Автор Тема: Български национализъм - българщина  (Прочетена 58345 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен генерал Жеков

 • Adviser
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,458
 • Карма: +31/-1
 • Пол: Мъж
 • Интереси: История, Философия, Политика
 • Зодия: Aries Aries
 • Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Re: Български национализъм - българщина
« Отговор #405 -: Юли 31, 2018, 16:00:12 »
На практика,идейно е близък до стила на Мишока,но пазвантина не е способен да пише така.За него по-характерни са "отзаде" "отпреде" и приказки за великите му хайдушки подвизи.Откривам прилика с друг руски роб,но по-образован.Това можеше да е другаря П.П,но интересно защо-след като напишем "ПОСТОЯННО ПОВТАРЯЩИ СЕ ГИБЕЛНИ ГРЕШКИ." в търсачката,ние намираме отворената фейсбук група-Хайдути.За съжаление,нямам профил в тази мрежа и нямам възможност да проследя повечето материали в групата,но от това което можеше да се види,разбрах,че за хайдутите-аз и твърденията ми сме нещо като Сатаната и "черните" ангели.Доста се наплаших,предвид това,че в тази група нашия другар Мишока-Илия Комсалов се самопредлага за водач на нова,народна армия.Тази армия ще се бори срещу българите и истинския национализъм,като ще се бие под червен флаг,служещ за фон на символа на четата-звезда с пет лъча  :lol: Та,в тази група аз и съмишлениците ми,сме разгледани като "чуждопоклонници","врагове на народа" и още цветущи епитети.След като прочетох някой от материалите,стигнах до извода,че к-н означава КомуНист,а Петко е само явна препратка към капитан Петко,като според мен по-скоро има за цел заяждане с Петкан,но няма как да бъда сигурен в това.Ако,обаче,в форума "ненадейно" се появят "националисти" с имена като "генерал жуков",то със сигурност нещо не е както трябва...
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Неактивен Петкан

 • Banned
 • Veteran
 • *
 • Публикации: 8,668
 • Карма: +1305/-105
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Re: Български национализъм - българщина
« Отговор #406 -: Юли 31, 2018, 20:13:34 »
Цитат
Налагат ни още шаблон за малоценност,  че лошите сме ние, турците( които наистина са си били лоши)  и въобще че хората на изток сме диваци и простаци.  Макар че Европа, запада и хората там ни показват че не са такива добряци още на берлинският конгрес, медиите някак си успяват да ни  измамят и от тогава до сега тази измама  не се осъзнава от народа ни.
...
Мишок, това с червените букви е за тебе, путяпоклоннико цигански.
Мислех да напиша и за пу*ката ти майчина циганска, но се отказах за да не ми наложат ограничения.
За приобщаването към някаква теза, в първо лице множествено число пишат само изкуфели хора, пропагандисти от всякакви цветове и тролове.
Това според тях е изпитан начин за ухажване на четящата публика и опит за присъединяване към написаната глупост, засягайки самолюбието на огромен брой хора, упоменати в някакъв географски район, съсловия, възрастови и етнически групи и т.н.
Използва се влиянието на фрази, изразяващи някакво неопределено, винаги неизвестно множество, но предполагащо огромен брой хора, в случая фразата "хората на изток сме диваци и простаци".
Веднага въпрос за това, колко сте "хората от изтока" и защо всички от този Изток трябва да са диваци и простаци?
Къде пише,че "хората на изток са диваци и простаци", а не става ясно за какъв хората от кой изток става въпрос-за тези от Източното полукълбо, за Близкия Изток, Средния Изток или Далечния Изток?
Кой е написал това?
Или понятието "изток" има някакъв друг смисъл, за който трябва самият читател да се досети?
Циганите ще ги интегрираме ли или не, Мишок?
« Последна редакция: Юли 31, 2018, 21:13:16 от Петкан »
Ad honores

Неактивен Индивидуалист

 • Adviser
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 2,814
 • Карма: +395/-89
 • Пол: Мъж
 • Не бойте се!
 • Зодия: Virgo Virgo
 • Religion: Christianity-Other Christianity-Other
Re: Български национализъм - българщина
« Отговор #407 -: Август 03, 2018, 10:23:59 »
Публикация по молба
-------------------
ЗА ДРЕВНИТЕ БЪЛГАРСКИ ВЯРВАНИЯ И ОБРЕДИ  !
 Интересно колко древни са въобще те ?
От медиите: телевизии, вестници и интернет издания: постоянно ни облъчват че сме имали , някакви древни вярвания,  запазили се от пред-християнските ни времена. Въодушевени родолюбци и националисти с познания по българщина , главно от медиите : смело повтарят глупостите , които чуват там. Ако някой им каже че това са глупости и не са истина, веднага го заклеймяват, като враг на родината, предател и каквото там им дойде на ума.
Интересно има  вярвания, останали от преди да станем християни, а няма нищо по въпроса каква е била религията ни преди това ?
За славяните се знае от руски източници и се предполага че са се покланяли, както и руските славяни на Лада, Ладо, Коледо, Сурва и други. За пра-българските вярвания обаче няма никакви сведения и даже не се знае дали са били зоро-астристи, тангристи или нещо друго. Не се знае нищо , защото на българите християнството им е харесало и са решили да не запазват нищо от предишните си вярвания. Ако ги бяха насилвали да го приемат, както твърдят някои националисти със сатанински разбирания: то щяха да си запазят много от предишните си  вярвания.
Така че с приемането на християнската вяра, са се изгубили и всички езически обреди и вярвания.
Тези които сега ги обявяват за такива са от времето на турското робство. Тогава губим  не само политическата си свобода, но и духовната. Турците дават  права на гърците да ни пасат духовно и ненормалните гърци решават да използват вярата за политически цели и да погърчат българите. Проповядват в църквите на гръцки, говорили с хората на гръцки и така се получило отдалечаване на българите от вярата за известно време. Празни пространства няма и на местото на вярата се наместили , всякакви суеверия, измислици и тъпанарщини, много от които с турски или цигански произход. И сега ни ги пробутват за древни български вярвания.
Работата е в това че тези уж древни наши вярвания  и обреди, които уж са се запазили и сме спазвали и спазване едва ли не и днес : са толкова много че не е възможно да бъдат спазвани и опазвани. То излиза че българите , някога нито са спели, нито са работили и по цял ден са се занимавали да спазват глупави обреди и обичаи. То по тази линия на мислене: турците са били поробени от нас, а не ние от тях. Понеже след като ние не сме работили, заети с нашите древни вярвания, обичаи и опазването им,  са работили и са ни хранили те !
Повечето от тези вярвания са всъщност : шеги или измислици на разни дегенерати, стари бабички с лошо поведение от младини и подобни. За това и са така глупави, повръхностни  и лишени от смисъл.
Мене най-много ме впечатлиха две такива древни вярвания и ритуалите свързани с тях.
- излизат в не знам си кой ден на двора, цялото семейство и най-големият брат със секира в ръка вика - сега ще го режа това дърво понеже не ражда добре ! Останалите - не бате недей, то обеща да ражда - и говорят уж с дървото. - вика големият брат - ще го сека - другите - недей каза че ще ражда и така около половин час глупости.
 Ми то в един двор има сигурно 10 дървета бе хора. Тези са изгубили 5 часа да им баят и тъпеят и на 10-те ли ? А ако имат овощна  градина със сто дървета, какво става ? А и представете си мъж, българин, на 30-40г. да участва в този ненормален цирк - на мене не ми се вярва, а на вас ?
- другият обичай е лазарки или нещо подобно. излизат момите преди изгрев слънце само по ризи, покланят, се не се знае защо точно на слънцето и започват да берат някакви магически билки, после голи играят хоро и се търкалят в тревата или нещо от рода и даже май се къпят в река или извор. А сега си представете през турско робство да се е правило това ! Турците, като са научели добре са щели да ги лазаруват или там каквото са се наричали. Кой баща по онова време и кой съпруг би пуснал жена си и дъщерите си да изпълняват такива ненормални ритуали а ?
 Така че не вярвайте на медиите ! тази им кампания за подмяна на българското с окултно, сатанинско и откровено вещерство започва след освобождението от турско и продължава до днес. Вероятно щяха да имат по-голям успех, ако не бяха взели да измислят хиляди и хиляди древни и пра-древни обичаи.
Ето го и механизма по който стават нещата с тези измами ! Отива изследователя в някое село и започва да говори със старите хора, те му разказват: как правели бабите им и го знаели от тяхните баби и т.н. И  той  изследователят, оппа открил Америка: ето ви изнамира нов обичай.  Ама дали това е верно, дали е правено наистина или някой, някога се е шегувал, няма значение.
 Та мисълта ми е че е много,. по-лесно да си спазваме християнските обичаи в които има: и морал, и смисъл, и нравственост, отколкото 1000 без какъвто и да е смисъл, с окултен и сатанински привкус.
Не им вярвайте на тия от медиите и не оглупявайте до степен на психично-болни. Не случайно Левски е казвал - човек без вяра не струва и ги е заклевал над евангелие. Ако някой си мисли че в тези вярвания има наистина някаква вяра, освен в глупостта то - съжалявам за него и семейството и предците му !
Ето обаче че не всички българи са взели за истина т.н. древни вярвания и са си уважили вярата.
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

Неактивен Мишок

 • Banned
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 4,529
 • Карма: +23/-34
 • Пол: Мъж
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Re: Български национализъм - българщина
« Отговор #408 -: Август 03, 2018, 12:17:13 »
Един народ не може да се пороби ако преди това не е скършен духа му.
Един народ не може да се пороби ако преди това не е скършена волята му и жаждата му за живот.
Сега виждам едно пробуждане сред българите. Наистина го виждам. Постоянно се срещам с различни хора и ме  радва  това, че се срещам със все- повече и повече млади хора които отказват да приемат сегашното унизително положени. Които продължават да търсят истината и намират истината и я намират в национализма.
Не се отчайвайте братя и сестри - българи!

Неактивен генерал Жеков

 • Adviser
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,458
 • Карма: +31/-1
 • Пол: Мъж
 • Интереси: История, Философия, Политика
 • Зодия: Aries Aries
 • Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Re: Български национализъм - българщина
« Отговор #409 -: Август 03, 2018, 12:28:54 »
Публикация по молба
-------------------
ЗА ДРЕВНИТЕ БЪЛГАРСКИ ВЯРВАНИЯ И ОБРЕДИ  !
 Интересно колко древни са въобще те ?
От медиите: телевизии, вестници и интернет издания: постоянно ни облъчват че сме имали , някакви древни вярвания,  запазили се от пред-християнските ни времена. Въодушевени родолюбци и националисти с познания по българщина , главно от медиите : смело повтарят глупостите , които чуват там. Ако някой им каже че това са глупости и не са истина, веднага го заклеймяват, като враг на родината, предател и каквото там им дойде на ума.
Интересно има  вярвания, останали от преди да станем християни, а няма нищо по въпроса каква е била религията ни преди това ?
За славяните се знае от руски източници и се предполага че са се покланяли, както и руските славяни на Лада, Ладо, Коледо, Сурва и други. За пра-българските вярвания обаче няма никакви сведения и даже не се знае дали са били зоро-астристи, тангристи или нещо друго. Не се знае нищо , защото на българите християнството им е харесало и са решили да не запазват нищо от предишните си вярвания. Ако ги бяха насилвали да го приемат, както твърдят някои националисти със сатанински разбирания: то щяха да си запазят много от предишните си  вярвания.
Така че с приемането на християнската вяра, са се изгубили и всички езически обреди и вярвания.
Тези които сега ги обявяват за такива са от времето на турското робство. Тогава губим  не само политическата си свобода, но и духовната. Турците дават  права на гърците да ни пасат духовно и ненормалните гърци решават да използват вярата за политически цели и да погърчат българите. Проповядват в църквите на гръцки, говорили с хората на гръцки и така се получило отдалечаване на българите от вярата за известно време. Празни пространства няма и на местото на вярата се наместили , всякакви суеверия, измислици и тъпанарщини, много от които с турски или цигански произход. И сега ни ги пробутват за древни български вярвания.
Работата е в това че тези уж древни наши вярвания  и обреди, които уж са се запазили и сме спазвали и спазване едва ли не и днес : са толкова много че не е възможно да бъдат спазвани и опазвани. То излиза че българите , някога нито са спели, нито са работили и по цял ден са се занимавали да спазват глупави обреди и обичаи. То по тази линия на мислене: турците са били поробени от нас, а не ние от тях. Понеже след като ние не сме работили, заети с нашите древни вярвания, обичаи и опазването им,  са работили и са ни хранили те !
Повечето от тези вярвания са всъщност : шеги или измислици на разни дегенерати, стари бабички с лошо поведение от младини и подобни. За това и са така глупави, повръхностни  и лишени от смисъл.
Мене най-много ме впечатлиха две такива древни вярвания и ритуалите свързани с тях.
- излизат в не знам си кой ден на двора, цялото семейство и най-големият брат със секира в ръка вика - сега ще го режа това дърво понеже не ражда добре ! Останалите - не бате недей, то обеща да ражда - и говорят уж с дървото. - вика големият брат - ще го сека - другите - недей каза че ще ражда и така около половин час глупости.
 Ми то в един двор има сигурно 10 дървета бе хора. Тези са изгубили 5 часа да им баят и тъпеят и на 10-те ли ? А ако имат овощна  градина със сто дървета, какво става ? А и представете си мъж, българин, на 30-40г. да участва в този ненормален цирк - на мене не ми се вярва, а на вас ?
- другият обичай е лазарки или нещо подобно. излизат момите преди изгрев слънце само по ризи, покланят, се не се знае защо точно на слънцето и започват да берат някакви магически билки, после голи играят хоро и се търкалят в тревата или нещо от рода и даже май се къпят в река или извор. А сега си представете през турско робство да се е правило това ! Турците, като са научели добре са щели да ги лазаруват или там каквото са се наричали. Кой баща по онова време и кой съпруг би пуснал жена си и дъщерите си да изпълняват такива ненормални ритуали а ?
 Така че не вярвайте на медиите ! тази им кампания за подмяна на българското с окултно, сатанинско и откровено вещерство започва след освобождението от турско и продължава до днес. Вероятно щяха да имат по-голям успех, ако не бяха взели да измислят хиляди и хиляди древни и пра-древни обичаи.
Ето го и механизма по който стават нещата с тези измами ! Отива изследователя в някое село и започва да говори със старите хора, те му разказват: как правели бабите им и го знаели от тяхните баби и т.н. И  той  изследователят, оппа открил Америка: ето ви изнамира нов обичай.  Ама дали това е верно, дали е правено наистина или някой, някога се е шегувал, няма значение.
 Та мисълта ми е че е много,. по-лесно да си спазваме християнските обичаи в които има: и морал, и смисъл, и нравственост, отколкото 1000 без какъвто и да е смисъл, с окултен и сатанински привкус.
Не им вярвайте на тия от медиите и не оглупявайте до степен на психично-болни. Не случайно Левски е казвал - човек без вяра не струва и ги е заклевал над евангелие. Ако някой си мисли че в тези вярвания има наистина някаква вяра, освен в глупостта то - съжалявам за него и семейството и предците му !
Ето обаче че не всички българи са взели за истина т.н. древни вярвания и са си уважили вярата.


