• Welcome to Българският националистически форум.

Как се изгавриха македонците с мен

Започната от Франкист, 06 Авг 2009, 11:48:44

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ФранкистTopic starter

Аз пък сега ще ви разкажа за моите патила в Македония,защо започнах да ги ненавиждам и как стана така че те вече не съществуват за мен като
хора.Някои казват - те са наши братя с промито съзнание,не ги винете,сърбите са им промили тиквите.Не мисля така - те самите искат да са
такива.И не са мои братя - моите братя не биха ме унижили така само и единствено за това че съм българин,още повече пък ако са ми уж толкова
близки за колкото смятаме македонците.Та това ми се случи преди 3 месеца,и много време се чудех дали да го напиша.Поканиха ме да отразявам
продуктов семинар на панасоник в Охрид.Тръгнахме два автобуса група ,все от този семинар,от София.На отиване на границата чакахме 2
часа,познайте защо.Докато чакахме видях един 45 метров пилон на който гордо се вее странното им знаме на тия юнаци.После ще разкажа и за
него.През целия път в Македония ,понеже Охрид е в другия и край,и трябваше да минем през цялата "страна",видях само 2 църкви,за разлика от
джамиите,които бяха през 10 къщи буквално,който не вярва  - имам си и снимки.Не вярвах че шиптърите толкова задраво са стъпили там,имаше
градове и села,предимно към Тетово,Гостивар,на които по улиците имаше албански знамена, и всички надписи бяха на албански,направо останах
шокиран,не очаквах да е чак толкова масово и открито настъплението на албанците.Най накрая стигнахме Охрид - хубаво градче,с добри
впечатления останах от него - трите основни пари с които се работи там са динари,евро и левове.което ме караше само да се усмихвам.Гидът ни -
македонец,си ни каза от самото начало - "във вашата страна се учи ваша история,в нашата  - наша,аз ще ви разкажа нашата и ви моля за
разбиране.Ще ви кажа и че македонците не са антички,това са пълни глупости".Аз евала му направих на тоя гид.Оказа се че самуиловата крепост
продължават да я дострояват и в момента.Един разправяше че македонците открили преди няколко дни че била на 25 000 години.Смех.Впечатление ми
напривха паметниците на Кирил и Методи и Климент Охридски съответно.Нали си мислят че са техни хора.Абе дребни душици.
Връщаме се.всичко беше добре като изключим че една от централните улици в скопие е с по една лента във всяко платно,и един юнак беше закъсал
и си направиха малко задръстване - да кажат че и те си имат.Друго което ми направи впечатление беше че са различна часова зона - психопати -
не стига че държавата им е четири пъти по малка от нашата,ами и часова зона си направили.
Стигнахме границата където започна гаврата с нас.Чакахме два часа да се сменят митничарите.Дойдоха новите.Събраха паспортите,понеже сме в
група,аз си носех само личната карта,заедно с още 2-3 човека.От тази година е позволено.И оня ми вика на мен - "бележката от хотела къде ти
е",викам - "каква бележка,за пръв път чувам никой не ми е казал,не знам за какво става въпрос".Вика - "ей сега ще видиш каква бележка".
Каква била работата - като ходиш с лична карта там - трябва ти някакво хвърчащо листче от хотел-а дето си бил,явно в уверение на това къде
съм бил.Е никой,нито знае6е,нито беше чувал.А я си представете че съм бил при някой приятел - и той ли ще трябва печат да ми бие.та си
увиснахме няколко човека така.и оня обаче ме хвана мен - слизай вика долу.Слизам аз.вика - събирай си багажа и се връщай в охрид за тази
бележка.а то - 9 часа вечерта.вика - не ме интересува - нема да те пусна без тая бележка,ако трябва тука ще спиш или такси си хващай
отнекъде.викам му - дай по факс ще я пуснат от хотела - тука немаме факс,айде кво чакаш  - хващай си багажа.и почнах да му се моля,ама
толкова ми беше причерняло че някоя глупост щях да направя.
Нямаше такова унижение,казвам ви,мамицата им мръсна,македонска.ниокй ,никъде,никога не се беше гаврил така с мен,даже и сърбите.И не беше
въобще за тая бележка - просто искаше с някой бугарин -татарин да се погаври.
вика ми - 300 евро е глобата - викам  - откъде толкова бе, - ако искаш.
вика - ти какво работиш - викам  - журналист съм - ааааа,и като се прибереш у бугарско какво ще пишеш за нас - викам - квото направите,такова
ще пиша за вас.
Почнаха там от групата да звънят на някви хора,щеше да стане мамата си джаса.
усетих го че само се гаври с мен и ще ме пусне.но друга е идеята,знаете...
най накрая след хиляди молби - и увещания от няколко човека - ни пусна - някъде към 10 и 30, а бяхме там от 7 часът
а тия в рейса се бяха изпонапили половината юнаци - и единия като ме видя да влизам -  - вика кво стана - и като тръгна да слиза - едвам го
спряха - и като почна да вика - е сега ще ви покажа как се прави война,мръсни македонци.Мани,голям фал щеше да стане.Не че има нещо лошо
де,но моментът си мисля не беше много подходящ.но иначе щеше да се получи весело да им се изсипят два автобуса бугари,да ги смелят.
Просто всеки път като се замисля  - започвам да ги псувам тия боклуци.Ако са ваши братя - мои не са,и никога няма да бъдат.Нашия митничар
като ни видя - вика - какво става бе - от 4 часа ви гледаме отсреща - не ви пускат - не е било така никога.Казахме му - той вика - тия са
толкова завистлива нация,македонците,всички до един.и няма да прокопсат,най малкото заради гърците че са проклети.вика - имало е случаи да
бият черни печати за недеклариана майонеза,даже.Нашите митничари тръгнали да слагат един 40 метров пилон с българското и европейското знаме -
все пак нали се водим и граница на евросъюза.обаче подшунали нарочно за това и на макета-та,и ония на другия ден още опънали един 45 метра
пилон с лайняното си знаме.Бездарници скапани.
Просто македонците никой да не ми е казал нищо  за тях - видях ги какво представляват.и не мога да разбера  - в такива лайна са затънали
покрай тия албанци,и все едно не ги виждат,не им прави впечатление ами се занимават с другите.
   Следващия път когато влезна в Македония ще бъде на танк.

Дашо

След като прочетох всичко, разбрах, че единствено си имал ядове с митничарите. Не слагай всички макета под общ знаменател. Може да си попаднал на някакъв сърбоман и той затова да те е гаврил. Вариантите са много.

П.П. И аз бих желал да вляза там на танк  ;-)
Величието на Родината се гради върху костите на ония, които достойно живяха и умряха за нея!
БЪЛГАРИЯ НАДЪ ВСИЧКО-ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

logx

Това с албанските знамена и имена...
И така животът продължава
вечният си мъдър кръговрат.
Някой постоянно оцелява,
защото други срещу бурята, стърчат.

ФранкистTopic starter

Наистина,знам че не е редно да слагам всички под общ знаменател,и тук си имаме и свестни цигани.тук-таме.но именно заради такива като въпросните митничари,хората си съставят мнение за държавата.Нали все пак това им е портата към Европа.Ама те рядко се замислят върху това май.жалко че не осъзнават че са все по-малко хората тук на Балканите ,които ги подкрепят.
А това със знамената и надписите -ще се постарая в най-скоро време да пусна снимки.Ако някой го интересува де

Борисъ

Цитат на: lonely_rider - 06 Авг 2009, 11:48:44сърбите са им промили тиквите.Не мисля така - те самите искат да са
Каква логика само, не е истина просто (fubar) Щом са с промити мозъци не може да искат каквото и да било.

ЦитатИ не са мои братя - моите братя не биха ме унижили така само и единствено за това че съм българин,още повече пък ако са ми уж толкова близки за колкото смятаме македонците.
Ето още едно написано без никаква мозъчна дейност изречение.

ЦитатНямаше такова унижение,казвам ви,мамицата им мръсна,македонска.

ЦитатПросто всеки път като се замисля  - започвам да ги псувам тия боклуци.Ако са ваши братя - мои не са,и никога няма да бъдат.Бездарници скапани.

ЦитатСледващия път когато влезна в Македония ще бъде на танк.

Е не, добре че рангът ми не позволява да избухна с по-остри думи. Пред първата му среща лице в лице с врагове на българщината, при първото препятствие, той ще започва да ми хленчи като мекотело и да псува като каруцар част от собствения си народ! Що за празноглавие, Боже Господи?! За мен ти не си никакъв националист и трябва да получиш предупреждение от администрацията.

Ядосвай се и си псувай - действаш точно както сръбските изроди те искат. Ако те чуят, в Белград доволно ще протрият ръце, виждайки че дейността им от 1944 година насам още бере плодове с пълна сила!

ФранкистTopic starter

Първо - не вади части от това което съм писал и след това да ги събираш и да създаваш грешен контекст.  " - Някои казват - те са наши братя с промито съзнание,не ги винете,сърбите са им промили тиквите.Не мисля така - те самите искат да са такива "
Ето това съм написал,а то - няма нищо общо с глупостите които ми приписваш.Самите македонци искат да са такива каквито са в момента,и за това не са виновни сърбите.да ,ок,до определна степен и те имат вина.но предполагам че македонците не са зомбита.

Второ - щом сме един народ,щом са мои братя - защо ни унижават?

Трето - ще ги псувам защото са го заслужили.

Четвърто - незнам кой е написал "врагове на българщината ...част от собствения си народ"

Пето - това не е хленч,юначе,а описание на това което стана,не се оплаквам на никого от никого,а споделям случки и мисли - в крайна сметка това е форум.

Шесто - не ти знам годинките,нито това което си направил ти за Родината,но няма да позволя на някой си там ,да ме определя като какъвто и да било,без дори да ме познава.

bulgarian085

Севернокорейците и южнокорейците също се мразят, но са от един народ.
Направи един паралел с българите и македонците и помисли пак!

Борисъ

Цитат на: lonely_rider - 06 Авг 2009, 15:49:01Самите македонци искат да са такива каквито са в момента,и за това не са виновни сърбите.да ,ок,до определна степен и те имат вина.но предполагам че македонците не са зомбита.

Или пък само редиш общи приказки, надявайки се да създадеш илюзия, че казваш нещо конкретно. За антибългарските настроения в БЮРМ днес са отговорни именно сърбите, тази държава е тяхно творение, това "македонско" самосъзнание, вървящо ръка за ръка с върл антибългаризъм, също. Във вестниците им редовно се сипе каруцарска антибългарска помия, всеки може да провери техни новинарски сайтове.

ЦитатВторо - щом сме един народ,щом са мои братя - защо ни унижават?
Погледни няколко реда нагоре и прочети още веднъж отначало. Средностатистическият псевдонационалист в БЮРМ израства от малък точно с тези антибългарски внушения, те оформят изначално светогледът му. Как очакваш при това положение да ни мислят за братя? И пак стигаме до въпроса кой създаде този измислен етнос и тази измислена държава? В услуга на кого те съществуват и досега?

Горе умишлено подчертах псевдонационалист в БЮРМ, защото именно те ни мразят, мислейки че защитават измислената си държавица и "етнос", а по-голямата част от населението изобщо не се интересува от национални проблеми, също както тук, а и по целия свят в днешно време.

ЦитатТрето - ще ги псувам защото са го заслужили.
Това го пропускам, защото отговорът е даден по-горе.

ЦитатЧетвърто - незнам кой е написал "врагове на българщината ...част от собствения си народ"
Точно така, не знаеш, или поне отказваш да помислиш над проблема. Никой не ти дава правото да ги псуваш по този начин, при положение че са облъчени по този начин от малки.

ЦитатПето - това не е хленч,юначе,а описание на това което стана,не се оплаквам на никого от никого,а споделям случки и мисли - в крайна сметка това е форум.
Значи да псуваш и хулиш на няколко пъти в едно мнение е "описание".

ЦитатШесто - не ти знам годинките,нито това което си направил ти за Родината,но няма да позволя на някой си там ,да ме определя като какъвто и да било,без дори да ме познава.
Коментирам ти кощунствените хули по част собствения ти народ. Това не се прави от националисти, поради простата причина, че тях ги е грижа за техния народ, независимо от това дали някой е настроил част от него против тях!

Лефторов

Во времето  пред БУгарија да влезе во ЕУ, МАкедонците многу одеа на шопинг во Ќустендил на наназад се враќаа со полни торби де од шопинг де за шверц (цигари, текстил и што ли не)
Тоа одеше во прилог на БУгарија, бидејќи таму се влеваа прилично девизи. И покрај тоа што беше корисно на Бугарија, Бугарските граничари(митничари) се научија да им се плати "неформален данок" велејќи: "Отивај настрана от редот и испеглаи паспорта"...

Ова не беше на национална основа, точно, но секако се сврстува во она шпто вие го викате гаврење а ние изживување. Значи се работи за таков менталитет на тие што работат на границите-митниците.

Lonely_rider жалам за твојот случај но такви митничари не треба да ти бидат репер за цела Македонија.

Другото што си го забележал во врска со Шиптарите е точно, се сложувам со тебе. Но тоа пак е внатрешен проблем на РМ.

Death angel

Цитат на: lonely_rider - 06 Авг 2009, 11:48:44...
Нашите митничари тръгнали да слагат един 40 метров пилон с българското и европейското знаме -
все пак нали се водим и граница на евросъюза.обаче подшунали нарочно за това и на макета-та,и ония на другия ден още опънали един 45 метра ...
Сега наще трябва да сложат само 10 мертови пилони, даже и по-малки. Така от далече ще си личи онея какви са идиоти.  :-D

Не падай духом, където ти падне !

Similar topics (5)

Отговори: 50
Прегледи: 12307

Отговори: 4
Прегледи: 2503

Отговори: 80
Прегледи: 29287