Злобата те задавя. Аз не съм патриот, отказвам да съм и националист, това са западни неща вредни за българщината. Народната носия е само върхът на айсберга. Не смятам обаче да дават никакъв отчет пред такива, като тебе. Дали написаното от мене са простотии - не решаваш ти. А нови във форума не влизат заради глупостите дето пишете ти и подобните ти. Нео-либерализма извира от всяка медия и не е нужно да се влиза във форума за да се гледа същото. Да пак продължавам да се държа, като българин и не смятам да се променям. Пак отказвам да стана западно нео-либерално мекере и да се кефя на секи немец.
Подобно на западрен човек за тебе проблема е в другите, за това и мразите собственият си народ. Не бе вие сте основата на проблема, за това хората не ви разбират и не ви искат.
Новите хора влизат във форума с надеждата, че ще намерят хора със сходни идеи, а ако някога се различават идеите им, ще има дискусия и градивна критика. Нито някой споделя твоите фанатични и фантастични идеи, нито пък си склонен на каквато и да е критика. Ти си се забил в едно положение и нямаш отърване оттам.
Проблемите в себе си винаги се опитвам да ги поправям, когато ми станат известни, затова и се сдържам толкова с теб. НО, когато имам проблеми с другите, съм открит и честен, в случая изобщо не ме е страх да призная, че ненавиждам псевдо-родолюбци, които говорят много но действат малко, оплюват запада докато се ползват от неговите блага, и атакуват истинските националисти, по този начин пречейки на родината си.
Поне се радвам, че вече си проблем на Италия, а не на България. Достатъчно си имаме като теб.