• Welcome to Българският националистически форум.

Българщина и Православие

Започната от Nordwave, 17 Дек 2007, 14:55:23

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Сосипатор

Хахаха, тоя форум кърти, досущ като едно време.

Фелди, аз не съм националист, а православен фундаменталист и фанатик. Е, може малко и националист, но това е второстепенно.

Siegfried обаче кърти, ще се извъди сериозен формат и той. Евалла.

FELDMARSCHALL

Цитат на: omerzen - 18 Фев 2015, 14:23:31
Освободителната война– благодарност на руския народ за просветното влияние на България

http://www.prostori.com/RIndex.jsp?counter_id=41
Да, ама сегашните руснаци зомбирани от имперско-болшевишка пропаганда не признават нищо от това. Как да признаят че някаква си там малка България от Балканите им е дала тези неща ? Някак неудобно звучи и вреди на амбициите им като имперска сила. А под клипа в ютуб за Луковмарш се беше изсипала цялата руска измет да плюе по българските патриоти, че били новите майдановци, бандеровци и т.н. И тъпите им дебели болшевишки кратуни, не можеха да асимилират че тези от Луковмарш са националисти против НАТО и ЕС и ционизма, като даже някои от тях имат и положително отношение към Русия и негативно към Запада. А с оная малоумна нота от руското МВнР срещу Луковмарш само показаха, че играят в един хор със соросоидите, евреите и ционистите като се обединиха против един велик български генерал и патриот! Путин куррвата доказа че е една слуга и кукла на конци на тези, които управляват света днес!

Siegfried

Цитат на: Oh_banq_oh_kef - 18 Фев 2015, 18:29:59
Хахаха, тоя форум кърти, досущ като едно време.
Фелди, аз не съм националист, а православен фундаменталист и фанатик. Е, може малко и националист, но това е второстепенно.
ЗигХайл обаче кърти, ще се извъди сериозен формат и той. Евалла.

Много ти е всело нещо, да не си в Троянския манастир при баба Гуси  ? 

Палома, аз никога не мога да се объркам, че един ляв интернационален палячо, като теб, опитващ се да разделя българите, прикрит зад маската на московското КГБистко православие, може да е БЪЛГАРСКИ националист !

Ще намериш ли най - накрая Мъжество да отговориш на въпросите ми(многократно поставяни)отгоре, от които постоянно бягаш, като бит педераст.
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

omerzen

Да се бъзикаш с православието не е най-добрата препоръка!
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Siegfried

Цитат на: omerzen - 19 Фев 2015, 09:58:10
Да се бъзикаш с православието не е най-добрата препоръка!

Ако провокативния ти въпрос,  относно православието е отправен към мен, нещо много си се объркал рубладжийче !  :laugh-1:
Аз(за разлика от рубладжийското ти другарче, което се опитваш да ЗАЩИТАВАШ) никога не се подигравам с Христянската религия, аз никога не ДЕЛЯ българите и не обиждам христянските си братя, независимо дали са; Копти, Православни, Протестанти,  или защото били последователи на една христянска религия са лоши и не били българи, а последователите на другата пак христянска религия били добри и САМО те били българи :laugh-1:,  по този  гнусен и циничен болшевишки начин рубладжийското ти другарче Oh_banq_oh_kef ДЕЛИ и ОБИЖДА българските Христяни, но интересно,  ТИ не му правиш забележка на него, а нападаш мен(или тези които ОБИЖДА) ?!

Освен това никога не бих си позволил, атеистични и антихристянски подхвърляния(като на другарчето ти), към други българи, или братя ХРИСТЯНИ,  че видите ли трябвало ВЕДНАГА да се СМЕНЯТ ХРИСТЯНСКАТА религия и да преминат в ДРУГА ХРИСТЯНСКА религия, защото Тяхната ХРИСТЯНСКА религия била БОКЛУК и ЕРЕС !!!

АЗ рубладжийски лъжецо НИКОГА не съм си позволявал и НИКОГА не съм си позволил подобни;  ДОЛНИ, БОГОХУЛНИ и НЕХРИСТЯНСКИ подхвърляния, защото  ПО - ГОЛЯМА ОБИДА от това да обясняваш на твой БРАТ Христянин, че трябвало ВЕДНАГА да си смени РЕЛИГИЯТА, защото неговата ХРИСТЯНСКА РЕЛИГИЯ била БОКЛУК и ЕРЕС, и другата рубладжийска простотия и обида, че който не изповядвал ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНА Христянска религия НЕ бил Българин ?!

Не си ли ОМЕРЗЕН от НЕХРИСТЯНСКАТА  ПОМИЯ изливана няколко дена от другарчето ти Oh_banq_oh_kef казвай бе, написан на ЛАТИНСКИ - омерзен ?  :laugh-1: :laugh-1: :laugh-1:

Ако все още не си разбрал след падането на Константинопол под османска власт, центъра и ръководството на православната църква се Преместват в МОСКВА в матюшката ти рАсия, затова и по това време рАсия слага ДВУГЛАВИЯ ОРЕЛ(на Византийската вселенска патриаршия) в символиката на страната си !!!

Ти от(гнусотиите ставащи в)Троянския манастир omerzen ли си, или си окрилен ?  :laugh-1:

И понеже си голям противник на всичко що иде от ЗАПАД, или на всичко ЛАТИНСКО, може ли да ми дадеш смислен отговор, ЗАЩО аджеба,  такъв гоУем защитник на православието и Изтока е написал НИКа си(не със "славянски" :laugh-1: букви) с - ЛАТНИСКИ БУКВИ: omerzen ?!?! :laugh-1: :laugh-1: :laugh-1:

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Сосипатор

Цитат на: Siegfried - 19 Фев 2015, 09:16:04
Много ти е всело нещо, да не си в Троянския манастир при баба Гуси  ? 

Палома, аз никога не мога да се объркам, че един ляв интернационален палячо, като теб, опитващ се да разделя българите, прикрит зад маската на московското КГБистко православие, може да е БЪЛГАРСКИ националист !

Ще намериш ли най - накрая Мъжество да отговориш на въпросите ми(многократно поставяни)отгоре, от които постоянно бягаш, като бит педераст.

Не съм в Троянския, в един друг гей бардак съм, където се допускат само евреи и то само извратени такива. Изроди с други думи. Правим разни извращения от гей и содомитско естество, и ебаваме разни мургави арийци и прошляци из форумите. И понеже държим всичко, дори и правителствата, най-големата занимация ни е да се кефим на напъните и мъдруванията на разни мургави арийци като тебе. 

Хахахаах, ще умра, нема такъв смех (смеГ по точно да бъдем русофили се пак)  :mad: :mad: :mad: :mad:

vailen

Цитат на: Oh_banq_oh_kef - 19 Фев 2015, 10:46:52

Хахахаах, ще умра, нема такъв смех (смеГ по точно да бъдем русофили се пак)  :mad: :mad: :mad: :mad:

Забелязал съм, че който не споделя дадена налудничавост, независимо от темата и, е: сатанист, русофил, славянофил(?), фашист, масон, илюминат и т.н. изкарват те, като чич Луцифер виновен за всичко и ти предлагат, какви ли не "доказателства", за това че са прави.
Относно религията е, това че религиозните малцинства трябва да си траят и да се съобразяват, с господстващата религиозна деноминация.

Сосипаторе, ти ли си?
България над всичко!

Сосипатор

Цитат на: vailen - 19 Фев 2015, 11:32:19
Забелязал съм, че който не споделя дадена налудничавост, независимо от темата и, е: сатанист, русофил, славянофил(?), фашист, масон, илюминат и т.н. изкарват те, като чич Луцифер виновен за всичко и ти предлагат, какви ли не "доказателства", за това че са прави.
Относно религията е, това че религиозните малцинства трябва да си траят и да се съобразяват, с господстващата религиозна деноминация.

Сосипаторе, ти ли си?

Аз съм разбира се, голем купон пада, също като едно време.

omerzen

За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Siegfried

Цитат на: omerzen - 19 Фев 2015, 12:24:01
http://www.blitz.bg/news/article/304464

Точно така,  "лошата" католическа църква, аз никога не съм казвал че в моята църква всичко е наред, само че не съм чул ти, или чифута Oh_banq_oh_kef председател на хомо-Отдела Шалом да критикува по какъвто и да е начин православната църква, явно в нея всичко е наред и НЯМА  абсолютно НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ, няма педерастки скандали, няма 100%-ва принадлежност на висшият клир(и 70 % от останалият състав) към - компартията и репресивният комунистически апарат, няма КОРУПЦИОННИ СКАНДАЛИ, след като може свещеници да ходят и да се гордеят, че имат по няколко часовника за по 40 - 50- хиляди евро, пък никой от тях не се е сетил да направи поне ЕДИН орден, който да обгрижва бедните, да ги храни и да им дава подслон . 

русофилска подлого ползваща ЛАТИНИЦАТА на Рим, ще ти дам един съвет, преди да лееш помия по друга Христянска църква се замисли, наистина ли е напълно  БЕЗГРЕШНА моята православна църква и това вдигни и  хвърли камък по другата църква !!!

omerzen

Аз ти казах да не се бъзикаш с православието!

Siegfried

Цитат на: omerzen - 19 Фев 2015, 12:34:24
Аз ти казах да не се бъзикаш с православието!

Какво си ми казал бе руснЯшки ПАЛЯЧО :laugh-1:, каза ми че в православната църква има МНОЖЕСТВО ПРОБЛЕМИ,  това ли ми каза бе рубладжийски ПАЛЯЧО,

каза ми че в православната църква има МНОЖЕСТВО ;

- хомосексуални скандали в множество православни манастири; Троянския, Рилския.... и тн и тн.,
-  че има СРАМНА, ЦИНИЧНА и АТЕИСТИЧНА  100%-ва принадлежност на висшият клир(и над 70 % от останалият църковен състав) на православната църква към  репресивният комунистически апарат и компартията
- че и предишния е сегашния Патриарх са доносници на АТЕИСТИЧНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ДС
- че в православната църква има множество КОРУПЦИОННИ СКАНДАЛИ
- че православни свещеници цинично носят часовници за по 40 - 50- хиляди евро, но в православната църква НЯМА създаден и един БЛАГОТВОРИТЕЛЕН орден,  който да помага и да се грижи за бедните и онеправдани православни христяни.............

това ли ми каза бе ПАЛЯЧО ?

Panzerfaust

Момчета, давайте го по-кротко!  :smile-1:

За мен православните фундаменталисти са болни хора, реално са чужд слугинаж и разделят българите. Горното важи само за фанатиците, а не за умерените вярващи. При мен народността, кръвта, са преди религията. Познавам чудесни българи католици, протестанти и атеисти и не смятам, че са нещо различно от мен. Единствената религия, която се ползва с много лошо отношение от мен е ислямът, по обясними причини. Същевременно, познавам помак, който е силно вярващ мюсюлманин, но се има за българин, мрази турците и т.н., както аз мразя сърби и гърци, въпреки че са ми "единоверци".

Siegfried

Цитат на: Panzerfaust - 19 Фев 2015, 23:01:19
Момчета, давайте го по-кротко!  :smile-1:
За мен православните фундаменталисти са болни хора, реално са чужд слугинаж и разделят българите. Горното важи само за фанатиците, а не за умерените вярващи. При мен народността, кръвта, са преди религията. Познавам чудесни българи католици, протестанти и атеисти и не смятам, че са нещо различно от мен. Единствената религия, която се ползва с много лошо отношение от мен е ислямът, по обясними причини. Същевременно, познавам помак, който е силно вярващ мюсюлманин, но се има за българин, мрази турците и т.н., както аз мразя сърби и гърци, въпреки че са ми "единоверци".

Множество пъти съм казавал, че в Католическата църква се получават редица срамни явления, (от които аз дълбоко се СРАМУВАМ, срамува се и църквата ми)  инспирирани от свещеници и по висши служители в църквата ни .  Редица пъти съм си говорил и с моите свещеници(които по ЦЯЛ ден ходят да се грижат за бедни и безпризорни хора, [не си избират СКЪПИ ЧАСОВНИЦИ],  които ВСИЧКИ до ЕДИН са ПРАВОСЛАВНИ, а НЕ католици, но "мръсните" КАТОЛИЧЕСКИТЕ СВЩЕНИЦИ и  СЕСТРИ ДАВАТ и ПРАВЯТ  ВСИЧКО за ТЕЗИ онеправдани БЪЛГАРИ) и с кардинала,  че  лично аз съм за това да се върнат строгите и крайни наказания от времето на Инквизицията, за подобни изроди, чиито действия подриват авторитета и вярата в църквата и религията и действията им несъответстват на Католическите норми и Морал. 

