Автор Тема: Арийската раса  (Прочетена 29219 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Siegfried

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,928
 • Карма: +89/-58
 • Пол: Мъж
 • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Re: Арийската раса
« Отговор #48 -: Август 15, 2014, 13:40:00 »
Докарахме я дотам с арийската си ДНК, че от  цар Дарий до Димитър Благоев, Георги Димитров, Т.Жовков , Б.Борисов , Лютви Местан, СерГЕЙ Сатнишев , продължител на арийското ни ДНК ще бъде този млад ариец,

Делян Пеевски , който също като тебе, Зиги се гордее, че има арийски произход и това, че е БЪЛГАРИН

Нека учените да се занимават с изследванията си, нека го правят, ама ще ти кажа, че произхода не е гаранция за качество, защото от славното ни арийско потекло ни е останало само едно парче земя, горе долу колкото една носна кърпа и Делян Пеевски, носителят на гените на Дарий Велики.
Мутацията на гените е лоша работа, Зигфрид и основание за ДНК гордост няма.
Фактите са такива, а някои учени могат да докажат и това, че на Марс е имало море от шкембе чорба, която е правена от българи-арийци.
Последните новини за достойна проява на ариец от гр.Русе и арийския му питбул са в този линк.
С уважение към арийската ДНК, представям снимки на представители на арийски народи от  Памир...

Най-накрая ще ти кажа, че едва ли арийското ла*но мирише по-добре, отколкото ...китайското.
Престани да пишеш глупости или хвани псевдоарийския си жезъл и се отдай на това занимание, което повече ще ти приляга.

Петкан никой не те кара насила да се чувстваш представител на Арийския ни род, аз обаче за разлика от теб се гордея с великите ни Арийски предци и съм горд че съм син на великия ни Ариския ни род и държава, но искам и народа ни, който е мачкан и лъган повече от 100 години от славянско-болшевико-русофилската мафия владееща и управляваща арийската ни държава, също да знае, почита и да се се чувства горд с великите ни Арийски предци и История !

Спред мен последните 120 години България се ръководи НЕ от БългАри, а от славяни, евреи и мангали/турци, както ти много правилно отгоре си посочил !

Заради управлението на България от изредениет непълноценни етноси държавата ни след 120 години управление достигна до това пагубно положение, учат ни и до днес че сме наследници на някакъв мангалски славянски етнос, че който краде и мами е велик, че който не няма чест, няма достойнство и няма морал е велик политик, това е присъщо за непълноценните етноси, но не и за Арийския ни етнос, законите в България не важат  за славяните, евреите и турците, а само за Българите, в  България в момента само славяните, евреите и турците имат възможност да правят печеливш бизнес, а всички българи работим като РОБИ за тези славяно-чифуто-турски узурпатори на Арийската ни държава !
Арийските добродетели на предците ни , като  чест, морал и достойнство за славяните, евреите и турците управляващи родината ни нямат никаква стойност,  свещената ни титла КАНАС ЮВИГИ – “От Бога владетел” вече е забравена от нас потомците. По право българският престол е принадлежал на Свещената Династия ДУЛО/Thule,  тя носи името на свещената ни арийска прародина ТУЛЕ. В езика на памирските народи, родствени с българите, ТУЛЕ значи “Богоустановен ред”. Името ТУЛЕ носи и столицата на келтското царство в Тракия, основано от владетел, носещ свещеното българско име БОЛГ !

- Да ти цитирам ли Д. Благоев който казва цитат: аз не съм българин , аз съм славянин, същото важи и за славянина Г.Димитров, Т.Живков е един от основните виновници и проводници на Антибългарската, и ПРОСЛАВЯНСКАТА ПРОруска политика и основен винивник за прокарването и налагането на  РУСКАТА ЛЪЖА, че България не е на няколко хиляди години, а била само на 1300 години !
Б.Борисов е с неустановен етнически произход, но до сега той работи за еврейските интереси и против националните ни интереси.
-Сергей Дмитриевич Сатнишев, освен че не е Българин, а славянин както той самия нееднократно заявява, този индивид е и от еврейски произход, което означава че няма как да принадлежи към Арийския ни род  :laugh-1: !
-Всички членове(Л.Местан -турчин) на  турската етническа партия ДПС НЕ МОЖЕ ДА СЕ СМЯТАТ за други, освен за ТУРЦИ !  Тоест Д. Пеевски(член на ДПС) също няма как да бъде определян като Ариец, или представител на Арийския ни род !

Със снимките на хората от Памир доказа, че нямаш абсолютно никакво уважение към Арийските ни предци и наследство, а към науката още по малко !

След уникалните глупости които си написал отгоре, че изредените от теб политици били БългАри :laugh-1: и за които много ясно ти доказах(отгоре), че са абсолютни глупости, доказах ти че те не са БългАри, а са представители на няколко етнически малцинствени групи, които управляват БългАрия,  но съм възмутен от финала на поста ти, защото е толкова пошъл и долнопробен, че даже и циганин би се срамувал да завърши по този долнопробен и просташки начин ! 
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Неактивен Oribe Peralta

 • Registered user
 • Forum Member
 • **
 • Публикации: 150
 • Карма: +9/-8
 • Пол: Мъж
Re: Арийската раса
« Отговор #49 -: Август 16, 2014, 13:18:26 »
In Pictures: The last Aryans
http://www.aljazeera.com/indepth/inpictures/2014/06/pictures-last-aryans-201462383426222465.html


http://www.aljazeera.com/indepth/inpictures/2014/06/pictures-last-aryans-201462383426222465.html


И нека на този фон сами се убедим в родството на  нашите, българските, арийци с арийците от Индия  :Azn:


Неактивен Петкан

 • Banned
 • Veteran
 • *
 • Публикации: 8,658
 • Карма: +1305/-106
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Re: Арийската раса
« Отговор #50 -: Август 16, 2014, 14:32:00 »
Цитат
"Със снимките на хората от Памир доказа, че нямаш абсолютно никакво уважение към Арийските ни предци и наследство, а към науката още по малко !... " (цит. Siegfried« -: Август 15, 2014, 13:40:00)

Какво уважение да имам към мангали?
Тези, които си изкарват пари с писане на глупости са толкова учени, колкото онези двамата- Улф Брунбауер и Мартина Балева ,платени драскачи на неистини, уж учени с претенции.
Как може да твърдиш, че днешните българи са арийци, отчитайки историята България, която е пълна със събития, доказващи, че българите са кръстоска от гените на всякакви нации.
Ако изпитваш някакво самоуспокоение, че си ариец, имай си го, но тези, които са край тебе нямат това усещане, а за "арийски добродетели" и "арийски традиции", изобщо не си прав, защото днешните българи са обърнали гръб на всичко, което се нарича национално достойнство и добродетели.
Къде са тези добродетели?
В предателите ли, в мутрите ли, в доносниците ли, в банкерите, в продажните политици или продажни журналисти, в лъжеучените, които поругават паметта на славни българи, в чиновниците или във всякаква друга измет, която е готова да доносничи, да излъже, да се продаде за 50-100лв, да трепе, да гони децата си и да не се грижи за близките си?
Дори на паметта на Левски посегнаха, като извикаха Фердинанд да стане цар, а наши съвременници го изкараха...детеубиец!!!
Няма такова съсловие от българския народ, което да не е омерзено и да е носител на ценностна система, която е достойна за уважение.
За голямо съжаление това е българинът днес, жалко човешко подобие, а пък ще и да е с арийски гени. Вчера пътувах по магистрала "Тракия" от София към Бургас и малко преди Чирпан реших да заредя. Спрях на една бензиностанция на "Лукойл" да заредя газ, но имаха авария.Продължих още 10 км и спрях на OMV.
Жал ми беше като гледах, как някои се опитват да се набутат в редицата коли, за да не чакат на опашка и се правят, че не виждат останалите коли.Пълна свинщина от олигофрени с претенции, кои с арийски, кои славянски, а всъщност-пълни боклуци, а не народ.
Всичко това видях вчера, 15-ти август 2014г. Нямаше нито война, нито бедствие.
Не, дълбоко грешиш и всички приказки за славното ни минало, за корените ни са едно залъгване и неуспешен опит за оправдание на жалкото ни настояще.
В това отношение, няма такъв подъл и жалък народ като нас, нито от съседите, нито от по-далечни страни.
Турците, един народ , който не ми е симпатичен и ги презирам заради примитивизмът и фанатизма им, са много по-единни от нас...жалките "арийци".
А тези , които са изтипосани като арийци от Памир или не знам откъде си са абсолютни примитивни хорица, с които никога не бих се срещнал, защото изпитвам погнуса от външния им вид и от начина им на живот.
« Последна редакция: Август 16, 2014, 14:40:17 от Петкан »
Ad honores

Неактивен Hatshepsut

 • Pharaoh
 • Administrator
 • Veteran
 • *
 • Публикации: 7,087
 • Карма: +526/-0
 • Пол: Мъж
 • Perfectionist
  • Български Националисти
 • Интереси: История, Археология, Етнография, Религия, Компютри
 • Зодия: Sagittarius Sagittarius
 • Religion: Paganism-Egyptian Paganism-Egyptian
Re: Арийската раса
« Отговор #51 -: Август 16, 2014, 17:35:35 »
И нека на този фон сами се убедим в родството на  нашите, българските, арийци с арийците от Индия  :Azn:Циганите не са част от бялата раса.
Погледни тази тема за расовия облик на циганите:

http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=28065.0

Неактивен Siegfried

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,928
 • Карма: +89/-58
 • Пол: Мъж
 • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Re: Арийската раса
« Отговор #52 -: Август 18, 2014, 10:33:16 »
Hatshepsut,  много сте любезни с тоя БЪЛГАРОФОБ Oribe Peralta, не виждате ли че този българофобски капут не е тук за да пише положителни неща за България и предците ни, този чикиджийски клоун, който е най - активен в чикиджийската си тема за славянските проститутки, е тук единствено за да сее РУСФИЛИЯ и СЛАВЯНОФИЛИЯ, или да сее ОМРАЗА срещу България и предците ни и ежедневно да лее ПОМИЯ по великата ни древна арийска История ! Този славянски клоун нарича нас Българите ЦИГАНИ, мисля че тоя вече доста попрекали с АНТИБЪЛГАРИЗМА си !   


Циганите не са част от бялата раса.
Погледни тази тема за расовия облик на циганите:

http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=28065.0
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Неактивен Siegfried

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,928
 • Карма: +89/-58
 • Пол: Мъж
 • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Re: Арийската раса
« Отговор #53 -: Август 18, 2014, 10:53:28 »
Петкан, знаеш говорили сме си и преди по тези въпроси, знаеш че с повечето неща, които си написал отдолу(да не кажа с всичко) съм съгласен с теб, но на изтерзания ни и омерзен от слаянофилски ЛЪЖИ народа му трябва  самочувствие, а то ще дойде, когато започне да учи за ИСТИНСКАТА си Арийска История !  На народа ни смачкан и поруган от 100 години руски и панславянски ЛЪЖИ и МАНИПУЛАЦИИ заслужава да знае Истинската си история, да знае че ВЕКОВЕ преди славяските мангали(живеещи векове наред в сламени колиби, а днес живеещи в една голяма бензионстанция русия, която се мисли за държава) ние БолгАРИИте сме имали държава, имали сме руническа писменост(както всички арийски народи), имали сме крепости, големи и уредени градове, имали сме Държава, която хилядолетия(ЧАК през 862г. славянските цигани създават славянския коптор русия) се е наричала БългАРИЯ и хилядолетия след това все още се нарича Бълг-АРИЯ, за това говоря и пропагандирам аз,  за това че е крайно време народа ни да научи за ИСТИНСКАТА си история и велико Арийско минало, а не да бъде принуждаван и до днес да учи историята наложена ни да учим от МОСКВА и прокарвана тук от славянските БЪЛГАРОФОБИ с червени петолъчки !     

Какво уважение да имам към мангали?
Тези, които си изкарват пари с писане на глупости са толкова учени, колкото онези двамата- Улф Брунбауер и Мартина Балева ,платени драскачи на неистини, уж учени с претенции.
Как може да твърдиш, че днешните българи са арийци, отчитайки историята България, която е пълна със събития, доказващи, че българите са кръстоска от гените на всякакви нации.
Ако изпитваш някакво самоуспокоение, че си ариец, имай си го, но тези, които са край тебе нямат това усещане, а за "арийски добродетели" и "арийски традиции", изобщо не си прав, защото днешните българи са обърнали гръб на всичко, което се нарича национално достойнство и добродетели.
Къде са тези добродетели?
В предателите ли, в мутрите ли, в доносниците ли, в банкерите, в продажните политици или продажни журналисти, в лъжеучените, които поругават паметта на славни българи, в чиновниците или във всякаква друга измет, която е готова да доносничи, да излъже, да се продаде за 50-100лв, да трепе, да гони децата си и да не се грижи за близките си?
Дори на паметта на Левски посегнаха, като извикаха Фердинанд да стане цар, а наши съвременници го изкараха...детеубиец!!!
Няма такова съсловие от българския народ, което да не е омерзено и да е носител на ценностна система, която е достойна за уважение.
За голямо съжаление това е българинът днес, жалко човешко подобие, а пък ще и да е с арийски гени. Вчера пътувах по магистрала "Тракия" от София към Бургас и малко преди Чирпан реших да заредя. Спрях на една бензиностанция на "Лукойл" да заредя газ, но имаха авария.Продължих още 10 км и спрях на OMV.
Жал ми беше като гледах, как някои се опитват да се набутат в редицата коли, за да не чакат на опашка и се правят, че не виждат останалите коли.Пълна свинщина от олигофрени с претенции, кои с арийски, кои славянски, а всъщност-пълни боклуци, а не народ.
Всичко това видях вчера, 15-ти август 2014г. Нямаше нито война, нито бедствие.
Не, дълбоко грешиш и всички приказки за славното ни минало, за корените ни са едно залъгване и неуспешен опит за оправдание на жалкото ни настояще.
В това отношение, няма такъв подъл и жалък народ като нас, нито от съседите, нито от по-далечни страни.
Турците, един народ , който не ми е симпатичен и ги презирам заради примитивизмът и фанатизма им, са много по-единни от нас...жалките "арийци".
А тези , които са изтипосани като арийци от Памир или не знам откъде си са абсолютни примитивни хорица, с които никога не бих се срещнал, защото изпитвам погнуса от външния им вид и от начина им на живот.
« Последна редакция: Август 18, 2014, 10:56:12 от Siegfried »
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Неактивен Сосипатор

 • Registered user
 • Senior Member
 • ***
 • Публикации: 829
 • Карма: +4/-5
 • Пол: Мъж
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Re: Арийската раса
« Отговор #54 -: Февруари 17, 2015, 13:09:54 »
Аз подозирам че ЗигХайл е мургав по природа, и затова мрази всичко русо синеоко и интелигентно.
« Последна редакция: Февруари 23, 2015, 12:50:36 от Hatshepsut »

Неактивен Siegfried

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,928
 • Карма: +89/-58
 • Пол: Мъж
 • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Re: Арийската раса
« Отговор #55 -: Февруари 17, 2015, 13:23:47 »
Аз подозирам че ЗигХайл е мургав по природа, и затова мрази всичко русо синеоко и интелигентно.

чЕкай......., допреди малко(в друга тема) врачуваше и ми обясняваше със 100%-ова убеденост какъв бил дядо ми, сега подозираш...., как ще ми подозираш бе, нали допреди малко ми се правеше на врачка :laugh-1:......, ти да нямаш раздвоение на личността ?! :laugh-1:

Врачке, до края на ВСВ има една наука която се нарича -  РАСОЛОГИЯ, та същата тази наука ДОКАЗА НАУЧНО, че
-нито цвета на кожата,
-нито цвета на очите ,
-нито цвета на косата са ЕТНИЧЕСКИ ПРИЗНАК !!!

ЗАПОМНИ го ТОВА и си го набий в кухата славянска/рубладжийска/безродна тиква и избягвай повече да пишеш подобни тъпизми !!!


PS Само да допълня,  като вид успокоение за теб :laugh-1: че в АФРИКА - в Етиопия има едно много голЕмо племе, което НИКОГА не е имало досег с външния свят и не  се е смесвало с други племена, раси, или етноси,  но всеки един от това НЕГЪРСКО племе има СИНИ ОЧИ, това не прави НЕГРИТЕ славяни, нали..., или  ?! :laugh-1:
Множество АРАБИ, ТУРЦИ, Монголци, Азиатци имат МЛЕЧНО БЯЛА КОЖА, това не ги прави славяни, нали.... ?! :laugh-1:
Множество АРАБИ, ТУРЦИ, Монголци, Азиатци, има по наследство сламено руси коси, това не ги прави славяни, нали... ?! :laugh-1:
Множество АРАБИ, ТУРЦИ, Монголци, Азиатци, Латиноамерикианци по наследство имат СИНИ очи, но това не ги прави славяни, нали... ?!
Убеден съм че отново няма да можеш да разбереш какво ти пиша......., "не се притеснявай", нормално е, ти си СЛАВЯНИН !  :laugh-1: 
« Последна редакция: Февруари 17, 2015, 13:36:09 от Siegfried »
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Неактивен TAPATOPycanoff

 • Junior Member
 • *
 • Публикации: 41
 • Карма: +2/-0
 • Пол: Мъж
 • Алергичен към идиоти
Re: Арийската раса
« Отговор #56 -: Февруари 19, 2015, 13:01:57 »
чЕкай......., допреди малко(в друга тема) врачуваше и ми обясняваше със 100%-ова убеденост какъв бил дядо ми, сега подозираш...., как ще ми подозираш бе, нали допреди малко ми се правеше на врачка :laugh-1:......, ти да нямаш раздвоение на личността ?! :laugh-1:

Врачке, до края на ВСВ има една наука която се нарича -  РАСОЛОГИЯ, та същата тази наука ДОКАЗА НАУЧНО, че
-нито цвета на кожата,
-нито цвета на очите ,
-нито цвета на косата са ЕТНИЧЕСКИ ПРИЗНАК !!!

ЗАПОМНИ го ТОВА и си го набий в кухата славянска/рубладжийска/безродна тиква и избягвай повече да пишеш подобни тъпизми !!!


PS Само да допълня,  като вид успокоение за теб :laugh-1: че в АФРИКА - в Етиопия има едно много голЕмо племе, което НИКОГА не е имало досег с външния свят и не  се е смесвало с други племена, раси, или етноси,  но всеки един от това НЕГЪРСКО племе има СИНИ ОЧИ, това не прави НЕГРИТЕ славяни, нали..., или  ?! :laugh-1:
Множество АРАБИ, ТУРЦИ, Монголци, Азиатци имат МЛЕЧНО БЯЛА КОЖА, това не ги прави славяни, нали.... ?! :laugh-1:
Множество АРАБИ, ТУРЦИ, Монголци, Азиатци, има по наследство сламено руси коси, това не ги прави славяни, нали... ?! :laugh-1:
Множество АРАБИ, ТУРЦИ, Монголци, Азиатци, Латиноамерикианци по наследство имат СИНИ очи, но това не ги прави славяни, нали... ?!
Убеден съм че отново няма да можеш да разбереш какво ти пиша......., "не се притеснявай", нормално е, ти си СЛАВЯНИН !  :laugh-1:
Споменатите белези не определят качествата на расите, комбинацията от бяла кожа, руса коса и сини очи са характерни за немците и славяните, като случаите извън европейската раса, в които са налични тези белези НАКУП са или невероятно изключение, или албиноси. С други думи, съвкупността от тези белези не влиаят на способностите на индивида, но са много важни индикатори за принадлежност към славянските или немските националности, особено сините очи и русата коса, за които са отговорни рецесивни гени.
"Уважавай всички народи, обичай само собствения."

Неактивен Siegfried

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,928
 • Карма: +89/-58
 • Пол: Мъж
 • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Re: Арийската раса
« Отговор #57 -: Февруари 19, 2015, 13:42:50 »
Споменатите белези не определят качествата на расите, комбинацията от бяла кожа, руса коса и сини очи са характерни за немците и славяните, като случаите извън европейската раса, в които са налични тези белези НАКУП са или невероятно изключение, или албиноси. С други думи, съвкупността от тези белези не влиаят на способностите на индивида, но са много важни индикатори за принадлежност към славянските или немските националности, особено сините очи и русата коса, за които са отговорни рецесивни гени.

Ти май не си ходил в БАВАРИЯ, знаеш ли че има такава област в Германия, а знаеш ли че там,  огромна част от населението(не само в БавАРИЯ) е с ЧЕРНА коса, а и много Германци НЕ са със сини очи,  явно не си ходил и в Österreich, в Австрия, много интересно и там огромна част от населението е с ЧЕРНА, или просто ТЪМНА КОСА, и има и много Австрийци(не емигранти :laugh-1:) които НЕ са със сини очи ?! :laugh-1: 
« Последна редакция: Февруари 19, 2015, 13:47:21 от Siegfried »
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Неактивен Сосипатор

 • Registered user
 • Senior Member
 • ***
 • Публикации: 829
 • Карма: +4/-5
 • Пол: Мъж
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Re: Арийската раса
« Отговор #58 -: Февруари 19, 2015, 14:03:18 »
Ти май не си ходил в БАВАРИЯ, знаеш ли че има такава област в Германия, а знаеш ли че там,  огромна част от населението(не само в БавАРИЯ) е с ЧЕРНА коса, а и много Германци НЕ са със сини очи,  явно не си ходил и в Österreich, в Австрия, много интересно и там огромна част от населението е с ЧЕРНА, или просто ТЪМНА КОСА, и има и много Австрийци(не емигранти :laugh-1:) които НЕ са със сини очи ?! :laugh-1:

Как да не са черни бе мангал, ти знаеш ли колко турска, кюрдска, циганска и друга кръв "облагородява" постоянно немския генофонд? Само от територията на Турция има около 20 милиона. А както германките са известни със склонността си да лапат черни и азиацки пишки, там чисти германци не са останали. Всичко е измелезено с турчоля, курди, мангали, и хора с подобна на твоята (мургава) външност.

Така че единствените що годе чисти расово хора са в Матушката Святая Русь.

Германците одавна са яко омелезени с  турци и кюрди. И секакви други близко-източни "арийци".  Толерантен народ тия немци, кво да ги правиш.


Неактивен Siegfried

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,928
 • Карма: +89/-58
 • Пол: Мъж
 • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Re: Арийската раса
« Отговор #59 -: Февруари 19, 2015, 14:32:30 »
Как да не са черни бе мангал, ти знаеш ли колко турска, кюрдска, циганска и друга кръв "облагородява" постоянно немския генофонд? Само от територията на Турция има около 20 милиона. А както германките са известни със склонността си да лапат черни и азиацки пишки, там чисти германци не са останали. Всичко е измелезено с турчоля, курди, мангали, и хора с подобна на твоята (мургава) външност.

Така че единствените що годе чисти расово хора са в Матушката Святая Русь.

Германците одавна са яко омелезени с  турци и кюрди. И секакви други близко-източни "арийци".  Толерантен народ тия немци, кво да ги правиш.


ПАЛЯЧО, пак те питам, кога ще ме отстраняваш ФИЗИЧЕСКИ, казвай,  кога бе ПАЛЯЧО ?  КОГА бе рубаджийски клоун ?! 

ЗАПЛАШВАЩ със СМЪРТ интернет ПАЛЯЧО,  с рубладжийски клоун като теб не мисля след днес изобщо да водя какъвто и да е спорове, защото вече си ми безинтересен, а най - вече ми писна да те правя за смях, освен това се притеснявам, сега да не вземеш да ме заплашиш, че този път ще ми изпратиш извънземните да ме отстранят ФИЗИЧЕСКИ,  защото отдела нещо не дойде да ме ЕКЗЕКУТИРА ?! :laugh-1:   

Сега по темата,  предполагам че ти е трудно да прочетеш какво МНОГО ЯСНО съм написал(предполагам, защото НЕ е написано на РУСКИ :laugh-1:), а то е, че хората които (отгоре в поста ми) съм дал за ПРИМЕР(Германците от Бавария , както и Австрийците)  са ЕТНИЧЕСКИ ЧИСТИ - ГЕРМАНЦИ  и АВСТРИЙЦИ , и те в голямата си част (не само в БавАРИЯ) са с ЧЕРНИ/ТЪМНИ КОСИ, както и очи различни от сините ! 

Предполагам, че нямаш достатъчно пари за да отидеш до Германия, или Австрия, но това не означава че можеш от омраза към тях да правиш такива малоумни  рубладжийски заключения, без те да се опират на никаква ФАКТОЛОГИЯ !!!

PS Това беше последния пост,  на който си губя времето и ти отговарям страхливецо, който ме ЗАПЛАШИ, че до час, ще ЗАПОВЯДА :laugh-1: да ме ОТСТРАНЯТ ФИЗИЧЕСКИ !  :laugh-1: :laugh-1: :laugh-1:
« Последна редакция: Февруари 19, 2015, 14:38:57 от Siegfried »
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Неактивен TAPATOPycanoff

 • Junior Member
 • *
 • Публикации: 41
 • Карма: +2/-0
 • Пол: Мъж
 • Алергичен към идиоти
Re: Арийската раса
« Отговор #60 -: Февруари 20, 2015, 09:02:53 »
Ти май не си ходил в БАВАРИЯ, знаеш ли че има такава област в Германия, а знаеш ли че там,  огромна част от населението(не само в БавАРИЯ) е с ЧЕРНА коса, а и много Германци НЕ са със сини очи,  явно не си ходил и в Österreich, в Австрия, много интересно и там огромна част от населението е с ЧЕРНА, или просто ТЪМНА КОСА, и има и много Австрийци(не емигранти :laugh-1:) които НЕ са със сини очи ?! :laugh-1:
Не съм казал, че не може да си немец без да си рус/синеок...

Най- чистите немци са руси, синеоки и бели, досущ като скандинавците, т.е. ако имат различен цвят очи или коса са или рядък случай на мутация, или имат (не)далечен роднина, който не е немец. За това Хитлер е поставил идеала за една руса и синеока нация- това означава, че са чисти арийци( т.е. немски племена, включително и скандинавците)... Но това далеч не означава, че е искал да хвърля нерусите в печката.
"Уважавай всички народи, обичай само собствения."

Неактивен Siegfried

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,928
 • Карма: +89/-58
 • Пол: Мъж
 • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Re: Арийската раса
« Отговор #61 -: Февруари 20, 2015, 11:35:52 »
Не съм казал, че не може да си немец без да си рус/синеок...

Най- чистите немци са руси, синеоки и бели, досущ като скандинавците, т.е. ако имат различен цвят очи или коса са или рядък случай на мутация, или имат (не)далечен роднина, който не е немец. За това Хитлер е поставил идеала за една руса и синеока нация- това означава, че са чисти арийци( т.е. немски племена, включително и скандинавците)... Но това далеч не означава, че е искал да хвърля нерусите в печката.

Явно и ти  Не си стъпвал в Германия, но 100% съм убеден, че НИКОГА не си съпвал в Бав-АРИЯ, за да те улесня, столицата на БаяАРИЯ е Мюнхен, друг известен БавАРскИ град е Нюрнберг, та в тази част на Германия, и както и преди отбелязах - АВСТРИЯ(нали знаеш къде се намира Австрия) огромна част от НАСЕЛЕНИЕТО, което НЕ се е смесвало с други ПОД РАСИ или ПОДЕТНИЧЕСКИ групи, та ВСИЧКИ ТЕ са с ТЪМНА коса, тъмни очи, има разбира се и много със сини очи, има и  руси, но това НЕ се дължи на СМЕСВАНИЯ с ДРУГИ РАСИ !!!!!!!!!!!!!!!

Адолф Хитлер, Хайнрих Химлер, Херман Гюринг, д-р Йозеф Гьобелс, Алфред Розенберг, Мартин Борман, Рудолф Хес, Йоахим фон Ринбентроп, Алберт Шпеер(нали знаеш какви са изброените?!),....и тн и тн. са с ЧЕРНИ, ТЪМНИ КОСИ ,  те Германци ли са, или са "мелези" :laugh-1:, щото всички са с проверено РОДОСЛОВИЕ - 7 поколения НАЗАД( ти знаеш ли си ПРОИЗХОДА 5 поколения назад, а ?!) да не искаш пък да кажеш, че Арийският ни елит е съставен от "мелези" :laugh-1:,  кажи ми моля те, най - малкото поне за да ме развеселиш малко !

Понеже много мразя някой да разпростанява ЛЪЖИ, и то откровенни долни и смехотворни, не говоря само за свободните ти съчинения за БАВАРЦИТЕ, които както ти казах НИКОГА НЕ са били с РУСИ коси(има книги написани от Баварци, в които пише че БългАРИТЕ сме родственици с БАВАРЦИТЕ, ама кой да чете), огромна част са със сини очи, но спирам до тук, защото в случая ме развесели с глупостите за Арийството .

Не знаех че Арийството е възникнало в Германия, че е запазена марка на Германия,  или че русата коса, сините очи и бялта кожа са запазена марка на АРИЙСТВОТО(АНАНЕРБЕ, институт на SS ДОКАЗA още през 1943г. че цвета на; очите, косата и кожата НЕ СА РАСОВ БЕЛЕГ/ ПРИЗНАК!!!) , или че АРИЙЦИТЕ са изглеждали по този начин(аз познавам ЛИЧНО множество АРАБИ,  които на 100% ОТГОВАРЯТ и по трите показатела)  искам да те успокоя, че  нито АРИЙЦИТЕ са от Германия, НИТО има Арийци, или Арийство ВЪЗНИКНАЛО в Скандинавия, скандинавските страни, нито  Викингите са АРИЙЦИ, нито пък славянските ЦИГАНИ са АРИЙЦИ !

Единствените ВЛАДЕТЕЛИ, ЦАРЕ, които са се обявявали като ЦАРЕ/ЦАР на АРИЙЦИТЕ са ПЕРСИЙСКИТЕ ВЛАДЕТЕЛИ - ЦАРЕ от династията на АХЕМЕНИДИТЕ, НИТО в Германия, НИТО в Скандинавия, НАЙ - МАЛКО в пък в МАНГАЛИЯ, имам предвид славянска русия до 19-ти век някой ИЗОБЩО е чувал за АРИЙЦИ, Арийство и тн и тн. !!!

Арийците или Ариите от (др.-инд. ā́rya-, ав. airya-, на староперс.: ariya-) е самоназвание на древните Индоевропейcки народи на Персия........................

Името Персия произлиза от Персис - древногръцката форма на Парс (или Фарс), област намираща се в югозападната част на страната, откъдето произлиза династията на Ахеменидите, създателите на Иран (Персийската империя).

А името Иран произлиза от древноперсийското Аryanam, означаващо - земята на Арийците,  Персите винаги са наричали с това име своята държава и през 1935 г. го налагат на останалата част от света, като се преименуват на ИРАН  ! 

Знаеш ли, че в Историческия музей в Техеран(където лично съм бил няколко пъти), или столицата на Иран, има СВЕТОВНА КАРТА,  над картите на всяка държава е написано какви са населяващите определената държава,  но знаеш ли ВЪРХУ кои  ДВЕ държави в света пише, че са ПЕРСИЙЦИ,  едната разбира се е ИРАН, а другата е ................, и тя е............., и нейното име е............. Бълг-АРИЯ !!!

 
« Последна редакция: Февруари 20, 2015, 11:52:48 от Siegfried »
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Неактивен Сосипатор

 • Registered user
 • Senior Member
 • ***
 • Публикации: 829
 • Карма: +4/-5
 • Пол: Мъж
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Re: Арийската раса
« Отговор #62 -: Февруари 20, 2015, 11:42:56 »
ЗигХайл, кво се обясняваш на прошляци дето и в Бавария даже не са одили.

Друго си е да си ходил до Бавария, както вика Захари Стоянов в записките, всичко с виждане става. Редки са тия в България  където са ходили там, кво ти разправят тука без да са видели?


Па и щом имаш толкова много кинти да идеш до Бавария, сигурно си яката работа, нъл тъй?

Неактивен FELDMARSCHALL

 • Moderator
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 2,913
 • Карма: +361/-61
 • Пол: Мъж
 • АРИЕЦ
 • Зодия: Scorpio Scorpio
Re: Арийската раса
« Отговор #63 -: Февруари 21, 2015, 08:04:30 »
Нещо бъркате. Самият Хитлер е бил с тъмна коса и пъстри очи. Никъде не е писал, че единствено синеоките и русите в комбинация са арийци. А иначе това от какъв етнос си не се определя от цвета на косата и/или очите, а от определени черти на лицето и форма на черепа. Щото ако застанат един до друг германец и руснак, и двамата са с руса коса и светли очи, веднага бих различил кой е руснака и кой германеца именно по чертите на лицето. Същото се отнася и при нас българите, които сме предоминантно с по-тъмна коса и очи (но с бяла кожа). Обаче има и руси българи със светли очи, чиито черти обаче на лицето са си български и веднага бих ги различил съответно от някой германец или руснак. Затова отново подчертавам да не бъркате степента на пигментация (количеството меланин) у даден човек с това от какъв етнос е.

Tags:
   

  Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18