Author Topic: Подкрепа  (Read 8992 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Podkrepa

• Forum Member
  • **
    • Новини за българите по света
Подкрепа
« on: 14 Aug 2009, 18:19:01 »
Не ми издържаха нервите никой нищо да не знае и да не прави.

Подкарах това сайтче http://podkrepa.net/ с основна идея - информация и подкрепа за всички българи извън краниците на Република България. Така, на инат малко  :-)

Не е нужно мисля да казвам че всякаква помощ е добре дошла - текстове, материали, критики, идеи... ако щете две мнения във форума или да споменете на приятел пак ще са от огромна помощ.

Offline OnlyBG

• Forum Member
  • **
Re:Подкрепа
« Reply #1 on: 30 Nov 2009, 23:49:41 »
Искам да кажа ,че от няколко дни на сам доста се ровя в интернет и от това ,което прочетох ми стана прекалено тежко и мъчно. Та чета аз ,че в Сърбия българите били около 20 000 на друго място ,чета ,че само преди 60/70 години почти цялото население на 100 и на горе хилядния Ниш били българи и в следствие на терора и промиването на мозъци днес тези самозабравили се българи живеят със самосъзнанието на сръбската зган! Това е покъртително!
 В Гърция в наши дни има около 70 000 българи а по данни на ВМРО числото на етническите българи ,които обаче вече не се смятат за такива е около 500 000!!
Как може да се поправи това нещо питам аз :(

Offline Podkrepa

• Forum Member
  • **
Re:Подкрепа
« Reply #2 on: 30 Jul 2010, 12:52:28 »
Работа, много работа в противоположна на асмилацията и терора посока. С вайкане нищо не се постига.

Offline Podkrepa

• Forum Member
  • **
Събора „Кубрат събира потомците си”

На 17-и Септември в село Малое Перещепино, Полтавска област се е провел събор „Кубрат събира потомците си”

Едно от важните събития, което символизира укрепването на българското самосъзнание и утвърждава чувството за самоидентификация на българите, е установяването през 2001 г. паметника на Хан Кубрат (на мястото на откритото съкровище) в с. Малое Перещепино, Полтавска област, Украйна. В мащабната организация на това велико дело активно се включиха депутатът на Върховната Рада на Украйна от III свикване Николай Габер, инициаторът на издигането на паметника — главният редактор на в. „Роден край” Дора Костова целият екип на вестника, а също и мнозина родолюбиви българи.

http://podkrepa.net/novini/356-kubrat-potomcite

Offline A.C.A.B

• Registered user
  • Forum Member
  • **
  • Софияя
Re: Подкрепа
« Reply #4 on: 23 Feb 2013, 11:50:47 »
Браво, харесва ми сайта ти ! Има доста интересни неща в него, но честно казано не мисля, че с един сайт  и дадена информация в него ще се постигне кой знае колко... Трябва така да се каже по-силна пропаганда ;)

http://www.vbox7.com/play:ce0ea24191

Offline SlavoniSlav

• Registered user
  • Junior Member
  • *
  • Свобода или смърть.
  • Интереси: България
  • Зодия: Capricorn Capricorn
  • Religion: None None
« Reply #5 on: 05 Mar 2018, 21:38:46 »
Според мен не трябва да се подкрепят българите в чужбина със сайт, като по този начин да им се увеличава комфорта, а трябва да се подкрепят да се върнат в България! Защото до 30 години, в наше време тоест, ще ни завземат държавата напълно. Земята ни вече се изкупува с високи темпове!

Offline Петкан

• Banned
  • Veteran
  • *
  • България преди всичко!
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
« Reply #6 on: 14 Mar 2018, 21:13:09 »
FELDMARSCHALL [12|Мар 07:48 pm]:   мишокът е с перманентен бан от Калоян, нека уважим паметта му да не се обръща в гроба. мишокът вреди на форума и не спомага за повишаване на активността с глупостите и провокациите, които върши !
Ad honores