Представата ми за теб,беше за нормален и образован човек,който е по-скоро неутрален,отколкото -фил или -фоб.Тези публикации по молба,обаче,ме плашат.Щом публикуваш нещо,то ти си съгласен с него.Излиза,че си славянофил,като дори загърбваш нашите изконни вярвания и религия-казваш,че за нея няма сведения,а уважаваш славянските Лада,Ладо и всякакви други измислици.Това,с оглед на поведението на славянските народи към нас,може да бъде считано за много сериозна обида към Българската държава и народ.В публикацията отново се вижда,че твърденията ми биват определени като "сатанински".Това говори,че този приятел,загърнат в мистика е самия ГБХ.Много се изненадах,когато разбрах,че си се подвел по глупостите на Мишока и дори,започваш да пишеш по негово нареждане.
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Неактивен Индивидуалист

 • Adviser
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 2,814
 • Карма: +395/-89
 • Пол: Мъж
 • Не бойте се!
 • Зодия: Virgo Virgo
 • Religion: Christianity-Other Christianity-Other
Re: Български национализъм - българщина
« Отговор #410 -: Август 03, 2018, 13:08:36 »
Това е третата публикация и съм дотук разбира се.

Смятам,че е по-важно да се дискутират материалите и написаното а не хората
Ако и ти сметнеш,че някъде и с нещо бих могъл да съм ти полезен, ще се отзова също

Гледай по-леко на хората из форума,че сме само една шепа

Приятен ден!
------------
За суеверията и аз съм писал къде ли не, че е празно опасението,че ако не работиш на еди кой си празник ще те сполети еди какво си. Или, че ако хората перат дрехи в определен ден, ще бъдат наказани. Толкова глупости има насадени и ако имаш представа от темите в Православието и това, което съм писал там, нямаше да ми говориш за ладувания и всичко друго което има за цел да измести вярата в Христа. Чети Православния раздел повече и помисли малко за какво иде реч.
« Последна редакция: Август 03, 2018, 13:22:52 от Индивидуалист »
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

Неактивен HighVoltage

 • Moderator
 • Senior Member
 • *
 • Публикации: 749
 • Карма: +109/-1
 • Пол: Жена
Re: Български национализъм - българщина
« Отговор #411 -: Август 03, 2018, 14:30:44 »
Много добре идея е да си дотук, щото ...... ние нормалните хора на 100% се разграничаваме от глупостите на Мишока.
Индивидуалист, то и обратното може да се каже, били глупости, ми за нерелигиозния човек как изглежда друг на колене пред една рисунка с прибрани ръчички?
И край със всички обиди към българските обичай. ТОЧКА.
Вие с Ку-ку защо на сурваки се радвате на коледарите, че са облечени с носии, да не би някой светия да ги е ушил на българите тези потури и калпаци, а гегите със краваите и пуканата царевица да не са взаимствани от някоя древна икона на маите?
Стига простотии вече, то много досадно това.

пп Да те помоля да отидеш в къщи да ми изчистиш и пуснеш пералнята, че от работа нямам време, пък ти нали си по услугите  :makeup:
-----------------------------------
Ген. Жеков, Вие уважаеми може да сте със български никнейм, ама  пък е сбъркан........ вече се пише г-л Жеков, поне днеска, утре може да стане г-ал Жеков.... Влизайте в час.  Трябва да следите Златния стандарт на Главния институт по Българщина и Хравопис към еБАН.  :lol:

Неактивен HighVoltage

 • Moderator
 • Senior Member
 • *
 • Публикации: 749
 • Карма: +109/-1
 • Пол: Жена
Re: Български национализъм - българщина
« Отговор #412 -: Август 03, 2018, 14:33:53 »

В публикацията отново се вижда,че твърденията ми биват определени като "сатанински".Това говори,че този приятел,загърнат в мистика е самия ГБХ.Много се изненадах,когато разбрах,че си се подвел по глупостите на Мишока и дори,започваш да пишеш по негово нареждане.

Техните твърдения са сатанински и антибългарски, те не уважават рода си, това е като да не почиташ баща си!
Не се обиждаме от такива хора, не.

Неактивен генерал Жеков

 • Adviser
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,458
 • Карма: +31/-1
 • Пол: Мъж
 • Интереси: История, Философия, Политика
 • Зодия: Aries Aries
 • Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Re: Български национализъм - българщина
« Отговор #413 -: Август 03, 2018, 14:39:12 »
Техните твърдения са сатанински и антибългарски, те не уважават рода си, това е като да не почиташ баща си!
Не се обиждаме от такива хора, не.

Индивидуалиста ме изненада "от заде" и по тази причина,нямах време да изложа всички факти по темата,но от написаното до този момент,може ясно да разграничим глупостите от нормалните неща и старите вярвания от така често споменавания от Мишока-сатанизъм.Така са подредени нещата,че такива идиоти от рода на Мишока,незнайно как привличат на своя страна интелигентни хора и ги съсипват,като ги облъчват с вредни и пропагандни глупости.Накратко,така се е задържал комунизма в България толкова години...


Ген. Жеков, Вие уважаеми може да сте със български никнейм, ама  пък е сбъркан........ вече се пише г-л Жеков, поне днеска, утре може да стане г-ал Жеков.... Влизайте в час.  Трябва да следите Златния стандарт на Главния институт по Българщина и Хравопис към еБАН.  :lol:


Това ще е втората причина,според която ще бъда обявен за враг № 1 на четата и всички хайдути.Ти,обаче,имаш никнейм,изписан с чужди букви,което автоматично те поставя в позицията на "чуждоименици"  :lol: Сега трябва да положиш клетва над нож и вилица,понеже нямаш пищов и немедлено да си ушиеш хайдуТСка носия,задължитилно в комлект с обкован прът от дрян  :lol:
« Последна редакция: Август 03, 2018, 14:44:53 от генерал Жеков »
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Неактивен HighVoltage

 • Moderator
 • Senior Member
 • *
 • Публикации: 749
 • Карма: +109/-1
 • Пол: Жена
Re: Български национализъм - българщина
« Отговор #414 -: Август 03, 2018, 15:05:17 »
Как привлича някои хора: Много лесно получава съчувствие, нали го играе Многострадалната Геновева  :lol: Всъщност той има една правилна опорна точка и покрай нея, усул сикиджийската прокарва неговите лични мисли, които наистина са уникални, щото само той си ги мисли.Това ще е втората причина,според която ще бъда обявен за враг № 1 на четата и всички хайдути.Ти,обаче,имаш никнейм,изписан с чужди букви,което автоматично те поставя в позицията на "чуждоименици"  :lol: Сега трябва да положиш клетва над нож и вилица,понеже нямаш пищов и немедлено да си ушиеш хайдуТСка носия,задължитилно в комлект с обкован прът от дрян  :lol:

Че то така много лесно ще мина, аз се страхувах, че ще ме жигосат като в „Алената буква”  на челото или „от зад” за назидание при всички Point of view   :evil: Отделно да преписвам Новия завет най - малко хиляда пъти  :lol:

Неактивен Индивидуалист

 • Adviser
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 2,814
 • Карма: +395/-89
 • Пол: Мъж
 • Не бойте се!
 • Зодия: Virgo Virgo
 • Religion: Christianity-Other Christianity-Other
Re: Български национализъм - българщина
« Отговор #415 -: Август 03, 2018, 15:42:42 »
пп Да те помоля да отидеш в къщи да ми изчистиш и пуснеш пералнята, че от работа нямам време, пък ти нали си по услугите  :makeup:
Лятото само ръчно пране джиткам. Не улучваш момента. Баба ти едно време не киснеше в интернет и и стигаше времето.  :laugh-1:
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

Неактивен HighVoltage

 • Moderator
 • Senior Member
 • *
 • Публикации: 749
 • Карма: +109/-1
 • Пол: Жена
Re: Български национализъм - българщина
« Отговор #416 -: Август 03, 2018, 16:44:36 »
Лятото само ръчно пране джиткам. Не улучваш момента. Баба ти едно време не киснеше в интернет и и стигаше времето.  :laugh-1:

Едно време баба ми, Бог да я прости ходеше хем на работа за същото време за което аз 'кисна в интернет', хем къщата й блестеше. Това също е много сложна тема да не я зачекваме.  :laugh-1:

Неактивен Индивидуалист

 • Adviser
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 2,814
 • Карма: +395/-89
 • Пол: Мъж
 • Не бойте се!
 • Зодия: Virgo Virgo
 • Religion: Christianity-Other Christianity-Other
Re: Български национализъм - българщина
« Отговор #417 -: Август 08, 2018, 09:22:47 »
Народ от индивидуалности сме ние българите. Почти всеки е на принципа: абе ти ли ще ми кажеш на мене. Трудно работим в екип. Ако това бъде някак си по-масово осъзнато, ще има промени към добро.
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

Неактивен генерал Жеков

 • Adviser
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,458
 • Карма: +31/-1
 • Пол: Мъж
 • Интереси: История, Философия, Политика
 • Зодия: Aries Aries
 • Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Re: Български национализъм - българщина
« Отговор #418 -: Август 08, 2018, 13:50:05 »
Така е,рядко и трудно се постига обединение,но ако бъде постигнато такова,то ще е здраво и дълготрайно.От друга страна,индивидуализма може да одоведе до страшни нища,ако се изроди и стане прекомерен.Интересното при нас,Българите е това,че когато ,положението стане тежко,винаги загърбваме индивидуализма и започваме да си помагаме,без да очакваме нещо в замяна.Това,от своя страна е признак само за висшите раси,защото групирането в общностите на нисшите става много по-трудно и самото обединение е краткотрайно.Във общностите на нисшите раси наистина властва правилото "всеки за себе си"
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Неактивен HighVoltage

 • Moderator
 • Senior Member
 • *
 • Публикации: 749
 • Карма: +109/-1
 • Пол: Жена
Re: Български национализъм - българщина
« Отговор #419 -: Август 09, 2018, 16:25:44 »
Екипната работа трябва да се отдава на бачкаторите, не може да искате някой да е лидер и да се чудите защо не иска да слуша този или онзи. Това е пряко свързано и с носенето на лична отговорност.
Ще опитам по-късно да се включа по темата на Mr.Rat щом иска концепции за българщина.