• Welcome to Българският националистически форум.

Атаката от 11.09 върху щатския долар!

Започната от Savchev, 05 Мар 2008, 19:05:35

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

SavchevTopic starter

http://www.vbox7.com/play:e7c96121

Рузвелт пасти да яде с неговата пирамида и тринакрията,които въвежда върху банкнотите!

Ето и един коментар от клипа:
"много многo странно но е истина леле ако някои беше видял по рано щеше да се предотврати трагедия"  ;D
Къде живеете, бе хора?! Така се спира ЦИОН!
BG UBER ALLES !

Mасон

Цитат на: savchev - 05 Мар 2008, 19:05:35
http://www.zazz.bg/play:e7c96121

Рузвелт пасти да яде с неговата пирамида и тринакрията,които въвежда върху банкнотите!

В интерес на истината ФЕД рисува пирамидата и окото на еднодоларовата банкнота през 1931г при президентството на Хърб Хувър. Рузвелт идва 2 години по-късно в Белия дом.
Principes mortales, respublica aeterna!

SavchevTopic starter

В грешка си!Точно по времето на Рузвелт е.Даже четох някаква теория,че това е станало под влияние на държавния секретар от онова време,който също бил високопоставен масон!
BG UBER ALLES !

Mасон

Цитат на: savchev - 05 Мар 2008, 20:31:54
В грешка си!Точно по времето на Рузвелт е.Даже четох някаква теория,че това е станало под влияние на държавния секретар от онова време,който също бил високопоставен масон!

Ти за кой Рузвелт говориш? Франк или Теди?
Питам, защото знам все пак за пирамидата ,окото и т.н. и знам кога на някой брат му е хрумнало да ги изтипоса на банкнота. Имам такава от 1931г, а на емисията от 1925г. ги няма. Но може и аз да бъркам. Всичко на този свят е възможно. ;)
Principes mortales, respublica aeterna!

SavchevTopic starter

Точно така  ;) За Франклин Делано говоря.Тогава се въвежда и надписа "Novus Ordo Seclorum" т.е. Нов Световен Ред.За броя на листенцата,на стрелите и на формата на звездите на банкнотата от 1 долар няма да говорим изобщо,защото е очевадно!
BG UBER ALLES !

Nik

Това излезе наскоро след рухването на кулите!Освен това във форума на Воините,мисля, беше публикувана обложка на СD,излязла три месеца преди рухването,на която се вижда как горят.Пък и не е само това,има много други факти и цели филми и книги за измамата Св.Център!

SavchevTopic starter

Да,наистина има много филми и книги.Алекс Джоунс и Дейвид Айк специално много се занимават с това и пускат филми наедно!
BG UBER ALLES !

Сит

Цитат на: MACOH - 05 Мар 2008, 20:23:51

В интерес на истината ФЕД рисува пирамидата и окото на еднодоларовата банкнота през 1931г при президентството на Хърб Хувър. Рузвелт идва 2 години по-късно в Белия дом.
Ти какво, чифут ли си? Защитаваш масонските ложи по света? Нали се сещаш, че между Вас, масоните, и ционистите, има много малка разлика. Не случайно Фюрера ви е чистил наред. Човека нищо не защитава, той ти ОБЯСНЯВА! А стига с тоя фюрер! Като си искаш фюрера, бегай му се кланяй в Германия!

SavchevTopic starter

Благодаря на модератора,че ми спести това съобщение.На снимката му пише "Nationale Sozialisten" !След малко ще изпише и NSDAP !!
BG UBER ALLES !

Димитър Списаревски IYI

http://www.youtube.com/watch?v=vuBo4E77ZXo
ИНТЕРЕСНО ВИДЕО

SavchevTopic starter

Много готино видео.Онзи ден точно за това се карах с учителката ми по История.Пита ме за целите на ЕС...казвам и това,което го има и в клипа и тя ми казва,че ще ми напише 2-ка! Или поемаш помията и пропагандата или ти режат!И това е и проблема,че човека се страхува от санкциите на корпоративния свят,а не(както каза човека от клипа) да осъзнае връзката си с природата,да реализира собствените си умения и да не се страхува да бъде различен...
BG UBER ALLES !

Димитър Списаревски IYI

Цитат на: savchev - 16 Мар 2008, 22:10:09
Много готино видео.Онзи ден точно за това се карах с учителката ми по История.Пита ме за целите на ЕС...казвам и това,което го има и в клипа и тя ми казва,че ще ми напише 2-ка! Или поемаш помията и пропагандата или ти режат!И това е и проблема,че човека се страхува от санкциите на корпоративния свят,а не(както каза човека от клипа) да осъзнае връзката си с природата,да реализира собствените си умения и да не се страхува да бъде различен...
Тя учителката ти иска да чуе това от учебника и това което е по учебната програма,а не алтернативната история и теория!Недей да я виниш-жената си върши работата!

SavchevTopic starter

Ти не ме разбра! Имам предвид,че изразяването на странично мнение в тази пропагандна система е недопустимо!Аз имам право на собствено мнение и пропаганда.И освен това и казах и това,което пише в учебника,разбира се!Но тя иска да ми напише 2-ка за това,че "говоря глупости",за това,че мисля върху нещата и изразявам мнение...!
BG UBER ALLES !

Димитър Списаревски IYI

Цитат на: savchev - 17 Мар 2008, 08:10:07
Ти не ме разбра! Имам предвид,че изразяването на странично мнение в тази пропагандна система е недопустимо!Аз имам право на собствено мнение и пропаганда.И освен това и казах и това,което пише в учебника,разбира се!Но тя иска да ми напише 2-ка за това,че "говоря глупости",за това,че мисля върху нещата и изразявам мнение...!
Еми недей да ги говориш точно на нея!Явно жената не иска да чува такива работи!

Skarlet

А сега аз да ви покажа един номер. Тези, които имат Microsoft Word нека го отворят.
Напишете Q33 NY - това е номера на полета на първия самолет, който се разбива в кулите. Увеличете размера на шрифта на 72мм  за да се вижда по добре. След това променете типа на шрифта на Wingdings и вижте какво излиза. :-P :-P :-P

Similar topics (1)

Започната от Tangru

Отговори: 13
Прегледи: 4728