Обща категория > Общи дискусии

"Българка" роди 10-то дете!

(1/1)

Amenhotep:
„Българка роди 10-то си дете” – това е новината на челно място в „Труд”. 44-годишната софиянка Димитрина Костадинова-Хамзе е родила вчера 10-а си рожба. Синът и Ален е дошъл на бял свят в АГ болница „Шейново”. Баща на всичките деца на Димитрина е сириецът Ануар Хамзе. Той е журналист на свободна практика. Цялото семейство живее в собствено жилище от 103 кв.м. в столичния квартал „Сухата река”. Димитрина, която е преподавателка по полски език, и Ануар сами отглеждат многобройната си челяд. Близнаци в нея няма. Най-голямото им дете – Катрин, е на 14 години и учи в гимназия.


Вчера гледах репортаж за тази "българска майка" ... Според мен, дори и да се е родила като българка, тази жена е станала на цигано-арабка ....
Мъжът и уж е бял и говори що-годен нашенски, но като показаха къде живеят ми се изправи косата ... в апартамента цареше жесток хаос, мизерия ... тапетите на някои стени висяха скъсани и провесени като сополи, други стени пък бяха съвсем неизмазан ... навсякъде имаше камари от дрехи играчки, боклуци ... Журналюгите споделиха че, семейството се издържа от заплатата на майката и помоща за безработни на бащата ... незнам ... за чий х*й им е на тези хора да правят 10 деца, като видимо не могат да издържат дори 1 ... така тези производители на човечета, ги обричат на мизерия и нищета ... мисля си, с какви пори ще ги хранят, обличат, водят на лекар, изучат и отгледат тези деца ... защо бе хора, правете си кефа, но се пазете, за к`во я правите цялата тази работа?

Skarlet:
Ами, щом мъжът е арабин, не съм изненадана, при тях е забранено използването на противоза4атъ4ни средства.
Егати, за 15 години - 10 деца ??? А 4е е мизерен апартамента им, не е за 4удене, 10 деца щеше да им е трудно да гледат, дори и двамата да имаха доход от 2000лв. А щом той е на социални помощи...... :eusa_wall:

Навигация

[0] Списък на темите

There was an error while thanking
Thanking...
Премини на пълна версия