
Скоро не си забавлявал с умозаключенията си за "ФРАНЦУЗОЙКАТА" Карла Бруни, която без да си разбрал взела, че се родила в Италия, пък и майка и баща й са ИТАЛИАНЦИ, интересно че и всички по света я знаят, като ИТАЛИАНКА, само ти пак не си разбрал, но иначе искаш да ме нападаш и да я вееш, като ФРЕНСКО ЗНАМЕ в невежите ти смехотворни "атаки" срещу мен  ! :lol:
Виж сега господин АРИец.
Да беше ми прочел поне публикацията щеше да разбереш.
http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=28421.180
Поне публикациите ми са кратки и лесни за четене а не цели "чаршафи" пълни с ругатни против славянството и други глупости.
Писах за г-жа Сесилия Атиас (бивша Саркози) която доведе българските медици от Либия у дома.
Карла Бруни няма отношение по спасяването на българските медици, изобщо не съм я споменавал, и няма как да я превърна във французойка.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Неактивен TAPATOPycanoff

 • Junior Member
 • *
 • Публикации: 41
 • Карма: +2/-0
 • Пол: Мъж
 • Алергичен към идиоти
Re: Арийската раса
« Отговор #104 -: Март 13, 2015, 22:11:58 »
Тоя таратор дето го хапваш, да не е един бЕл прашец, че като ти чета поредните РУСОФИЛСКИ-СЛАВЯНОФИЛСКИ глупостите и тъпизмите, все повече се убеждавам, че не си просто на вена, а си на бЕло, ти му викаш таратор, но тези които не сме зависими, го знаем с названието  - хероин !

Не знам какъв си въобразяваш, че си, но аз ще ти обясня, защо и КОЙ в България харесва славяните, защо и КОЙ харесва руснЯците,  защо толкова много искаш да изкараш славяните най - големите Националсоциалисти, а руснЯците най големите поддръжници на Националсоциализма . 

Всичко това се дължи на ДОМАШНОТО ти ВЪЗПИТАНИЕ, или в какви ценности те е ВЪЗПИТАВАЛО русофило-славянофилското ти семейство !
В България, eдинствените семейства,  които възпитават в русофилия и славянофилия, са комунистическите семейства !!! 

Нормално русофилското ти семейство да те е възпитавало в любов към СЛАВЯНСТВОТО и руснЯците,  затова е и този твой славянофилски/русофилски плач и сополи последните седмици, за това как руснЯците са велики, а славяните са свръхчовешка етническа група, пред която Х.Химлер, Хайнрих Мюлер, Щрайхер, А.Айхман, SS и Националсоциализма са се прекланяли със СТРАХОПИЧИТАНИЕ, БОТГОТВОРЯЛИ са и са се ПРЕКЛАНЯЛИ, като пред БОПГОВЕ :laugh-1:, всъщност,  семейството ти те е възпитавало в любов и преклонение към ЕДНА ЧУЖДА ДЪРЖАВА и ЧУЖДА етническа група, за всеки истински Българин !!!   

Семейството и най - вече наследствеността са нещо от което никой не може да избяга и да се разграничи, колкото и да му се иска !
Наследствеността не е дреха,  която можеш да съблечеш и да захвърлиш, след което да си въобразиш, че си се разграничил от предшествениците си и вече нямаш нищо общо с тях !
А това, че последните години, или след 10.1189г. по модни подбуди, по партийно поръчение, или по каквито и да са моментни прищявки; дядо ти, баща ти са решили, че ВЕЧЕ няма да харесват комунизма и комунистите, това в никакъв случай не означава, че подобно моментно разграничаване къса връзката на семейството ви, или пък на теб с червеното ви минало, или с това че сте КОМУНИСТИЧЕСКА фамилия, тази дамга няма как да се изтрие !

-Харесването е едно, а НАСЛЕДСТВЕНОСТТА както отбелязах и отгоре(независимо каква е тя) е съвсем друго нещо!
-Харесването НЯМА НИШО общо с НАСЛЕДСТВЕНОСТТА !
Това че си прочел няколко книжки за Националсоциализма, и си си въобразил, че вече си станал Националсоциалист, нито означава, че не произхождаш от комунистическо семейство, нито означава, че прочитането на някоя Нацистка книжка с ВЪЛШЕБНА ПРЪЧИЦА те е разграничила от предците ти,  скъсала е  наследствеността ти(обагерна в ЧЕРВЕНО), или те е превърнала в националсоциалист ?!  :laugh-1:
А писанията ти във възхвала и защита на руснЯците, славяните и славянството, не са нишо друго, а МНОГО ЯСНО показват,  че НЯМА как да бъдеш нито Фашист, най - малкото пък Националсоциалист, всичко това, колкото и да не ти се иска,  Много ЯСНО показва, че си най - обикновен ПОТОМСТВЕН КОМУНИСТ, който даже НЕ се опитва да СКРИЕ прострастието и привързаността си към русия, славянството и руснЯците !!!

Ти наистина ли мислиш, че Национализма е някаква мода, или концерт по желание,  или че ЛЮБОВТА към отечеството е някаква мода, НЯМА комунист, пък било то и потомствени, който да е патриот, или националист, а славянофилията и русофилията в БългАРИЯ просто се наричат - БългароФОБИЯ .
Наистина ли си въобразяваш ,че  приемствеността и НАСЛЕДСТВЕНОСТТА в семейството нямат значение, или че може по цял ден на плачкаш за руснЯците и славяните, по цял ден да се опитваш да ни убеждаваш, че видите ли руснЯците били НАЙ - ГОЛЕМИТЕ Националсоциалисти в света, а А.Хитлер, Х,Химлер и SS ги ОБИЧАЛИ като родни братя :laugh-1: , наистина ли си въобрази,  че може червените ти роднини да са избивали крайно десни; политици, офицери, полицаи и родолюбци - антикомунисти след 09.09.44г., че може прадядовците ти, баща ти, семейството ти да сте  РУСОФИЛИ и болшевики, самопределящи  се като СЛАВЯНИ, или "българи" със СЛАВЯНСКИ ГЕНИ  :laugh-1:,  но наследниците им (като теб) да се различаате от тях ?! :laugh-1:
   
Запомни едно нещо - Фашизма и Антикомунизма вървят по наследство(като ми се правиш на такъв голям читатал на Националсоциалистическа литература,  дали успя да прочетеш, че за да влезнеш в състава на SS се е гледало 5 поколения назад за Арийски произход и за необвързаност в семейството ти с леви и болшевишки движения), те не са нито мода, нито модна дрешка, която всеки който си поиска(НЕЗАВИСИМО от какво СЕМЕЙСТВО ПРОИЗХОЖДА) може да облече и след това да си въобразява, че е станал  Фашист и антикомунист !
 
Който си  въобразява, че можа да произхожда от комунитическо семейство, но същевременно може да се изживява като фашист/Националсоциалист/антикомунист е,  или идиот, или е психично болен потомствен комунист, който(навярно от СРАМ) иска да изтрие комунистическото петно в биографията си, но запомни едно много важно нещо  -   НИКОЙ НЕ МОЖЕ да ИЗБЯГА от ПРОИЗХОДА и СЕМЕЙСТВОТО си !!!

Навсякъде по света(в ОГРОМНА степен в ПОСТкомунистическите страни, като БЪЛГАРИЯ),нито комунизма, нито Фашизма/Националсоциализма са някаква си - МОДА, това са две политически ИДЕОЛОГИИ -  АНТИПОДИ и най – важното и ДВЕТЕ вървят по семейна линия и наследство, а НЕ по харесване !
 
ЗАПОМНЕНТЕ го това  най - накрая и престанете да пишете глупости и да оправдавате безумните си модни залитания в дясно,  като много добре знаете, че сте внуци и  правнуци на; шумкари, ятаци и комунистическите голтаци  !

ФАКТ ли е, че след 10.11.89г. НИКОЙ комунистически убиец и престъпник не беше осъден за, репресиите, национализациите, кражбите и стотиците хиляди убийства на  Фашисти и антикомунисти, в комунистическите затвори и концлагери , ще отречеш ли, че това е ФАКТ ?

Следователно стотици хиляди като мен и семействата ни, все още търсим и искаме Възмездие( търсим ВЪЗМЕЗДИЕ - ТОЧНО от НАСЛЕДНИЦИТЕ на комунистическите  семейства и фамилии участвали в ЗВЕРСТВАТА след 09.09.44г.), точно така  ВЪЗМЕЗДИЕ за тези комунистически; кражби, убийства, безчинства и теорор, а ти ми обясняваш, че аз, или всички НИЕ(наследниците на ИЗБИТИТЕ от комунистите) ще трябва да търсим това възмездие рамо до рамо с ВАС наследниците на същите тези комунистическите убийци и насилници (СРЕЩУ които ние търсим възмездие), защото на младите потомствени комунистчета им било хрумнало, че било много интересно(много ЯКО) да се правят на Фашисти, или антикомунисти !

Нека си представим за момент, че някой като Александър Цанков вземе, че дойде на власт в България и се наложи прочистване на комунистите и комунистическите им фамилии, тогава  така наречените  ”фашисти” РУСОФИЛИ/СЛАВЯНОФИЛИ :laugh-1:, като  ТЕБ,  ще се наложи да участвате в това прочистване на – комунисти и комунистически семейства (както с обратен знак е станало след 09.09.44г.),  но в  списъкът на семействата за прочистване  ще се окажат и ВАШИТЕ комунистически семейства(на ПСЕВДО"фашистите),  тогава какво правим  ?!

Всеки който не иска да прави славяните на сапун е славянофил, това ми стана ясно.

Това, че си написал есе от 500 думи за нещо, което се основава на неоснованото ти мнение, че съм комунист( поради възширокото ти разбиране за "комунист" и "славянофил") не говори нищо хубаво за теб, но де да беше само това...

Но не ми стана ясно защо не отговаряш на ей това:
Спирам да се занимавам с тея твои глупости и от сега нататът искам да ми отговориш само на един въпрос:

Твоето твърдение:
"Аз моето момче не загрявам, евреите и славяните загрявате в камерите !!!"

Моят въпрос:
"Да те видим що за"националсоциалист" си... За какво точно говориш? Какви камери, славяни и евреи и какво се е случило с тях?"
"Уважавай всички народи, обичай само собствения."

Неактивен Siegfried

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,928
 • Карма: +89/-58
 • Пол: Мъж
 • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Re: Арийската раса
« Отговор #105 -: Март 14, 2015, 14:14:13 »
В тролската библиотекарска съветофилска школа на "професорът", са се опитали да те подготвят, "умело" да се прикриваш,  но слабо, много слабо. :laugh-1:

Никой не иска да прави славяните на сапун :laugh-1:, защото сапунът от бели цигани е много некачествен, но би ли ми казал(или формулирал) какво определение се поставя, или трябва да се постави на човек, който величае и възхвалява славяните, освен СЛАВЯНОФИЛ ?! :laugh-1:
Като не забравяй, че по последните научни, антропологически и архелогически изследвания и данни, бългАРИте нямаме нищо общо с този чергарски етнос -славяните !

Аз не те знам дали си комунист, или не си, убеден съм обаче, че ти сам скоро ще споделиш това с всички нас, а и аз отгоре много ясно ти обясних, защо си славянофил и русофил, и много ясно съм формулирал, предимно от какви семейства се пръквате,  подобни родоотстъпнически; славянофилчета и русофилчета,  като теб, прочети оново написаното от мен и дано най - накрая разбереш, какво съм имал предвид !!!

Нямам никаква представа, и защо ми плачкаш с нЕкФи обвинения, цитат: що за националсоциалист съм бил в кавички :lol:, с поредното ти плачкане за славяни и евреи :laugh-1:, сега да не направиш, новото си "наУЧно" откритие, че СПРЕД ТЕБ, освен славянски гени,  българите имаме и ЕВРЕЙСКИ ГЕНИ. :lol:

Всеки който не иска да прави славяните на сапун е славянофил, това ми стана ясно.
Това, че си написал есе от 500 думи за нещо, което се основава на неоснованото ти мнение, че съм комунист( поради възширокото ти разбиране за "комунист" и "славянофил") не говори нищо хубаво за теб, но де да беше само това...
Но не ми стана ясно защо не отговаряш на ей това:
Твоето твърдение:
"Аз моето момче не загрявам, евреите и славяните загрявате в камерите !!!"
Моят въпрос:
"Да те видим що за"националсоциалист" си... За какво точно говориш? Какви камери, славяни и евреи и какво се е случило с тях?"
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Неактивен TAPATOPycanoff

 • Junior Member
 • *
 • Публикации: 41
 • Карма: +2/-0
 • Пол: Мъж
 • Алергичен към идиоти
Re: Арийската раса
« Отговор #106 -: Март 14, 2015, 15:20:32 »
В тролската библиотекарска съветофилска школа на "професорът", са се опитали да те подготвят, "умело" да се прикриваш,  но слабо, много слабо. :laugh-1:

Никой не иска да прави славяните на сапун :laugh-1:, защото сапунът от бели цигани е много некачествен, но би ли ми казал(или формулирал) какво определение се поставя, или трябва да се постави на човек, който величае и възхвалява славяните, освен СЛАВЯНОФИЛ ?! :laugh-1:
Като не забравяй, че по последните научни, антропологически и архелогически изследвания и данни, бългАРИте нямаме нищо общо с този чергарски етнос -славяните !

