Обща категория > Спортни новини

"Интересно": според срПските медии от 1885г., КОСОВО е БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ !

(1/1)

Siegfried:
"Интересно": според срПските медии от 1885г., КОСОВО е БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ !

Българи/Левскари спомняте ли си преди години,как червените родоотстъпници от цс*ка на всеки мач на цс*ка вееха сръбски знамена и ГРУХТЯХА като обезумели сърбомански помияри -  KOSOVO JE SRBIJA, KOSOVO JE SRBIJA, KOSOVO JE SRBIJA,......................

Спомняте ли си как, шефът на фенклуба на цс*ка тогава- Димитър Ангелов- ЧЕ ГЕВАРучето, даваше просторни интервюта по всички български медии, и обясняваше, че армейците са СЛАВЯНИ, и СЛАВЯНСКИ БРАТЯ на сърбите и затова да смърт ще подкрепят СЛАВЯНСКИТЕ си братя сърбите за сръбско КОСОВО !?!?!?!?!?!?!?

Тогава аз,  милион пъти писах и доказвах, че Косово е ИСКОННО БЪЛГАРСКА земя и че подкрепа за подобна СРЪБСКА/антибългарска  кауза е чисто РОДООТСТЪПНИЧЕСТВО, и че публиката на Левски НЕ трябва да подкрепя тази антибългарска/комунистическа кауза, подкрепяна финансово от РУСИЯ.
Слава Богу бях чут,  от който трябваше и ние Левскарите не подкрепихме този антибългарски акт, финансиран от Кремъл в подкрепа на враговете на майка България - сърбите !

НЕ е ли време да припомним на червените болшевишки родоотстъпници, които последните години се напъват да се правят на патрЕоти , какво е истинското им сърбоманско/антибългарско лице !?
Да припомним на червената родоотстъпническа сган,  за поредната им АНТИБЪЛГАРСКА изцепка, за това,  как големите червени патрЕоти вееха с ГОРДОСТ - десетки СРЪБСКИ ЗНАМЕНА, които червените болшевишки, сърбомански родоотстъпници бяха получили от СРЪБСКОТО ПОСОЛСТВО в София, за да веят на всеки мач на любимия им комунистически коптор - цс*ка, тези чорбарски изроди вяха същите СРЪБСКИ знамена и на СВЕТИНЯТА ни Шипка, което е ОМЕРЗИТЕЛНО за всеки българин ! Да им припомним, как грухкаха с гордост -  KOSOVO JE SRBIJA.  Да им припомним,  за огромните СРЪБСКИ знамена и трансперанти, които поставяха в сектор Г-ей, на които пишеше KOSOVO JE SRBIJA(и СЛОБОДА за СВЕ СРПСКЕ НАЦИОНАЛИСТЕ) ,  но НЕ и -  Косово е българско !?

Българи, запомнете и никога не забравяйте, че крушата не пада по  - далече от дървото. Както дядовците на червеноармейците насила караха сънародниците ни от югозападна България да се пишат МАКЕДОНЦИ за да угодят на господарите си от Кремъл и на сърбите, децата и внуците им, които се предимно в публиката на цс*ка, по нищо не се различават от комунистическите си българофобски предци, те са същите, болшевишки родоотстъпници, рубладжии/сърбомани, като червените си предци !!!

Клип - kosovo je srbija, сръбска пропаганда в сектор Г:
https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.vbox7.com%2Fplay%3Aaeac7c5b&h=ATMrZ5esq0NEkmdy7YSZwDcPHLmvwt-nUxOlFnhtpTBIaKOgqWYyfhSk-1LVWwzFAHOK7-_SQFHbwQmzUoltP0Rq_WaB827-nknnm0tCpbEVpVFCvIo6Tss21vuTjlEXnrNX7LHtmhYGfYhLOMMfXQXnPnZW3YRmSX_Miyp0wpva7zqwWok0ZPz3qCSsABZboV-m75ZbEes4_Va4hjzCmi5uHybXJh6ZhtncSn6JNgCZvhwww8t36KfUjlZUHP_c4X-V

Siegfried:
А ето кой подкрепят, най близките комунистически приятели, на болшевишката/бългрофобска публика на цс*ка:
PS


Ц(ентральный) С(портклуб) К(расной) А(рмии)  мАсква


Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия