• Welcome to Българският националистически форум.

"Моята битка за България" от Волен Сидеров

Започната от Бранник, 17 Окт 2007, 16:40:54

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

БранникTopic starter

Търсете книгата от понеделник заедно с вестник АТАКА на специална цена от 5,50лв.  :)

FELDMARSCHALL

Това да не е опит за "Майн Кампф" в български вариант!! ::)
Има още доста да наваксва докато достигне нивото на фюрера Адолф Хитлер!! :lol: :-P :lol:

skadansk

Ще го стигне на кукуво лято  ;D Жалка гледка!  :-[ :-\
КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът
все туй скиталчество из път
на който не съзирам края.

И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден
без там пристанище да зная...

Likvidatora

Някой чел ли е тази книга?Какво ви е мнението?Аз ли съм в грешка защото намирам голяма символика в заглавието с Моята борба от Адолф Хитлер?От няколко дни мисля да си я купя за да видя за какво става въпрос.Ако някой е имал възможноста да я прочете нека сподели дали си струва прочита?

omerzen

Цитат на: LIKVIDATORA - 05 Мар 2010, 05:09:35
Някой чел ли е тази книга?Какво ви е мнението?Аз ли съм в грешка защото намирам голяма символика в заглавието с Моята борба от Адолф Хитлер?От няколко дни мисля да си я купя за да видя за какво става въпрос.Ако някой е имал възможноста да я прочете нека сподели дали си струва прочита?
Да , имам я тази книга . Както и повечето на Волен . Посочената книга не съм я чел цялата . Представлява речи и статии произнесени и написани от Волен . Сега вече Волен не е същият . Огромна е метаморфозата при него . Вероятно многото пари на олигарсите ( бившите комунисти ) са си свършили работата . Всеки лев от тези пари е отрабен от българите .
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Likvidatora

Метаморфоза към какво-добро или лошо.Прощавайте но скоро не съм обръщал внимание на личноста му и ми се струва,че малко съм изостанал с цялата суматоха,която явно се е случила около него.Ще бъда благодарен за пояснението?

Петкан

Неговата "битка" приключи-той е във файтона на Цецка Цачева.
Капка се бори срещу "враговете с партиен билет",а Митко бори Брюксел .
Семейна идилия на борци.
Последната му "битка" беше в самолет на "Луфтханза".
Ad honores

Исперих

Цитат на: Петкан - 16 Мар 2010, 00:43:45
Семейна идилия на борци.

:eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: Види се, отдава ти се литературния похват ирония. Що не се пробваш в "Стършел"? :-)
"Делото е свято, проклети ще бъдете, ако не продължите борбата" Г. Кондолов

eдин Бългaрин

Семейна идилия на борци.

Мда, това е точно по темата..  :-D

Книгата е събрала доста статии и май няколко изказвания в НС имаше.. Всеки, който се интересува от пътя на Сидеров в политиката, би я прочел с интерес. А тези, които обичат да лайномятат по Сидеров, няма смисъл да  я четат. Още повече, че болшинството от говногенераторите са полуграмотни.
Истината има качеството да бъде винаги сурова. Може и да не е най-доброто, което ти се иска да чуеш. Но тя си е истина.
------------------------------
комунист = интернационалист = глобалист = евроатлантик = боклук

omerzen

Семейна идилия на борци.
Ами Петкане , не виждам някой тук да има нещо против да се посбори с няколко германски стюардеси. По младите колеги имат повече шансове де!
Ама и ние по дъртите няма да седнем да се излагаме я!   :lol:   :-P
А славните битки на Волен , те сега са на политическото поприще.          
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

eдин Бългaрин

Цитат на: omerzen - 17 Мар 2010, 04:10:04

Е, че ти нищо не каза.  Всички изяви на Волен са на политическото поприще. Като журналист пишеше все неща, неразривно свързани с политиката.
Истината има качеството да бъде винаги сурова. Може и да не е най-доброто, което ти се иска да чуеш. Но тя си е истина.

Panzerfaust

Цитат на: eдин Бългaрин - 17 Мар 2010, 13:34:38
Цитат на: omerzen - 17 Мар 2010, 04:10:04

Е, че ти нищо не каза.  Всички изяви на Волен са на политическото поприще. Като журналист пишеше все неща, неразривно свързани с политиката.
Е, ако магистрала "Тракия" и самолетите на "Луфтханза" са политическо поприще, то тогава може...

eдин Бългaрин

Цитат на: Panzerfaust - 17 Мар 2010, 14:01:17

Е, ако магистрала "Тракия" и самолетите на "Луфтханза" са политическо поприще, то тогава може...

Що, случаят на магистрала "Тракия" да не би да бе встрани от политиката? Сигурно комуноченгетата Докови няма нищо общо с пикаещия във фонтани.. :-D :-D

Panzerfaust

Цитат на: eдин Бългaрин - 17 Мар 2010, 14:15:33
Цитат на: Panzerfaust - 17 Мар 2010, 14:01:17

Що, случаят на магистрала "Тракия" да не би да бе встрани от политиката? Сигурно комуноченгетата Докови няма нищо общо с пикаещия във фонтани.. :-D :-D
Далеч съм от мисълта да защитавам такива боклуци като Докови, но случаят и до ден днешен остава пълен с НЕЯСНОТИ. Кой шофирал в колата на Сидеров, защо истината не излезе веднага наяве, препречили ли са наистина нарочно пътя и т.н. Цялата работа мирише на гнило, но не само откъм Докови, а и откъм Сидеров.
После, забелязвам, че ти много плюеш срещу комунистите, но май не виждаш кои са в Атака. И остави Атака, ами вземи нейния лидер. Трябва ли да ти припомня, че по сведения на Сидеров и двамата му родители са били комунисти, т.е. членове на БКП? Трябва ли да ти припомня, че в БКП приемаха само с "връзки", т.е. трябва да имаш червена рода, които да гарантират за теб? Трябва ли да ти припомня, че членовете на БКП имаха абсолютно предимство при най-различни положения, например при кандидатстване за едно работно място партийният член имаше предимство. Разбира се, децата не могат да бъдат отговорни за действията на своите родители, но защо ли досега не съм видял един искрен антикомунист, произхождащ от семейство с партийни членове?
Освен това, като гледам как Волен Сидеров реагира при задаване на неудобни въпроси - с хистерия и колко е неуравновесен, представям си какъв панаир може да вдигне (то се и видя де - в "Луфтханза", сигурно и там комуноченгетата са му го спретнали  :-D :-D :-D), ако някой недай си Боже го "засече" с колата си. Яко го тресеше параноята тогава, явно си мислеше, че е много ценен за България и могат да го ликвидират  :-D :-D :-D.

Хистерия
Функционално разстройство на нервната система.

ХИСТЕРИКЪТ МРАЗИ ТЕЗИ, КОИТО НЕ МУ ОБРЪЩАТ ВНИМАНИЕ
Според някои специалисти егоцентризмът на такива хора често се съчетава с душевната хладнокръвност към всеки, който си позволи да ги пренебрегне, да не ги постави в центъра на вселената. Те лицемерят, плетат интриги и са сигурни, че трябва да заставят събитията да се въртят около тях.

За вечния подрастващ преди всичко е важно да говорят за него. Той е готов с всички средства да обърне вниманието на всички върху себе си. Или ще се "накичи" в крещящо-ярки дрехи, или точно обратното - ще застави хората да го приемат в старомодната пола или панталон. Дори и да е болен, хистерикът е готов да се докарва, да се кипри, както се изразяваме.

И всичко това само и само да привлече вниманието на околните към себе си - независимо дали това е възхищение или съжаление. Ако околните си позволят да не обърнат внимание на хистерика, той отвръща с неприязън. Но не е трудно да се помирите с него. Достатъчно е да го похвалите за нещо и той е готов да забрави всички обиди. Често хора с такъв характер се стремят към ръководни длъжности. И горко на другите, когато такъв човек наистина стане началник. Загрижен за аплодисментите, които очаква от страна на собствените си подчинени, такъв ръководител тихомълком се опитва да настройва и насъсква един срещу друг тези, които не обича. Той плете интриги и все по-малко мисли за истинската работа.

Параноя
Параноята е психично разстройство, което често се развива у хора с неуравновесена нервна система под влияние на трудна жизнена ситуация и конфликти. Параноични прояви се срещат и при някои други заболявания: епилепсия, алкохолизъм, атеросклероза и др. Значение има и наследствеността, която често още в ранна възраст се проявява с особеността на характера. Нерядко случайни причини, като злоупотреба с алкохол и силни душевни преживявания, могат да предизвикат заболяване у лица, отличаващи се с високо самомнение, желание за налагане, невъздържаност в обноските. Тази болест се проявява между 30—40-годишна възраст.

Признаци. Началото на болестта започва незабелязано, и то в продължение на много години. Почти винаги, преди да се развие болестта, болният е недоверчив, подозрителен, конфликтен. Постепенно у него се развива високо самочувствие, което не се покрива с общественото мнение. Смята се за особено ценен, развива фантастични идеи за мнимо величие, мними успехи, изобретателност. Но от друга страна е подозрителен, мисли се за постоянно онеправдан, преследван, несправедливо обиден. Постоянно търси начин да защити правата си, като стига дори до съдействието на съда.

П.П. Всички прилики с действителни лица и събития са случайни!  :-D

eдин Бългaрин

Цитат на: Panzerfaust - 17 Мар 2010, 17:44:57

После, забелязвам, че ти много плюеш срещу комунистите, но май не виждаш кои са в Атака. И остави Атака, ами вземи нейния лидер. Трябва ли да ти припомня, че по сведения на Сидеров и двамата му родители са били комунисти, т.е. членове на БКП? Трябва ли да ти припомня, че в БКП приемаха само с "връзки", т.е. трябва да имаш червена рода, които да гарантират за теб? Трябва ли да ти припомня, че членовете на БКП имаха абсолютно предимство при най-различни положения, например при кандидатстване за едно работно място партийният член имаше предимство. Разбира се, децата не могат да бъдат отговорни за действията на своите родители, но защо ли досега не съм видял един искрен антикомунист, произхождащ от семейство с партийни членове?

Що да "не виждам кои са в АТАКА", бе?! Виждам. Ти какво виждаш? Само не ми говори за онази "коалиция Атака", която бе просто шлюз за Волен към Народното събрание. Кои са комунягите в днешната партия АТАКА?
За родителите на Волен не знам точно какви са били, вероятно и ти не знаеш, но също толкова вероятно си погълнал като гладно пеликанче "достоверната информация", която платени и не толкова платени плювачи бълват по адрес на Сидеров.
Да допуснем, че родителите му са били комуняги. Какво от това?! Нима трабва да заколим Сидеров и да го обявим за комуняга?! Не смятам така.
И не е вяно, че за да те приемат в БКП, е трябвало някаква гаранция. В моето семейство дядо ми бе член на БКП, станал е такъв, когато са ги приемали на конвейер, за да увеличат членската си маса и за да се имитира масовост. Човекът(Бог да го прости!0 бе обикновен шлосер, такъв си и остана до края. Родителите му не са били никакви по-специални - нормални българи-земеделци, недокоснали се до гадорията, наречена комунизъм.

Напълно съм наясно, че тук всички са настръхнали по адрес на Сидеров. И знам, че ще извадите от 10 кладенеца вода(а и не само вода, предимно помия, както е видно), за да си свършите мръсната работа, която очеввидно ви доставя удоволствие.
Само че "по делата ще ги познаете" е валиден критерий и аз предпочитам да се осланям на него, вместо на малоумни помиехвъргачи по форумите. Не казвам, че ти си такъв.

А "магистрала Тракия"наистина е смрадлив случай. Сидеров се оплете в кълчищата на комунягите, щото и той е обикновен човек, който в екстремна ситуация е по-вероятно да сгреши. Точно тогава АТАКА имаше стабилно влияние и Сидеров реши, че ще е по-добре да замъгли факта, че шофьорът му е мутра, побойник и боклук, за да не се осере и без това обилно осраната и опиканата история около този инцидент. Да не забравяме и "помощта", която приятелчето на Р. Петков - П. Чернев - оказа на масовата пропаганда, стигайки дори и до абсолютния медиен олигофрен Слави Трифонов.

Друго е интересно - защо така яростно всички тук се опитвате да се д********е(нямаше такава дума в оригиналното ми мнение, добавена е от ефрейторчето колев - бел. еБ) в тема, която уж се отнася за книга, пък на практика никой от вас не я коментира?

Similar topics (5)