Аз не те знам дали си комунист, или не си, убеден съм обаче, че ти сам скоро ще споделиш това с всички нас, а и аз отгоре много ясно ти обясних, защо си славянофил и русофил, и много ясно съм формулирал, предимно от какви семейства се пръквате,  подобни родоотстъпнически; славянофилчета и русофилчета,  като теб, прочети оново написаното от мен и дано най - накрая разбереш, какво съм имал предвид !!!

Нямам никаква представа, и защо ми плачкаш с нЕкФи обвинения, цитат: що за националсоциалист съм бил в кавички :lol:, с поредното ти плачкане за славяни и евреи :laugh-1:, сега да не направиш, новото си "наУЧно" откритие, че СПРЕД ТЕБ, освен славянски гени,  българите имаме и ЕВРЕЙСКИ ГЕНИ. :lol:
За четвърти път:
Твоето твърдение:
"Аз моето момче не загрявам, евреите и славяните загрявате в камерите !!!"
Моят въпрос:
"Да те видим що за"националсоциалист" си... За какво точно говориш? Какви камери, славяни и евреи и какво се е случило с тях?"
"Уважавай всички народи, обичай само собствения."

Неактивен Siegfried

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,928
 • Карма: +89/-58
 • Пол: Мъж
 • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Re: Арийската раса
« Отговор #107 -: Март 16, 2015, 17:25:07 »
Ей направо се насрах от страх, 4-ти път ме питал :lol: , ти да не си  ЦИГАНИН, след като 3 пъти не разбираш, какво ти отговарям ? :laugh-1:

Отново ти отговарям,  както е казвал Александър Белев(за да не ти давам примери с хора от райха, за които днес ще чуеш за 1-ви път през живота си :laugh-1:) , всички непълноценни мангали на сапун, и след това са ги качвали на влаковете за Германия,  в числото мангали влизат; славяни, евреи , цигани , верно че през 1943г. Хитлер е разбрал, че циганите са индоевропейски народ и са намалили малко екстрадациите на цигани, но фактите са си факти, да не ти цитирам и Адолф Айхман, че пак няма да разбереш, какво ти отговарям и месеци наред след това ще ми плачкаш, че не съм ти бил отговорил ! :lol:


За четвърти път:
Твоето твърдение:
"Аз моето момче не загрявам, евреите и славяните загрявате в камерите !!!"
Моят въпрос:
"Да те видим що за"националсоциалист" си... За какво точно говориш? Какви камери, славяни и евреи и какво се е случило с тях?"
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Неактивен TAPATOPycanoff

 • Junior Member
 • *
 • Публикации: 41
 • Карма: +2/-0
 • Пол: Мъж
 • Алергичен към идиоти
Re: Арийската раса
« Отговор #108 -: Март 16, 2015, 18:20:10 »
Ей направо се насрах от страх, 4-ти път ме питал :lol: , ти да не си  ЦИГАНИН, след като 3 пъти не разбираш, какво ти отговарям ? :laugh-1:

Отново ти отговарям,  както е казвал Александър Белев(за да не ти давам примери с хора от райха, за които днес ще чуеш за 1-ви път през живота си :laugh-1:) , всички непълноценни мангали на сапун, и след това са ги качвали на влаковете за Германия,  в числото мангали влизат; славяни, евреи , цигани , верно че през 1943г. Хитлер е разбрал, че циганите са индоевропейски народ и са намалили малко екстрадациите на цигани, но фактите са си факти, да не ти цитирам и Адолф Айхман, че пак няма да разбереш, какво ти отговарям и месеци наред след това ще ми плачкаш, че не съм ти бил отговорил ! :lol:
Нека все пак да се подсигуря отново:

Напълно си съгласен, че Хитлер/ Химлер създали проекта за газовите камери, в които са обгазявали славяни/ евреи/ прочие с цел убийство, както и са им използвали телата за производство на сапун/ лампи?

Кажи го съвсем ясно и недвусмислено. Например:
Цитат
Да, напълно вярвам/ съм съгласен, че по заповед на Хитлер/ Химлер тея евреи/цигани/прочие в действителност са пращани в концлагерите с цел евтаназия и са били убити чрез [метод].

Просто го кажи в прав текст.

Не ти искам емотиконите и опитите за обиди към мен в тоя твой отговор. Не искам да оцветяваш/ уголемяваш случайни изречения от отговора ти. Не искам снимки/ отклонения от темата в тоя коментар. Просто в един единствен коментар да има само твоя отговор на въпроса ми, без абсолютно нищо друго.

След това напиши друг отговор и там си оцветявай колкото искаш. Но не знам колко точно ясно да ти обясна, че първият ти коментар след моя трябва да отговори само и единствено на въпроса ми в рамките на едно изречение/ 50 думи.

Дано да си ме разбрал...
« Последна редакция: Март 16, 2015, 18:38:26 от TAPATOPycanoff »
"Уважавай всички народи, обичай само собствения."

Неактивен Siegfried

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,928
 • Карма: +89/-58
 • Пол: Мъж
 • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Re: Арийската раса
« Отговор #109 -: Март 17, 2015, 09:22:55 »
Нека все пак да се подсигуря отново:

Напълно си съгласен, че Хитлер/ Химлер създали проекта за газовите камери, в които са обгазявали славяни/ евреи/ прочие с цел убийство, както и са им използвали телата за производство на сапун/ лампи?


Дано да си ме разбрал...

Е как няма да те разбера :laugh-1:, по - просто и елементарно може да го напише само, чифут, или ескомос.  :laugh-1:

Да..., аз не само съм съгласен, аз съм убеден, че NSDAP и SS са създали проекти с които са избивали непъноценни подочовешки уроди, като славяни, евреи, цигани, само не съм съгласен, че плътта им е използвана за производство на сапун и лампи :laugh-1:, от плътта им са се произвеждали дрехите на Hugo BoSS  :lol:


.....

Ръкавиците, които виждаш на снимката отгоре са от славянин от московска област :laugh-1:
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Неактивен Siegfried

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,928
 • Карма: +89/-58
 • Пол: Мъж
 • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Re: Арийската раса
« Отговор #110 -: Март 17, 2015, 10:35:54 »
Пускам това за хора, на които очевидно не им е ясно, каква е Националсоциалистическата расова идеология:

По̀дчовек (на немски: Untermensch) е определение, придобило гражданственост с разпростирането на Националсоциалистичската расистка идеология, използвано за окачествяване на „низшите хора“, особено на „пълчищата от Изтока“, към които Националсоциалистите причисляват етническите групи: евреи, славяни, цигани и други религиозни или социални общности, като комунисти, съветски политкомисари, хомосексуалисти, свидетели на Йехова, включително т.нар. Mischlinge (немци от смесен произход) и всеки друг, който не е Ариец според  расовата Националсоциалистичска антропологична терминология.

руснЯците имат монголоидни черти и АНТРОПОЛОГИЧЕСКИ НЕ приличат на ЕВРОПЕЙЦИ,  тези славяно-цигански МЕЛЕЗИ - руснЯците,  са наричани от Aдолф Хитлер и ръководството на SS -  Mischlinge -  МЕЛЕЗИ, подчовеци от СМЕСЕН ПРОИЗХОД, или просто бели цигани !!!

Нацистките антрополози  научно доказват наследствения по-низш статус на славяните спрямо тевтонците/aрийците.
Възприятието, че славяните са по-низши , се ползва от Националсоциалистите и като оправдание за „похода на изток“ за придобиване на жизнено пространство (Lebensraum). Първоначалните планове за Третия Райх (обобщени като „Generalplan Ost“) говорят за намерения за германска колонизация на изток, и за изместване към Сибир на не по-малко от 50 милиона  Untermensch, които не се считат като годни за „германизация“, от земите в Източна Европа и други желани райони за колонизация от „Herrenvolk“ господстващият народ !

Расова хигиена е термин (на немски: Die rassenmässige Hygiene) на евгениката в Третия Райх.Терминът "расова хигиена" е изобретение от немския учен Алфред Пльотц, който го използва като понятие в своята теория, според която трябва да се спазват строги правила при възпроизвеждането на потомството, които да доведат до подобряване на расовата чистота на германците. В концепцията си за расова хигиена на нацията, Пльотц извежда необходимостта хората да се делят на висша раса и по-нисши индивиди (елементи) въз основа на съответното проучване. Първите следва да се поддържат изкуствено, а за вторите е необходимо предотвратяване на възпроизвеждането им.Привържениците на евгениката, намират в стерилизацията на нисшите раси.
Според един от водещите расови идеолози на Германия Ханс Гюнтер, расовата хигиена е неудачно наименование, понеже тази наука не е пряко свързана с чисто расовите проучвания и признаци (по-скоро е вдъхновена от антропологията). Тази наука изследва процесите на отбор, процесите, които се случват в рамките на всеки народ и биха могли да доведат или до биологичен прогрес или до колапс и дегенерация. Сред европейските страни единствено в Германия нацистите развиват идеята за евгеника под формата на расова хигиена, оправдавайки с нея политиката си по славяно-еврейския въпрос !!!
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Неактивен TAPATOPycanoff

 • Junior Member
 • *
 • Публикации: 41
 • Карма: +2/-0
 • Пол: Мъж
 • Алергичен към идиоти
Re: Арийската раса
« Отговор #111 -: Март 17, 2015, 13:21:48 »
Пускам това за хора, на които очевидно не им е ясно, каква е Националсоциалистическата расова идеология:

По̀дчовек (на немски: Untermensch) е определение, придобило гражданственост с разпростирането на Националсоциалистичската расистка идеология, използвано за окачествяване на „низшите хора“, особено на „пълчищата от Изтока“, към които Националсоциалистите причисляват етническите групи: евреи, славяни, цигани и други религиозни или социални общности, като комунисти, съветски политкомисари, хомосексуалисти, свидетели на Йехова, включително т.нар. Mischlinge (немци от смесен произход) и всеки друг, който не е Ариец според  расовата Националсоциалистичска антропологична терминология.

руснЯците имат монголоидни черти и АНТРОПОЛОГИЧЕСКИ НЕ приличат на ЕВРОПЕЙЦИ,  тези славяно-цигански МЕЛЕЗИ - руснЯците,  са наричани от Aдолф Хитлер и ръководството на SS -  Mischlinge -  МЕЛЕЗИ, подчовеци от СМЕСЕН ПРОИЗХОД, или просто бели цигани !!!

Нацистките антрополози  научно доказват наследствения по-низш статус на славяните спрямо тевтонците/aрийците.
Възприятието, че славяните са по-низши , се ползва от Националсоциалистите и като оправдание за „похода на изток“ за придобиване на жизнено пространство (Lebensraum). Първоначалните планове за Третия Райх (обобщени като „Generalplan Ost“) говорят за намерения за германска колонизация на изток, и за изместване към Сибир на не по-малко от 50 милиона  Untermensch, които не се считат като годни за „германизация“, от земите в Източна Европа и други желани райони за колонизация от „Herrenvolk“ господстващият народ !

Расова хигиена е термин (на немски: Die rassenmässige Hygiene) на евгениката в Третия Райх.Терминът "расова хигиена" е изобретение от немския учен Алфред Пльотц, който го използва като понятие в своята теория, според която трябва да се спазват строги правила при възпроизвеждането на потомството, които да доведат до подобряване на расовата чистота на германците. В концепцията си за расова хигиена на нацията, Пльотц извежда необходимостта хората да се делят на висша раса и по-нисши индивиди (елементи) въз основа на съответното проучване. Първите следва да се поддържат изкуствено, а за вторите е необходимо предотвратяване на възпроизвеждането им.Привържениците на евгениката, намират в стерилизацията на нисшите раси.
Според един от водещите расови идеолози на Германия Ханс Гюнтер, расовата хигиена е неудачно наименование, понеже тази наука не е пряко свързана с чисто расовите проучвания и признаци (по-скоро е вдъхновена от антропологията). Тази наука изследва процесите на отбор, процесите, които се случват в рамките на всеки народ и биха могли да доведат или до биологичен прогрес или до колапс и дегенерация. Сред европейските страни единствено в Германия нацистите развиват идеята за евгеника под формата на расова хигиена, оправдавайки с нея политиката си по славяно-еврейския въпрос !!!
Искаш да кажеш, че Хитлер е нападнал СССР само и единствено и само защото там има славяни?
"Уважавай всички народи, обичай само собствения."

Tags:
   

  Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18