Автор Тема: Нагли изказвания на депесари  (Прочетена 46093 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Петкан

 • Banned
 • Veteran
 • *
 • Публикации: 8,658
 • Карма: +1305/-106
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Re: Нагли изказвания на депесари
« Отговор #48 -: Май 13, 2017, 22:58:14 »
Цитат
Председателят Мустафа Карадайъ припомни каузата и ценностите на ДПС: „Всички заедно 28 години следваме една кауза, едни ценности - толерантност и мир, единство и заедност, стабилност и сигурност. С тези ценности ние защитавахме нашите права, нашите имена, нашия език, нашата религия, нашата култура в нашата страна и с това дадохме тласък за демократичното развитие на нашата Родина.” Той допълни: „Ние сме дали много на нашата земя и ще продължаваме да даваме, но няма да отстъпим от тези ценности.”

Карадайъ категорично заяви, че в името на тези ценности няма да позволи разделение: „Никой нас не може да ни разделя и всеки, който се опитва нас да ни разделя, той е наш враг и ние ще се борим против него.”

Мустафа Карадайъ отново припомни значимата роля на ДПС за европейското развитие на Турция и категорично опроверга изречените по времe на кампанията лъжи: „Изговориха се много лъжи, че сме били против Турция, ние не сме против Турция, никога не сме били и никога няма да бъдем против Турция. Няма да застанем и против нито един друг наш съсед. Ние сме защитавали, посредством нашите евродепутати и наши представители на европейски форуми, светска демократична Турция, за да може да продължи своя европейския път на развитие, Турция с онези ценности на великия Кемал Ататюрк.”- бе категоричен Карадайъ.

Той убедено заяви, че именно тези, които се опитват да разделят ДПС, носят отговорността за участието на националистите във властта.

„На база на дейността на тези, които идват от Турция да ни разделят, дойдоха фашистите на власт. Благодарение на тях днес те са във властта. Във властта са Валери Симеонов, който дърпаше безпомощните ни майки и бащи, и Волен Сидеров, който палеше молитвените килимчета на молещи се по време на петъчна молитва мюсюлмани." 
http://epicenter.bg/article/Mustafa-Karadaya--Nyama-da-se-otkazhem-ot-bitkata-za-tsennostite-si--Shte-izhvarlim-fashistite-ot-vlastta-/127392/2/48
...
Забележка: Сидеров и Симеонов-Балевски са толкова фашисти, колкото Бенито Мусолини е член на Патриотичния фронт.
Властта на Ердоган е проява на своеобразен турски фашизъм, но Мустафа Карадайъ мълчи и ще подкрепя всичко, което идва от Турция-без значение дали това е турски фашизъм или религиозен фанатизъм.
Организацията "Сивите вълци" от крайно дясната националистическа „Партия на националното движение“  беше един от основните подръжници на референдума за промяна на турската конституция в полза на Ердоган.
« Последна редакция: Май 13, 2017, 23:07:09 от Петкан »
Ad honores

Неактивен Петкан

 • Banned
 • Veteran
 • *
 • Публикации: 8,658
 • Карма: +1305/-106
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Re: Нагли изказвания на депесари
« Отговор #49 -: Март 25, 2018, 23:13:47 »
Карадайъ от Корница: Дошло е време да се обединим, да сме заедно, отново да сме силни!

Цитат
На кое му казват те възродителен процес?! На най-голямото етническо прочистване след Втората световна война, т. нар голяма екскурзия 1989 г, или на  опита за насилствена асимилация 1984 година, или на  опита за насилствена асимилация 1975-76 година,или на опита за насилствена асимилация 1972-73 година или на  опита за насилствена асимилация 1964 година.  ДПС ще настоява нашата история на нашата Родина да влезе в учебниците.
http://epicenter.bg/article/Karadaya-ot-Kornitsa--Doshlo-e-vreme-da-se-obedinim--da-sme-zaedno--otnovo-da-sme-silni-/150268/2/0
...
...
Коментарът на Карадайъ не е случаен и е точно преди посещението на Ердоган в България за преговори с ЕС.
Направи ми впечатление следната фраза: "На кое му казват те възродителен процес?"
Това "те" сме ние, българите.

Призивът Дошло е време да се обединим, да сме заедно, отново да сме силни! е отправен точно към турския етнос и турчеещите се цигани, но това обединение не е се отнася към българите.
Налице е призив за обединение с точно определено етническо позициониране.
Ad honores

Неактивен Петкан

 • Banned
 • Veteran
 • *
 • Публикации: 8,658
 • Карма: +1305/-106
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Re: Нагли изказвания на депесари
« Отговор #50 -: Юли 08, 2018, 22:48:50 »


Цитат

МУСТАФА КАРАДАЙЪ ОТ БАБА КОНДУ: В БЪЛГАРИЯ УПРАВЛЯВАТ ДВОЙНИТЕ СТАНДАРТИ!
08.07.2018
" Носителите и символът на демокрацията се нарича ДПС, защото обединението и единството са инструментите за защита на демокрацията. "
http://znametrg.com/2018/07/08/%D0%BC%D1%83%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%84%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D0%B9%D1%8A-%D0%BE%D1%82-%D0%B1%D0%B0%D0%B1%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%B4%D1%83-%D0%B2-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0/
...
...
Моля, обърнете внимание на това, че в новината е отбелязано, че на традиционният събор в местността “Баба Конду” край търговищкото село Божурка са присъствали Кемалеттин Авджъ-зам.-кмет на община Чорли (най-вероятно Чорлу) и  Гюнер Четин-представител на ДПС за "район Тракия-Турция"!
Питам се, какво прави в търговищкото село зам.-кметът на Чорлу и защо парламентарната партия ДПС има такъв представител за "район Тракия-Турция,след като няма такъв географски район-нито в България, нито в Турция(!) и какви са задачите на Гюнер Четин за този "регион"?
Думата "регион" е чуждица и в превод от английски означава област, край, или район .
...
...
А ето как позира същият този Мустафа Карадайъ- с портрет на Мустафа Кемал Ататюрк.
Снимката е от м. май 2017 в с. Руен, община Руен, кеогато ДПС отбелязват 38-мата годишнина на общината и паметта на жертвите на т.нар. „възродителен процес”

http://bultimes.bg/karadaiu-28-godini-pokazvame-pravilniya-put-za-razvitie-na-rodinata-koito-ni-posochi-d-r-ahmed-dogan/

Няма нищо българско в тази проява, но кой знае защо такива действия се търпят от властта и се приемат за нещо нормално, и съвместимо с демокрацията.
« Последна редакция: Юли 08, 2018, 23:09:31 от Петкан »
Ad honores

Неактивен Петкан

 • Banned
 • Veteran
 • *
 • Публикации: 8,658
 • Карма: +1305/-106
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Re: Нагли изказвания на депесари
« Отговор #51 -: Юли 09, 2018, 22:41:01 »
Ето как в България се поднасят новини за две книги за търсенето на идентичността на българските турци.
Книгите са публикувани от изселническата организация „Бултюрк“ със седалище в Истанбул.

Цитат


„Бултюрк“ с две книги за българските турци, търси тяхната идентичност"Изселническата организация „Бултюрк“ със седалище в Истанбул публикува две книги, посветени на българските турци. Едната, която излезе през 2016 г., представлява сборник от статии на председателя на организацията Рафет Улутюрк под надслов „Мястото на българските турци в турския свят“. Авторът споделя, че прави опит чрез очите на един български турчин да види проблемите на сънародниците си и да търси решението за тях. Рафет Улутюрк се спира на културни проблеми и на такива от етно-демографско естество. Той засяга и въпросът за неправителствените организации. Има статия и за Кърджали. Поместен е и материал за първия турчин, кандидат за президент на България.

Втората книга на Рафет Улутюрк излезе в края на миналата година. Тя е плод на шестгодишен труд. Заглавието е „Борбата за идентичност на българските турци“. Редактори са проф. д-р Ахмет Чолак и проф. д-р Недим Биринджи. Предговорът е от вицепремиерът на Турция Хакан Чавушоглу, отговарящ за т. нар. външни турци. Книгата е посветена на загиналите по време на борбата за идентичност. "
http://www.haskovo.net/news/445148/%E2%80%9EBultyurk%E2%80%9D-s-dve-knigi-za-balgarskite-turci--tarsi-tyahnata-identichnost

...
...
А ето и няколко реда от книгата  на Рафет Улутюрк "Борбата за идентичност на българските турци ", за които haskovo.net и дума не казват...
Кой знае защо?


http://bulturk.org.tr/v2/turk-dunyasinda-bir-bulgaristan-turku-rafet-uluturk/
19 февруари 2018 г. Асциация BULTÜRK

Цитат
"Борбата за идентичността на българските турци не е нито изследване, нито книга. Моето намерение е да бъда полезен в смисъл на опразването на паметта на идентичността. Нашата цел са нашите интелектуалци, нашите президенти, федерации и конфедерации, политически партии, заместници и съветници на държавния съветник, лидерите на общественото мнение, студентите от университетите, просперитета на Турция - гордостта на турската власт...
Ние сме български турци. Стабилни. Не познаваме натрупването на любов, освен състраданието...
Целият свят видя , че опитите за асимилиране на тюркската идентичност  не засегна турската идентичност,  а нашия тюркизъм, който е анатомичен и заложен в нашите гени, не позволява на силата да да унищожи нашата идентичност и такъв начин все още не е намерен. Борбата е в нас, даже не казвайки, че носим турска кръв и бидейки турци в Турция и в Европа. Нашата страна, в която ние живеем е половината България.
Да бъдеш турчин - това е да се живее, да се работи, да се бори за каузата на Турция и да се умре в случай, когато това е необходимо... "
http://bulturk.org.tr/v2/bulgaristan-turkleri-kimlik-mucadelesi-rafet-uluturk/
Ad honores

Неактивен HighVoltage

 • Moderator
 • Senior Member
 • *
 • Публикации: 749
 • Карма: +109/-1
 • Пол: Жена
Re: Нагли изказвания на депесари
« Отговор #52 -: Юли 10, 2018, 15:00:48 »
Ето как в България се поднасят новини за две книги за търсенето на идентичността на българските турци.

...
...
А ето и няколко реда от книгата  на Рафет Улутюрк "Борбата за идентичност на българските турци ", за които

http://bulturk.org.tr/v2/bulgaristan-turkleri-kimlik-mucadelesi-rafet-uluturk/
А дано, ама надали
Как къде е тяхната идентичност, в шундите на потурчените им баби е! Днес всеки може да си направи един ДНК тест, ако за идентичност иде ред, но по точното заглавие на тази книга би било:" Какви нови глупости да измисля, за да огелпя още повече мозъка на т. нар. български турци". Щото то ясно си личи, че човека просто няма какво да напише по зададеното заглавие и празнослови без хал хабер да си има.


Щом А.Доган се е подписал "С обич и загриженост: Ахмед Доган  ", вероятно има основание за безпокойство, защото зад общите и витиевати фрази, целящи внушаването на някаква съпричастност на Доган и загриженост към съдбата на България, се е озъбило едно зловещо предупреждение,.................................

     Ще се подпише и още как, щото какво стана то? Доган цял живот е работил против България и е говорил с омраза към българите, наистина е имал план да взриви Аспарухов мост във Варна това е документирано, но няма как да го прочетете, все едно, за други иде реч. 
Проблема се състои в обичайните житейски цинизми, които спохождат почти всеки лош човек. След всички пакости и бели, които той натвори не някой българин, а именно радикализиран потурчен преди поколения индивид със сини очи щеше да му пръсне плешивата тиква и то как – публично, така че целия свят щеше да научи.
      Разбра той по най – трудния начин какво е то потурчен радикал и какво е това дето българите му викат – храни куче да те лай, да!
Както би казало разлюбеното вече политическо сукалче Местан това е един „болезнен катарзис, натоварен с дълбока емоционална травма”, находяща се вероятно отзад до гърба.
Това неговото го превърнаха е една миризлива, клозетна история, това ще остане завинаги, разбирате ли? Радвам се, че приживе видя към какво принадлежи и за какво се бори.
     Така че за мен не е изненада, че в края на пътя си той съзира нови хоризонти, лошото е че е късно, то злото вече е посято.

НАКРАЯ пак ще питам колко са физическите жертви на този прословут Възродителен процес - 5 ли са, 6 ли са, 12 ли са, колко са цифром и словом? Бебето го знаем, на лудата дето вместо да го кърми го пратила срещу военните камиони, ами друг има ли?

Неактивен Петкан

 • Banned
 • Veteran
 • *
 • Публикации: 8,658
 • Карма: +1305/-106
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Re: Нагли изказвания на депесари
« Отговор #53 -: Юли 10, 2018, 15:14:05 »
Цитат  HighVoltage
« -: Днес в 15:00:48 »
Цитат
Как къде е тяхната идентичност, в шундите на потурчените им баби е! 
...
 :hi: :clap-1: :clap-1: :clap-1:
+1
...
Бре, бре, бре!!!
Изби рибата, HighVoltage !
Драго ми е на душата, че имам последователи!
...
А сега сериозно.
„Бултюрк“ работят упорито в това направление и турската диаспора в България е обработена така, както трябва.
Само чака сигнал и подходяща ситуация.
« Последна редакция: Юли 10, 2018, 15:19:06 от Петкан »
Ad honores

Неактивен HighVoltage

 • Moderator
 • Senior Member
 • *
 • Публикации: 749
 • Карма: +109/-1
 • Пол: Жена
Re: Нагли изказвания на депесари
« Отговор #54 -: Юли 10, 2018, 15:33:40 »
Там не си довърших мисълта, смятах да напиша "както би казал един съфорумник", сиреч ти, драги приятелю  :wink:

Неактивен HighVoltage

 • Moderator
 • Senior Member
 • *
 • Публикации: 749
 • Карма: +109/-1
 • Пол: Жена
Re: Нагли изказвания на депесари
« Отговор #55 -: Юли 13, 2018, 21:36:11 »
Проблемите с идентичността на българските и всички други  видове турци свършват в това изречение:

2. Историята
.................. е, че това е система, която е наречена "Millet Systemi". Система, която се определя от религиозната принадлежност, а не от националността.


Мили мюсюлмански мишлета, както виждате според вашия Вожд - Ердоганлу не е никакъв проблем, че сте чисти българи по месо, ! е, важно е да се дупите до корана, да ходите на джамия и да се казвате Мюмюн. Аааааааа и да не живеете в Турция, защото там има най - малко турци от където и да било другаде.

Неактивен генерал Жеков

 • Adviser
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,458
 • Карма: +31/-1
 • Пол: Мъж
 • Интереси: История, Философия, Политика
 • Зодия: Aries Aries
 • Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Re: Нагли изказвания на депесари
« Отговор #56 -: Юли 13, 2018, 21:57:24 »
Напалм за всички мюмюни,алита и ферхундета.Това дали човек е българин или не,ce определя по доста различни признаци от това дали ходят на джамия.Който не отговаря на условията за БЪЛГАРСКИ произход-да ходи там,от където е изпълзял.Нашата държава не трябва и НЯМА  да бъде Аврамов дом за ферхундета,нито пък за славяни,нито за айшета и всякакви УНТЕРМЕНШИ.Джамиите и синагогите ще се съборят,а на тяхно място-ферми за свине и конни бази.Идеята е от комунистически филм,но никак не е лоша в този вариант
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Tags:
   

  Нагли цигани се гаврят с Български гробове!

  Започната от Димитър Списаревски IYI

  Отговора: 56
  Прегледи: 8405
  Последна публикация Октомври 08, 2009, 20:20:12
  от samvoin
  Наглият грабеж на Москва

  Започната от Индивидуалист

  Отговора: 7
  Прегледи: 1248
  Последна публикация Май 31, 2008, 00:07:04
  от FELDMARSCHALL
  Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18