Panzerfaust , кога един от всичките уж "страшно набожни" рубладжии-потомствени комунистчета, постоянно обиждащи и нападащи ме със заплахи, кога ЕДИН от тях  каза, мене ме е срам от това , това и това в Православната ми църква, кога,  Н И К О Г А  !!! РАЗКАЯНИЕ, чували ли са според теб псевдохристянчетата-рубладжии за  РАЗКАЯНИЕ, или ПРОШКА ?!  :laugh-1: :laugh-1: :laugh-1:

Panzerfaust, Но иначе всички тези потомствени-комунистчеста, псевдо-христяни НАЙ - НАГЛО и нямащо АБСОЛЮТНО нищо общо с христянските норми ми обясняват,  че не съм бил Христянин, защото съм Католик, че Католическата църква била ерес(или повтарят като папагали измислиците на КДСарския синод и господарската им московска патриаршия) обясняват ми че трябвало да си мълча, защото Католиците сме били малцинство, обясняват ми че католиците не сме били БЪЛГАРИ, и най - важното и долното обясняват ми, че не съм бил христянин, и че трябвало ВЕДНАГА да си сменя вярата (в православна) ? 
Кажи ми,  според теб, всичко това христянско ли е, и най - важното Националистическо ли е и по този начин ли ще се обединяваме БЪЛГАРИТЕ ? 

Аз много добре знам кой разделя българите по този начин, знам и кой мрази и анатемосва Католиците и ни обявява за еврес, това са КОМУНИСТИТЕ и техните ЛАКЕИ, които наложиха това чрез  КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ им РЕПРЕСИВНИ СЛУЖБИ(които бяха на пряко подчинение на СССР, а не на БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА), милиционерчетата много добре знаеха, че Католическата църква в България НИКОГА НЯМА ДА СЛУЖИ на един АТЕИСТИЧЕН САТАНИНСКИ строй, какъвто е комунизма, милицинерчетата(обучени в СССР)  много добре знаеха, че Католика е готов  да умре, но да не продаде и предаде вярата си на комунистическите съветски АТЕИСТИ !!!

Повечето Българи не знаят, а и тази информация е доста НАУДОБНА и НЕЛИЦЕПРИЯТНА за управляващата и след 10.11.89г. комунистическа ШАЙКА, че по време на комунизма ако разберяха в казармата, предприятието, института, или службата където работиш, че си Католик ВЕДНАГА те изхвърляха от работа(аз ЛИЧНО в казармата съм лежал перманентно в ареста само защото съм Католик).
Искам да се обърна към всички псевдо христянчета, които ме обиждаха хулеха и ми обясняваха, че не съм христянин, че ако те наистина бяхте Христяни, само заради мъките преследванията и репресиите,  които комунистическите власти наложиха над нас КАТОЛИЦИТЕ по време на комнизма, та ако БЯХТЕ ИСТИНСКИ ХРИСТЯНИ, поне щяхте да покажете Елементарно Христянско Състрадание и Съчуствие, а те МЕ ОБИЖДАТ ХУЛЯТ и ЗАПЛАШВАТЕ, точно както комунистите и КДСарите, което е неоспоримо ДОКАЗВА, че НЕ СА никакви ХРИСТЯНИ, а най - обикновенни комунистически и антихристянски маши  !!!
Защото ако наистина бяха Христяни и имаха и капка ХРИСТЯНСКО съчувстевие в сърцата си, щяха да се прекръстят и силно да помолят Бог, никога да ГИ спохожда подобно Сатанинско ЗЛО, да помолят  БОГ Никога да не преживеят АДА,  през който българските Католици бяме принудени да преминем в годините на комунистическият-атеистичен ТЕРОР  !!!

Сосипатор

Ехаааа, мургавия ариец и мъченик се извъди. Кажи на Бергольо да те запише още приживе в Римския мартирологион, като изповедник на правата римска вера репресиран от мръсните източни схизматици.  :Azn: :Azn: :Azn:

Той Войтила канонизира Алойз Степинац, та тебе ли нема? Колко му е?  Пишем едно писмо, от типа на "Аз, ЗипФайл, по генетика дравид, но по сърце ариец, бех измъчван в окови, с трион рязан, на мъчения подлаган, защото  не оцтъпих от правата вера в римския Понтифекс Максимус. Мръсните източни схизматици от Фотиевата ерес не успяха да сломят великия римски дух в мене, и затова моля името ми официално да бъде вписано в римския мартирологион. Понеже съм скромен по душа, не очаквам каноннизация приживе, може една беатификацийка чисто колкото да се отбележи".

Сигурен съм че Бергольо ще се трогне и ще удари едно рамо. 

Similar topics (5)