• Welcome to Българският националистически форум.

Какво мисли партия АТАКА за електроразпределителните дружества през 2010г?

Започната от Петкан, 09 Апр 2010, 22:26:57

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ПетканTopic starter

http://www.cross-bg.net/balgariya/88-novini-i-sabitiya/1115493-traicho-traikov-natzionalizatziyata-na-erp-tata-ne-bi-bila-neshto-dobro
Трайчо Трайков: Национализацията на ЕРП-тата не би била нещо добро        
"...,,Енергоразпределителните дружества не дължат пари на държавата", заяви бившият директор на НЕК Георги Миков. Общите събрания на енергоразпределителни дружества са решили законно да не разпределят дивидента между тях и държавата, а да инвестират печалбата в подобряване на тяхната дейност. ,,Така цялата печалба е останала в България. Ако допуснем, че разпределяме 100 лв.- 33 лв. ще останат за българската държава, а останалите- ще заминат за чужбина в централите на E.ON, EVN и ЧЕЗ", обясни Миков.

http://www.podlupa.bg/ShowPage.aspx?id=3018
"...Намирам за лицемерно един мъж, който твърди, че ето вече 20 години се чувства прекрасно с жена си. Пълни нелепици... За мен жената е преди всичко сексуален обект.
- Този израз е впечатляващ. А какви жени харесваш?
- Тип курви.
- А много ли си селективен?
- Не. Абсолютен помияр съм. Сериозно говоря..."(В.Сидеров)

http://www.ataka.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=652&Itemid=88
"...Днес над 90 % от бъл­га­рс­ки­те бан­ки и ико­но­ми­ка са в чуж­ди ръ­це. Съм­ни­тел­ни чуж­де­ст­ран­ни ком­па­нии из­ку­пу­ват ев­ти­но бъл­га­рс­ки­те на­ци­о­нал­ни ак­ти­ви. То­ва ста­ва с по­мощ­та на пре­да­те­лс­ка по­ли­ти­ка от стра­на на бъл­га­рс­ки пра­ви­те­л­ства, ко­и­то про­да­до­ха или по­да­ри­ха по-точ­но те­ле­ко­му­ни­ка­ци­ите, елект­ро­ра­зп­ре­де­ли­тел­ни­те дру­же­ст­ва, до­би­ва на цвет­ни ме­та­ли и зла­то, за­во­ди­те за за­па­ме­тя­ва­щи уст­рой­ства...(В.Сидеров)

Интересно е, каква е днешната позиция на лидера на партия АТАКА за
ЧЕЗ, Е.ОН и ЕВН?

http://www.tvevropa.com/bg/news/economics/view/24863
Премиерът обмисля разваляне на договорите с електроразпределителните дружества

"Премиерът Бойко Борисов изрази готовност да развали договорите с електроразпределителните дружества заради изкуствено завишаване на цената на тока по веригата от електрическите централи до крайния потребител. В петък министър-председателят ще съобщи крайното си решение и ще посочи отговорните за проверка от прокуратурата.Ден след като Бойко Борисов намекна за огромни злоупотреби при изкупуването на ток, премиерът се закани да развали приватизационните договори с трите електроразпределителни дружества – ЧЕЗ, ЕОН и ЕVN. Предприятията изкупували от НЕК електроенергията за 88 лева за мегаватчас – цена дори по-ниска от тази, за която токът се продава на енергийната компания от електрическите централи..."

Ad honores

генерал Вазов

Тук няма кой да ти отговори какво мисли АТАКА. Ела на Врабча 1 и там ще ти отговорят, стига си спамил с безумните си теми.

ПетканTopic starter

Цитат на: генерал Вазов - 09 Апр 2010, 23:08:20
Тук няма кой да ти отговори какво мисли АТАКА. Ела на Врабча 1 и там ще ти отговорят, стига си спамил с безумните си теми.
Генерале Вазов,това е форум,в който се изразяват мнения по различни въпроси.Ето защо се надявам,че бих могъл да получа отговор от ръководството на АТАКА или от някой член на ръководството.
Нямам време да отида на "Врабча" 1,а и едва ли някой ще ме приеме,защото аз съм обикновен български гражданин.
Ad honores

генерал Вазов

Ми то точно обикновени граждани идват в Централата, и никой не е върнат. А това че е форум, да но твоето не е мнение а е въпрос, на който нямакой да ти отговори. Ти наистина ли си мислиш че някой от ръководството се е затичал да ти отговаря по форуми? Те във форуума на в. АТАКА не влизат, че тука ли? Интернета приятелче е за забавление, реалните неща не стават чрез интернет. Между впрочем ти много добре знаеш че никой няма да ти отговори, но това не ти е целта, целта ти е да поддържаш огъня на омраза без значение дали си прав или не.

Ето ти цитат от в. АТАКА от онзи ден.

АТАКА беше единствената политическа сила в предишния парламент, която настоя неизгодните договори за приватизация с трите електроразпределителни дружества да бъдат развалени. Лично лидерът на АТАКА Волен Сидеров внесе сигнал в ДАНС за сделките за приватизацията на БТК и електроразпределителните дружества да разследва кой и защо е продал енергото на цени под пазарните. Според него разследването трябва да покаже и кои политици са взели подкупи за това, че са подписали скандалните договори. Страната ни е ощетена с милиарди левове от тези сделки, категоричен беше Сидеров. 

ПетканTopic starter

Цитат на: генерал Вазов - 10 Апр 2010, 10:42:44
Ми то точно обикновени граждани идват в Централата, и никой не е върнат. А това че е форум, да но твоето не е мнение а е въпрос, на който нямакой да ти отговори. Ти наистина ли си мислиш че някой от ръководството се е затичал да ти отговаря по форуми? Те във форуума на в. АТАКА не влизат, че тука ли? Интернета приятелче е за забавление, реалните неща не стават чрез интернет. Между впрочем ти много добре знаеш че никой няма да ти отговори, но това не ти е целта, целта ти е да поддържаш огъня на омраза без значение дали си прав или не.

Ето ти цитат от в. АТАКА от онзи ден.

АТАКА беше единствената политическа сила в предишния парламент, която настоя неизгодните договори за приватизация с трите електроразпределителни дружества да бъдат развалени. Лично лидерът на АТАКА Волен Сидеров внесе сигнал в ДАНС за сделките за приватизацията на БТК и електроразпределителните дружества да разследва кой и защо е продал енергото на цени под пазарните. Според него разследването трябва да покаже и кои политици са взели подкупи за това, че са подписали скандалните договори. Страната ни е ощетена с милиарди левове от тези сделки, категоричен беше Сидеров.  
Днес премиерът иска от тези дружества някакви 250-300 млн.лева обезщетения.Написах темата-въпрос за това,защото с тези средства не биха могли да се покрият реалните загуби на България,причинени от тях.Знам много добре какво е искала ПП АТАКА в предишния парламент,защото всеки ден следя събитията и лично съм подкрепял всички действия на АТАКА до съглашателството и с ГЕРБ.
Въпросът е какво ще направи АТАКА сега през 2010г?Ще отстоява ли старата си позиция или ще се съгласи с исканите от Борисов 250-300млн.лева?
Стига с тези високопарни слова за "омраза" или "ненавист",защото това е от терминологията на ДПС!!!
За ген.Радев моите уважения,достоен човек и професионалист!
Дано не бъде похабен от политическите играчи!
Ad honores

omerzen

Цитат на: генерал Вазов - 10 Апр 2010, 10:42:44
АТАКА беше единствената политическа сила в предишния парламент, която настоя неизгодните договори за приватизация с трите електроразпределителни дружества да бъдат развалени.
Добре Генерале. А какво прави АТАКА в сегашния?
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

omerzen

За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Similar topics (5)

Отговори: 0
Прегледи: 11415

Отговори: 18
Прегледи: 6615