България и българите > България

Завинаги българи дори в масонския съюз! За Европа на нациите!

(1/1)

Кaравелов:
Честита нова година ,Братя!
Влязохме в Съюза много близък по идеалогия и създатели до един друг Съюз,на който до скоро бяхме съюзници!Идеите са същите :свобода,равенство и братство/красиви идеали но изтискани и опошлели от масоно-юдейската пасмина/,създаване да слабоконкурентна планова икономика/вижте квотите на Еврейския съюз и ми кажете ,че не е планова/,масова пропаганда разлагаща морално ,духовно и интелектуално народите;ширещ се атеиъм;смяна на историята с измислена такава;рекламиране на хомосексуализма/хм да в СеСеСеРе нямало :lol: може ,но  сред членовете на Партията от висшия ешалон е бил разпространен!/и всякакви сексуални извращения;разбиване на семейството;и последната фаза на деградация смесването и асимилацията на расата ни в нашествениците/настанили се в земите на Европа и пиещи кръвта на народите й /от африкански,семитски и азиятски произход!
ДА КАЖЕМ НЕ!Нека по всякъкав начин да пречим на Агастер да се гаври с нас!Да бъдем достойни за свойте Деди!
Да пазим и въпитаваме децата си в дух на родолюбие за да опазим нашата мила Татковина цяла и нашия народ да ПРЕБЪДЕ!
Много други патриоти от Европа са стигнали до същите изводи.Бъдещето  е модерния национализъм,а не в ретроградния шовинизъм/ние сме ехей къде по-от тези мижитурки испанците или поляците например/да си подадем ръце  за да може всеки да изчисти своя дом от БОКЛУКА за да може да сме господари в нашата НАЦИОНАЛНА ЕВРОПА:ОТ ИСПАНИЯ ДО РУСИЯ И ОТ ИРЛАНДИЯ ДО БЪЛГАРИЯ!


Редактирано от модератор: Премахване на невалиден линк.

Иван Иванов:
Не забравяйте, че от нас зависи как ще се представим оттук нататък. Стига сревилничене, да не станем на сервилат накрая  :) Всеки турист, дошъл да види държавата ни е добре дошъл, стига наистина да има интерес и желание да я опознае.

Amenhotep:

--- Цитат на: Иван Иванов в Януари 01, 2007, 18:05:16 ---Не забравяйте, че от нас зависи как ще се представим оттук нататък. Стига сревилничене, да не станем на сервилат накрая  :) Всеки турист, дошъл да види държавата ни е добре дошъл, стига наистина да има интерес и желание да я опознае.


--- Край на цитат ---
Така е туристите са ни добре дошли - те са едни от хората които прославят държавата ни в чужбина - лошо е обаче че повечето си тръгват очаровани от красотата на България и разочаровани от неуредиците в обществото ни.
А туристи като Майкъл Шийлдс вообще не ни трябват.

Навигация

[0] Списък на темите

There was an error while thanking
Thanking...
Премини на пълна версия