Обща категория > Спортни новини

Кой болшевишки капут от управатаНа Левски,легитимира незаконната емблема на цска

(1/2) > >>

Siegfried:
Кой болшевишки капут от управата на Левски сложи незаконната комунистическа емблема на кенефа на билетите, които ПФК Левски печата !?!?

Болшевишкият кенеф, все още не си е платил емблемата и ние вместо да ги подиграваме,като правим кръгче в което да е написана съветската абревиатура - цс*ка, нашите болшевишки ръководители лижат дирника на микренския помак и слагат на нашите билети, които ПФК ЛЕВСКИ печата - незаконната емблема на болшевишкия кенеф, която помака все още НЕ е платил, нито е купил, но нашето ръководство ЛЕГИТИМИРА незаконната му болшевишка емблема, като я печатаме на билетите ни !?

И още нещо тия три петолъчки отгоре за какво са , кога от 2016г. до 2017г. болшевишкият кенеф стана - 3 пъти шампион на НРСлавяния, или пък кога от 2016г. до 2017г. червените славянски цигани имат 30 шампионски титли, че са изтъпанили 3 петолъчки отгоре !?

Истинаната обаче е, че цс*ка е 1- 1, като майката създателка - БКП, измамно представяща се последните 27 години, като БСП !
Уж БСП не е БКП и нямала нищо общо с БКП, но БСП била столетница :laugh-1:(не знаех, че от 1990год. до 2017год., са минали - сто години :laugh-1:). БСП уж нямали нищо общо с БКП, но сега ще правят 49-ти конгрес !?
Това не нормално, но в случая НИКОЙ не ни е виновен, виновни са комунистическите боклуци в управата ни, които са позволили, или са си затворили очите за да се напечата НЕЗАКОННАТА комунистическата помия - емблема на цс*ка на билетите, които Левски печата, като домакин. Комунистическите свини още нЕмат и една година, официално емблема нямат, но видите ли имали 30 титли, и сложили трите петолъчки отгоре!?!? :laugh-1:

Panzerfaust:
Наистина доста тъпо!

Siegfried:
Въпреки всичко, има за какво да поздравим ръководството на ПФК Левски!

http://www.kotasport.com/

Специални благодарности на НКП и на председателя Stepan Hindliyan, също така на Владимир Владимиров и Димитър Костадинов!
Днес(сиреч, вчера 19.10.17г.) на УС на ПФК Левски са взели решение:

1. няма да има петолъчки на таблото на стадион Васил Левски, ще има само емблемата на Левски !

2. в продажба ще бъдат пуснати нови билети без петолъчки по тях, ще има само емблемата на Левски !

3. във вътрешния правилник ще бъде пусната заповед за забрана на изричане на името на четирибуквието в интервюта и медийни изяви, ще се използват названия, като новия отбор, отбора на г. ганчев, преименувания отбор и т.н. и т.н.

Нашата борба с Тубата имаше смисъл,честито Левскари  !

Siegfried:

Петкан:
Не ми харесва фамилията на Юлий (Москов).То и името му едно такова...странно
Пак мирише на Масква. :mad:
Москов идва от "москал", т.е. руснак. Това название произлиза от украинското москаль със значение на "идещ от Москва руски войник".
Защо дядо Юлий не си смени фамилията на ...Цезар? :mad:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия