• Welcome to Българският националистически форум.

Защо Сидеров мълчи на 19-ти февруари?

Започната от Петкан, 19 Фев 2010, 20:28:51

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ПетканTopic starter

Дума не обели лидерът на ПП "АТАКА" пред паметника на Апостола по случай 137-та годишнина от гибелта на великия българин.
Редно беше той да каже няколко слова и да уважи героичното дело на Васил Иванов Кунчев-Левски.
Явно е,че бързото преяждане с власт оказва влияние върху паметта на Сидеров и за него днешната дата е само събитие от протокола.
Ad honores

omerzen

Гледах краткия репортаж на СКАТ с Ненчо Ненов по този случай и Волен не каза нито дума . Отбелязването на тази дата от Волен Сидеров беше съвсем различно от предишните години . Не съм софиянец и не знам дали е имало други мероприятия от Волен за отбелязването на тази трагична за България дата . Преди по тази телевизия даваха факелни шествия , клетви за вярност , готовност за саможертва и тн.
А сега изглежда че има само едно забогатяване . Банално .
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Генерал Колев

Според изследване на Алфа рисърч от изборите досега доверието в "Атака" и лидера й Волен Сидеров се свива почти три  пъти (от 18 до 7 на сто).
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2789391
България над всичко!

ПетканTopic starter

Цитат на: Генерал Колев - 21 Фев 2010, 16:27:46
Според изследване на Алфа рисърч от изборите досега доверието в "Атака" и лидера й Волен Сидеров се свива почти три  пъти (от 18 до 7 на сто).
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2789391

Това е само началото на главоломния срив в доверието към Болен и Батака!
Скоро "доверието" към индивида Сидеров ще се превърне в антиматерия.
Някой ми трие постове,в които  визирам Сидеров...
Да не би Калинка да трие в този форум?
Лесно ли се става депутат,ако направиш компромис с нещо лично?
Ad honores

Генерал Колев

Аз лично не съм трил твои постове, свързани с Атака.
България над всичко!

omerzen

Петкане и на мен сякаш ми изчезнаха някои постове . Не знам защо .
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Франкист

знам че е след дъжд качулка, обаче ми направи впечатление в линк-а на генерала нещо -
ГЕРБ има 38-40% електорална подкрепа в неизборна обстановка. БСП получава 13% одобрение, ДПС - 6%, Синята коалиция и "Атака" са с по около 3% и РЗС - под един процент.

Хах,демек ако изборите бяха тудей, - айде - да не са 3,но 5-6- процента ще вземе яловия ни приятел.

eдин Бългaрин

Цитат на: Петкан - 19 Фев 2010, 20:28:51
Дума не обели лидерът на ПП "АТАКА" ......
...
Явно е,че бързото преяждане с власт оказва влияние върху паметта на Сидеров ....

Ей на това му казвам грозна злоба.
Що така ви бърка в здравето тоя Волен, а?
И що все на комунягите им пречи Волен? Или ще кажеш, че не си комуняга?
Добре, ама тогаз що лъжеш толкова мазно?
Къде го видя това "преяждане с власт" на Волен?!?!
И  кво като не е казал нищо тази година?! Предни години като говори надлъж и нашир, ти аплодира ли го или пак плю?
Кви са тези олигофренски лъжи?

Айде нема нужда.
Истината има качеството да бъде винаги сурова. Може и да не е най-доброто, което ти се иска да чуеш. Но тя си е истина.
------------------------------
комунист = интернационалист = глобалист = евроатлантик = боклук

Преспанец

Цитат на: един Българин_1 - 11 Мар 2010, 20:00:15
Обясних ти, че Петкан е бившия ни съфорумник Stoicho, който определено не е комуняга.

eдин Бългaрин

Цитат на: Наско - 11 Мар 2010, 20:21:18
Обясних ти, че Петкан е бившия ни съфорумник Stoicho, който определено не е комуняга.

Добре де, аз не съм нарекъл човека "комуняга", просто го попитах. А попитах, щото се усъмних. А се усъмних, щото като видя някой да лъже или да злобее гнусно, се усъмнявам, че въпросният е комуняга.
В случая може да съм сбъркал, затова питам.
Може да е заблуден човекът.
Истината има качеството да бъде винаги сурова. Може и да не е най-доброто, което ти се иска да чуеш. Но тя си е истина.
------------------------------
комунист = интернационалист = глобалист = евроатлантик = боклук

ПетканTopic starter

Цитат на: Петкан - 19 Фев 2010, 20:28:51
Дума не обели лидерът на ПП "АТАКА" ......
...
Явно е,че бързото преяждане с власт оказва влияние върху паметта на Сидеров ....

Ей на това му казвам грозна злоба.
Що така ви бърка в здравето тоя Волен, а?
Добре, ама тогаз що лъжеш толкова мазно?
Къде го видя това "преяждане с власт" на Волен?!?!
И  кво като не е казал нищо тази година?! Предни години като говори надлъж и нашир, ти аплодира ли го или пак плю?
Кви са тези олигофренски лъжи?

Айде нема нужда.
Вярвай на когото искаш,но тези,които са тръгнали с ББ няма да стигнат до добър край,защото забравиха тези,които ги избраха.
Ad honores

Similar topics (5)