• Welcome to Българският националистически форум.

Вярвате ли в извънземните?

Започната от Болгардингезе, 25 Окт 2008, 13:28:38

0 Потребители и 0 гости преглеждат тази тема.

Вярвате ли в извънземните?

Да, вярвам!
12 (50%)
Със сигурност знам, че ги има!
7 (29.2%)
Не, не вярвам!
2 (8.3%)
Със сигурност знам, че няма!
0 (0%)
Нямам отношение по тоя въпрос!
3 (12.5%)

Общ брой гласове: 24

БолгардингезеTopic starter

От доста време се чудя, да ли вярвате!
Иран, Армения - вечни приятели с България.
Както и горе, тъй и долу!

Александър

За мен е невъзможно да сме сами в толкова голямата вселена.

П.С: За извънземни се броят и малките микроби който са някъде на майната си... Тоест невъзможно е да няма дори едно малко микробче някъде в вселената, живот има не само на Земята.  ;)
"С дързостта на младите и мъдростта на старите да възродим нацията и България."

Сит

По-скоро трябва да си зададеш въпроса дали технологията на НЛО съществува и защо е секретна, чии интереси би накърнила тя ако бъде достъпна за всеки, и кои са тези, които я забраниха и я развиват в бази като Зона 51 и др. ;)

Hatshepsut

Аз вярвам в съществуването на извънземен живот. Като се има предвид, че съществуват милиони галактики, във всяка от които има хиляди звезди с планетни системи, вероятността от възникването на живот никак не е малка.
Друг е въпроса дали извънземни са посещавали Земята. Тук има много спекулации, както за древността, така и за нашето съвремие. За да се извършват междузвездни полети (става дума за огромни разстояния от десетки или стотици светлинни години) е нужна високоразвита цивилизация, а едва ли всички са такива.

Освен това има и друг аспект - защо високоразвитите извънземни ще идват тук и ще ни дават наготово ценна информация и технологии? В това няма голяма логика. При сблъсъка на две цивилизации алтруизмът винаги е на последно място.

vailen

Аз само допускам, че там някъде има живот. Но докато не се уверя със собствените си очи, не вярвам.
България над всичко!

Алекс

Христос е извъземен не разбрахте ли ?
632 , 681 , 1876 , 1878
Никога не забравяй , че си Българин !

Мишок

А аз допускам че сте станали жертва на масонската пропаганда по въпроса. А тази пропаганда е и доста глупава и безмислена.

Петкан

Щом до този момент вярвахме в какви ли не земни клоуни,защо да не вярваме в извънземни?
...
...
Извънземни кацат на Земята. Приземяват се на бензиностанция и размишляват:
- Жителите на тази планета са същите като нас: спят прави, циферблатът им е на корема. Само дето ние не си слагаме оная работа в ухото.

Ad honores

Мишок

Вярването в клони има основа : виждате ги, чувате ги, дразнят ви и въобще съществуват. Извънземните всъщност не са извънземни, а обикновенни паднали духове. не може да са минали милиони километри и повече и да повтарят все едно и също и все това да е без смисъл.
Твърдението че не може да нямало из галактиката и другаде живот е повече от тъпанарско.
Просто някои хора са станали жертва на масонската пропаганда. :-D :-D :-D

killed_by_death

Извънземни В Слънчев Бряг - Бтв Новините

Ние мрънкаме, че нашето застроено Черноморие за нищо не става, ама какви гости си имат.  :-D
...

Извън шегата-да, допускам съществуването на извънземен живот, но не и във холивудската му форма, разбира се.

Мишок

Ако има наистина извънземни защо не са оставили никакви веществени доказателства при контактите си с хора ? Отговора е прост - защото са безплътни бесове, а не извънземни.

Tiesto

Почнаха вече простотиите !

Нестор

Не,все едно да вярвам в призраци,иначе е много интересно.

omerzen

Цитат на: Петкан - 24 Апр 2011, 21:57:51
Щом до този момент вярвахме в какви ли не земни клоуни,защо да не вярваме в извънземни?
...
...
Извънземни кацат на Земята. Приземяват се на бензиностанция и размишляват:
- Жителите на тази планета са същите като нас: спят прави, циферблатът им е на корема. Само дето ние не си слагаме оная работа в ухото.
Петкане страхотен виц.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Мишок

Цитат на: Нестор - 29 Апр 2011, 18:24:34
Не,все едно да вярвам в призраци,иначе е много интересно.
Не е все едно ами направо си става дума за призраци - демек за бесове.