Обща категория > Спортни новини

Новият лидер на БСП - фен на Левски

(1/2) > >>

Oribe Peralta:
Мишо Миков открай време е известен със своите сини футболни пристрастия. Затова нека му пожелаем успех и дано успее да уреди "Газпром" за Левски!  :cool-1:

http://www.blitz.bg/sport/article/178275


--- Цитат ---Новоизбраният председател на на свиканото вчера 42-ро Народно събрание Михаил Миков е отявлен привърженик на „Левски“. Въпреки че е част от „червената“ партия БСП, бившият вътрешен министър никога не е крил пристрастията си към синьото в спорта, пише „Тема Спорт“.
--- Край на цитат ---
    :clapping:

Siegfried:
ЧОРБАРСКИ русофило-Българофобски Малоумнико, Михаил Миков НЕ е фен на Левски и НИКОГА няма да бъде фен на Левски, освен това тоя боклук НИКОГА не е изразявал пристрастията си към Левски,  комунистически БОКЛУК Не може да бъде фен на Левски, освен това този идивид НИКОГА през живота си не е стъпвал на Герена, или на мач на Левски, а вЕрвай ми, че и НИКОГА НЯМА да му бъде позволено да стъпи на Герена, или на мач на ЛЕВСКИ  !
***,  престани да сереш антилевскарската си помия и лъжи срещу Левски, ами заминавай да лъскаш чикии на разголените си славянски уроди, за които си открил няколко чикиджийски теми във форума ! --- Цитат на: Oribe Peralta в Юли 28, 2014, 15:33:03 ---Мишо Миков открай време е известен със своите сини футболни пристрастия. Затова нека му пожелаем успех и дано успее да уреди "Газпром" за Левски!  :cool-1:

http://www.blitz.bg/sport/article/178275
    :clapping:

--- Край на цитат ---


Моля, без обиди.

Oribe Peralta:

--- Цитат на: Siegfried в Юли 28, 2014, 17:03:09 ---ЧОРБАРСКИ русофило-Българофобски Малоумнико, Михаил Миков НЕ е фен на Левски и НИКОГА няма да бъде фен на Левски, освен това тоя боклук НИКОГА не е изразявал пристрастията си към Левски,  комунистически БОКЛУК Не може да бъде фен на Левски, освен това този идивид НИКОГА през живота си не е стъпвал на Герена, или на мач на Левски, а вЕрвай ми, че и НИКОГА НЯМА да му бъде позволено да стъпи на Герена, или на мач на ЛЕВСКИ  !
***,  престани да сереш антилевскарската си помия и лъжи срещу Левски, ами заминавай да лъскаш чикии на разголените си славянски уроди, за които си открил няколко чикиджийски теми във форума ! Моля, без обиди.

--- Край на цитат ---

Зигфрид, защо отричаш правото на хора като Мишо Миков, Атанас Мерджанов и Татяна Дончева да са фенове на Левски? В крайна сметка политическите  убеждения са едно нещо, а пък футболните съвсмем друго.

Panzerfaust:
Такива хора са срам за Левски! Както и ти де! Комунист-левскар е оксиморон, пълна помия!

omerzen:
За съжаление един друг голям български отбор има като емблема петолъчка която няма нищо общо с българските символи. Това разбира се не означава че трябва да закрием половината български футбол. Според мен българските спортни организации трябва да имат само национална символика в емблемите си.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия