Автор Тема: Защита на правата ли? А правото на защита?  (Прочетена 3154 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен NordwaveTopic starter

• Webmaster
  • Founder
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 4,369
  • R.I.P. 2017
    • Български националисти
  • Интереси: История
  • Зодия: Capricorn Capricorn
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
  • Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
Текстът по-долу е на Д.Германов от Стара Загора, който ни го изпрати с молба да  го публикуваме. Оставяме читателите сами да преценят в каква държава живеем и до колко полицията може да гарантира за сигурността ни.  Altermedia България припомня, че ние сме медията, която е готова да публикува данни за всеки един случай на циганско насилие и полицейско бездействие, който ни бъде изпратен, защото ние сме истинският глас на народа. Искам да ви разкажа една история, която за пореден път ще разтърси основите на така наречения „етнически модел” в нашето общество. Предполагам, че случката ще бъде гузно премълчана от изпълнителната и медийната власт у нас. От случката до момента на писането на това „откровение” са минали около 30 часа и няма никаква индикация, че някой ще уведоми обществото за случващото се. А случващото се е болезнено наложително да бъде чуто, видяно и най-вече разбрано от хората. Поради естеството си на непрекъсната повторяемост то трябва да бъде сериозно разгледано от тези, които носят отговорност за реда и справедливостта в нашата страна.

Случката се развива на 05.07.2009г. около 23:30 часа, приятна лятна вечер. България, Стара Загора. Група приятели, на възраст около 19-20 години, решават да си направят среднощен излет в покрайнините на града, около кв. „Дъбрава”. Всичко е добре до момента, в който не достигат един от изходите на града, в близост до така наречената „ромска махала” (като от тук на татък ще се ползва цигани /б.а. /) „Лозенец”, но по-скоро напълно незаконно, полу-автономно териториално образувание в рамките на града.

Групата пътува с два автомобила, „ Опел Вектра” и „Ситроен Ксантия”. По пътя близо до циганския квартал ги застига полицейска „Лада Нива”, която им подава звуков сигнал, без ясно определена цел. Колите намалят и отбиват, но полицейския джип ги застига и задминава. Те продължават бавно напред след джипа. На около 500 метра пред тях виждат 4 полицейски патрулни коли спрели на пътя. Но преди да достигнат до тях се случва немислимото и неочаквано за една страна, наричаща се правова и членуваща в ЕС. От гъстата растителност покрай пътя започват да излизат десетки цигани въоръжени с брадви, ножове, бухалки, колове и всякакви подръчни средства, характерни по-скоро за въстаници от „тъмните” векове, борещите се с несправедливостта на феодалния строй. Разярената тълпа обгражда първата от двете коли – „Ситроен Ксантия”, в която пътуват 3 момчета и 2 момичета. Втората кола успява да даден заден ход и да се измъкне от неочакваната засада. За нещастие шофьора на предната кола не успява да избегне нападението на циганите. В предното стъкло се забива метален кол на сантиметри от главата на шофьора. Опитвайки се да измъкне колата от събралата се тълпа, без да блъсне или прегази някого, водача вкарва автомобила в крайпътната канавка. Ситроена остава блокиран там и циганите започват да го унищожават, с каквото могат, докато момчетата и момичетата са вътре. След като са счупени всички от страничните стъкла пътниците успяват да се измъкнат през тях и да се опитат да избягат. Едно от момичетата е хванато, но след кратка борба успява да се освободи и да избяга. Младежите бягат в продължение на километър, докато не стигат до хотел „Калина”, където намират укритие. За щастие всички се спасяват само с леки наранявания . Но преди тях 4 момчета не са имали този късмет. В друга кола, минала малко по-рано по този маршрут са пътували момчета, които са били зверски пребити. Откарани са в болница и тяхното състояние не е ясно. Знае се че имат счупени крайници и вътрешни наранявания.

В рамките на няколко седмици това е поредният случай на брутално, циганско насилие върху напълно невинни граждани. Това е проблем, не само на определен етнически етнос, а на цялото общество. Всички ние, заедно носим отговорността, че сме позволили подобни неща да се случват. Заедно трябва да решим проблема, а не да крием неудобната истина зад вечния въпрос за правата на човека от малцинството. Всички ние сме равнопоставени пред законите на Република България и трябва да носим еднаква отговорност за действията си, както и да споделяме еднакви права. Едно от изконните е това на личната неприкосновеност, което стои в основите на човешкото достойнство. Съгласно чл. 12 от Всеобщата декларация за правата на човека:

“Никой не трябва да бъде подлаган на произволна намеса в личния му живот, семейството, жилището и кореспонденцията, нито на посегателства върху неговата чест и добро име. Всеки човек има право на закрила от закона срещу подобна намеса или посегателства.”

След като закона и хората, които го прилагат не успяват да ни дадат тази закрила имаме ли право ние сами да защитим правата си?

Д. Германов

Стара Загора, 2009г.
www.bg.altermedia.info

Неактивен bulgarian085

• Registered user
  • Forum Member
  • **
  • Публикации: 283
  • Зодия: Libra Libra
Re:Защита на правата ли? А правото на защита?
« Отговор #1 -: Юли 08, 2009, 22:15:49 »
Те мангалите хубаво казаха, че България им е мащеха. Знаят гнидите, че много скоро ще трябва да се връщат обратно в Индия.
Смърт за това долно паразитно племе, още не са излезли от първобитния строй,

Неактивен Sol Invictus

• Senior Member
  • Публикации: 617
  • Степен вълк
« Отговор #2 -: Юли 09, 2009, 08:30:20 »
Цитат
Пореден скандален случай на циганско насилие, за който МВР и медиите мълчат
Еми, да, нали трябва да пишат за Майкъл Джексън!
Призовавам всеки станал свидетел или чул за подобни издевателства да ги публикува веднага в Интернет. Поне сега това е изключително просто. Видяло се е, че ние самите трябва да си направим собствена медия, тъй като официалните служат на чужди интереси и пречупват като през криво огледало обстановката в България.
Но и собствена полиция като гледам...За съжаление трябва сами да се пазим, помощ отникъде, само пречки ако хванеш и пребиеш някой мангал.
« Последна редакция: Юли 09, 2009, 08:33:01 от Sol Invictus »
Изгори след прочитане!

Неактивен Дашо

• Registered user
  • Senior Member
  • Публикации: 915
  • православен българин
  • Зодия: Sagittarius Sagittarius
« Отговор #3 -: Юли 09, 2009, 11:46:32 »
Ако на мен ми се случи подобна случка, сигурен съм на 100% че ще мина през циганите!!! Ако са толкова глупави, че да не ми направят път - да си носят последствията тогава! :devil:
Величието на Родината се гради върху костите на ония, които достойно живяха и умряха за нея!
БЪЛГАРИЯ НАДЪ ВСИЧКО-ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Неактивен Sol Invictus

• Senior Member
  • Публикации: 617
  • Степен вълк
« Отговор #4 -: Юли 09, 2009, 12:11:46 »
Ако на мен ми се случи подобна случка, сигурен съм на 100% че ще мина през циганите!!! Ако са толкова глупави, че да не ми направят път - да си носят последствията тогава! :devil:
На хората им е втълпено "Не убивай!", дори ако от това зависи живота ти.
И аз се учудих как така просто не са минали през мангалите - все пак машината си е предимство пред жива сила. Но все накой накрая ще го направи и...познайте - съд за предумишлено убийство (самозащите тук не се брой, защото убитите тук са от "богоизбраното" племе на ромите и да утрепеш мангал е равносилно на това да утрепеш крава в Индия). И все пак е по-хубаво да ги лежиш в затвора, отколкото в гроба, поне с нещо ще допринесеш на нацията и природния контрол по размножаване на видовете.;)
Изгори след прочитане!

Неактивен Дашо

• Registered user
  • Senior Member
  • православен българин
« Отговор #5 -: Юли 09, 2009, 12:14:50 »
На хората им е втълпено "Не убивай!", дори ако от това зависи живота ти.
И аз се учудих как така просто не са минали през мангалите - все пак машината си е предимство пред жива сила. Но все накой накрая ще го направи и...познайте - съд за предумишлено убийство (самозащите тук не се брой, защото убитите тук са от "богоизбраното" племе на ромите и да утрепеш мангал е равносилно на това да утрепеш крава в Индия). И все пак е по-хубаво да ги лежиш в затвора, отколкото в гроба, поне с нещо ще допринесеш на нацията и природния контрол по размножаване на видовете.;)
Ако някой човек се чувства достатъчно заплашен, съм сигурен, че е възможно да си проправи път с автомобила през мангустите. Но да не забравяме един от "плюсовете" на съдебната ни система, че ако си хванеш някой по - кадърен адвокат, с това наше келаво наказателно законодателство, най - сериозната опасност, която би те грозяла за подобен акт е условна присъда. ;)
Величието на Родината се гради върху костите на ония, които достойно живяха и умряха за нея!

Неактивен Death angel

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 1,486
« Отговор #6 -: Юли 09, 2009, 14:06:49 »
Е те за това в Перник още не се случват такива неща.  :)
Не падай духом, където ти падне !

Неактивен Генерал Колев

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 2,563
  • България над всичко!
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
« Отговор #7 -: Юли 09, 2009, 14:40:30 »
Никой от вас не забеляза най- фрапиращото- на няколко стотин метра от случващото се е имало НЯКОЛКО патрулки!!! Какво са правели ченгетата, че не са чули виковете и звуците от ударите по колата? А ако са ги чули, защо не са се намесили? И освен това, като по чудо, всички успяват да се измъкнат невредими от ДЕСЕТКИТЕ цигани, дори момичето е "туширало" някой и друг мангал. Нещо не ми се връзва тази история.
България над всичко!

Неактивен Дашо

• Registered user
  • Senior Member
  • православен българин
« Отговор #8 -: Юли 09, 2009, 15:59:26 »
Прав си. ;)
 Да не забравяме факта, че съм с пернишки Голф  :D
Колкото до полицаите Генерале, може да са се разправяли с други проблеми породени от циганите - знае ли човек  :(

Неактивен Ivo_the_MOnsTer

• Senior Member
  • Публикации: 729
  • Зодия: Cancer Cancer
« Отговор #9 -: Юли 09, 2009, 16:10:59 »
..щото сте орки,по-първобитни и от циганите  :D :D :D
Всеки заслужава да бъде съден според делата си.

Неактивен Дашо

• Registered user
  • Senior Member
  • православен българин
« Отговор #10 -: Юли 09, 2009, 16:14:20 »
Явно това ни помага, защото "цивилизованите" българи, имат явно проблеми в усмиряването на циганите. А в Перник да си чул случай на разбунтували се цигани? Аз лично не съм

Неактивен Балкани

• Hero Member
  • Публикации: 1,076
« Отговор #11 -: Юли 09, 2009, 16:14:56 »
Такива неща се случват ежедневно, а ние продължаваме да седим безучастно :down:
Е, оня ден некви мангали в Царево заплашили баба ми и дядо ми, защото не пожелали да купят някаква крадена врата от тях. Май ще си имам раправии с цигани след некоя друга седмица :devil: (Царевските цигани са доста опасни, защото крият същността си зад маска на работливи мангали, иначе са си същите като останалите)
Тежко, тежко! Вино дайте!
Пиян дано аз забравя
туй, що, глупци, вий не знайте
позор ли е, или слава!

....

Ще да пия на пук врагу,
на пук и вам, патриоти!
Аз веч нямам мило, драго,
а вий... вий сте идиоти!

Неактивен Ivo_the_MOnsTer

• Senior Member
  • Публикации: 729
  • Зодия: Cancer Cancer
« Отговор #12 -: Юли 09, 2009, 17:28:19 »
Явно това ни помага, защото "цивилизованите" българи, имат явно проблеми в усмиряването на циганите. А в Перник да си чул случай на разбунтували се цигани? Аз лично не съм
***** си ви циганите и вас , просто се праите на много оборотни   :D :D
« Последна редакция: Юли 09, 2009, 17:47:48 от Дашо »
Всеки заслужава да бъде съден според делата си.

Неактивен Дашо

• Registered user
  • Senior Member
  • православен българин
« Отговор #13 -: Юли 09, 2009, 17:48:41 »
***** си ви циганите и вас , просто се праите на много оборотни   :D :D
Заповядай при нас. Тъкмо и теб ще те направиме оборотен  :-P

Неактивен Death angel

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 1,486
« Отговор #14 -: Юли 09, 2009, 20:25:50 »
***** си ви циганите и вас , просто се праите на много оборотни   :D :D
Това "и вас" ми звучи като самопризнание !?  :-P
Не падай духом, където ти падне !

Tags:

Как „Атака” защитава национализма?!

Започната от Division

Отговора: 1
Прегледи: 1157
Последна публикация Април 05, 2008, 16:44:27
от NeprimirimiqtIYI