• Welcome to Българският националистически форум.

Планът за ликвидирането на България - Проектът "Ран-Ът"

Започната от ivan4o17, 16 Окт 2007, 15:09:10

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Известна ли е тази тема и има ли нужда да се публикува?

Известна е, излишно е да се публикува
2 (9.5%)
Известна е, но не достатъчно
9 (42.9%)
Почти неизвестна е
10 (47.6%)

Общ брой гласове: 20

Петкан

Цитат на: генерал Вазов - 30 Юли 2010, 18:08:29
Първо, "Ран-Ът" не е план, а ДОКЛАД. В него се съдържат само и единствено препоръки и съвети. Всички действия които правителството и парламента трябва да предприемат, са дадени под формата на няколко различни опции, в зависимост от избрания поначало път на развитие на икономическите и финансови процеси.

Второ, "Ран-Ът" не е тайно изготвен в централата на ЦРУ, в квартирата на световния еврейски заговор, в пещерата на илюминатите или в масонските подземия. Планът е написан в София, като за целта американските икономисти са прекарали няколко седмици в България, сътрудничейки с български икономически експерти от всички цветове на тогавашния политически спектър.

Трето, "Ран-Ът" не е натрапен на правителството, което да го следва в сляпо подчинение на мистериозните сили, които според конспираторите управляват света. Докладът е изготвен по молба на българското правителство, по специално на Андрей Луканов, по сложен начин следвайки простата логика че ако си тръгнал да правиш капитализъм, е хубаво да потърсиш за съвет капиталистите, а не от Фидел  Кастро и Ким Чен Ир.

Четвърто, никъде не се споменава че българите трябва да са бедни, че хората не трябва да притежават имущество, и прочее прокламирани простотии. Напротив, там например се предлага опцията за паричен съвет, или Валутен борд, която ако е била приета е щяла да ни лиши от удоволствието да си купуваме баничка за 5000 лева по времето на Жан Виденов.

Пето, огромна част от посочените в плана недостатъци на българската психология, пряко отразяващи се на държавните чиновници и администратори, така или иначе се оказва препъни камък пред съветите за бързо раздържавяване, за независима оценка на активите на заварените държавни предприятия, за независим одит и мениджмънт който да влиза в тези предприятия преди продажбата им, и много много други.

Оправданието с "Ран-Ът" е колкото удобно и мистично, толкова глупаво и смешно.

Никъде в него няма съвети да се правят замени на гори, да се прави масова приватизация с бонови книжки от пощите, да се продават авиокомпании и металургични комбинати за един лев, да се създават кредитни милионери които да фалират банковата система, да се застроява всяко кътче ливада, да се източват еврофондове, да се краде ДДС, да се подписват безумни договори за магистрали с които да бавиш строежа им с десет години и с парите от комисионната да си купуваш апартамент в центъра на София, да продаваш БТК на цена която за няколко години се връща от платените такси за излъчване по мрежата й, да се ремонтират джамии в турски села след несъществуващи бури, да си купува политик няколко хотела, няколко яхти и да иска да си купи летяща чиния.

Това, уважаеми съфорумци, си го правим ние, а не илюминатите, евреите и масоните.

Удобно е да се оправдаваме със световния заговор, но по-честно е да си признаем кои  сме ние, и какво всъщност правим за да живеем по-добре.
Вазов,виж какво съм написал по-горе!
ЦитатВажното в този случай е друго,а именно "кой кой е"!
Най-беглият анализ на т.нар. "преход" показва,че той е извършен от хора на БКП-от Петър Младенов и Станко Тодоров,та до днешните  Георги Първанов и Бойко Борисов.

Ad honores

генерал Вазов

Горе долу същото което аз написах в червено.

Петкан

Цитат на: генерал Вазов - 30 Юли 2010, 18:34:09
Горе долу същото което аз написах в червено.
Ако обобощим мненията си(твоето и моето),може ли да се направи изводът,че промяната на обществения строй е извършена по уродлив начин?
Ad honores

генерал Вазов

Еми ти как мислиш???? Да не говорим, че лично за мен държавното устройство в този си вид е тъпо. Дори в този доклад хората предлагат президентска република, което напълно съвпада с моите виждания.

Петкан

Прочети това,моля те!!
http://www.omda.bg/bulg/Ran/ran_new/data/page34.html
"Икономическото благополучие на България ще бъде силно повлияно от развитието на нейните човешки ресурси. За щастие тя има добра образователна система, която е отбелязала някои забележителни успехи...
Едно демократично общество в основата си трябва да разчита на знанията на своите граждани за осигуряване на добри закони и здравословна икономическа среда. От изключително значение е гражданите да разбират основните принципи, по които работи икономиката, както и ролята на пазарите в разпределението на оскъдните ресурси... Граждани­те трябва да бъдат интелигентни читатели на вестници, схватливи теле­визионни зрители и проницателни наблюдатели на политическата дейност...
Същината на пазарната икономика е решенията да се вземат близо до пазарите и до клиента...
Задачите, стоящи пред образователните институции са огромни. Ни­то една институция не може да се справи без помощ. Необходимо е сътрудничество между университетите и бизнеса...
Да се създаде конкуренция и по-голяма автономност сред университетите и другите образователни институции

Понастоящем в България няма частни университети. Поне две предложения за създаване на такива университети се обсъждат. Тези усилия трябва да бъдат подкрепени! Частните университети ще създадат и сти­мулират конкуренцията
Понастоящем като че ли съществува схващането, че богатството се печели за сметка на някой друг, че създаването на богат­ство е антисоциално; че бедните са честни и трудолюбиви, а богатите не са. Не е ясно до каква степен е разпространено това предубеждение, но то би създало една твърде неблагоприятна среда за предприемаческия дух и капитализма. Наред с подкрепата на капитализма трябва да има също така подкрепа (или поне приемане) на капиталиста..."(тук трябва да се поклоним на всички покойници "бизнесмени"-от Андрей Карлович до...Иван Тодоров-Доктора и да пожелаем дълги години живот на Маргините и Митьо Очите,на покровителите им също.)

Ad honores

omerzen

Каквото и да го дискутираме целта на тогавашните управляващи вече е изпълнена. Общонародната и държавна собственост премина в частни ръце. В ръцете на избрани другари. Зелените приватизационни книжки бяха зелен хайвер за населението. Станалото-станало. От тук нататък ни очакна зверска експлоатация на българите и привилегии за циганите. И евентуално разкъсване на държавата от турците.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Петкан

Не мога да приема три неща от съвремието ни!
1.Работещо семейство да не може да спестява пари,заради ниските доходи.
2.Да няма образование и здравеопазване на нужното ниво.
3.Политически плурализъм с присъствието на партия като ДПС.

А защо някои от вас са склонни да приемат мненията от този доклад(Ран и Ът) като постулати?

(postulatum (лат.)-Положение, което не е очевидно, но се приема без доказателства за изходно положение. )

Ad honores

Кубрат 99

АТАКА промени хода на историята ни       Печат

11.07.2005

Волен Сидеров
Изказване на В. Сидеров при
откриването на 40-ото
Народно събрание

Ва­ше Све­тей­ше­ст­во, дра­ги бъл­га­рс­ки жур­на­лис­ти, ува­жа­е­ми гос­ти, ко­ле­ги! В пър­вия ден на 40-то На­род­но съб­ра­ние ис­кам да бла­го­да­ря от име­то на пар­ла­мен­тар­на­та гру­па на "Ата­ка" на всич­ки бъл­га­ри, ко­и­то раз­би­ха мо­де­ла на оли­гар­хи­я­та и на­ци­о­нал­ни­те пре­да­те­ли, на всич­ки те­зи сто­ти­ци бъл­га­рс­ки из­би­ра­те­ли, ко­и­то гла­су­ва­ха за "Ата­ка" и с гла­са си про­ме­ни­ха хо­да на ис­то­ри­я­та. За­що­то от днес в бъл­га­рс­кия пар­ла­мент има пар­ла­мен­тар­на гру­па на бъл­га­рс­ки­те на­ци­о­на­лис­ти и то­зи факт по­лу­чи отз­вук в цял свят. Бъл­га­рс­ки­ят на­ци­о­на­лизъм е ве­че не­за­о­би­ко­лим фак­тор в на­ша­та по­ли­ти­ка и та­ка ще бъ­де за­нап­ред.

След 15 го­ди­ни на­ци­о­нал­ни пре­да­те­л­ства, из­ма­ми и гра­бе­жи, след по­ли­ти­ка на ге­но­цид, про­веж­да­на спря­мо бъл­га­рс­кия на­род от ня­кол­ко пар­ла­мен­та и пра­ви­те­л­ства под дик­тов­ка­та на външни фак­то­ри, уд­ря часът на бъл­га­рс­ко­то Въз­раж­да­не. Бъл­га­рс­ка­та на­ция се съ­бу­ди от сън и обя­ви яс­но на све­та, че не ис­ка по­ве­че да бъ­де диск­ри­ми­ни­ра­на, мач­ка­на, под­ла­га­на на екс­пе­ри­мен­ти­те на Меж­ду­на­род­ния ва­лу­тен фонд и све­тов­на­та лих­ва­рс­ка оли­гар­хия. Бъл­га­ри­те по­ка­за­ха, че са дос­той­ни по­том­ци на сво­и­те пред­ци, съз­да­ли пър­ва­та на­ци­о­нал­на дър­жа­ва Бъл­га­рия, съз­да­ли най-древ­на­та кул­ту­ра в Ев­ро­па и ци­ви­ли­зо­ва­ли по-го­ля­ма­та част от Ев­ро­па. Ко­га­то днес са­моз­ва­ни съ­вет­ни­ци от Ев­росъ­ю­за раз­мах­ват пръст към нас, тряб­ва да им ка­жем, че тех­ни­те дър­жа­ви не са съ­ще­ст­ву­ва­ли, ко­га­то е има­ло Бъл­га­рия. Един­стве­на­та стра­на в Ев­ро­па, ко­я­то по­ве­че от хи­ля­да го­ди­ни не е про­ме­ня­ла сво­е­то име и е оце­ля­ла през всич­ки ис­то­ри­чес­ки прев­рат­нос­ти, е Бъл­га­рия! И ние, бъл­га­рс­ки­те на­ци­о­на­лис­ти, ня­ма да поз­во­лим древ­на­та ни ро­ди­на да бъ­де обект на двой­ни стан­дар­ти и на оку­па­ция на чуж­ден­ци, ко­и­то из­ку­пу­ват за жъл­ти сто­тин­ки на­ци­о­нал­ни­те ни ак­ти­ви.

Бъл­га­рс­ки­ят на­род се съ­бу­ди и уда­ри ог­лу­ши­те­лен ша­мар на та­ка на­ре­че­на­та по­ли­ти­чес­ка кла­са, ко­я­то от­дав­на се е превър­на­ла в ста­до грух­тя­щи пра­се­та, в без­чу­в­стве­ни топ­ки лой, глу­хи за проб­ле­ми­те и стра­да­ни­я­та на бъл­га­рс­кия на­род. То­зи ша­мар бя­ха бю­ле­ти­ни­те на "Ата­ка". Бъл­га­рс­ки­ят на­род ка­за, че не ис­ка да бъ­де диск­ри­ми­ни­ран в собстве­на­та си ро­ди­на за смет­ка на при­ви­ле­ги­ро­ва­ни мал­ци­н­ства. Бъл­га­рс­ки­ят на­род ис­ка здра­ва струя на­ци­о­на­лизъм в по­ли­ти­ка­та и за­то­ва гла­су­ва за "Ата­ка".   

С мно­го фал­ши­фи­ка­ции, за­ко­но­на­ру­ше­ния и отк­ро­ве­ни престъп­ле­ния ет­ни­чес­ка­та, ан­тибъл­га­рс­ка и ан­ти­ко­нс­ти­ту­ци­он­на пар­тия ДПС про­ме­ни ре­зул­та­та на из­бо­ри­те и зае тре­то­то мяс­то в пар­ла­мен­та ­ мяс­то, ко­е­то, ако със­те­за­ни­е­то бе­ше чест­но, ще­ше да бъ­де за­е­то от "Ата­ка". То­ва го каз­ват днес мно­го со­ци­о­ло­зи. Въп­ре­ки те­зи из­бор­ни престъп­ле­ния на ДПС, ста­на­ли със съ­у­час­ти­е­то на днеш­ни­те им ко­а­ли­ци­он­ни партнь­о­ри, "Ата­ка" взри­ви по­ли­ти­чес­ка­та оли­гар­хия на Бъл­га­рия са­мо с ме­сец и по­ло­ви­на кам­па­ния, без скъ­пи рек­ла­ми по те­ле­ви­зи­ите и пре­са­та, без скъ­пи бил­бор­до­ве и лъс­ка­ви пла­ка­ти. "Ата­ка" бе­ше на­род­но­то дви­же­ние, "Ата­ка" бе­ше на­род­но­то опъл­че­ние на гне­ва ­ един гняв на бъл­га­рс­кия на­род, ро­ден от престъп­на­та по­ли­ти­ка на до­се­гаш­ни­те пра­ви­те­л­ства, от кри­ми­нал­на­та при­ва­ти­за­ция на пре­диш­ния ка­би­нет, про­дал на­ци­о­нал­ния пре­воз­вач БГА "Бал­кан" с ак­ти­ви за сто­ти­ци ми­ли­о­ни за 150 хил. до­ла­ра на ед­на мо­ше­ни­чес­ка фир­ма, от пре­да­те­л­ство­то на съ­щия пре­ми­ер, кой­то обя­ви от та­зи три­бу­на, че бъл­га­рс­ки­ят на­ци­о­на­лизъм е пог­ре­бан пре­ди се­дем го­ди­ни. Как­то виж­да­те оба­че, бъл­га­рс­ки­ят на­ци­о­на­лизъм е жив, бъл­га­рс­ки­ят на­ци­о­на­лизъм не е пог­ре­бан, ще бъ­дат пог­ре­ба­ни по­ли­ти­чес­ки­те ма­фи­о­ти, ко­и­то ог­раб­ва­ха до днес Бъл­га­рия.

За­що­то през то­зи 8-го­ди­шен пе­ри­од бе­ше извър­шен ги­га­н­тски ге­но­цид на бъл­га­рс­ка­та на­ция. По нас­то­я­ва­не на външни, враж­деб­ни на Бъл­га­рия фак­то­ри от на­шия на­род се пред­виж­да да ос­та­нат 3,5-4 млн. жи­те­ли. Такъв е планът на бъл­га­ро­фо­би­те и то­зи план се изпъл­ня­ва пред очи­те ни. Ако ня­кой пи­та как, ще му по­со­ча: ка­то се от­не­ме на бъл­га­ри­те пра­во­то да бъ­дат гос­по­да­ри в собстве­на­та си дър­жа­ва, ка­то се ос­та­вят да уми­рат в ми­зе­рия и лип­са на ле­ка­р­ства и ме­ди­ци­нс­ко обс­луж­ва­не, ка­то би­ват под­ла­га­ни на те­рор от ци­га­нс­ки бан­ди, ко­и­то все­кид­нев­но на­па­дат, ог­раб­ват, из­на­сил­ват и малт­ре­ти­рат бъл­га­рс­ка­та на­ция, след ко­е­то съз­на­тел­но ни­кой не из­дир­ва престъп­ле­ни­я­та, извър­ше­ни от тях, за­що­то ди­рек­ти­ва­та отвън е та­ка­ва ­ да не се разс­лед­ват престъп­ле­ни­я­та на те­зи мал­ци­н­стве­ни гру­пи. Цел­та е бъл­га­ри­те да жи­ве­ят в страх, да бъ­дат обез­ве­ре­ни, смач­ка­ни, по­кор­ни. Сто­ти­ци хи­ля­ди хро­нич­но бол­ни из­ми­рат и в мо­мен­та, за­що­то ма­фи­о­тс­ки фир­ми на дов­че­раш­ния ка­би­нет пра­вят не­чис­ти сдел­ки с жи­во­та и здра­ве­то на бъл­га­ри­те. За­що­то род­ни­ни на дов­че­раш­на­та ми­нистър­ка на окол­на­та сре­да вър­тят тър­го­вия с ле­ка­р­ства за ра­ко­во бол­ни и по та­зи при­чи­на ле­ка­р­ства ня­ма и сто­ти­ци хи­ля­ди бъл­га­ри, бол­ни от рак, днес са под­ло­же­ни на бав­на, мъ­чи­тел­на аго­ния.

Всич­ко то­ва ста­ва днес в Бъл­га­рия, ко­я­то да­ва 1 ми­ли­ард ле­ва за мръс­на­та, не­за­кон­на вой­на в Ирак, но ня­ма па­ри за ле­ка­р­ства и за ком­пют­ри в учи­ли­ща­та. По то­зи по­вод "Ата­ка" ве­че вне­се в де­ло­во­д­ство­то на На­род­но­то съб­ра­ние про­ек­то­ре­ше­ние за свет­ка­вич­но и бе­зус­лов­но из­тег­ля­не от Ирак на бъл­га­рс­ки­те час­ти. "Ата­ка" е един­стве­на­та по­ли­ти­чес­ка си­ла, ко­я­то нас­то­я­ва за то­ва и ще го отс­то­я­ва док­рай.

Ико­но­ми­чес­ки­ят ге­но­цид е дру­га­та стра­на на уда­ра, на­на­сян сре­щу бъл­га­ри­те от до­се­гаш­ни­те уп­рав­ни­ци. Кри­ми­нал­на­та при­ва­ти­за­ция на пос­лед­ни­те два ка­би­не­та над­ми­на всич­ки гра­ни­ци на ци­низ­ма. До­ри в пос­лед­ни­те ча­со­ве на ка­би­не­та Ко­бу­рг­го­тс­ки фи­нан­со­ви­ят екс­ми­нистър Вел­чев нап­ра­ви сдел­ки с пар­це­ли в центъ­ра на Со­фия, ко­и­то въз­му­ти­ха на­ша­та и меж­ду­на­род­на­та об­ще­ст­ве­ност. Се­га та­ки­ва хо­ра ка­то бив­шия фи­нан­сов ми­нистър ис­кат да бъ­дат от­но­во във власт­та и да гра­бят пак бъл­га­рс­кия на­род. Трис­та хи­ля­ди бъл­га­ри им ка­за­ха "Стоп!". Трис­та хи­ля­ди бъл­га­ри днес на след­ва­щи­те из­бо­ри ще бъ­дат 2 млн. и 300 хил.

В изпъл­не­ние на на­ши­те пре­диз­бор­ни обе­ща­ния ние още от пър­вия ден на но­во­то На­род­но съб­ра­ние вне­сох­ме поп­рав­ки в За­ко­на за съ­деб­на­та власт и в За­ко­на за при­ва­ти­за­ция, с ко­и­то ис­ка­ме пре­мах­ва­не ог­ра­ни­че­ни­я­та пред про­ку­ра­ту­ра­та да ата­ку­ва при­ва­ти­за­ци­он­ни сдел­ки и да тър­си и на­каз­ва ви­нов­ни­ци­те за гра­бе­жа. Те­зи ог­ра­ни­че­ния бя­ха гла­су­ва­ни по вре­ме на ка­би­не­та Кос­тов и из­по­лз­ва­ни мно­го доб­ре по вре­ме на ка­би­не­та Ко­бу­рг­го­тс­ки, за да прик­ри­ят кри­ми­нал­но­то съ­сип­ва­не и ог­раб­ва­не на бъл­га­рс­ка­та ико­но­ми­ка от ше­па без­род­ни­ци.

Ще при­пом­ня са­мо престъп­на­та сдел­ка с про­даж­ба­та на БТК за це­на де­сет пъ­ти под па­зар­на­та и на елект­ро­ра­зп­ре­де­ли­тел­ни­те дру­же­ст­ва съ­що за жъл­ти сто­тин­ки. Те­зи обек­ти на на­ци­о­нал­на­та си­гур­ност на Бъл­га­рия бя­ха по­да­ре­ни на ня­кол­ко чуж­ди съм­ни­тел­ни фир­ми. Днес чуж­ден­ци­те, ше­фо­ве на бор­да на БТК, си разп­ре­де­лят зап­ла­ти от око­ло 20 000 ев­ро на ме­сец, до­ка­то сред­на­та зап­ла­та в Бъл­га­рия е око­ло 120 ев­ро. Ето го двой­ни­я стан­дарт, чрез кой­то ни ог­раб­ват и съ­сип­ват. Ето го двой­ни­я стан­дарт, чрез кой­то се при­ла­га ге­но­цид спря­мо бъл­га­ри­те в собстве­на­та им ро­ди­на.

На­ши­те на­ци­о­нал­ни ак­ти­ви днес се уп­рав­ля­ват от съм­ни­тел­ни чуж­ден­ци, чес­то ня­ма­щи изоб­що по­ня­тие от то­ва как­во е Бъл­га­рия и как­во е фир­ма­та, ко­я­то са ку­пи­ли за жъл­ти сто­тин­ки. То­ва бе­зоб­ра­зие е въз­мож­но, за­що­то на­ци­о­нал­ни пре­да­те­ли в пос­лед­ни­те ка­би­не­ти го нап­ра­ви­ха въз­мож­но. Ето как­во пре­диз­вик­ва гне­ва на бъл­га­ри­те, ко­и­то гла­су­ва­ха за "Ата­ка". За­що­то са­мо ние им каз­ва­ме ис­ти­на­та за ико­но­ми­чес­кия и здрав­ния ге­но­цид на на­ши­те съ­на­род­ни­ци. Гро­ба­ри­те на бъл­га­рс­кия на­ци­о­на­лизъм стиг­на­ха дотам в пре­да­те­л­ство­то си, че до­пус­на­ха ед­на ет­ни­чес­ка пар­тия, ед­на ан­ти­ко­нс­ти­ту­ци­он­на пар­тия, как­ва­то е ДПС, да прев­зе­ме изпъл­ни­тел­на­та власт, да из­точ­ва дър­жав­ния ре­зерв, да вър­ти да­ла­ве­ри с па­ри от фон­до­ве и да оку­пи­ра Ми­нис­те­р­ство­то на зе­ме­де­ли­е­то, къ­де­то ве­че се го­во­ри са­мо на турс­ки и бъл­га­ри­те там се на­ри­чат гя­у­ри.

На­ци­о­на­лп­ре­да­те­ли­те въ­ве­до­ха "Но­ви­ни" на турс­ки език по Бъл­га­рс­ка­та дър­жав­на те­ле­ви­зия и на­ру­ши­ха по то­зи на­чин конс­ти­ту­ци­я­та. Ето за­що, вер­ни на ду­ми­те си, ние от "Ата­ка" вне­сох­ме ве­че поп­рав­ка в За­ко­на за ра­дио и те­ле­ви­зия и обръ­ще­ние към Уп­ра­ви­тел­ния съ­вет на БНТ да бъ­дат сва­ле­ни но­ви­ни­те на турс­ки език от прог­ра­ма­та на Бъл­га­рс­ка­та на­ци­о­нал­на те­ле­ви­зия.

Дра­ги ко­ле­ги, ува­жа­е­ми гос­ти, ху­ли­те и по­то­ци­те от сло­вес­на по­мия, ко­и­то се из­ля­ха вър­ху "Ата­ка", са са­мо и един­стве­но до­ка­за­те­л­ство, че сме на прав път. За­що­то та­зи по­мия се из­ля в по­со­ка­та на на­ци­о­нал­ни­те пре­да­те­ли и ни­хи­лис­ти от хо­ра, ко­и­то са го­то­ви да про­да­дат ро­ди­на­та си за ед­на сти­пен­дия на Со­рос или за пач­ка до­ла­ри в служ­ба на чуж­ди служ­би. Чест­ни­те бъл­га­рс­ки пат­ри­о­ти, как­ви­то са ог­ром­но­то мно­зи­н­ство от на­ци­я­та, разб­ра­ха оба­че, че ча­ка­ли­те, ко­и­то ви­ят по нас, ви­ят от мъ­ка, от мъ­ка, че ве­че има кой в бъл­га­рс­кия пар­ла­мент да изоб­ли­ча­ва тех­ни­те пре­да­те­л­ства и гра­бе­жи, че има кой да за­щи­та­ва пра­ва­та на бъл­га­ри­те в Бъл­га­рия, че има дви­же­ние "Ата­ка", ко­е­то да­ва на­деж­ди на сто­ти­ци хи­ля­ди днес и на ми­ли­о­ни ут­ре.

В пар­ла­мен­тар­на­та си дей­ност "Ата­ка" ще след­ва прин­ци­пи­те, с ко­и­то нап­ра­ви своя не­ве­ро­я­тен из­бо­рен ус­пех. Ще отс­то­я­ва­ме це­ло­ст­та и су­ве­ре­ни­те­та на Бъл­га­рия. Ще се бо­рим за стро­ги санк­ции сре­щу всич­ки по­се­га­те­л­ства сре­щу бъл­га­рс­ки све­ти­ни. Ще отс­то­я­ва­ме ис­ти­нс­ка со­ци­ал­на по­ли­ти­ка, в ко­я­то здра­ве­то, об­ра­зо­ва­ни­е­то, си­гур­но­ст­та и ма­те­ри­ал­ният прос­пе­ри­тет на бъл­га­ри­те са но­мер ед­но, пре­ди вся­как­ви дру­ги из­мис­ле­ни ев­ро­ат­лан­ти­чес­ки фан­том­ни цен­нос­ти, пред­ла­га­ни ни от про­ва­ли­ли се по­ли­ти­ци. Ще ра­бо­тим за из­важ­да­не на бъл­га­рс­ко­то предп­ри­е­ма­че­ст­во от диск­ри­ми­на­ци­я­та, в ко­я­то то е пос­та­ве­но, за пре­ди­м­ства­та на бъл­га­рс­кия про­из­во­ди­тел и тър­го­вец на на­ша те­ри­то­рия, за­що­то днес бъл­га­рс­ка­та ико­но­ми­ка е из­ця­ло в чуж­ди ръ­це и ние тряб­ва да вър­нем Бъл­га­рия на бъл­га­ри­те. Ще нас­то­я­ва­ме за скъс­ва­не с ко­ло­ни­ал­на­та схе­ма на МВФ и за ико­но­ми­чес­ки су­ве­ре­ни­тет. Ще ис­ка­ме прог­ра­ма за ис­ти­нс­ка бор­ба с нар­кот­ра­фи­ка, кой­то днес пъл­ни пар­тий­ни ка­си, и с би­то­ва­та престъп­ност, извъ­ршва­на от мал­ци­н­стве­ни гру­пи, за ко­я­то се­га не се тър­си на­ка­за­ние. Ще ис­ка­ме ре­фе­рен­ду­ми по всич­ки важ­ни въп­ро­си, от­на­ся­щи се до бъл­га­рс­ка­та на­ция. Ще ис­ка­ме пре­ра­зг­леж­да­не на поп­рав­ка­та в конс­ти­ту­ци­я­та, ко­я­то раз­ре­ши про­даж­ба на бъл­га­рс­ка­та зе­ме­де­лс­ка зе­мя на чуж­ден­ци. Ще сто­им зад пре­диз­бор­но­то си нас­то­я­ва­не да се пре­ра­зг­ле­да гла­ва "Енер­ге­ти­ка" и по-точ­но зат­ва­ря­не­то на бло­ко­ве­те на АЕЦ "Коз­ло­дуй", ко­и­то мо­гат да ра­бо­тят още мно­го го­ди­ни. Ще ис­ка­ме кон­фис­ка­ция на иму­ще­ст­во­то, при­до­би­то по не­за­ко­нен на­чин и чрез ог­раб­ва­не на бъл­га­ри­те. Ще ис­ка­ме пре­мах­ва­не на по­зор­на­та точ­ко­ва сис­те­ма на пен­си­ите, ко­я­то е ед­на гав­ра с тру­да на на­ши­те ба­щи и май­ки. Всич­ко то­ва обе­щах­ме на из­би­ра­те­ли­те си и ще го отс­то­я­ва­ме твър­до. За­що­то не сме псев­до­ли­бе­ра­ли, не сме псев­до­со­ци­ал­де­мок­ра­ти, не сме псев­до­ле­ви, псев­до­дес­ни, ние сме бъл­га­рс­ки на­ци­о­на­лис­ти, ние не лъ­жем, ние не кра­дем и не про­да­ва­ме вя­ра­та си за пе­че­на ко­кош­ка.

То­ва е, ко­е­то имах да ви ка­жа ­ Бъл­га­рия над всич­ко, Бъл­га­рия на бъл­га­ри­те!

Волен си остава единственият български политик назоваващ нещата ясно и директно.

генерал Вазов

Цитат на: Кубрат 99 - 30 Юли 2010, 21:19:00
Как Сащ Разруши България(планът Ран - Ът)
Как Сащ Разруши България(планът Ран - Ът)

Човече ти си сериозен човек, не се връзвай на тия глупости

Panzerfaust

Цитат на: Петкан - 30 Юли 2010, 17:58:51
Образованието поне не можеше да се купи,кинематографията създаде шедьоври,Щурците,Сигнал и Диана Експрес,също.
Образованието не можеше да се купи, но децата на активните борци и турският прокомунистически елит влизаха с привилегии. Естествено, веднъж влезли и завършваха.
Щурците, Сигнал и Диана Експрес са добри групи, но хората днес просто си искат чалга. Душичката им го иска. Затова вече почти не остана и друг вид музика.

Кубрат 99

генерал Вазов

Въпросният "план" е всъщност е доклад поискан от българското правителство за прехода от планова към пазарна икономика. Онова клипче отгоре са глупостите на Елтимир или такива като него.

Преспанец

Ранът е нещо като план за преход от планова към пазарна икономика. Жалко, че не се е изпълнил докрай!

Симеон Велики

Спомням си, че Волен Сидеров говореше за този план. Аз лично не вярвам на такива глупости.
България на българите!

Similar topics (5)

Отговори: 0
Прегледи: 4444

Отговори: 45
Прегледи: 17829

Отговори: 23
Прегледи: 7594