Обща категория > Спортни новини

ПФК ЦСКА София

(1/27) > >>

Хитлер:
Днес е денят на нашата вярност и нашата чест
      Усмихни се ЦСКА! Днес е твоят ден.Колко народ искаше да ти прави вечен помен,а пък ти ги надживя.Колко те блъскаха,ритаха,обиждаха:кой с миризливите си обувки,кой с рамене и лакти,кой с думи-правеха го хем фриволно,хем жестоко.Колко много искаха да те зачеркнат от картата на света и там да остане една голяма дупка уж за назидание,уж за нещо друго.Просто да остане празно.Какво толкова им пречиш - така и неразбрах.Какво толкова им направи?...С какво толкова накърни честта им?...Защо чак такава омраза,която преливаше,пушеше?..Защо чак толова злост...
Какви глупости изговориха за теб.Какви интриги ти спретваха.Как почти изправиха една цяла държава срещу теб-ей така вместо държавата да си гледа законите,да си гледа пресъпниците,убийците,корумпираните,безнравствените. Вместо да гледа,че станахме луди от този преход,че сме първата държава по инсулти и инфаркти,че сме най-тъжните хора на света....
Те тръгнаха да се занимават с теб.
        Усмихни се ЦСКА! Днес е твоят ден. Помниш ли как те обявиха,че ти не си на народа? Ей така,щракнаха с пръсти и го направиха.Все едно спират продажбата на някаква марка лютеница или салам.
Как изкараха всички,които те обичаха,селяни,родени по язовири,товарни вагони и плевни,които не могат да четат и пишат,които са нечленоразделни....И когато стъпят на жълтите плочки,им прилошава от вълнение.Изпадат в дисбаланс,в обща недостатъчност.
Как се опитаха да те отъждествяват с партии,класи,конгреси. Колко им беше удобно това през последните осемнадасет години.Как изпадаха в обща възбуда,как се разтреперваха от вълнение,как разнищваха фабулите на живота през теб. Все едно си някакво опитно зайче,пръканало се ей така,и всеки може да си прави с него каквото реши,всеки може да си избива комплексите върху него,всеки може да те ранява за щяло и нещяло в зависимост от настроението си или от душевната си нагласа...
Да тогава ти беше слаб,ранимдонякъде объркан.Дори много слаб.Изкараха те какъв ли не.Създаден от няколко честни офицери,те ти преписаха всички злини,всички несъвършенства,всички несъответствия на света.Как го правеха само финно,уж че е за доброто на България,уж че животът без теб ще бъде прекрасен.И дори много повярваха на това.Някой дори те предадоха.Избягоха от теб,отрекоха се от теб,започна да те оплюват,други пък си мълчаха и не смееха да гъкнат.Трети ти гледаха сеира и само се подсмихваха.
Но нищо,проститутки винаги ще има...
      Усмихни се ЦСКА! Днес е твоят ден.Днес е денят на всички,които са били с теб през годините.И никога не са те оставяли.Независимо от убеждения,политически виждания,душевни тегоби,тъги.Никога не са си го и помисляли да те сменят,защото ще им бъде по-удобно,по-уютно,по-комфортно.Просто са те обикнали ей така - дали от пръв поглед,дали заради нещо друго.Всеки по различен начин,но толкова искрено е дошъл до теб.И това си е просто любов.А любовта е най-невъзможното за изследване чувство у хом сапиенс.Но дори и това беше подложено на съмнение,на дисекция.Дори и на това му спретнаха някакви дискусии.Решиха пак с лека ръка да го оборят.Дори се опитаха да докажат,че това не е любов,а някаква партийна повеля.Представяш ли си?! Започнаха да вадят документи,архиви,дори те направиха дете на този или онзи.Въобще не повярваха,че това наистина не е нищо друго  освен просто,единствено и само любов.
но не им се сърди,такива бяха времената-хем много интересни,хем много гадни,хем много екзотични,хем въздухът се пореше от омраза и слуз.Само жалкото е,че те никога не видяха в теб аристократа,който само махаше с ръка и толкоз.Но не видяха и килограмите тъга,които износваше,през тези години.Просто не те разбраха,а и не искаха,а и не им и трябваше...
      Усмихни се ЦСКА! Днес е твоят ден.Днес е денят на всички,които те отстояваха в себе си.Денят на твоята публика,която никога не написа,че мрази някого,а само,че обича.
Която през всичките тези години първо гласуваше с твоята бюлетина,а после за всякакви партии,партийки и коалицийки.Която постепенно се превърна в обществото ЦСКА - за да съхрани единственно и само илюзията,че ти ще бъдеш завинаги.Че хлапето с червено шалче утре ще заведе своето хлапе,както някога бащаму него.
Че просто никога повече няма да позволи ти да стоиш на стената,да си правят експерименти с теб и да се гаврят.Да ти обясняват,че си хермафродит или нещо подобно.И после да преливат от задоволство и кикот.Просто никога.
      Усмихни се ЦСКА! Днес е твоят ден.Виж как естествено потрепват дърветата в Борисовата градина!
Виж стареца,който продава онази фланелка!Виж червените шалчета,виж опънатото знаме в "Г", на което пише,че ти си едно от най-хубавите неща,измислени на света!
Чуй онова парче,в което се пее,че си някъде в сърцето.
Знам , че не е достатъчно,но все пак е повод за усмивка...
Клуб на привържениците на ЦСКА

Хитлер:


След като си тръгнаха от митинга пред "Ариана", голяма част от червени фенове организираха протест пред сградата на БФС. На мястото на непредвидения митинг моментално се изсипа полиция, пожарна и жандармерия, която бе въоръжена с щитове и палки. Органите на реда се опитаха да изгонят ултрасите, но те запалиха множество факли и легнаха на земята. Това вбеси полицията, която започна да влачи запалянковците по асфалта, а най-малко 50 от тях бяха прибрани с белезници в полицейските коли. Други тръгнаха да бягат из близките улички, но полицаите ги последваха и се получи здрава гонитба. Застигнатите моментално бяха арестувани, а след грандиозното меле по улицата ясно се виждаха следи от кръв.
В протеста взеха участие множество привърженици на ЦСКА от провинцията.

Хитлер:
И това е нормално,нали :

http://sportal.bg/sportal_tv.php?video_id=7028

Полицейски произвол........
Изгледайте го до края,за да видите кръвта която се проля в името на великия отбор - ЦСКА

Хитлер:
Това четохте ли го???

ЦСКА иска в ШЛ или ще съди БФС за над 10 милиона евро

Българският шампион ЦСКА все още не е отписал шампионската лига, разбра Sportal.bg. За тази цел водещият се за президент на червените Александър Томов е наел престижна адвокатска кантора от Германия, която ще се опита да докаже, че армейците са изхвърлени незаслужено от Европа след скандално решение на българската лицензионна комисия.
Както е известно, за разлика от случая с Порто, ЦСКА няма право да обжалва решението на УЕФА, което е взето по препоръка на българарската комисия, но това явно не е отказало сгафилия бивш български вицепремиер, който се позовава на твърдението, че случаят е безпрецедентен в Европа.
Най-сериозният коз на Томов бил, че решението за отнемане на лиценза е взето два дни преди изтичане на официалния срок - 2 юни. На тази дата ЦСКА вече обяви, че е притежавал документи за разсрочено плащане, което се потвърждава и от публикуваната информация в официалния сайт на БФС.

В момента Томов изчаква да свърши проверката на ДАНС. Ако тя докаже, че червените са с изрядна документация, президентът на армейците ще съди БФС и назначената от централата лицензионна комисия, въпреки че тя поне официално се води към УЕФА. Сумата на иска със сигурност ще надхвърля 10 милиона евро, като към нея се включват пропуснати ползи от евентуално участие на ЦСКА в груповата фаза на ШЛ, уронване престижа на клуба, отказ на рекламодатели да финансират червените и куп по-дребни детайли.

Хитлер:
УЕФА връща ЦСКА в Шампионската лига?
17.06.2008 10:39

Европейската футболна централа УЕФА може да върне футболния първенец на България в Шампионската лига.

Вчера на стадион "Българска армия" било получено писмо от Нион, в което армейците са уведомени, че получават пет дни отсрочка, в които да изчистят задълженията си към държавата, твърди в днешния си брой вестник "Тема Спорт".

Решението на служителите в европейската централа било продиктувано от намесата на наети от шампионите адвокати, които открили сериозни несъответствия в писмото, довело до отнемането на лиценза, което е изпратено от БФС в УЕФА.

В него е написано, че "ЦСКА е несъстоятелен", без да се уточнява, че червените не отговарят само по два пункта от изискванията.

Информация - Gol.bg......Вестник "Топ Спорт"

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия