Обща категория > Чужбина

Венецуела - новини

<< < (2/6) > >>

Инжинер Донев:
тез индианци там, заслужават няколко бомби, и ще видим как ще почнат да слушкат. Ще видят те кои е господар, и кои е подчовек   ;)

Skarlet:

--- Цитат на: ташко-фадромата в Декември 11, 2007, 23:11:35 ---тез индианци там, заслужават няколко бомби, и ще видим как ще почнат да слушкат. Ще видят те кои е господар, и кои е подчовек   ;)

--- Край на цитат ---

Това пък какво трябва да значи? Че американците са господари, а венецуелците - подчовеци?

FELDMARSCHALL:
Тоз урод грозен Чавес дано пукне по-скоро ебати индианеца дето е!! :lol: :-P :lol:
Все едно гледам венецуелския Милошевич!! :o :o :o

Бай Иван:
Чавес изобщо не е Милошевич. Венесуела е най-големия нефтопроизводител в Америка. Политиката която води Чавес е за защита на националното производство срещу неоколониализма. Де да имахме ресурса на Венесуела и смелостта на Чавес. А бомби заслужават не индианците, а белите колонизатори и експлоататори на робски труд от СЕЩ.

Инжинер Донев:

--- Цитат на: Иван |Y| в Декември 12, 2007, 09:33:02 ---Чавес изобщо не е Милошевич. Венесуела е най-големия нефтопроизводител в Америка. Политиката която води Чавес е за защита на националното производство срещу неоколониализма. Де да имахме ресурса на Венесуела и смелостта на Чавес. А бомби заслужават не индианците, а белите колонизатори и експлоататори на робски труд от СЕЩ.

--- Край на цитат ---

:lol:
Индианците че и арабите да благодарят на господа че едно време белите са ги изтикали в пустини и джунгли, че сега да имат нефт.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия