Обща категория > Спортни новини

Комунистическите отрочета Кравайците

(1/1)

Siegfried:
Или както потомствените комунисти фенове на любимият отбор на всички комунисти в България -  Ц(ентрален) С(лавянски) К(луб) на А(нтифашистите)  смехотворно ги наричат ”Десните” Кравайци :laugh-1:

Отдавна исках да напиша за тези номенклатурни дечица - Кравайците, защото (след 10.11.89г.) комунистическата преса от години се опива да ги обгръща с някакъв ореол на "борци против" комунизма и темподобни смехотворни и лъжливи внушения.
Нека започнем с това, че на Първо място никак не беше случайно, че така наречените - кравайци в ОГРОМНАТА си част бяха почитатели на отбора на компартията - цс*ка, защото по време на КОМУНИЗМА кравайците бяха едни ПРЕЗАДОВОЛЕНИ и отегчени номенклатурни дечица, които от скука се правеха на какво ли не, от хеви метъли до продавачи на западни дрехи, стоки, значки и плочи на групи(които номенклатурните им КОМУНИСТИЧЕСКИ татковци носеха от западна Европа, след командировка, за която останалите НЕкомунистически татковци НЕ можеха и да мечтаят), та всички тези синчета и дъщерички на комунистически номеклатурчици, а в огромната си част ВИСШИ партийни деятели, си живееха много добре и нашироко по време на комунизма, а милицията никога не пипаше НОМЕНКЛАТУРНИТЕ дечица – кравайците и не ги прибираше,  повечето тук които сте по -  малки и не занете, но по време на комунизма, ако се обличаш като Хеви Метъл, или малко по различно от установеният социалистически начин на обличане, милиционерите можеха да те приберат/арестуват - за така нареченото ЗАПАДНО ВЛИЯНИЕ !

"Много интересно", но по време на комунизма милицията/милиционерите (ПРОТИВ които след 10.11.89г. кравайците толкова много грухтят) никога не прибираха и никога не притесняваха "десните" Кравайци(до един СИНОВЕ на комунистически НОМЕКЛАТУРЧИЦИ и внуци на активни борци ПРОТИВ Фашизма), а ако случайно някой млад милиционер(наскоро дошъл от провинцията в столицата)  си позволеше(поради неинформираност)  волността,  да прибере някое от номенклатурните дечица - кравайците, с едно телефонно обаждане на тати/КОМУНИСТА,  детето след минута излизаше от районното, с широка саркастична усмивка и се връщаше при другарчетата си на Кравай !
Преди години с няколко приятели журналисти направихме проучване, как се е появило в България ДОКЕРСКОТО анархистично, ингелизко движение - Скин хед и установихме, че веднага след така наречените промени, на закрито заседание на ЦК на БКП на група оперативни работници от ДС е била поставена задача след 10.11.89г. да се дискредитират крайно десните политически идеологии, за да се парират и предотвратят всякакви опити за създаване на независими крайнодесни и антикомунистически движения и партии, като в никакъв случай да не се допуска създаване на Фашистки и Националсоциалистически движения (разбира се и независими Националистически движения), като това е трябвало да стане със създаване на контролирани и финансирани от КДС(чрез оперативните работници на КДС) - партии и движения, като скин хед, рубладжийската болшевишка атАка.....,сДС и тн............... 

Предполагам сте запознати как и от кой след псевдопромените беше създадена ПСЕВДОантикомунистическата сДС, предполагам сте запознати как след промените комунистическата КДС СЪЗДАДЕ така наречената опозиция в България в лицето на - с-ДС и назначи на ръководните постове в сДС ЕДИНСТВЕНО и САМО потомствени комунисти, които да НЕ допуснат промяна на комунистическото (задкулисно) управление на България след 10.11.89г. и Най – Важното в никакъв случай да не допуснат РЕВАНШИЗЪМ спрямо комунистите и техните семейства, точно поради тази причина организации като; съюзът на РЕПРЕСИРАНИТЕ,  ЛЕГИОНЕРИТЕ...... НЕ БЯХА изобщо ДОПУСНАТИ не само в ръководстовото, а въобще в състава на с-ДС !
АБСОЛЮТНО по същия начин, умишлено и целенасочено комунистическата КДС СЪЗДАДЕ – наркоманското скин хед движението - точно в КОМУНИСТИЧЕСКАТА публика на цс*ка, за да може това (според малоумните комунисти) ”ФАШИСТКО” движение да има за членове ЕДИНСТВЕНО и САМО деца и внуци на КОМУНИСТИ, а чрез така наречените тартори (НОМЕКЛАТУРНИТЕ дечица на КОМУНИСТИТЕ - Кравайците) да контролира напълно организацията отвътре и да не допуска тя да се пълни с истински АНТИкомунисти и РЕВАНШИСТИ !

PS Понеже на много хора тук не им е напълно ясно, какво е да си ДЕСЕН, искам да дам един елементарен пример за това:
Ако вървиш пеша(с кола е ЗАБРАНЕНО) по Фр. Нансен към П.Евтимий, Кравай наистина се пада на десния ТРОТОАР, по тази логика кравайци са ДЕСНИ, стоят на ДЕСНИЯ, а не на ЛЕВИЯ ТРОТОАР.

Но както всички по - големи (които имаме коли и познаваме правилника за движение по пътищата) знаем,  Фр. Нансен е ЗАТВОРЕН за коли в посока към П.Евтимий, но когато караш(по правилник) от П.Евтимий и направиш ЛЯВ завой към Фр. Нансен - Кравай се пада..............., в - ЛЯВО !

Да си десен не означава, че като влезнеш в кино сядаш в дясно, а не отляво в коносалона, да си десен не означава, че като ходиш по улицата и вървиш по десния тротоар, а не по левия си десен, да си десен е нещо което се предава по НАСЛЕДСТВО от поколение на поколение - по семейна линия  !

Siegfried:
Ето това представляват феновете на комунистическия отбор, както е казано в поговорката КРУШАТА не ПАДА по ДЪЛЕЧЕ от ДЪРВОТО, каквито комунистически, безродници, интернационалисти и русофили бяха дядовците им, същите комунистически,русофилски безродници са и внуците им : 

http://vbox7.com/play:2669f29b4b&start=29
За да гледате клипа натиснете върху линка горе в ЛЯВО: Вставай страна чУрбарская, или го гледайте на цял екран, защото на малкия екран не се вижда клипа !

Това са феновете на цс*ка, истински русофило-КОМУНИСТИЧЕСКИ БЕЗРОДНИЦИ,  величаещи СССР/русия, и АЗИАТСКИЯ й назадничев КОМУНИЗЪМ, по времето  който комунизъм (от комунистите) беше създадена - витрината на комунистическия спорт - цс*ка 9-тоСептемврийско знаме !
 

Свещена война (на руски: Священная война) е съветска военно-патриотична песен от Втората световна война, която в Русия символизира защитата на отечеството, на русия.
Всяка сутрин Радио „Москва“ започва емисиите си с песента след ударите на Кремълските камбани. „Священная война“ бързо се превръща в песен-символ на защитата на СССР в годините на Втората световна война.  На ежегодния парад на победата на СССР над Третия райх на 9 май на Червения площад в Москва под звуците на песента се изнася държавния флаг на Руската федерация и знамената(на СССР) на победата !

Вставай, страна огромная,
Вставай на смертный бой
С фашистской силой темною,
С проклятою ордой!

 Припев:

Пусть ярость благородная
Вскипает, как волна,-
Идет война народная,
Священная война!

Как два различных полюса,
Во всем враждебны мы:
За свет и мир мы боремся,
Они - за царство тьмы.

Дадим отпор душителям
Всех пламенных идей,
Насильникам, грабителям,
Мучителям людей!

Не смеют крылья черные
Над Родиной летать,
Поля ее просторные
Не смеет враг топтать!

Гнилой фашистской нечисти
Загоним пулю в лоб,
Отребью человечества
Сколотим крепкий гроб!

Пойдем ломить всей силою,
Всем сердцем, всей душой
За землю нашу милую,
За наш Союз большой!

Встает страна огромная,
Встает на смертный бой
С фашистской силой темною,
С проклятою ордой.

Пусть ярость благородная
Вскипает, как волна,-
Идет война народная,
Священная война!

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия