Обща категория > Спортни новини

45 години БКП не успя да унижи и унищожи Левски, както успя да го направи ГЕРБ !

(1/1)

Siegfried:
45 години БКП не успя да унижи и унищожи Левски, както само за няколко години успя да го направи - КДСарската ГЕРБ !

Някой ще каже, ама как така, не си прав, нали председателят на комунистическа партия ГЕРБ Бойко Борисов е "голям" Левскар....., Бойко Борисов е голям, ама не и Левскар !

Нека отдолу обективно видим какво направи за Левски и какво направи за любимият на всеки комунист в България цс*ка - Бойко Борисов и подопечната му мутренско/комунистическа партия ГЕРБ.

Да започнем с думите на Бойко Борисов от средата на 2016г. пред БТВ, където големият Левскар в КАВИЧКИ Борисов заяви, че е готов да опрости над 22 000 000 лева данъци на цс*ка към държавата, за да били щастливи хората - почитателите на цс*ка !?
Няколко дена след това спортното министерство на ГЕРБ, начело с мазният комунистически плазмодий Кралев, набързо и незаконно развалиха договорите на фалиралото дружество „ПФК ЦСКА АД“ за стадион „Българска армия“ и базата в Панчарево и набързо и незаконно ги дадоха на тепсия за ползване на набързо сформираното ново НЕЗАКОННО дружество на Гриша Ганчев, който с цялата си комунистическа наглост обедини отбор от Б и В група: „Литекс“ Ловеч и „Чавдар“ Етрополе и ги прекръсти на цс*ка - София, за да участва в набързо и НЕЗАКОННО сформираната Първа футболна лига на съветски-червеното БФС и комунистическото правителство на ГЕРБ!

Левскари НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, че НЕ някой друг, а точно Бойко Борисов имаше ключова роля в цялата тази незаконна схема за спасяването на(любимия отбор на всички комунисти в България) цс*ка, извършена под топлите грижи на ГЕРБаджийската държава, като въпреки официалните твърдения на Борисов : „това не ни е работа “, всъщност точно ГЕРБ и Бойко Борисов дадоха благословията си държавата да съдейства активно на Гриша Ганчев за бързата и безпроблемна поява на чисто новият му клуб със съветска абревитура и комунистическа емблема и за опрощаването на десетки милиони левове данъци и дългове на цс*ка !
Къде беше и къде е и в момента "големият" Левскар Бойко последната ЕДНА ГОДИНА, в която Ганчевският цс*ка играе НЕЗАКОННО с емблемата на фалиралият комунистически кенеф, забравихте ли вече, как Левски над 10 години игра с ЛОПАТАТА, и не си позволи и ден да играе с истиската емблема на Левски регистрирана тогава в патентното ведомство от Петър Петров кучето (а тогава Левски нито беше закрит, нито беше във фалит) ?

Спирам до тук с подаръците на ГЕРБ и Борисов за комунистическия кенеф цс*ка, сега да видим, какво направи гоУемия Левскар Бойко Борисов за Левски.

Ще започна с това, че аз като Левскар, не изпадам в нервни кризи, или депресии от това, че Левски не е всяка година, или примерно ДЕВЕТ години подред  шампион на ГЕРБерска НРБ, не изпадам в нервни кризи, колко точно купи бил спечелил Левски последните години и тн и тн., и най - важното, като Левскар никога не бих плакал(като червена свиня), че държавата била задължена на помага Левски, само червените шизофреници, от сутрин до вечер грухтят и плачат, че държавата трябвало да помага на марката цс*ка, просто защото такова им е възпитанието, респективно и мисленето - комунистическо !

Да започнем с това, че същият "голям" Левскар Борисов, когато бива питан, примерно от кой отбор е, "големият" Левскар Бойко заявява, че бил от Левски, но цс*ка видите ли, бил най - големият български отбор за всички времена !??!
Според вас има ли Левскар, който би казал подобно сквернословно изречение, в което по какъвто и да е начин, да се възхвалява комунистическия кенеф цс*ка, аз веднага ще ви отговоря, НЯМА такъв Левскар !?

Тогава, какво по - точно направи за Левски Бойко Борисов и комунистическата му партийка ГРОБ, в което и да е от трите си управления, какво ? Шампиони ли ни направи, пари ли ни даде, играчи ли ни доведе, стадион ли ни построи, какво направиха Бойко Борисов и ГРОБ за Левски, защото аз не се сещам . Сетих се, докара ни абсолютният безхаберник Спас Русев, който точно колкото Борисов се интересува от Левски, и да вчера ръководствота на Русев - УНИЖИ Левски така, както никой, даже и в НАЙ - ЧЕРНИТЕ години на комунизма не е УНИЖАВАЛ Левски, като го задължи да поляга на цс*ка(за да можел Гришата да обедини феновете, само около неговият цс*ка) и да прави ШПАЛИР на отбора на комунистическата олигархия !?

Левсакри, ДОКОГА ще търпим това УНИЖЕНИЕ и ДОКОГА ще си мълчим, че ГЕРБ и комунистическата държава, ЦЕЛЕНАСОЧНО УНИЖАВАТ и УНИЩОЖАВАТ Левски, но целенасочено подпират и подпомагат любимият си комунистическият кенеф със съветската абревиатура и болшевишката емблема !Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия