• Welcome to Българският националистически форум.

"Вълшебният" Браунов газ на Илия Велбов

Започната от абв, 09 Сеп 2007, 15:09:54

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ime

Цитат на: MAGADAN - 15 Сеп 2007, 21:19:27
Трябва само политическа воля, за да бъдем пак енергиен фактор на Балканите.
Грешка. Голяма. Трябва НАРОДНА ВОЛЯ. Не само енергиен ами всякакъв фактор можем да станем, но народа спи. някои още не са се събудили от турското робство.

MAGADAN

Цитат на: ime - 15 Сеп 2007, 21:29:26
Трябва само политическа воля, за да бъдем пак енергиен фактор на Балканите.
Грешка. Голяма. Трябва НАРОДНА ВОЛЯ. Не само енергиен ами всякакъв фактор можем да станем, но народа спи. някои още не са се събудили от турското робство.

Първо трябва да има НАРОД. Напълно съм съгласен с П. Славейков - Не сме народ, а мърша. Темата за подкрепа протеста на учителите тук не предизвика особен интерес. Но в два други форума какви становища се изказаха - свят да ти се завие. И ти искаш да застанат рамо до рамо да свалят хайдуците - няма да стане.

Сит

Този велик български учен умира непризнат в мизерия!
Нямам думи за комунистите! Те не са хора!

абвTopic starter

Проектният производствен ресурс на първи и втори блок е 2015 г. На трети и четвърти - 2025 г. Само от тях България щеше да си изплати дълга и да излезе на положителен баланс. Енергетиката ни, обаче се управлява от две мафии - ядрена и газова. Ядрената се оглавява от овчар руменов, газовата от стоян колев. Предвид техния произход, трябва да сме наясно , че те нямат никакъв интерес Българската енергетика да бъде тази сила на Балканите. Само радикална промяна може да приведе енергетиката в действително състояние. Имам информация от колеги от Козлодуй - нито един болт не е демонтиран от първите четири блока - нека не ни лъжат. Трябва само политическа воля, за да бъдем пак енергиен фактор на Балканите.

Мафията е една и то не на ниво България, а на ниво свят - онази старовременна "змия". ТЕ не изповядват само юдеизъм, и само малка част от ТЯХ използват еврейски език и имена, макар че в Израел са голям процент. Но без гои семето ИМ ще залинее, така че не мислете, че няма гои(арийци) - евреи. В даден момент избраните може да принесат в жертва много от тези гои, както често правят.

Мафията е една много монолитна и глобална структура! Съставните единици на мафията не са членове, а синове. Тези синове имат специален генезис, неописан в учебниците по биология.

Този октопод смуче здраво енергетиката и я държи под тотален контрол, както и много други отрасли, за да не кажем всичко.

ime

Цитат на: Български националист - 16 Сеп 2007, 09:32:25
Този велик български учен умира непризнат в мизерия!
Нямам думи за комунистите! Те не са хора!

Аз им викам с истинските имена - евреи, чифути, хав-рути. комунисти, болшевики, демократи, сатанисти, ционисти - все евреи.

абвTopic starter

Цитат на: ime - 16 Сеп 2007, 17:24:14
Аз им викам с истинските имена - евреи, чифути, хав-рути. комунисти, болшевики, демократи, сатанисти, ционисти - все евреи.

Докажи ми, че ГИ познаваш!

ime

Цитат на: абв - 16 Сеп 2007, 17:39:20
Цитат на: ime - 16 Сеп 2007, 17:24:14

Докажи ми, че ГИ познаваш!

В смисъл? Че познавам чифутите като цяло или кво?

абвTopic starter

Цитат на: ime - 16 Сеп 2007, 18:06:40

Че познаваш синовете на мафията.

ime

Цитат на: абв - 16 Сеп 2007, 18:57:31
Цитат на: ime - 16 Сеп 2007, 18:06:40

Че познаваш синовете на мафията.

Не мога да те разбера? Кво увърташ? Кви синове на мафията, ква мафия? Мафии много. На ватиканската мафия, сицилианската, ал капоне? Българската мафия, чифутската мафия? Питай ме нещо ако имаш да ме питаш. Иначе кво ме занимаваш?

абвTopic starter

Цитат на: ime - 16 Сеп 2007, 20:02:22Не мога да те разбера? Кво увърташ? Кви синове на мафията, ква мафия? Мафии много. На ватиканската мафия, сицилианската, ал капоне? Българската мафия, чифутската мафия? Питай ме нещо ако имаш да ме питаш. Иначе кво ме занимаваш?

Мафии много, дяволи много, ама все от едно особено котило.  :-P 

Нали искаш развръзка - затова те занимавам.
Или не искаш?!

ime

Цитат на: абв - 16 Сеп 2007, 21:39:16
Цитат на: ime - 16 Сеп 2007, 20:02:22Не мога да те разбера? Кво увърташ? Кви синове на мафията, ква мафия? Мафии много. На ватиканската мафия, сицилианската, ал капоне? Българската мафия, чифутската мафия? Питай ме нещо ако имаш да ме питаш. Иначе кво ме занимаваш?

Мафии много, дяволи много, ама все от едно особено котило.  :-P 

Нали искаш развръзка - затова те занимавам.
Или не искаш?!

Губиш ми времето с глупости.

абвTopic starter

Цитат на: ime - 16 Сеп 2007, 22:03:35
Губиш ми времето с глупости.

Забравих, че в гаража довършваш безплатния енергизатор.  :-P

Как е "перпето мобилето", умнико?  :-P

Сит

Не знам колко от вас са се замисляли, но точно "Черното злато" захранва евреите! Цените постоянно се покачват; не чуваме никъде да се говори за прилагане на Брауновия Газ, който е измислен от Българин!!!  Шофьорската стачка от самото начало беше обречена на провал, защото хората не са информирани и не знаят какви искания да поставят!
Швеция към 2020 ще е напълно независима от руските горива, и други ще последват примера й. Нека бъдем едни от тях!!!!

Ако искаме да постигнем успех и да им сринем империята, трябва ефективно да се действа за приложението на технологията на Вълков! Може би това е единствения начин за сигурна победа - като ги ударим икономически!

Хитлер

Би било добре......но трябва силно правителство,което да не се дава да еврейските подлоги....
Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин. - Член 39 от Конституцията на Република България

Сит

Цитат на: Хитлер - 01 Юни 2008, 18:03:04
Би било добре......но трябва силно правителство,което да не се дава да джедайските подлоги....
Това, което трябва, е да го превърнем в национален въпрос, като започнем постоянно да говорим за изобретението на Вълков пред медиите и възможни насоки за приложение. Само така хората могат масово да бъдат информирани, а резултата ще бъде последван и в други страни, с малко късмет. Така лека-полека ще наберем мощ и ще им сринем дншния петролен световен ред!

Similar topics (1)