Обща категория > Спортни новини

Хърватските изроди "Bad Blue Boys" - наследниците на Йосип Броз Тито

(1/7) > >>

Петкан:

--- Цитат ---Страх: Динамо (Загреб) остана без фенове на стадиона
BLITZ-Sport - 03 Октомври 23:20

"Хърватските привърженици не се появиха на „Васил Левски“
Динамо (Загреб) остана без подкрепа на феновете си по време на мача с Лудогорец от група «В“ на турнира Лига Европа. В сектора за гости нямаше привърженици на гостуващия тим. Първоначално се смяташе, че агитката на Динамо се е забавила и ще влезе по-късно, но така и не се появи.

Една от информациите за липса на хърватски ултраси се крие в заплаха, отправена от ултрас-групата «Bad Blue Boys“. Най-крайните фенове заплашили останалите фенове с насилие и саморазправа, ако влязат на трибуните на «Васил Левски“. По-рано през деня бяха задържани между 40 и 50 фена на Динамо Загреб, голяма част от които именно от фракцията «Bad Blue Boys“, считана за една от най-опасните в Европа..."
--- Край на цитат ---
http://novini.dir.bg/news.php?id=15159448
...

http://clanbase.ggl.com/claninfo.php?cid=2009456
...http://www.ultras-tifo.net/news/1596-bad-blue-boys-banned-from-their-own-stadium.html
...
Нека не се забравя, че тези хърватски изроди-подчовеци са родени и израснали по време на кланета и масови убийства, а също така са и върли противници на кирилицата.
...
Torcida и BBB заедно срещу кирилски в Вуковар дом изгорени банери Преглед "On
http://www.index.hr/sport/clanak/torcida-i-bbb-zajedno-protiv-cirilice-u-vukovaru-domaci-palili-transparente-gostiju-na-latinici/664908.aspx

Protestovali protiv ćirilice i
prebili sina pravoslavnog sveštenika!

Protest protiv ćirilice u Vukovaru | Foto: AP - Darko Vojinović
http://www.alo.rs/vesti/svet/cirilica-pobedila/10420

Siegfried:
Ще ме умориш от смях, това че Йосип Броз Тито е роден в нЕкакво хърватско СЕЛО не означава, че не е сърбоман и СРЪБСКИ УЛТРАНАЦИОНАЛИСТ, тоя е един от най - големите сръбски  БОКЛУЦИ, Тито е ненавиждал България, както НЕНАВИЖДАЛ и Хърватия и  Хърватските си сънародници, явно не си много на ти с Историята, но това да ти е проблема.

Хубаво пишеш против Хърватите(Хърватските фенове), които незнайно защо не пишеш, че Хърватите НЕНАВИЖДАТ Сърбите, но интересно защо ПРОПУСНА и не написа, че фенове на цс*ка, заедно със славянските им БРАТЯ от агитката на отбора на Сръбската КОМпартия Партизан беОград се събраха по същото време в София за да нападат Хърватите, които се обединиха с публиката на Левски против Сръбско-Славянската сган на фенчетата от публиките  на комунистическите СЪРБОМАНСКИ; цс*ка и СРЪБСКИЯТ Партизан, въпроса е  защо пропусна да напишеш това ?!

Защо пропускаш да напишеш и нещо много важно, кой е ПО - ГОЛЯМ ВРАГ на България - Хърватите, (които не искали Българската КИРИЛИЦА :laugh-1:), или СЪРБИТЕ ?!
След като ти гледам темата, разбирам ти на кой симпатизираш, което е доста странно за Български националист, но ти си знаеш най - добре.

- Йосип Броз Тито (на хърватски: Josip Broz Tito) е югославски комунистически деец, ръководил Социалистическа федеративна република Югославия от края на Втората световна война до своята смърт през 1980 г.През 1920 г. става член на наскоро забранената Югославска комунистическа партия. Получава прякора си Тито през 1934 г. .........

Петкан:
Йосип Броз Тито е хърватин по произходз, както и Иосеб Джугашвили-Сталин е грузинец.
Генът си е ген и това е доказателството, че Йосип Броз Тито е хърватски изрод, поставен в служба на сърбоманите и на сърбоманщината, а само заради това, че той е ненавиждал България, не съм длъжен да уважавам неговите сънародници, които бяха дошли в България за да правят простотии.
Франьо Туджман също е хърватин и е галфон от класа.
Ясно е,че хърватските футболни изроди са готини според тебе и защо участието ти в този форум се свежда само тях и до ФК "Левски"?
Забележките  по отношение на мнението ми за сърбите са  неуместни, но ти си тук само за да четеш "Спортни новини" и да участваш като представител на олигофренската част от публиката на ФК "Левски", а също така и като "адвокат" на видни милиционери от времето на Тодор Живков до сегашния господар на футболния клуб, ченгето Тодор Батков, който освен да яде и пие с руския посланик, и да чака парите на "Газпром", нищо по-добро не свършил.
Срамното положение, до което е доведен този клуб е дело на Батков, който не е способен да намери необходимите ръководители и футболисти, т.е. отборът е некадърен заради некадърността на своя собственик.
Чети и други теми, и се опитай да правиш този форум интересен, ако изобщо имаш такова желание и възможности.
"Българската кирилица" е твое откритие, с което може да се "гордееш". :facepalm:
Изглежда нещо ти хлопа дъската и може би трябва да отидеш на психиатър, но това си е лично твой проблем.
Не замърсявай форумното пространство с идиотизмите си за "Левски" и ЦСКА, защото маниакалността и инфантилността не са най-добрите прояви за един зрял човек.
Пожелавам ти скорошно оздравяване и дано ФК "Левски" да стане шампион!

БЪЛГАРИЯ 681:
Ти си този който плюе по ЛЕВСКИ,във всяка една тема от този раздел "Спортни новини" ........ А за цска за кво не казваш нищо............ :rolleyes:

Петкан:
Темата е за хърватските изроди, а не за ФК "Левски".Недей да спамиш.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия