• Welcome to Българският националистически форум.

Волен Сидеров: Касим Дал има обвързаност с турски спецслужби

Започната от генерал Вазов, 27 Апр 2010, 11:00:00

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

генерал ВазовTopic starter

Още при създаването на ДАНС съм подавал сигнали за тези структури в България, които под формата на сдружения работят за ислямизирането на Родопите. Това каза пред БТВ новият председател на комисията за контрол на ДАНС Волен Сидеров, съобщи КРОСС. ,,В предишното ръководство на агенцията съм давал данни за Касим Дал, че има обвързаност с турски спецслужби, за които има основание да се смята, че работят срещу България", каза Сидеров и поясни, че и до момента няма резултат за този сигнал. Според него агенцията е твърде предпазлива в аналите си и лично той не е останал доволен от изложението й по ислямизма по време на предишното ръководство на Комисията за контрол на ДАНС.
    Сидеров препотвърди позицията на ,,Атака", че Турция не би трябвало да бъде приемана в евросъюза. По думите му, Турция в момента върви от един светски характер към ислямизиране. На въпрос дали ,,Атака" ще подкрепи подписката на ВМРО срещу приемането на Турция в ЕС, Сидеров каза: "Ако подписката отговаря на нашите виждания сме ,,за".
26 Април 2010г.

http://www.bgfactor.org/news.php?cm=13&nid=55614

Петкан

А ако ГЕРБ подкрепи влизането на Турция в ЕС,Сидеров ще ги подкрепи безрезервно...
Гледната точка на АТАКА по този въпрос е определена от позицията на ГЕРБ.
Отговорът на Сидеров е доста уклончив.
Ad honores

Петкан

Цитат на: генерал Вазов - 28 Апр 2010, 16:30:22
ти откъде знаеш, да не си ясновидец?
Не съм ясновидец,но и премиерски пудел не съм! :-D
Ad honores

Не те знам какъв си, може и хомосексуалист да си, но определено не си ясновидец.

Индивидуалист

Касим Дал е да го проснат по очи и да го влачат към килията,наглото турско лайно рядко.
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

Similar topics (5)

Отговори: 15
Прегледи: 5240

Отговори: 4
Прегледи: 2797

Отговори: 15
Прегледи: 5586

Отговори: 35
Прегледи: 10486