• Welcome to Българският националистически форум.

Краят на света ще е на 21 декември 2012 г.

Започната от Nordwave, 27 Авг 2009, 13:02:44

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

опълченец

Цитат на: SSK - 28 Авг 2009, 20:06:05
как бе....най-големите православни християни са руснаците дето колят и бесят всичко което им се противи,сърбите дето те псуват на вяра и гърците който с толкова кланета на невинни българи направо са си за Рая  :-D
Добри лоши,наши са си,нямаме по близки от тех.
Тогава Столетов, наший генерал,
ревна гороломно: "Млади опълченци,
венчайте България с лаврови венци!
на вашата сила царят повери
прохода, войната и себе дори!"

SSK

Цитат на: опълченец - 28 Авг 2009, 20:29:10
как бе....най-големите православни християни са руснаците дето колят и бесят всичко което им се противи,сърбите дето те псуват на вяра и гърците който с толкова кланета на невинни българи направо са си за Рая  :-D

По-добре без такива близки...
Предпочитам марсианците пред гърци,сърби и руснаци :)
Трябва да покажем на Света,че не всички сме като тях.

Генерал Колев

Цитат на: опълченец - 28 Авг 2009, 20:29:10
как бе....най-големите православни християни са руснаците дето колят и бесят всичко което им се противи,сърбите дето те псуват на вяра и гърците който с толкова кланета на невинни българи направо са си за Рая  :-D
Ти няма ли да се спреш с просръбската си и проруска пропаганда, бе?
България над всичко!

Мамарчев

Ох, смях... Русия била стожер на православието, тя го запазила, когато гърци и българи са паднали под османския натиск... Абе същите тия гърци и българи не само запазват вярата си, а и се опират на нея по време на националните си борби! Това по-неправославно ли е и с по-малък принос ли са за това вероизповедание?
БОГ, НАЦИЯ, ОРГАНИЗАЦИЯ!!!

elFO

Тия за края на света през 2012 са ми малко съмнителни. Има още доста неща да се случват докато дойде баш края. (wasntme)
The return of the Gods...

killed_by_death

Спокойно, няма да умрем - Брус Уилис ще ни спаси  :-)

Любомир Болгар

Много са ми смешни тия хора, дето живеят в страх, очаквайки да дойде 2012г. и "края на света". Доколкото помня уж щеше да дойде "края" през 2000г., дойте тая година и го отложиха за 2012г. Сега като дойде 2012 пак ще го отложат и баламите ще стоят и ще чакат да дойде тоя прослувут "край". Интересно ми е кой е първоизточника на тия щуротии - определено жънат голям успех. Силните вярват, че са господари на съдбата си, че владеят бъдещето, а не се гърчат от страх предварително от нещо, което само по себе си е повече от абсурдно. Има една много хубава българска приказка за края на света. А, прочетете я:

Цитат,,Свършекът На Света"

Хитър Петър имал един овен и много си го обичал. На съседите си той казвал:

HPetyr– Този овен съм го обрекъл на вас.  Когато склопя очи, вие ще се съберете у дома, ще го изпечете, ще си похапнете и ще кажете две-три хубави думи за мен.

Но Хитър-Петровите съседи — кръчмарят и селският чорбаджия искали час по-скоро да изядат овена. Те отишли при попа и го попитали как да склонят хитреца, че да тегли ножа на овена.

– Тази работа оставете на мен – рекъл попът, наложил си калимавката* и отишъл при Хитър Петър.

– Какво има, дядо попе? — попитал Хитър Петър.

– Лошо, Петре, лошо! – въздъхнал попът. — Вече е дошъл свършекът на света. Утре не, а вдругиден ще настъпи краят. Остава ни само един ден живот.

Хитър петър се почесал по врата и попитал:

– Ти откъде научи тази грозна новина?

– В книгите пише. Нали вярваш в книгите?

– Вярвам — отговорил Хитър Петър. — Ами сега какво ще правим?

– Нищо — отвърнал попът. — Ще се съберем утре на приятелско угощение, за да прекараме весело последния ден от живота си. От нас виното, а от теб овена, може ли?

– Може, дядо попе, само че тая работа трябва да стане на някое затулено и тихо място. Хайде да направим веселбата доле в ливадите, където тече бистрата река. И още едно: утре всички трябва да си облечем най-новите дрехи, за да ни бъде още по-весело.

– Винаги съм те смятал за умен човек! — похвалил попът Хитър Петра и си тръгнал.

На другата сутрин рано четиримата веселяци — пременени като за сватба — нагазили в ливадите край реката. Наклали на бърза ръка огън и свършили с овена. Разгорещили се, докато го одерът и набучат на шиш. Попът рекък:

– Ти, Петре, ще останеш тука и ще въртиш шиша над огъня, докато се изпече хубаво овенът, а пък ние с приятелите ще се изкъпем в реката, преди да почнем угощението.

И като се разсъблекли, попът, кръчмарят и селският чорбаджия се бухнали в прохладната вода. А Хитър Петър най-напред завъртял набучения овен над огъня, сетне награбил дрехите на тримата и ги хвърлил в пламъците. По едно време пристигнали окъпаните и потърсили дрехите си.

– Петре — започнали да викат, — къде си дянал дрехите?

– Изгорих ги — отъврнал спокойно Хитър Петър.

– Абе ти луд ли си? Утре как ще се покажем голи пред хората?

– Не съм луд — отвърнал Хитър Петър. — Но аз си помислих тъй: ,,Утре настъпва свършекът на света. Щом като няма да живеят, защо им са дрехи на моите приятели? А и дядо поп често казва в проповедите си, че на този свят всички са дошли голи и голи трябва да го напуснат"

*Калимавка – Черна цилиндрична шапка на православен свещенник.

samvoin

Онази вечер, Еленко Ангелов каза доста интересни неща при Теодор Ангелов. Макар и не с абсолютно всичко казано от него да бях съгласен...
ДЯКОНЕ, ОЩЕ ИМА БЪЛГАРИ!

"Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин." - Член 39 от Конституцията на Република България

http://samvoin.blog.bg/

Любомир Болгар

Цитат на: samvoin - 09 Окт 2009, 18:58:05
Онази вечер, Еленко Ангелов каза доста интересни неща при Теодор Ангелов. Макар и не с абсолютно всичко казано от него да бях съгласен...
Колко конкретно...  :-D

logx

За 2000 се говореше да, но още преди 2000 имаше и слухове за 2012. А относно "Нострадамус" и глупостите му, където пише какви ли не измишльотини и после други тъпаци му се връзват, щото думите му не са двусмислени, ами сигурно и пет смисъла можеш да намериш, не е нужно да коментираме. Той просто е смешен.
И така животът продължава
вечният си мъдър кръговрат.
Някой постоянно оцелява,
защото други срещу бурята, стърчат.

makebulgar

Тая легенда за 2012 година идва от календара на маите, който свършва тогава. След това някой си е измислил че щом календара свършва значи тогава е края на света. Само че се заобикаля това, че календара им е циклов и след 2012 почва следващия цикъл.

Цитат
21 декември 2012 - Свършва настоящият голям цикъл според календара на Маите.

21 December 2012 – The Mesoamerican Long Count calendar, notably used by the pre-Columbian Maya civilization among others, completes a "great cycle" of thirteen b'ak'tuns (periods of 144,000 days each) since the mythical creation date of the calendar's current era.[6] On this day the Long Count date at creation—written 13.0.0.0.0 in modern notation, equivalent to August 11, 3114 BC in the proleptic Gregorian calendar—is repeated for the first time in a span of a little over 5,125 solar years.[7] The completion of this cycle and the repetition of the previous Creation's Long Count ending date have been central to the 2012 phenomenon. Academic researchers have not concluded that the ancient Maya themselves attached similar significance to this point in time.[8]

21 декабря 2012 — парад планет; начало новой эры по календарю майя.

Целта е да се продаде филма и да се шашка простолюдието.

Зороастър и Буда били атеисти! Невероятно, но факт!

samvoin

Нострадамус е под съмнение дали съществува, но ако съществува, "пророчествата" му които се тиражират, са със сигурност еврейски фалшификат и атракция...
Пророчествата му са подплата на пропагандата едва ли не, на победителите във ВСВ.
ДЯКОНЕ, ОЩЕ ИМА БЪЛГАРИ!

"Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин." - Член 39 от Конституцията на Република България

FELDMARSCHALL

Нищо не е предсказал тоя прост френски селянин. Съчиненията му се
тълкуват така както на неговите фенове му изнася... Колко пъти говореха
за 2000г. как предрекъл края на света...даже имаше самоубийства на 31/12/1999г.
на някакви заблудени хора сляпо вярвали на "пророчествата" Нострадамус. :lol:
А то какво се случи 1/1/2000г. един нормален следновогодишен ден и нищо особено
не се бе случило в никоя точка от света. Същите тези негови фенове изведнъж млъкнаха
за известно време преди да ги видим днес отново да бълнуват край на света този
път 2012г. :-k

samvoin

Този път е според Календара на маите, не е според Нострадамус и това не се знае как трябва да се тълкува, дали като "край на света" или като край на този свят и този световен ред, както и на този жизнен цикъл което далеч не значи "край на света", а точно обратното - прераждане на света ако Израел, САЩ и Великобритания ги няма след тази година.
Да, за американците може и да настъпи краят на света, но те така поставиха нещата че ако за тех настъпи, то всички останали народи да се преродят отново.
Точно нещо подобно обясни и Еленко Ангелов, който каза доста верни неща, като изключим някои лансирани тези относно ВСВ, Адолф Хитлер и така нататък които бяха попреувеличени, както и за Фердинанд /когото не защитавам и не съм му "фен" определено, към Кобургската династия имам "специално отношение", ама сега чак пък дали е бил сатанист наистина, няма ясни и безспорни доказателства/.
Ще поживеем, пък ще видим...
ДЯКОНЕ, ОЩЕ ИМА БЪЛГАРИ!

rado84

Хах, ако маите бяха толкова съвършена цивилизация нямаше да станат изчезнала цивилизация. За да изчезнат значи сигурно са объркали фазата и нулата на техния ускорител на частици, което автоматично означава, че изобщо не трябва да се вярва на тези техни писания за края на света.  :-D 

Similar topics (4)

Отговори: 12
Прегледи: 6637

Отговори: 16
Прегледи: 5690