Обща категория > Спортни новини

ПФК Левски София

<< < (3/29) > >>

Хитлер:

--- Цитат на: ATAKABG в Септември 05, 2008, 20:36:11 ---...на най-големия и обичан Български клуб...

--- Край на цитат ---

кой те излъга ???

Александър:

--- Цитат на: |Bulgarian| в Септември 05, 2008, 21:00:52 ---
--- Цитат на: ATAKABG в Септември 05, 2008, 20:36:11 ---...на най-големия и обичан Български клуб...

--- Край на цитат ---

кой те излъга ???

--- Край на цитат ---
Човека си има мнение, уважавай го и не му задавай такива въпроси. Незнам за някаква статистика кой от 2-та отбора има повече фенове...
Но съм съгласен с него, Паткоф и чуфита да си ходят...

Aryan1488:
Айде моля ви се, всички знаем кой е най-обичания клуб! Кой има 5000 на гостуване в Варна и в Благоевград...

Хитлер:
Запалиха герена

Само няколко дни, след като изгоря част от покрива на сградите, в която се помещават съблекалните на юношите на стадион "Георги Аспарухов", днес пламна нов пожар на "Герена". Този път огнената стихия подхвана стърнищата окло едно от помощните игрища, докато представителният тим на Левски тренираше на друго. За момент футболистите прекратиха заниманието и започнаха да зяпат пожарникарите, които дойдоха да изгасят пожара.

За сега не е известно как точно е пламнал огънят, но се предполага, че той не е дело на умишлен палеж от пироман, а на недобросъвестен гражданин, изхвърлил своя фас в стърнищата.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Стадиона гори в червено,червено е всичко навред... :devil:

Александър:
Това си заслужава да го пусна...

--- Цитат ---Фашистки скандал с фенове на "Левски" стресна жителите на Братислава, където са отседнали част от "сините" ултраси, били път до Словакия за мача с "Жилина". Двубоят от I кръг на УЕФА е тази вечер от 20,30 ч., като ще бъде предаван пряко по пловдивския "Евроком България".
40-ина ултраси на "сините" вдигнаха на крак полицията в столицата, след като оскверниха антифашистки паметник на местен герой. Левскарите се строиха пред монумента и демонстративно започнаха да правят хитлеристки поздрави. Действията им предизвикаха възмущението на местни очевидци на грозната сцена, които не се поколебаха да сигнализират униформените. На минутата долетяха 6 патрулки, като най-дейните двама от българската агитка бяха прибрани за разпит в най-близкото РПУ. След 30-минутно писане на обяснения момчетата със сини шалчета бяха освободени.
в. Новинар

--- Край на цитат ---

--- Цитат ---Фенове на Жилина и Левски се сбиха зверски
18 септември 2008 13:52
Полицията арестува десетина запалянковци
Страхотно меле се заформи часове преди започването на футболната среща между отборите на Жилина и Левски, научи db. Първите искри са пламнали в близост до паркинга, където са спрели българските автобуси.

Сините ултраси започнали още със слизането си в централната градска част да скандират любимите си песни. След това те насядали по близките маси на кръчмите в студентското градче. Шумът от скандиранията привлякъл вниманието на местната агитка, която се организирала и след кратко разузнаване започнали да хвърлят факли и празни бутилки от бира по българската група запалянковци.

Раздразнени от словашките хулигани хората на Златин Тепсиев отговорили на провокацията, като с дръжките на знамената и юмруци се нахвърлили на своите опоненти. След бързата намеса на полицаи от местните органи на реда най-буйните запалянковци са били отведени за 24 часа в близкото управление.

--- Край на цитат ---


--- Цитат ---Сини неонацисти вилнеят в Братислава
18 септември 2008 12:46
Автор: Велко Велев     Фотограф: Ultras Levski
Арестуваха двама български хулигани
Неонацистки скандал с привърженици на Левски гръмна в столицата на Словакия Братислава, където са отседнали група от сините фенове.

Близо 40-ина крайни привърженици на сините вдигнаха на крак полицията в центъра на словашката столица, след като оскверниха антифашистки паметник на местен герой, който се е борил срещу окупаторите от Третия райх. Левскарите се строили пред монумента и демонстративно започнали да правят хитлеристки поздрави, а минувачите вцепенено гледали случващото се пред паметника.

Безумните им действия предизвикали възмущението на местни очевидци на грозната сцена, които не се поколебали да сигнализират униформените.

След около 10 минути 6 патрулки блокирали най-дейните двама от българската агитка, които били прибрани за разпит в най-близкото управление на полицията. След 30-минутно писане на обяснения момчетата със сини шалчета са били пуснати.

Междувременно запалянковци на местния Артмедия пък обещаха да викат за Левски, въпреки че преди 2 години бяха отстранени от възпитаниците на Станимир Стоилов. Привърженици на тима от квартал Петържалка успокоиха българите, че Жилина са селски тим, който не би трябвало да създаде проблеми на техните любимци.

Фракциите на Жилина и Нитра мразят много тези на Слован и Ружомберок, като много често влизат в жестоки схватки с тях.

Двубоят от I кръг на УЕФА е тази вечер от 20:30 ч., като ще бъде предаван пряко по телевизия ''Евроком България''.

--- Край на цитат ---

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия