Обща категория > Спортни новини

ПФК ЦСКА София

<< < (27/27)

Siegfried:

Siegfried:
Една самозабравила се болшевишко-рубладжийска шайка управляваща България в момента, започна както преди 10.11.89г., да ползва българската войска и военната й техника, за ЧАСТНИТЕ си БОЛШЕВИШКИ партита на ведомственият й отбор !

Време е министърът на отбраната, както и главнокомандващият - Румен Радев, да отговорят на следните въпроси: (както и на въпросите на НКП) ;

1) пфк цска-софия държавно дружество на издръжка на българската държава и войска ли е, след като в сайта на министерство на отбраната пише ,че цс*ка бил централният спортен клуб на армията, предполагам на КОМУНИСТИЧЕСКАТА армия на това рубладжийско  правителство, защото НЯМА как  НАТОвската ни войска да има за СИМВОЛ - червена петолъчна звезда !

2) След като цс*ка бил ЦЕНТРАЛНИЯТ спортен клуб на комунистическата ни армия, кои са другите клубове,  които не са централни, но армейски,  следователно  болшевишката ни държава, чрез народната армия, ФИНАНСОВО ще издържа изцяло и тях, както цс*ка !?

3) След като цс*ка бил отбора на армията на България -армейците, това означава ли, че 29 години след 10.11.89г. Българската армия, все още е КОМУНИСТИЧЕСКА и съветска, но не и българска !?

4) Символът на Българската НАТОВСКА Войска - ЧЕРВЕНА КОМУНИСТИЧЕСКА петолъчка ли е г-усин  Каракачанов, след като отбора който бива представян от вас и министерство на отбраната на ОФИЦИАЛНАТА  СТРАНИЦА на министерството - като отбора на ”армията” на България – цс*ка – АРМЕЙЦИТЕ, а този  отбор и до ден днешен има за емблема комунистическата петолъчка на болшевишката-съветска антинародна армия на НРБ и комунистическата идеология ! Сега вече разбирам , защо българската НАТОвска войска по време на вашето управление,  даде СРАМНИТЕ оръдейни салюти в чест на деня на червената армия на РУСИЯ !

5) г-усин Каракачанов, само не ни баламосвайте, че не знаете, че цс*ка е създаден от БКП и червената армия на СССР,  след окупацията на България от съветска рАсия на 5-ти Май 1948г., по случай 130 годишнината от рождението на бащата на комунизма Карл Маркс, за да бъде витрина на комунистическата идеология в областта на спорта на НРБ !?  Ако България беше нормална Европейска и НАТОвска  държава, веднага щеше да ви бъде поискана оставката, за пошлото и цинично комунистическо парти, което безвъзмездно спретнахте на любимият ви червеноармейски-цс*ка, на гърба на българският данъкоплатец, с техниката и личният състав на българската войска на празникът за всеки уважаващ себе си комунист -  5-ти Май   http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&am...eaGAP7WnZfAmqxg  !!!   

PS Изобщо не искам да коментирам модерни ЛЕВИ илитерати, като Хр. Стоичков, които сбъднали  мечтата на животът си -  да кацнат на ст "Васил  Левски" като Лепа Брена !?!?!?!?!?

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&a...TVxIns61dHYPbh4

На 1-ви Май НКП попита т. нар. министър на отбраната Каракачанов : Частно дружество ли е Министерство на отбраната ?  До момента отговор НЯМА  !?
http://nkp.bg/?pid=2&id=676

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия