Обща категория > Спортни новини

Пеещите К.Р за Левски интернационалисти, днес искали да почетат паметта му ?!

(1/2) > >>

Siegfried:
Вчера премиерът на сърбия Ивица Дачич зяви в Цариброд (пред комунистическият ни премиер орешарски),  че в БългАРИЯ имало сръПско малцинство което говорело на ШОПСКИ ЕЗИК, как реагира премиерът ни..., хилеше се като путк. и нищо не му отговори  ! А ако беше БЪЛГАРИН и БЪЛГАРСКИ ПРЕМИЕР, трябваше да му отговори , че ако сърбия не спре с антибългарската си политика и не престане да мачка и репресира БЪЛГАРИТЕ в западните покрайнини, ще види Евр(оп)ейския съюз през КРИВ МАКАРОН !
Същият комунистически премиер орешарски не е в Цароброд  за да открие паметник на Васил Левски(за БКсП Васил ЛЕВСКИ Не е Герой, примерно като шимкарят- Стефан Минев — Антон) а е в този регион за да агитира сънародниците ни от западните покрайнини да гласуват на предстоящите избори в СЪРБИЯ за  Ивица Дачич, какъв болшевишки  ЦИНИЗЪМ !
 
Сега дали  разбирате, защо сърбия активизира агентурата си в България, в лицето на сръбските си агенти като димитър ангелов ЧЕ ГЕВАРучето, който повече от година беше се скрил в миша дупка, а последните дни започна да се прави на голям националист, а той по принцип е СРЪБСКИ националист, и както винаги е заявявал цитат: Аз и всички армейци сме СЛАВЯНИ( тоест НЕ са Българи) и сме СЛАВЯНСКИТЕ БРАТЯ на СЪРБИТЕ ?!?!?!
   
Имате ли представа че по времето когато цялата власт в публиката на червеноармейският цс*ка беше в ръцете потомственият комунист и агент на СРЪБСКИТЕ ТАЙНИ СЛУЖБИ димитър ангелов той наложи целенасочено на публиката на цс*ка да пее АТНИБЪЛГАРСКИЯТ рефрен  КУР за Васил Левски(на абсолютно всеки мач, независимо от моментният противник на цс*ка), ще кажете ама те пеят КУР за отбора на Левски,  да но аз пък ще ви кажа, че  няма как да има БЪЛГАРИН (да не говорим за Български Националист), който би си позволил да изрече СКВЕРНОСЛОВИЕТО - КУР за Левски,  по адрес на НАЦИОНАЛНИЯТ ни ГЕРОЙ Васил ЛЕВСКИ,  независимо дали ; отбор, дружество, учреждение, фирма, организация, или каквото и да e  -  Носи СВЕЩЕННОТО Му ИМЕ !


А имате ли представа за червените тролове спонсорирани от ДС и медийният отдел на цс*ка които вилнеят от над 5 години във всички български сайтове и форуми и заливат форумите с антилевскарска, но което е по – страшното с антибългарска пропаганда , като се започне от ибрикчийските статии на Георги Атанасов който пише цитат: с какво ми е помогнал на мен Васил Левски ? Ако не беше той и тези с него, сега щях да работя във вестник "Хюриет", да имам три GSM-а и да взимам 5 000 долара в опит да обясни защо за него Апостола Васил ЛЕВСКИ  НЕ  е национален герой, а в подкрепа  на тезата си извеждаше онзи пример с Дякона, който, за да се спаси пред турците, ”заклал”  малко българче. Не знам това артефакт ли е,  или болно въображение.....но със сигурност е БългароФОБИЯ и то БългароФОБИЯ  граничеща с НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО !

Въпросните червени тролове(и агенти на чужди разузнавателни служби) за които ви говоря разпространяват тези антибългарски послания написани им от оперативните работници на БКП и ДС ръководещи  медийният отдел на цс*ка , като; последният шеф на 6-ти отдел на 6-то управление на мракобесната комунистическа ДС димитър иванов( гестапото) , георги атанасов.....тн и тези хора  за които Левски НЕ бил национален герой, които ОТКРИТО подкрепят политиката на СЪРБИЯ и Сръбската ДЪРЖАВА със  знамена и трансперанти( дадени им от СРЪБСКОТО ПОСОЛСТВО в София) днес били заявили,  че искали да почетат паметта на нашият БЪЛГАРСКИ национален герой Васил ЛЕВСКИ, това ако не е ЦИНИЗЪМ , здраве му кажи !
killed_by_death:
Човече, мразя чорбата и винаги при удобен момент трябва да им се припомнят шумкарските им корени, но прекаляваш и пишеш доста безсмислици...повечето от младите чорбари, ако говорим за агитката им разбира се, също са родолюбци и мразят комунизма. А че подкрепят партизанското недоразумение вече е друг въпрос. Имат една относително малка, но влиятелна част боклуци, които подкрепят и сърбежи и сяква сган, но навсякъде има идиоти. Спорил съм и с други левскари на тая тема и пак ще го кажа, въпреки че не харесвам червените, Васил Левски НЕ Е приватизиран и е герой и пример за всички, които оценяват делото му...включително и чорбарите. Иска ти се, не ти се иска, това е положението.
 

Siegfried:

--- Цитат на: killed_by_death в Февруари 23, 2014, 17:57:21 ---Човече, мразя чорбата и винаги при удобен момент трябва да им се припомнят шумкарските им корени, но прекаляваш и пишеш доста безсмислици...повечето от младите чорбари, ако говорим за агитката им разбира се, също са родолюбци и мразят комунизма. А че подкрепят партизанското недоразумение вече е друг въпрос. Имат една относително малка, но влиятелна част боклуци, които подкрепят и сърбежи и сяква сган, но навсякъде има идиоти. Спорил съм и с други левскари на тая тема и пак ще го кажа, въпреки че не харесвам червените, Васил Левски НЕ Е приватизиран и е герой и пример за всички, които оценяват делото му...включително и чорбарите. Иска ти се, не ти се иска, това е положението.
--- Край на цитат ---


Ти наистина ли мислиш, че Национализма е някаква мода, или концерт по желание,  или че ЛЮБОВТА към отечеството е някаква мода,  че Българофобията може да бъде оправдана, че приемствеността и НАСЛЕДСТВЕНОСТТА в семейството нямат значение, че може цял сектор да вее СРЪБСКИ знамена и да ГРУХТИ като обезумял KOSOVO JE SRBJA(след като и на децата е извстно ,че КОСОВО е ИСКОННО Българска територия), че може на оградата на същият сектор на всеки мач да се поставят трансперанти написани на сръПски (дадени да се сложат там от СРЪБСКОТО посолство в София) , че може ПРдядовците ти да са избивали; политици, офицери, полицаи и родолюбци - антикомунисти след 09.09.44г., че може , дядовците  ти и баща ти да са ортодоксални комунисти , РУСОФИЛИ и сърбомани,  обявяващи се за СЛАВЯНИ, (чорбарите също се САМООБЯВЯВАТ за Славяни и Славянски БРАТЯ на СЪРБИТЕ), но  наследниците им да са различни от тях :laugh-1:,  наистина ли така си мислиш ?!   

Или...................,  харесването е едно,  НАСЛЕДСТВЕНОСТТА е съвсем друго нещо!   Харесването НЯМА НИШО общо с НАСЛЕДСТВЕНОСТТА  !
Това че някой, или 20-тина младежи(от публиката на комунистическият цс*ка) си въобразявали, че са Фашисти, не означава, че те не произхождат от комунистически семейства, а ФАКТА че са почитатели не на кой да е, а ТОЧНО на отбора на комунистическата партия – цс*ка, няма как да ги определи по никакъв друг начин, освен като - ПОТОМСТВЕНИ КОМУНИСТИ, или наследници на комунистически фамилии !

Фашизма/ антикомунизма вървят по наследство(знаеш ли,че за да влезнеш в състава на SS се е гледало 5 поколения назад за Арийски произход и за необвързаност  в семейството ти с леви и болшевишки движения) те не са нито мода, нито модна дрешка, която всеки който си поиска(НЕЗАВИСИМО от какво СЕМЕЙСТВО ПРОИЗХОЖДА) може да облече и след това да си въобразява, че е станал - Фашист и антикомунист .

Който си  въобразява, че можа да произхожда от комунитическо семейство, но същевременно може да се изживява като фашист/Националсоциалист/антикомунист е,  или идиот, или е психично болен потомствен комунист, който(навярно от СРАМ) иска да изтрие комунистическото петно в биографията си, но запомнете едно много важно неще, а то е, че -  НИКОЙ по никакъв начин НЕ МОЖЕ да ИЗБЯГА от ПРОИЗХОДА и СЕМЕЙСТВОТО си !

Навсякъде по света(в ОГРОМНА степен в БЪЛГАРИЯ), нито комунизма, нито Фашизма/Националсоциализма са някаква си - МОДА, това са две политически ИДЕОЛОГИИ, които са АНТИПОДИ и най – важното и ДВЕТЕ вървят по семейна линия и наследство, а НЕ по харесване ! ЗАПОМНЕНТЕ го това  най - накрая и престанете да пишете глупости и да оправдавате олигофренските модни залитания в дясно на правнуците на шумкарите, ятаците и комунистическите насилници и убийци !

ФАКТ ли е, че след 10.11.89г. никой комунистически убиец и престъпник не беше осъден за кражбите, репресиите, национализациите и стотиците хиляди избити Фашисти и антикомунисти в комунистическите концлагерите и затвори,  ФАКТ  е,  нали така ?

Следователно стотици хиляди като мен и семействата ни все още търсим и искаме възмездие(ТОЧНО от НАСЛЕДНИЦИТЕ на тези комунистически семейства и фамилии), точно така  ВЪЗМЕЗДИЕ за тези комунистически; кражби, убийства, безчинства и теорор, а ти ми обясняваш, че аз, или всички НИЕ(наследниците на ИЗБИТИТЕ от комунистите) ще трябва да търсим това възмездие рамо до рамо с  наследниците на същите тези комунистическите убийци и насилници (СРЕЩУ които ние търсим възмездие), защото на младите потомствени комунистчета (от публиката на цс*ка)  им било хрумнало, че е много интересно(много ЯКО) да се правят на Фашисти и антикомунисти !

Ами я си представи, че Фашистка партия вземе че дойде на  власт в България и се наложи прочистване на комунистите и комунистическите им фамилии, тогава  така наречените  ”фашисти” от цс*ка също ще трябва  да участват в това прочистване на – комунисти и комунистически семейства (както с обратен знак е станало след 09.09.44г.),  но в  списъкът на семействата за прочистване,  на 100% ще се окажат и ТЕХНИТЕ комунистически семейства(на "фашистите" от цс*ка),  тогава какво правим ?! :laugh-1:PS Наскоро излезна една книга на Росен Янков за -  ПРЕДАТЕЛИТЕ на Апостола Васил ЛЕВСКИ,  знаеш ли КОЯ ДЪРЖАВА е виновна за ПРЕДАТЕЛСТВОТО на Васил ЛЕВСКИ , точно така -  СЪРБИЯ, СЪРБИЯ в ВИНОВНА за ПРЕДАТЕЛСТВОТО на Апостола В.ЛЕВСКИ, и ти защитаваш червените БЕЗРОДНИЦИ, които постоянно ПОДКРЕПЯТ и ЗАЩИТАВАТ интересите на тази държава - СЪРБИЯ,  "браво", много "националистическо и национално отговорно" от твоя страна ! :laugh-1:   

killed_by_death:
В България след Горянското движение, та до 89-та е имало няколкостотин антикомунисти на кръст, които са гниели по затворите или са били некъде в изгнание и това е. Мнозинството от населението са били или мълчащи хора, които са си спазвали комунистическите порядки, за да не изгорят, а останалият процент са били членове та партията, доверени хора, доносници и квото се сетиш още, свързвано с властта. Носещите дънки и слушащи рок въобще не ги слагам в графата антикомунисти. Така че толкоз по въпроса за наследствеността на нацията...ако вярваш в тази теория и си антикомунист, то трябва да мразиш народа ни. 
 

В СС, особено в последните 1-2 години, ако видиш кви са приемали, ще ти стане лошо. Налага ли се да вадя снимките на сякаквите негри, чалми и тн. в униформи...в името на победата, ако можеха и евреите от лагерите щяха да мобилизират.

Siegfried:

--- Цитат на: killed_by_death в Февруари 24, 2014, 11:26:47 ---В България след Горянското движение, та до 89-та е имало няколкостотин антикомунисти на кръст, които са гниели по затворите или са били некъде в изгнание и това е. Мнозинството от населението са били или мълчащи хора, които са си спазвали комунистическите порядки, за да не изгорят, а останалият процент са били членове та партията, доверени хора, доносници и квото се сетиш още, свързвано с властта. Носещите дънки и слушащи рок въобще не ги слагам в графата антикомунисти. Така че толкоз по въпроса за наследствеността на нацията...ако вярваш в тази теория и си антикомунист, то трябва да мразиш народа ни. 
 

В СС, особено в последните 1-2 години, ако видиш кви са приемали, ще ти стане лошо. Налага ли се да вадя снимките на сякаквите негри, чалми и тн. в униформи...в името на победата, ако можеха и евреите от лагерите щяха да мобилизират.

--- Край на цитат ---

Видно е, че ДС и комунистическата пропаганда много умело и признавам добре са промили мозъчето ти с антифашистка пропаганда.


Тоест според твоята "брилянтна" логика,  ако си бил в затвора/или в комунистически концлагер си АНТИКОМУНИСТ(ако не си бил..., НЕ си антикомунист :laugh-1:), но ако произхождаш (и си наследник) от семейство на антикомунисти/фашисти, наследници на ; български политици, висши военни, полицаи, наследници на богаташки фамилии, на - буржоазията и аристокрацията на България от преди 09.09.44г. но не си лежал в ЗАТВОРА, "не" СИ и "няма как" ДА си антикомунист ?!   :laugh-1: :laugh-1: :laugh-1: Ти Уби рибата с това изказване. :laugh-1:

Тоест след като моите дядовци са УБИТИ от народната власт след 09.09.44г.(но имат съответно; дъщеря...., син -  НАСЛЕДНИЦИ) с УБИЙСТОВОТО им,  децата на УБИТИТЕ стават (по ВЪЛШЕБЕН НАЧИН) СТЕРИЛНИ и не могат да имат деца,  така ли(и това се е случило при ВСИЧКИ семейства на РЕПРЕСИРАНИ и врагове на народната власт ?! :laugh-1: :laugh-1:) а мен и стотиците хиляди като мен(наследници на УБИТИ, или преживяли концлагерите и мъченията на народната власт) ЩЪРКЕЛА ли ни донесе  ?! :laugh-1: :laugh-1: :laugh-1:

Моето момче ЛИЧНО АЗ, имам над 50 приятели, да не ти казвам колко познати имам (а има СТОТИЦИ хиляди наследници на РЕПРЕСИРАНИ семейства от Народната власт във всеки ГОЛЯМ и МАЛЪК БЪЛГАРСКИ ГРАД и СЕЛО ), които са ПРЯКИ наследници на; български политици, висши военни, полицаи, наследници на богаташки фамилии, на - буржоазията и аристокрацията на България от преди 09.09.44г.(някои разстреляни и избити(но с доста НАСЛЕДНИЦИ), други надживяли затворите и концлагерите), това което си написал отгоре е най - МРЪСНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА МАНИПУЛАЦИЯ и ЛЪЖА, която съм чел последните години,  че всички антикомунисти и семействата НИ били  избити след 09.09.44г.. , абе ти нормален ли си, по твоята малоумна проболшевишка "логика" излеза,  че комунистите са избили ПОВЕЧЕ от 6 950 000 (ШЕСТ МИЛИОНА и ДЕВЕТСТОТИН и ПЕТДЕСЕТ) хиляди Българи,  защото комунистите преди 9-ти 1944г. НЕ са били повече от 50 000, а населението на България преди 09.09.44г. е не повече от 7 000 000 !   

"БРАВО" за това изказване(за SS) мисля че можеш да получиш, едно потупване по гърба от посланика на ИЗРАЕЛ в България и покана за следващото ЧИСТЕНЕ на Свастики от Софийските улици !  :laugh-1:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия