За Форума и сайта > За Форума

За новорегистрираните членове на форума

(1/3) > >>

Hatshepsut:
Първите 5 (пет) публикации на всеки новорегистриран потребител на Българския Националистически Форум трябва да бъдат одобрени от модератор или администратор.

Когато новорегистриран потребител започне да публикува, в прозореца за публикуване на постинга са появява предупредителен надпис:

"Забележка: Тази публикация трябва да бъде одобрена от модератор."

Click =>

След като потребителят напише текста на публикацията и натисне бутона "Публикувай", отново се появява предупредителен надпис:

"Внимание: Тази публикация трябва да бъде одобрена от модераторите или администраторите."

Click =>

След като публикацията бъде публикувана в съответната тема, тя се показва маркирана в светъл цвят, докато бъде одобрена от модератор или администратор. В горната част на постинга отново има предупредителен надпис:

"Забележка: Публикацията изчаква одобрение от модератор."

Click =>


Имайте предвид, че ако в публикацията има нарушения на правилата на форума, тя може и да не бъде одобрена от модераторите или администраторите на форума.

boby:
Така, да дам малко разяснения по случая. Значи всеки потребител, който има 5 одобрени поста 6-тия вече може да го напише без одобрение. Как се смятат - всички одобрени постове, а не написани. Виждат се в профила на всеки.

Hatshepsut:
Ще помоля новорегистрираните потребители да си редактират профилите, като си изберат държава от падащия списък.
Ако не изберете държава, във всеки ваш постинг под името и аватара ще бъде изписвано Country: 00, което е неприятно и грозно.

За да изберете държава, влезте в потребителския си профил, след което от менюто Промени профила изберете Публична информация.
След това от падащия списък Please select your country изберете държавата, в която се намирате:

Click =>

Hatshepsut:
Тук е мястото да напомня, че за новорегистрираните потребители има специална тема "Представяне на новите членове", където те могат да се предстваят с няколко думи, ако желаят  :smile-1:

http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=2934.0

Темата се намира в настоящия раздел "За Форума".

Nordwave:
SPQR
    Respected user
    Friend of Bulgarian Nacionalist Forum

« Изпратени до: Nordwave

Преди няколко месеца се обърнах към Хан Кубрат със следният проблем: от падащият списък в „личен профил" от трите опции - обща информация, потребителски настройки, публична информация за мен са достъпни само двете - потребителски настройки и публична информация. Когато кликна на обща информация ми отваря потребителски настройки. Надявам се, че ще се оправите с тоя проблем.
Поздрави!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия