• Welcome to Българският националистически форум.

Националисти освиркаха президента в Карлово

Започната от Nordwave, 19 Юли 2009, 12:45:28

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

NordwaveTopic starter

Близо 60 привърженици на "Атака" посрещнаха в Карлово държавния глава Георги Първанов с викове "Първаноглу ефенди", "Турски президент" и "Оставка". Това стана минути преди началото на тържествената заря-митинг по случай 172-рата годишнина от рождението на Васил Левски, пише "Труд".
Кордон от полицаи прегради пътя на атакистите, които бяха решили да последват държавния глава при обиколката му из центъра на града.
Още при пристигането му в Карлово стана ясно, че Георги Първанов няма да държи слово пред паметника на Апостола на свободата на площад "Васил Левски". "Г-н Първанов е решил да не прави никакви изявления. А само да уважи с присъствието си тържествения митинг-заря", обявиха от пресслужбата на президентството.
Близо час преди тържествената заря площад "Васил Левски" се напълни с карловци и гости, включили се в националния поход от Плевен до града на Апостола, както и симпатизанти на "Атака" и на българския национален съюз "Гвардия". http://dnes.dir.bg/2009/07/19/news4788792.html

Дашо

Че Първанов е подлога, това е ясно, но за мен не е редно по такъв начин да се опетнява светлия празник. Ако не поради друго, то поне от елементарно уважение към паметта на Апостола!
Величието на Родината се гради върху костите на ония, които достойно живяха и умряха за нея!
БЪЛГАРИЯ НАДЪ ВСИЧКО-ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Преспанец

Цитат на: Дашо - 19 Юли 2009, 12:49:28
Че Първанов е подлога, това е ясно, но за мен не е редно по такъв начин да се опетнява светлия празник. Ако не поради друго, то поне от елементарно уважение към паметта на Апостола!
Не съм съгласен. нима трябва да оставят Първанов да петни името на Левски?!

skadansk

Само дето май не го освиркваха точно те, но както и да е...детайли  :-D

А и да не говорим, че самите те отнесоха повече освирквания и псувни отколкото Гоце в цялата му кариера  :-D

Павел Шопов........ Мууууууууууууууууууууууууууууустаааааааааааааааааааааак!   (party)

КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът
все туй скиталчество из път
на който не съзирам края.

И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден
без там пристанище да зная...

WPWW

Твоя расате в сравнение с Павел Шопов е като кутре пред булдог. Съмнява ме и да си бил толкова смел да освиркваш атакаджиите особено ако са били 60 души. Важно е да си вЕрваш сектант.

Радко

ЦитатВажно е да си вЕрваш сектант.
Защо да е сектант, дай доказателство ...
ЦитатТвоя расате в сравнение с Павел Шопов е като кутре пред булдог.
Естествено, че е кото кутре, все пак г- н Шопов имал цяла кооперация/ 24 апартамента/ крал, крал, че чак се е олял  :-D

bulgarian085

Самото присъствие на Първанов е опорочаване на празника.

skadansk

Цитат на: WPWW - 21 Юли 2009, 21:03:09
Твоя расате в сравнение с Павел Шопов е като кутре пред булдог. Съмнява ме и да си бил толкова смел да освиркваш атакаджиите особено ако са били 60 души. Важно е да си вЕрваш сектант.

Сравнението с кутрето и булдога не разбрах за коя сфера точно се отнася. Надали обаче и ти ще можеш да обясниш.

Анализ на психиката на средностатистическия атакаджия не ми се прави, но ако смяташ, че 60 атакаджии, които изобщо не са наясно защо са такива, могат да изплашат някой...грешиш. По-скоро биха ме притеснили двама човека, които обаче са идеологически мотивирани, а и някак си много близко ми звучат атакаджии и циркаджии. Пък и г-н 'бяла чест', едно е на живо как стоят нещата, а друго какво се описва на страниците на семейния вестник "Атака".

Това за вярващия сектант няма да го коментирам. Само се надявам някой ден да ми го каже някой пренапомпан с бяла чест лумпен това в очите, за да мога да му обясня за сектите, боговете, камилите и камиларите  (wasntme)

КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът

И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден

Sol Invictus

А партиините реклами не са ли опорочаване на празника? Не казвам, че е лошо да се освиркват хора като Гоце, но всичко да се прави с партийна цел е...
Изгори след прочитане!

skadansk

Цитат на: Sol Invictus - 21 Юли 2009, 23:47:46
А партиините реклами не са ли опорочаване на празника? Не казвам, че е лошо да се освиркват хора като Гоце, но всичко да се прави с партийна цел е...

Естествено, че са опорочаване, но единствените, които вече години наред си правят винаги някаква реклама от и покрай честванията за Апостола са "Атака".
КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът

И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден

WPWW

Прав си на 100 %, скаданск за Апостола, Атака и рекламата... Сега ако им обясниш и за рекламата покрай ген. Хр. Луков и Д. Списаревски може и да ти повярват.

п.с. Ска-то не беше ли мулатска и негърска музика? Ако оттам ти идва никът не виждам как на това отгоре си и националист.

skadansk

Цитат на: WPWW - 22 Юли 2009, 22:56:53
Прав си на 100 %, скаданск за Апостола, Атака и рекламата... Сега ако им обясниш и за рекламата покрай ген. Хр. Луков и Д. Списаревски може и да ти повярват.

п.с. Ска-то не беше ли мулатска и негърска музика? Ако оттам ти идва никът не виждам как на това отгоре си и националист.

Ще ти обясня тъпчо, какво да те правя  (mm)

Генерал Христо Луков и Димитър Списаревски са двама герои, които лично за мен по нищо не отстъпват на Апостола. Изобщо даже и не става дума всъщност да се сравняват по най-елементарен начин. Разликата между тримата обаче е, че Апостола е така да се каже най-популярният национален герой в България и няма човек, който да не знае за него. Същото важи в голяма степен и за Христо Ботев. Тях двамата ние сме ги почитали и ще ги почитаме много преди "Атака" изобщо даже да съществува. "Атака" обаче почита само тях, защото са най-известни и така цели да продължава да заблуждава обществото, че е националистическа партия. В БНС винаги обаче сме акцентирали повече върху почитането на герои, които не са толкова известни на обществото. С това не целим реклама за самите себе си, а искаме да запознаем хората с живота и делото им, защото мнозина са забравили за тях, а още повече са тези, които даже не са чували заради 45 години премълчаване на подвизите им и след това 20 години безразличие и нихилизъм.

P.S. Ти, г-н бели и горди националисте каква музика слушаш? Аз за етнически чисто бял музикален жанр не знам (освен класическата музика може би), а и не съм толкова първосигнален, че да мразя заради Петър и св. Петър! Слушам най-разнообразна музика, включително и ska. Това по никакъв начин не ми пречи на политическата ориентация. Ако теб ти пречи, само показва колко ограничен си. А ако това каква музика слушам ще ти е довода срещу фактите ми, тогава по-добре капитулирай  :-D
КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът

И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден

WPWW

ЦитатВ БНС винаги обаче сме акцентирали повече върху почитането на герои, които не са толкова известни на обществото. С това не целим реклама за самите себе си, а искаме да запознаем хората с живота и делото им, защото мнозина са забравили за тях, а още повече са тези, които даже не са чували заради 45 години премълчаване на подвизите им и след това 20 години безразличие и нихилизъм.

Ако това е целта, похвала за вас!

п.п. Музиката определя съзнанието, така както книгите, телевизията, киното, интернет и т.н.

п.п.п. Не обиждай, бе, шнур.

skadansk

Цитат на: WPWW - 23 Юли 2009, 20:39:41
ЦитатВ БНС винаги обаче сме акцентирали повече върху почитането на герои, които не са толкова известни на обществото. С това не целим реклама за самите себе си, а искаме да запознаем хората с живота и делото им, защото мнозина са забравили за тях, а още повече са тези, които даже не са чували заради 45 години премълчаване на подвизите им и след това 20 години безразличие и нихилизъм.

Ако това е целта, похвала за вас!

п.п. Музиката определя съзнанието, така както книгите, телевизията, киното, интернет и т.н.

п.п.п. Не обиждай, бе, шнур.

Да, такава е целта ни. Музиката може да е водеща в определянето на съзнанието, ако си на 14 или ако нямаш никакви други връзки с дадено нещо освен нея. За жалост е пълно с националисти и още по-пълно с лоши нацисти, които са такива само, защото слушат дадена музика  :-D
КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът

И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден

Similar topics (5)